saklak1906 napisał(a):

Jestem ciekaw jak by Amika czy Legia walczyli o mistrza zaprzestali by dopingu
Albo w dniu koronacji i ostatniego meczu w sezonie tez nie kibicowali bo kibice Wisly narobili syfu na meczu pucharowym.
Co moze trzeba bylo odwolac fete na rynku solidaryzujac sie z ucisnietym Litarem i Satruchem.
W dupie mam innych kibicow z polski ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i choc bym byl ostatnim ktory bedzie dar ryja to bede i zadne protesty tego nie zmienia.
A cala afera zaczela sie po wystepach Amiki i Legi i moga im zamknac stadiony nawet na sto lat, jak sie robi syf trzeba zaplacic za sprzatanie.
|
wyjedz z kraku na kilka lat - wroc a potem poczytaj gazety , poogladaj tvn24 - gwarantuje Ci ze bedziesz lezal i kwiczal z tego co zobaczysz - w Polsce jest jedna wielka propaganda a kraj przy rozwinietych zachodnich panstwach Uniii wyglada jak stadion Hutnika przy stadionie Wisly - to sie w glowie nie miesci jaka wam Tusk wciska glupote poprzez kontrolowane media i prase ...
ogarnijcie sie ludzie
co do protestu to nie mam pomyslu jakby mial wygladac - nie mniej jednak jak klub Wisla Krakow nie wyda oficjalnego komunikatu o solidaryzacji z kibicami ktorzy sa szykanowani to bedzie kurewsko smutna wiadomosc....