|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Porażające jest to, że nie umiesz odróżnić wypowiedzi forumowiczów od piłkarzy...
No chyba, że w jakimś wywiadzie ktoś z naszego klubu powiedział ""A bo to Estonczycy/Lotysze. Amatorzy. Oni grac nie umieja"". Czekam na cytat. A jeśli myslisz, że na forum Barcy nie cieszono się, że trafili na leszczy to grubo się mylisz...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Gdzie ja pisalem, ze w sposob lekcewazacy o Lotyszach wypowiadali sie pilkarze? Caly moj post dotyczyl podejscia niektorych z Nas, kibicow. Swoim postem skomentowalem jedynie niektore wypowiedzi forumowiczow, ktorzy widza dwa wysokie zwyciestwa zapominajac o ostatnich "dokonaniach" Wisly w pucharach. A jesli chodzi o Barcelone. W ich przypadku jesli chodzi o kibicow to lekcewazenie jest o tyle uzasadnione, ze Barcelona faktycznie nie musi sie bac nikogo bo tez nie odpada z zespolami zdecydowanie nizej notowanymi. My w stosunku do Skonto powinnismy byc ostrozni majac na uwadze ostatnie niepowodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Skoro jemu chodzilo o nielekcewazenie przez pilkarzy to smiesznie wyglada jego zarzut, ze nie umiem odroznic wypowiedzi forumowiczow od pilkarzy skoro ja pisze o czyms innym i on pisze o czyms innym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wisła dogadała się ze Skonto w sprawie daty pierwszego meczu. Tylko Wisła podaje 12 lipca, a Skonto 13 lipca
![]() http://www.skontofc.lv/lv/news/1267 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
NIe wiem czy było, ale...
Wszedłem tu : http://sportacentrs.com/futbols/eiro...lija_saksies_p i myślałem, że to pomyłka. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
SKWK (10 znaków)
Ostatnio edytowane przez CH. : 27.06.2011 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
lol.... właśnie się dowiedziałem, że "pojechać do Rygi" to eufemizm do zwymiotować
![]() W tym kontekście np. zdanie "będziemy jechać do Rygi 18 godzin" nabiera dosyć komicznego wydźwięku sry za offtop ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się tak okazać, że Ekstraklasa zamknie się na kibiców gości...
Pucharowi przeciwnicy to może mogą być jedyne wyjazdy w tym roku. Więc warto jechać bo kolejna okazja może się szybko nie powtórzyć... Co prawda wierzyć się w to nie chce, ale kurcze kto wie. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
to nie jest strona Polsatu więc klikanie nic nie da
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
A rewanz ktorego dokladnie jesli w Rydze gramy we srode?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Skoro 13 jest mecz w Rydze to rewanż powinien być 20 lipca w Krakowie.
Czyli jednak 19 lipca, dziwne trochę, że nie ma tydzień po tygodniu tylko 6 dniowa przerwa. Powód: mój błąd
Ostatnio edytowane przez NHwiernyTS : 28.06.2011 o godz. 12:02.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rode_i_wtorek/ NHwiernyTS :dziwne,dziwne-zapewne chodzi o produkcje sygnalu tv itp ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 28.06.2011 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje do kiedy trzeba zgłosić listę zawodników do UEFA na II runde el. do LM? Chodzi mi o to, do kiedy mamy czas, żeby zakontraktować Jovanovicia, Gervasio i ew. Bitona.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ZACZEŁO SIĘ - Sezon 2011/2012 LIGI MISTRZÓW oficjalnie uważam za rozpoczęty !!
Santa Coloma - Dudelange - stawiam kasę na Luksemburczyków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Od 1/8 Ligi Mistrzow tak samo mecze sie odbywaja - jak jeden mecz w srode to rewanz we wtorek i tak samo jest teraz
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Arbitrzy z Izraela i Serbii poprowadzą mecze II rundy eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków a Skonto Ryga.
Spotkanie w Rydze (13 lipca, 20:30) poprowadzi Izraelczyk Menashe Mashiah, a mecz rewanżowy w Krakowie (19 lipca, 20:30) Serb Milorad Mažić. ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A i Serbów u nas dostatek...
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.06.2011 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy sędzia z Izraela jest kibicem Beitaru jeśli tak to może być ciekawie .A co do Serba to chyba powtórki raczej nie będzie z horroru w postaci karnych jaki zafundował kibicom Lecha .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak są mecze w fazie pucharowej, to jeżeli pierwszy jest we wtorek, to następny we środę. I odwrotnie. Widocznie w kwalifikacjach występuje podobny przypadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Powiem tak. Skonto jest cienkie jak dupa węża i nie sposób czuć do tej drużyny jakikolwiek sportowy respekt. Jednak Wisła z poprzedniego sezonu nawet z takim zespołem może mieć spore problemy jeśli ten zamuruje bramkę. Jeśli nasza gra się wyraźnie poprawi (warunek konieczny!) i Maaskant dobrze przygotuje zespół fizycznie to powinniśmy Łotyszy odprawić z bagażem kilku bramek. Czy tak rzeczywiście będzie to czas pokaże. Ja osobiście liczę na dwa zwycięstwa i punkty do rankingu UEFA dla nas i polskiej ligi.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jakby Wisła wygrała 2 razy ze Skonto to ile punktów do rankingu klubowego by wbiła
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
0,5 pkt * 20% krajowego = 0,1pkt klubowego Za przejście Skonto otrzyma co najmniej 1,5 pkt pocieszenia gdyby odpadli z 3 Lm do 4 Le 1,5 + 0,1 =1,6 Każde zwycięstwo polskiego klubu w eliminacjach to 0,050 pkt do rankingu klubowego Wisły a remis 0,025 pkt |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Edit (pierwsza strona w temacie rankingi i Rozstawienia )
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.06.2011 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
2. Naucz się pisać ("puźniej" )![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do ortografii to nie przepraszam - z polskim językiem są większe problemy niż słaba ortografia. Ja mam na nia wyrąbane. Co innego interpunkcja - bo ona zmienia sens wypowiedzi. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|