|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Hi hi hi sytuacja jest jaka jest tylko co raz trudniej wciskać propagandę, bo rzeczywistość skrzeczy i zupełnie bez mojej ingerencji wykańcza "przeciwników"
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wy jesteście śmieszni z tymi waszymi prostestami w stylu "nie kupię biletu"... Na wasze miejsce znajdą się inni - zapewniam. Uważam że mnóstwo ludzi nie chodzi na stadiony bo nie lubi fanatyzmu - ale jak wy znikniecie to pikniki was chętnie zastąpią. Nie wiem czy to wyjdzie na dobre czy złe, ale raczej na złe bo na każdym stadionie powinien być młyn dopingujacy.
Czy jak Tusk kiedyś powiedział "zamykamy kopalnie" to górnicy zrobili protest i nie przyszli do pracy? Nie - wzięli się do kupy - kilka kopalni pojechało do Warszawki i zrobili rozpiernicz. I co? Kopalnie jak były tak są. Gdyby kibice się zjednoczyli i protestowali pod sejmęm zjedoczeni (brat z Legi obok brata z Wisły) to może by to coś dało - a poza tym zdjęcia z takiego protestu poszłyby przed Euro w świat i wtedy dopiero byście Tuskowi na nerwach zagrali a te Wasze przyśpiewki to on ma w poważaniu. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
a w tłumie będzie 10 kryminalnych robiących spiny, weźmiesz za ich zachowanie odpowiedzialność?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czemu wśród górników nie było?
Czemu kibiców trzymają się kryminalni? |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zapytaj taty na co idzie część jego wypłaty i jaką kasą operuje Solidarność
A o drugą część pytania zapytaj "panów od kamery przed młynem" kto im kazał tam stać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
eee pomieszało mnie się - to nie był Tusk tylko kolejny złodziej - Hausner... to było z 10 lat temu http://archiwumlbc.w.interia.pl/542gornicy.htm górnicy nie protestowali spokojnie tylko wpierdzielili w centurm Wawy z kilofami i zrobili porządek ... tam podobno wszystko fruwało ... płytki z chodników, małe drzewa, dosłownie wszystko... i co ? Kopalni nie zamknęli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To jak się znajdą inni to co ci zależy? Znikniemy ze stadionów i będzie fajnie. Ponad 100 tysięcy na każdej kolejce, hektolitry piwa sprzedawane na "rodzinnych stadionach", i pewnie grajki nagle też zaczną lepiej grać, bo się nie będą bali terrou kiboli.
![]()
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Teraz na RMFie mówili, że we wtorek ma się odbyć spotkanie działaczy z PZPN itd, ktoś tam z rządu na pewno z przedstawicielami Stowarzyszeń i OZSK ws. wyjazdów.
Rząd chce, żeby Stowarzyszenia wzięły całą odpowiedzialność za wyjazdy. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja chcę, żeby rząd wziął odpowiedzialność za rządzenie.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję że stowarzyszenia nie pójdą na taki układ!! co to za zwalanie winy na stowarzyszenie? kto jest organizatorem?
to jak oni już to biorą na swoje barki to np. niech dostają kasę za bilety! chora sytuacja ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to jestem w ciężkim szoku, przyznam. Nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że to jednak nasz klub się przeciwstawi. Cóż, w nagrodę pewnie możemy się spodziewać częstych odwiedzin panów Małka i Szulca oraz tego, że pseudopiłkarzyki Ćwierćmózga na R22 szybko nie zawitają. Żałosne jest, że kluby chciały grać kibicami w takiej sytuacji, czyste s....ysyństwo. Najperfidniej zachowały się Legia i Amica. Skojarzenia są jednoznaczne, każdy wie, o co chodzi.
Cieszy, że Wisła - już mniejsza o pobudki - jako Mistrz Polski opowiedziała się przeciwko. Jednak to jest uśmiech przez łzy, bo reszta ligii zachowała się żałośnie.
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.07.2011 o godz. 18:36.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Brawo dla naszego klubu . Pamiętam jak kilka miesięy temu skwk chciało odciąc się od klubu mówiąc o nim w samych inwektywach.... okazuje się że jesteśmy jednym z "ostatnich sprawiedliwych " w polskiej lidze . Szkoda że reszta sie ugieła , ale nie zamierzam się nad nimi pastwic .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fialo postawmy sprawę uczciwie, gdyby żądania Wisły zostały spełnione, to też byśmy głosowali jak pozostałe kluby. Czyli nie dość, że Basałaj chciał się zachować jak działacze Amiki i Legii, to jeszcze okazaliśmy się mniej od nich skuteczni i nas olano...
Zwróć uwagę na ten fragment artykulu na weszlo: "Od klubów będzie więc zależeć czy zakaz zostanie wprowadzony. Te z najwyższej ligi, których przedstawiciele byli obecni na spotkaniu w MSWiA już tam zostały poproszone o wstępne decyzje. Zakaz poparły wszystkie kluby ekstraklasy z wyjątkiem: Jagiellonii, Lechii i Lecha, które były przeciwne. Legia Warszawa wstrzymała się od głosu. " Powód: cytat, potwierdzenie
Ostatnio edytowane przez snyrting : 03.07.2011 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Snyrting - nikt z nas nie wie do końca jak było, kto chciał ugrać i ile. Z dwojga złego wolę, żeby Wisła była na liście "przeciw", niż "za", nawet jeżeli to co piszesz jest prawdą.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podejdźmy do tego logicznie a nie życzeniowo.
Co się niby zmieniło pomiędzy spotkaniem w MSW a spotkaniem z Pzpn, że Wisła raz była za a potem przeciw? Jeżeli miałbym oceniać, który kluby miały "czyste" intecje, to raczej bym wskazał te, które postawiły weto w pierwszym głosowaniu. One początkowo chciały dopuścić do uczestnictwa kibiców gości na meczach i to te kluby należało przekupić. Nasz prezes zobaczył, że da się coś ugrać dla Wisły S.S.A i też opowiedział się przeciw. Jego już PZPN i Ekstraklasa albo nie chcieli albo nie musieli kupować. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Brawo za tą decyzje. Ciekawe tylko jak sie klubowi za to oberwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zastanawiam się co sobie myślą teraz osoby, które sądziły że do nowego sezonu wszyscy zapomną o tych wiosennych wydarzeniach i sprawa się "wyjaśni" pozytywnie na korzyść kibiców. No i wyjaśniła się najlepiej jak mogła. Kluby będą miały święty spokój przez następny sezon, rząd odtrąbi sukces, bo przecież zlikwidowano poważny problem społeczny, a PZPN i ekstraklasa pomarudzą, ale w głębi ducha też poczują ulgą. Kto na tym straci? Jak to kto: MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja tam nie wierzę w szczere intencje działaczy Wisły ( o ile to prawda). Gdyby stali murem za kibicami to już dawno na głównej stronie Wisły Kraków byłoby oświadczenie prezesa: "Zakazowi wyjazdowemu mówimy stanowcze NIE!" etc.
Dziś może i są przeciwko wprowadzaniu durnych przepisów, ale przy następnym meczu zatrudnią ochronę bez identyfikatorów, będą cenzurować flagi czy zabraniać wchodzić na mecze w koszulkach nie uznawanych za poprawne przez POpaprańców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak powody by nie byly to i tak mam satysfakcje, ze akurat Wisla sie postawila tym dziadom.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
KU*WA jakie to wszystko ochydne...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Wisła za zakazem : Wisła jest tą złą Wisła przeciw zakazowi : Wisła jest tą złą , coś kombinuje niektórzy naprawde powinni sobie wziąść na wstrzymanie |
|
|
|
Guest
|
|
|
Tyle kurew poleciało na Basaja, a okazało się, że jedynie nasz klub obok Zaglębia stanął za fanami, jeszcze doszukują się podtekstów. Co kol wiek by nie zrobił i tak źle.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.07.2011 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na tej liście są dwa kluby którym mogło zależeć żeby ją opublikowano, no po części trzy kluby.
Ja mam jasny pogląd na naszego prezesa. Czysta zimna kalkulacja na to żeby coś ugrać. Chociaż sądzę że ta lista wyszła z Lubina, to równie dobrze mogła wyjść od nas. A że jest na rękę to że po pierwsze nie ma kibiców gościa a po drugie że można powiedzieć działamy dla kibiców... Toż tylko się "szczerze" uśmiechnąć. Tu nie chodzi o to aby być za zakazem czy przeciw. Tu chodzi o prawdziwe działania, o to co się robi.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 03.07.2011 o godz. 20:21.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
delikatnie mówiąc coś tu śmierdzi te rewelacja mogą mieć inną treść,, poczekamy , zobaczymy. Ten portal nie należy do wiarygodnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeżeli ten nie należy to który niby należy? ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Masz dowód, że działacze Wisły są przeciwko zakazowi? Bo ja nie mam. Ten artykuł może opisywać prawdę, ale nie koniecznie. Za słowami muszą iść czyny, a dotąd czyny prezesa czy władz klubu informują mnie o tym, że ci ludzie mają inne priorytety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|