|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Doszło dwóch Silnych http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() O ja j***ie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak skinheadzi
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Kto to jest? Bo Bez fryzów ciężko mi poznać ;/
Pierwszy to CHrapek |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Burliga i Czekaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Cała drużyna powinna tak wyglądać...
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten wywiad z Parejką, to chyba najgorszy wywiad świata ;D Zero treści i pytania dłuższe od odpowiedzi...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ciekawe kto ich goli i czy Parejko też się zdecyduje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://pl.uefa.com/under21/news/news...druzyne+gwiazd
Niech ktoś mi to wytłumaczy Niechciało mu sie grac na maxa, potrzebował wiecej czasu na zgranie i na aklimatyzacje, czy moze jeszcze co innego? Bo skoro trafia do druzyny turnieju i to nie byle jakiego to umiejetnosci powinien miec wystarczajace na ansza lige ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ogladalem tylko jeden jego mecz na tych mistrzostwach i musze powiedziec, ze gral identycznie jak w Wisle. Nie biegal zbyt wiele, ale zawsze potrafil sie znalezc w odpowiednim miejscu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bo seniorska piłka w naszej lidze to jednak poziom wyższy od Młodzieżowych ME
W Wiśle grał ok, więc uważam że potwierdził swoje umiejętności Sobolem z najlepszych lat moze nie jest ale poziom przyzwoity. Naprawdę uwierzcie nie tak łatwo jest być gwiazdą u nas w Lidze ... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pani Jirsakowa jest tak podobna do Thomasa ze mozna by pomyslec ze to jego siostra...
PS. zapowiada sie ze juz niedlugo po golu chlopaki kolyske beda celebrowac.. oceniajac wzrokowo to mozliwe ze juz w meczu rewanzowym ze Skonto ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nowa kompila o Wiśle
http://www.youtube.com/watch?v=Ozpaj0HtcII tu wklejam żeby wypromować a jest co , bo chłopak fajny montaż zrobił. Fajnie jakby TWSD jak w przypadku z filmikiem z udziałem Meliksona wrzuciła na główną. Po mojemu tego typu kompilacje wykonane na wysokim poziomie powinny być promowane na głównej. To tylko lepiej - Wisła idzie w świat. A tak, filmik się marnuje gdy ma te kilka tyś a czasem mniej przeglądnięć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A może to o to chodzi własnie że ktoś ocenił jego grę obiektywnie.... To ze nie złamali mu nogi w trakcie meczu nie oznacza ze nie walczyl.... Moim zdaniem robil chlopak kawal dobrej roboty i kiedys to ocenili w lidze +... Od tamtej pory zawsze jak sie pojawiaj na boisku zwracalem na niego uwage i moim zdaniem nie bylo jeszcze w Wiśle tak poukladanego taktycznie pilkarza.... Liga wloska robi swoje.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie może dość bo pewnie dzieciak już czkawki dostał.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
e tam, dzieciak, pani Jiirsakova ma czerwone uszy a to jej urody nie dodaje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro tak dyskusja jest na temat Jirsaka. Za rok kończy mu się kontrakt, liczę, że ten fakt jak i większa konkurencja sprawią, że zobaczymy u niego sezon konia jak kiedyś u Zieńczuka. Poza tym on w pucharach nie zawodził i notował gole i asysty. Sympatyczny zawodnik, fajnie jakby został na dłużej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciekawi mnie jak teraz poradzilby sobie w polskiej lidze Moskal. Co zdjecie z treningu, czy obozu to widac go jak gra z naszymi zawodnikami. Podejrzewam, ze jakos strasznie by nie odstawal ; d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Wydolnościowo - i to strasznie. Moskal zagrałby 30 minut i by na intensywnej wylądował - nie te lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jedno "ale" co do naszego nowego wzmocnienia - Gervasio Nuneza. Otóż wikipedia i transfermarkt.de kłamią co do jego wzrostu
Otóż argentyńczyk nie ma 187cm jak podają powyższe źródła, tylko 178! Popatrzcie sobie na wspólne zdjęcie Gervasio i Jovanovicia na oficjalnej, ten drugi jest o pół głowy wyższy od pierwszego.![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=717&t=14477 http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...5/person.shtml P.S. Jak dla mnie może mieć nawet 160 byleby grał jak Kosowski w latach 1999-2004 ![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Żeby był nawet lepszy ![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I ja bym się o jego kolana obawiał bo już lata temu Lenczyk porównywał jego kolano do przepalonego pieca. Ale w oldbojach jeszcze całkiem ładnie gra czasem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z ciekawosci napisalem email do Dudu Dahana(menager miedzy innymi Meliksona i Bitona), ze chcialbym kupic Meliksona z zapytaniem o cene. Dostalem odpowiedz "2.5mil transfer 500.000 net salary", wiec widac ze juz sie ladnie ceni, a tu jeszcze puchary przed nim.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Tylko czy Wisła by się zgodziła na taką kwotę? Myślę, że Stan nie,ale co z Cupiałem?
![]()
Kibic z Poznania
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|