|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No i dodaj do tego bardzo prawdopodobny transfer napastnika , więc jak się na to popatrzy w ten sposób to pieniędzy jak na Polskie warunki wydaliśmy całkiem sporo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nunez podpisal kontrakt na rok wiec tylko czekac na kolejne oficjalne doniesienia klubu - to tylko kwestia czasu. Nie po to mowił Maaskant, ze Jovanovic moze grac jeszcze lepiej by z niego rezygnowac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.07.2011 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
dzis wieczorem mieli byc juz w kraju
takze czekamy na konferencje z nowymi zawodnikami![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Aha wiec jak odchodzi zawodnik i w jego miejsce trzeba pozyskac nowego to sie nie liczy bo poprzednikowi juz nie placimy? wescie sie ludzie ogarnijce ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a nowi będą grali za darmo....jedne kontrakty zwolniono inne podpisano.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
transfermarkt podał że pozyskaliśmy Jovanovica ale z doświadczenia wiemy że potrafią się mylić a przykładem dobrym jest Wasilewski którego też już podali jako naszego zawodnika!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Widzieliśmy ale nie widzieliśmy informacji na oficjalnej stronie Wisły! A to jest najbardziej rzetelne źródło
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To z kim gra Kolumbia na Copa America?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ktoś mi wytłumaczy: czy my mamy opcję pierwokupu Nuneza?
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 01.07.2011 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja mam całkowite zaufanie do naszego trenera i Dyrektora sportowego.Profesjonaliści pełną gębą. Przybyli do Wisły, zobaczyli i zwyciężyli. Tzn zdobyli mistrzostwo, które wydawało się niemal nierealne. Jestem pewien że obecne transfery wypalą i będziemy mieć w końcu Ligę Mistrzów. Nie przejmowałbym się tym, ile na kogo poszło kasy. Boisko wszystko zweryfikuje. Gdybym miał się czepiać zastanawia mnie tylko reaktywacja Diaza w Wiśle a także generalnie przyszłość tego piłkarza. Jest on przecież tylko wypożyczony. Oznacza to że po okresie wypożyczenia znów odfrunie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mamy bardzo enigmatycznie brzmiącą "opcje przedłużenia umowy"
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No właśnie to mnie lekko niepokoi. Owszem, nie wiemy, czy jego transfer wypali, czy nie. Jednak jeżeli pójdzie wszystko po naszej myśli to i tak po roku możemy go pożegnać i żadnych zysków finansowych nie mieć.
Ktoś krytykował Ruch, że chcą za darmo wypożyczyć Boguskiego, a za swoich piłkarzy żądają sporo. Może możnaby było z nimi nawiązać współpracę. My im wypożyczamy piłkarzy, którzy u nas będą mieli małe szanse na gre, młodzież, oni nam ich ogrywają, a przy okazji pamiętają o tym, że chętnie im pomagamy i to nam sprzedają danego zawodnika, a nie klubowi X, który daje 10-20% więcej : ) |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie mam zamiaru tłumaczyć co kolega miał na myśli z tym porównaniem ale chciałbym się do niego odnieść. Ja bym pokusił się o takie właśnie porównanie. Powiedziałbym że tak samo liga niemiecka jest lepsza od argentyńskiej jak reprezentacja Argentyny jest lepsza od reprezentacji Niemiec. Z tymi reprezentacjami chodzi mi oczywiście wyłącznie o o potencjał kadrowy (jak to ma się do rzeczywistej gry pokazały ostatnie mistrzostwa świata). Zdaję sobie oczywiście sprawę że moje rozważania są czysto teoretyczne i tak naprawdę bardzo ciężko jest się pokusić o tego typu porównania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jovanovic jeszcze nie jest naszym zawodnikiem więc te 400 000 euro to za wcześnie doliczacie. Trochę dziwne, jakby najbardziej obiecującego zawodnika z naszych letnich transferów nie zakontraktowali. Zobaczymy jak to się rozwinie.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja mam krótkie, acz rzeczowe pytanie. Co z Jovanoviciem? Czy my go nadal chcemy skoro przyszedł do nas Diaz(tak, wiem to są inne pozycje na boisku)? Nagle przestaliśmy o nim słyszeć a Nuneza podpisali w sumie błyskawicznie...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zarówno Ty jak i wizard macie po troszkę racji. Tutaj cytat za Dariuszem Wołowskim, który dużo wyjaśnia:
"Poza parą kolosów liczyć się będzie Urugwaj, który na mundialu w RPA zaszedł najdalej ze wszystkich krajów latynoskich. Czy genialni napastnicy Luis Suarez - Diego Forlan są w stanie wciąż dokonywać cudów? Jak zagrają bardzo silni Paragwajczycy, a jak Chile z Alexisem Sanchezem, który ma w wielkich klubach Europy więcej wielbicieli niż Neymar? Ameryka Południowa to wciąż kontynent, gdzie geniusze piłki rodzą się na kamieniu. Oni mają uczynić turniej w Argentynie pasjonującym. Do rywalizacji kompletnie nie pasują Meksykanie i Kostarykanie, którzy przysłali do Buenos Aires drużyny młodzieżowe (pierwsze grały o wielce prestiżowy Złoty Puchar Concacaf)." Osobiście, ciekaw jestem czy w związku z tym Diaz pojedzie z zespołem już we wtorek do Tallina? ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ciężko uwierzyć, że chłopaki (Jovanoic Nunzez ) zgodzili się na trenowanie bez podpisanych kontraktów. Także na moje to oni wyjechali już z podpisanymi kontraktami. Nie wiem o co tu chodzi może jakiś zabieg marketingowy aby co dzień pisało się o wzmocnieniach Wisły. Dla mnie to trochę głupie.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Zresztą nigdzie nie czytałem, że nie podpisali News o Nunezie pojawił się dzisiaj więc pytam - gdzie on ten kontrakt dzisiaj podpisał: w drodze do Eindhoven czy może w samolocie do Katowic? Jak na mój gust obaj wyjechali do Holandii z kontraktami w ręce, ale że klub oficjalnie o tym nie poinformował, to kibice dorobili do tego ideologię. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|