|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam,
chciałbym zorganizować Wiślackie Mistrzostwa świata w haxballa, pomiędzy reprezentacjami TSWD oraz fw.pl. Były by 2 grupy po 4 drużyny. Byłby ktoś chętny? jeśli tak to..... dobierzcie się w 4 drużyny po trzy osoby. Mistrzostwa zaczęły by się we Wtorek o godzinie 20 i trwały przez kolejne pare dni. Jeśli ktoś byłby zainteresowany niech się zgłosi na PW . Podając nicki członków danej drużyny. A moderatórów proszę o niekasowanie tego tematu. z Wiślackimi Pozdrowieniami! P.s Jeśli będziecie, zainteresowani to proszę wyznaczyć kapitana do kontaktowania się z kapitanem z drugiego forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja jestem chętny do gry
Mogę dołączyć do jakiejś drużyny ^^![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam.Może zbierzcie reprezentacje tego forum,chodzi przecież o dobrą zabawę a ta gra wyzwala naprawde duze emocje szczególnie jeśli gra się jakiś turniej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja również zgłaszam zainteresowanie
Śmiało mogę dołączyć do jednej z trzech drużyn reprezentujących to forum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra zabawa gwarantowana
jeszcze 10 potrzeba od was z forum ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja również z chęcią bym zagrał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam!
Organizujemy Mistrzostwa Polski w Haxballu. Drużyny 3 osobowe. Limit Druzyn 12. W przypadku wiekszego zainteresowania powikszymy liste uczestników. Zgłoszenia na facebooku pod linkiem : http://pl-pl.facebook.com/people/Mis...00002563189837 Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o napisanie wiadomości na tamto konto. W wiadomości proszę podać: Nicki graczy, Nazwe Zespołu ![]()
Ostatnio edytowane przez janko04 : 29.06.2011 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LOK (Liga Obrony Krzyża ^^)
Skład: ArturTS, Wislacki, Wislak M-Ce TWSD ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak coś to ja też jestem chętny. Jak komuś będzie brakować do druzyny to piszcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Też się zgłaszam.
PS. Moja druzyna wygrala "lige haxballa" na tym forum . ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja również chętny jestem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ej to jest was 3 to zapiszcie sie na FAcebooku
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak coś to mogę zagrać, jeżeli będę mógł.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|