|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli podpisano umowę wstępną, nie istnieje możliwość dokonania wielkich zmian, a jedynie dopracowanie szczegółów. Można wtedy tylko zrezygnować z podpisania właściwej umowy.
Powód: składnia
Ostatnio edytowane przez bloodraven : 02.07.2011 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
)![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ty natomiast cytując część wypowiedzi tomka (oczywiście tylko ta część ktora Tobie pasuje-nawet nie całe zdanie a jego fragment) dopuszczasz się manipulacji.nie uważasz że to jest nieuczciwe? ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Rios i Łobo odeszli więc Patryk Małecki wydaje się nie ma teraz żadnego konkurenta na prawym skrzydle. Czy może będziemy tam przesuwać Ilieva czy Melikosona? A może Boguskiego jeśli wróci do dawnej dyspozycji?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo nie odszedł, ale w Wiśle już nie pogra. Na prawym skrzydle może grać Burliga. Kiedyś Maaskant mówił, że też Wilk mógłby tam zagrać. Pajlić ostatnio chwalił Chrapka, z młodych jeszcze Stanek, może Maaskant w jakimś mniej ważnym meczu na nich postawi. Może wielu się ze mną nie zgodzi, ale można też wypróbować tu... Tomka Jirsaka : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kirm może grać na prawym skrzydle.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Partizan grał dzisiaj z Artmedią Petrzalka mecz sparingowy i wygrał 6-0. Jedną z Bramek strzelił JOVANOVIC.
Czy to ten sam Jovanovic czy jakaś zbieżność nazwisk ? http://www.livesports.pl/detail/socc...et=-7200&tab=1 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Tak ciężko wejść na stronę Partizana i sprawdzić? Bramkę strzelił Vladimir Jovančić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Tylko spytałem, bo nie widziałem drugiego Jovanovicia w kadrze...
a nie widziąłem że to Jovancic strzelił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A to byl jakis turniej? bo chwile przelaczajac kanaly przed walka, widzialem ze na sportklubie nawet taki sparing transmituja ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
lajt.onet.pl/sport/4779852,1,pilka_nozna.wszystkie,wiadomosc.html
oferta za Bitona złożona |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Pozostaje nam wierzyć w Genkova. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przecież to zapewne spekulacje mediów - nie sądzę, by Basałaj się wypowiadał, że jesteśmy blisko sprowadzenia Bitona jeśli dopiero rozpoczynalibyśmy negocjacje. Sprawa jest pewnie na ukończeniu a pismaki piszą żeby pisać...
No chyba, że złotousty Bogdan znowu głupoty opowiadał w wywiadzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wyraźnie widać, że jest wola sprowadzenia dobrego napastnika. Wydaje się, że mocno skupiali się na Despotovicu, teraz Bitonie. Może nic z tego nie wyjdzie, ale przynajmniej jakaś normalność nastała. Może następne okienko będzie już normalne, to znaczy drużyna będzie na tyle silna, że wymienimy 1-2 ogniwa, a nie jak teraz, że Stan musi sprowadzać po 5-6 zawodników w każdym okienku.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy dlaczego nasz klub nie ogłasza oficjalnie transferu choćby Diaz'a przecież nawet Brugge potwierdziło transfer , hmm.. może czekają na jeszcze kogoś i na konferencji zaprezentują wszystkich nowych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kiedyś już taki numer zrobiliśmy z Bozokiem, wszystko dogralismy, klub ze Słowacji się chwalił transferem, a my czekaliśmy na Kirma
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|