![]() |
I Wi¶lackie Mistrzostwa ¦wiata w Haxballu
Witam,
chcia³bym zorganizowaæ Wi¶lackie Mistrzostwa ¶wiata w haxballa, pomiêdzy reprezentacjami TSWD oraz fw.pl. By³y by 2 grupy po 4 dru¿yny. By³by kto¶ chêtny? je¶li tak to..... dobierzcie siê w 4 dru¿yny po trzy osoby. Mistrzostwa zaczê³y by siê we Wtorek o godzinie 20 i trwa³y przez kolejne pare dni. Je¶li kto¶ by³by zainteresowany niech siê zg³osi na PW . Podaj±c nicki cz³onków danej dru¿yny. A moderatórów proszê o niekasowanie tego tematu. z Wi¶lackimi Pozdrowieniami! P.s Je¶li bêdziecie, zainteresowani to proszê wyznaczyæ kapitana do kontaktowania siê z kapitanem z drugiego forum. |
Ja jestem chętny do gry ;) Mogę dołączyć do jakiejś drużyny ^^
|
Witam.Może zbierzcie reprezentacje tego forum,chodzi przecież o dobrą zabawę a ta gra wyzwala naprawde duze emocje szczególnie jeśli gra się jakiś turniej
|
Ja również zgłaszam zainteresowanie :) Śmiało mogę dołączyć do jednej z trzech drużyn reprezentujących to forum.
|
Dobra zabawa gwarantowana;) jeszcze 10 potrzeba od was z forum:) :)
|
ja również z chęcią bym zagrał
|
Witam!
Organizujemy Mistrzostwa Polski w Haxballu. Drużyny 3 osobowe. Limit Druzyn 12. W przypadku wiekszego zainteresowania powikszymy liste uczestników. Zgłoszenia na facebooku pod linkiem : http://pl-pl.facebook.com/people/Mis...00002563189837 Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o napisanie wiadomości na tamto konto. W wiadomości proszę podać: Nicki graczy, Nazwe Zespołu:) |
LOK (Liga Obrony Krzyża ^^)
Skład: ArturTS, Wislacki, Wislak M-Ce TWSD :) |
Jak coś to ja też jestem chętny. Jak komuś będzie brakować do druzyny to piszcie.
|
Też się zgłaszam. ;)
PS. Moja druzyna wygrala "lige haxballa" na tym forum . |
Ja również chętny jestem
|
ej to jest was 3 to zapiszcie sie na FAcebooku
|
Jak coś to mogę zagrać, jeżeli będę mógł.
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 18:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl