|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie uwierzycie !!
Nasz moderator flamangista a zresztą sami zobaczcie: http://ludzie.gazeta.pl/flamengista/0,0.html flamangista powiedz jak się z tym uchowałeś przez tyle lat jak się czujesz pisząc na tak prokibicowskiej stronie jak gazeta.pl? nie uwierzyłbym gdyby nie podpis hobby: Wisła Kraków. Wnioski zresztą sami wyciągnijcie... i jeden z jego wpisów: Przykład z meczy Wisły Kraków. Na stadion z piwem nie można. Ok, więc większość kibiców spotyka się w bocznej uliczce naprzeciwko stadionu - 3 puby i Żabka. Ludzie spotykają się na godzinę-dwie przed meczem by wypić parę piw. Mieszkańcy tej ulicy z pewnością się cieszą - co weekend pod oknami popijawa. Policja przymyka oko na picie pod chmurką. Gdyby nie pożyteczni menele, zbierający puszki po piwie zrobiłby się śmietnik. to pokaż mi kiedy to policja przymyka oko na pijących? a już pisząc o mieszkańcach ulicy przy której rzekomo trwa popijawa powinieneś być wyjeb...rzucony z tego forum !!
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 02.07.2011 o godz. 09:29.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na dzis jakiś fajny klubik w rynku we Wroclawiu
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli mam do zapłaty na allegro za wystawianie przedmiotów np 15 zł to czy jak wpłacę 30 to będę miał to 15 jeszcze na przyszłość ? czy trzeba zapłacić tyle ile trzeba .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
bedziesz mial te 15zl na allegro.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jaki GPS do 500 zł polecacie? Główne wymagania: mapy całej Europy, bajery typu możliwość oglądania filmów czy słuchania mp3 kompletnie niepotrzebne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dlaczego do jakiegoś czasu na facebook'u pojawia się ( i znika czasem) lista znajomych po prawej stronie bez jakiego większego ładu i składu. To są osoby które są aktualnie na fb czy o co chodzi ? Tez tak macie, bo np moja siostra takiej listy nie ma ...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
gdzie oprócz tvp sport mozna oglądac copa america?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jest jakas stronka gdzie szybko moge sprawdzac z którego roku pochodzi dana piosenka ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
http://tomciotv.com.pl/news.php ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najtanszy sklep internetowy gdzie moge kupic sprzet komputerowy?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
esc.pl miał swego czasu dość tanio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja przeważnie gdy sprawdzam ceny to kończę na kupnie w ww.kdo.pl. Ale jak zawsze każda rzecz może być tańsza w innym sklepie. Ale sprawdź w tym bo ostatnio chyba zrezygnowali z porównywarek.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Polecacie jakiś sklep, w którym będzie duży wybór bluz z kapturem?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Po zainstalowany nowej opery 11.50 w pasku adresu nie ma strzałki która rozwijała listę wpisanych adresów internetowych. W starej wersji była, da się jakoś dodać tą małą strzałeczkę która rozwijała listę wpisanych adresów?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddress field zaznacz i na samym dole zapisz |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Dzięki wielkie, to jakiś błąd ze strony twórców opery że zapomnieli dać tej strzałki do nowej aktualizacji ?! ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://allegro.pl/l-bluzy-kapturem-m...677153214.html
Kupilem z jakosci jestem bardzo zadowolony a cena tez jest ciekawa.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Totalnie nie orientuje się w tym temacie, a mnie to ostatnio troche zainteresowało:
Czy jest szansa sprzedać ziemie jakiejś slabej klasy (nie wiem jakiej, ale chyba takiej najgorszej) znajdującej się na jednej ze wsi paredziesiąt kilometrów od Krakowa jakieś kilka hektarów to jest? Jeśli tak to jaka byłaby taka cena orientacyjna? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Finał Eurobasketu to jest transmitowany w jakiejś TV? Bo na TVP sport leci żużel, potem copa ... hmm?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co jest? Na TVP miał lecieć mecz Brazylia - Wenezuela, a pokazują jakiś żużel. Publiczna znów sobie w kulki leci?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Neymar widzę, że słabo wchodzi w wiraże...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję wykalbrować alkomat AL 5000, szukając serwisów trafiłem na jeden w którym krzyknęli mi cenę 170 zl (nowy kosztuje ok. 200zl), w drugim 90zl, tez trochę drogo, znacie może miejsce gdzie zrobię to jeszcze taniej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie czy można w jakis sposób zmienic nick?
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisz do któregoś z adminów, ale widząc ile było próśb a ile efektów to daruj sobie
![]() Moje pytanie: Uczył się ktoś języka w szkole "Slavia, centrum języków słowiańskich" ? Jakieś opinie na jej temat ? EDIT: Szprotson, no właśnie 5 LAT temu. 5 lat temu to było tutaj inaczej ![]()
Ostatnio edytowane przez tomo : 05.07.2011 o godz. 07:16.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Nieprawda. Mi zmienieli jakies 5 lat temu. szukam kogoś kto miał zerwany dwugłowy uda. Priv jak coś. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy moge miec problemy z przekroczeniem granicy jesli w paszporcie mam stare zdjecie? A sie troszke zmieniłem
Paszport oczywiscie jesy wazny. Dowód jest w trakcie wyrabiania i na 13 prawdopodobie jeszcze nie bedę go miał. Kociewiak - dzieki ![]()
Ostatnio edytowane przez Donki : 04.07.2011 o godz. 16:54.
|
|
|