|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile jesteś w stanie zapłacić za transmisję z zagranicznego sparingu Wisły? | |||
| nic |
|
87 | 14,95% |
| 1 zł (+ vat) |
|
97 | 16,67% |
| 2 zł |
|
79 | 13,57% |
| 3 zł |
|
40 | 6,87% |
| 5 zł |
|
279 | 47,94% |
| Głosujących: 582. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oczywiście! Każdorazowo na transmisję, a dodatkowo raz by zakupić w miarę dobry sprzęt.
Oczywiście PayPal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Szkoda,że nie da się SMSem, wiecej osob by wpłaciło .
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bez dyskusji wpłacę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Luzik, wpłacę.
Choć wydaje mi się, że odzew powinien być większy.. w końcu to drużyna mistrza Polski. W dodatku to.. Wisła Kraków! W takich momentach, taka akcja powinna trwać kilka godzin. ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
daje15 zł...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
5 zł spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lepiej te kilka tys zł ktore uzbieracie przelac na pomoc chłopakowi, ktoremu grozi amputacja nogi...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Rzucam 5tkę bez gadania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
podbijam temat!!!
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() A co do akcji to oczywiscie tez sie pisze, jesli 5 to max to bedzie 5, jesli nie to zawsze cos wiecej chetnie przeleje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 zeta conajmniej.
![]() Nejlepší černoch je BERNARD z Humpolce!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jesli 5 to maks to dam 5 ale tylko i wylacznie platnosc paypalem niestety, nie mam innej mozliwosci.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5 zł - spokojnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie będę żadnych sparingów oglądał, ale mogę Wam dorzucić tego zeta symbolicznie, żeby to Was jakoś wspomogło.
1 zł. wpłacę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kiedy ten następny sparing?
EDIT: Już wiem, na szczęście będę już po egzaminie, więc - DAJĘ 5 ZŁ. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
5 zł. w słusznej sprawie nawet więcej się znajdzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
5 PLN i ode mnie ;]
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że nie wpłacacie tak chętnie kasy na jednego z nas...
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ok mogę wpłacić
tylko nie dam rady wpłacać za kilka meczy z rzędu po ileś tam złotych(np. 5-10zł za każdy sparing)Przelew, Mbank ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
SMS 9 PLN + Vat (albo dwa 5 PLN + Vat).
Jeśli to będzie możliwe to bardzo zależałoby mi na ściągnieciu na dysk całego pliku z meczem. Proponuję abonament na transmisje kanału Wisła.TV (z różnymi możliwościami płatności, w tym koniecznie SMS - w takim przypadku koszt dla płacącego może być znacznie większy niż np. przy przelewie) - w zamian za to dużo więcej transmisji (piłka, kosz, siatka, futsal). Koniecznie z możliwością ściągania meczy na dysk (nie każdy niestety ma szybki Internet :-() Poza tym myślę, że sporo osób chętnie skorzystałoby z relacji SMS-owej "bramka po bramce" - niestety nie zawsze można być/oglądać każdy mecz.
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 25.06.2011 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo jakoś w temacie pomocy nie ma tylu chętnych.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tutaj trzeba napisać o wpłacie by można było ocenić zainteresowanie czy warto się za to brać. W temacie o pomocy nikt nie napisze "wpłaciłem właśnie 5zł patrzcie na mnie jaki jestem zajebisty".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
+ 5 zł. 10 znaków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jest transmisja płacę 5 zł , jak będzie taka potrzeba to i 10zł dam.
Ale powiem wprost, jak by mi ktoś dał możliwość zapłacenia miesięcznie 10-15 zł i w zamian za to dał telewizję Wisła.tv gdzie ramówka by trwała od 18-22 gdzie można by zobaczyc jakieś stare mecze ligowe, pucharowe z roku 2000, 2003 i do tego jakiś fajny magazyn gdzie by mówiono o historii klubu , były by wywiady z zawodnikami, trenerami to ja bym zapłacił te 10 -15 zł miesięcznego abonamentu. Na początku nie musiało by to być nic wielkiego, gdyby z czasem się to jakoś fajnie rozwineło to mielibyśmy co oglądać. A jest wiele platform do takiego przekazu, Soupcast, justin tv itd. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
Smsy by się przydały, wiem, że mało za nie dostajecie, ale lepiej jak by ktoś wysłał smsa za 4zł + vat niż nie zrobił nic w tej sprawie, a dużo osób by na to poszło. Także zróbcie może 2 opcje
Albo coś takiego jak dotpay. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co to jest te 10-15 zeta wiecej na browara sie w tygodniu wydaje. John1906 napisał(a):
![]() ,
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
też jestem za. 5 zł a jak trzeba - więcej
|