|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
polski 70
matma 98pd 58rz angielski 99pd 83rz biologia 83rz chemia 88 rz ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pisemne:
Polski podst. 73% matematyka podstawa 98% matematyka rozszerzenie 80% angielski podstawa 83% fizyka rozszerzenie 57% Ustne: Polski 90% Angielski 80% Próbuję na budownictwo na polibudzie we Wrocku, chodź będzie ciężko ale progi przez fizykę polecą. Na szczęście na drugie mam inżynierie środowiskową gdzie na lajcie się dostanę a ten kierunek równie mnie ciekawi jak pierwszy więc jest dobrze. Widać że zabawa cke z fizyką źle się skończyła. Polski zdało 96 % co jest dla mnie nie do uwierzenia, widać że były naciski z góry i nie sprawdzali oni ostro błędów kardynalnych. Generalnie jestem zadowolony, ale chory system jedzie dalej, podobno już wywali szefa cke pewnie procenty się ministerstwu nie podobały |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Polski podstawowy 83 proc.
Matematyka podstawowa 96 proc. Matematyka rozszerzona 62 proc. Angielski podstawowy 96 proc. Angielski rozszerzony 81 proc. Mam nadzieję, że uda mi się dostać na geofizykę (AGH) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może komuś kto idzie do liceum/klasy maturalnej przydadzą się następujące książki:
Język angielski: New English File (podr+ćwiczenia) poziom Intermediate Longman - repetytorium maturalne do podstawowego + 3 cd New Headway ćwiczenia - poziom preintermediate WoS: Podręcznik do rozszerzonego 1+2 część z Operonu Biologia: Ćwiczenia 1+2 poziom podstawowy (dwójka prawie w ogóle niewypełniona) Matematyka: zbiór zadań do klasy II, autorzy: Kłaczkow, Kurczab, Świda (podst+rozsz) Jeśli są jacyś chętni to proszę o priv. Wszystko w stanie +dobrym albo nawet bardzo dobrym ![]() Ceny do uzgodnienia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A widzieliście to: http://c0834752.cdn.imgwykop.pl/01qC...xwTwdsN328.jpg
Ładne naciąganie wyników, a i tak 1/4 oblała... wislacki napisał(a):
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
No niestety... chyba największe progi na AGH są właśnie na automatykę Ale prestiż kosztujeWykres ciekawy, choć od zawsze wiadomo, że egzaminator też człowiek i poszuka tych punktów, jeśli kilku brakuje ![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Polski podstawowy 100 proc.
Matematyka podstawowa 100 proc. Matematyka rozszerzona 100 proc. Angielski podstawowy 100 proc. Angielski rozszerzony 100 proc. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Jednak jak popatrzyłem na zeszłoroczny próg to stwierdzam że masz spore szanse sugerowałem się tymi sprzed dwóch lat wcześniejPowód: bo tak
Ostatnio edytowane przez Berni : 30.06.2011 o godz. 19:14.
![]()
".... i w każdej chwili czy dobrej czy złej, będę kochał Wisełkę....."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Nie prestiż, tylko przyjmują mniej studentów niż informatyka. W sensie, że na pracowniach laboratoryjnych nie ma tyle miejsc.
Ostatnio edytowane przez murray : 30.06.2011 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak myślicie, czy z wynikami:
Polski P - 54% Mat P - 96% Mat R - 72% Ang P - 97% Ang R - 76% Mam szanse sie dostać na Budownictwo na Wydział Inżynierii Lądowej na PK? Jak tam jest, ktoś tam uczy sie stąd? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co mi kolega mówił, a też tam się wybierał to 70 z rozszerzonej majcy wystarczy. Bo on potrzebował na tyle napisać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Polski pisemny Podstawowy: 59%
Matematyka podstawowa: 50% (cud nad Wisłą, jak na chłopa który na 1,5 miesiaca przed maturą mial 99% pewność że go udupią z majcy) angielski pisemny podstawowy: 94% polski ustny: 18 pkt (90%) też dobrze zważając na nietypowy temat angielski ustny: 60% biologia (wogole sie nie uczylem- no moze dwie trzy godziny w parku jordana): 33% geografia: 47% i mam to gdzieś bo wybieram się na PPWSZ do NT. Chodzi tam jakiś Wislak, albo ktoś sie wybiera? prawda to ze na ochrone srodowiska to nawet z historią na 40% się dostanie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A studiuje ktoś zaocznie na UP Turystykę i rekreacje (z tego mi wiadomo to na tym kierunku nie ma matmy)?
Ostatnio edytowane przez GOalkeeper : 30.06.2011 o godz. 22:52.
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
70% z rozszerz wosu
80 % rozszerz ang z tym wybieram się na obrone narodową i stosunki miedzynarodowe (wpisałem na UJ) plus awaryjnie na UE też stosunki i turystykę i rekreacje.. ktoś odradzi/ doradzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wybier UEK
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania zapraszam na priv. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Poprawiałeś czy pisałeś pierwszy raz?
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozszerzenia:
wos 74 historia 54 (tylko 6 pkt z wypracowania, w ogóle strasznie nisko nam je ocenili, tylko jedna osoba w szkole ma powyżej 10 pkt, nie wiem kto to poprawia :/) Podstawy: ang 96 mat 56 pol 54 nigdy bym nie powiedział, że matmę zdam lepiej od polskiego ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pierwszy raz pisał. To jest taki zdolny człowiek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeżeli tą geografię masz rozszerzoną, to możesz aplikować na PK, powinno wystarczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież pytał o jakąś prywatną w Nowym Targu PPWSZ czy jakoś tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja jestem szczęśliwym studentem semestru drugiego ![]() Co do samych studiów - jak Ci się to podoba i chcesz na to iść to polecam. Dużo nauki, pierwszy semestr dużo teorii i trzeba się modlić, żeby dobrze trafić z matmy, fizyki, chemii i informatyki Łatwo na pewno nie jest, trochę nauki jest, ale jak mówię - jak to lubisz to Ci się spodoba.Btw: PPWSZ to Podhalańska Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa. Nie żebym do niej coś miał, ale nas w liceum straszyli, że jak się nie będziemy uczyć to pójdziemy tam ![]()
Ostatnio edytowane przez wislak227 : 01.07.2011 o godz. 21:41.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A na medycynę się jacyś Wiślacy wybierają ? bo miałbym kilka pytań, a na innych forach jest tyle informacji,że aż ciężko to ogarnąć.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dajesz blanco ja jestem na II roku ale myślę ze jakiś info Ci udziele
![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A duża jest przepaś pomiędzy zaoczną Turystyką i rekreacją na UEKu niż UP. ?
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
a to w ogóle warto na to iść? w dodatku zaocznie?
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Polski podstawa 54%
Matma 92% podstawa 60% rozszerzenie Fizyka rozszerzona 53% Niemiecki podstawa 91% rozszerzenie 75% Ustne: polski 95%, niemiecki podstawa 100%, rozsz 50% Na inżynierię środowiska na Polibudzie Gdańskiej powinno styknąć. Pozdrowienia z dalekiej północy ![]() ![]() WISŁA rządzi, WISŁA radzi, WISŁA nigdy cię nie zdradzi!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
j. polski podstawowy- 84%
j .polski rozszerzony- 55% j. angielski podstawowy - 77% matematyka- 30% II ![]() geografia podstawowa- 58% ustny j.polski- 14/20, j.angielski 17/20 Najbardziej liczą mi się wyniki z polskiego. Jest szansa dostania się na zaoczne na UJ lub Pedagogiczny, na któryś z lepszych kierunków humanistycznych tak ogółem ? ![]()
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 14.09.2011 o godz. 16:15.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A duża różnica jest między budownictwem na WILu i na Wydziale Inżyneirii Środowiska? Czym one się różnią? Ja WIŚ jest mniejszy próg.... proszę o informacje... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|