|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta- polsat chce transmitować nasz dwumecz w kw. do LM jedynie na kanałach kodowanych. Komu się to nie podoba- proszę o podpisy pod petycją:
http://www.petycjeonline.com/europuc...anale_otwartym ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Brawo dla pomysłodawcy, wszyscy się wpisujemy;d
100% poparcia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawo, akurat nie uda mi się wyjechać do Rygi, a Polsatu Sport nie mam ;/ Pamiętajmy, że wielu z nas będzie zapewne w tym czasie na wakacjach, a Polsat bardzo często jest w TV w pokojach hotelowych.
NIE LEKCEWAŻMY TEJ PETYCJI! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli to coś da , to wpisywać się , 30 s i po sprawie
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Może WislaKrakow.com wrzuci na FB? forum mało osób czyta.. kto ma znajomości niech ładnie poprosi
![]() ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
podpisane. super pomysł.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie, niewiem czy coś się zmieniło w ciągu paru dni, ale było info jakoś w tygodniu że obydwa mecze Wisły ze Skonto będą we wtorki (12 i 19 lipca) o 20:30 na kanale otwartym.
Więc po co ta petycja? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Mi też się gdzieś obiło o uszy, że mecze Wisły będą transmitowane w otwartym kanale. Nie wiem czy na TWSD tego nie wyczytałem, ale artykuł chyba został edytowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/160/news1605435-Mecze-Wisly-ze-Skonto-tylko-w-Polsacie-Sport-i-Polsacie-Futbol.html
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20343 EDIT: 1 post w dziale "piłka nożna" na onecie poświęcony naszej akcji ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 25.06.2011 o godz. 12:05.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Noo.. to podpisujemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro ostatnio ratujemy Białą Gwiazdę na koszulkach na facebooku, a miał on wcześniej powodzenie w "kevinowej" akcji z Polsatem, więc może by go tak użyć znowu?
![]() Potrzebowałbym "małej" pomocy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak pewnie "kumaci" zaraz się wypowiedzą,że nie ma sensu , zobaczycie .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co do meczu wyjazdowego - racja, powinien być w otwartym. Wiadomo pieniądze, czas, chęci i wiele innych czynników są w znaczącymi ogranicznikami jeżeli chodzi o wyjazd do Rygi. Nie ma dyskusji.
Ale co do meczu u siebie mam ambiwalentne uczucia. Bo znając naszą, krakowską mentalność, znajdzie się gro osób, które zamiast wspierać swój klub (finansowo i dopingiem), będą wolały przyżulić te średnio trzy - cztery dychy i oglądnąć sobie mecz w TV. Z drugiej strony trafiają do mnie argumenty o ludziach na wakacjach i z kibicach z innych części Polski... Chociaż nie do końca, bo przecież można raz w roku w wakacje, wybrać się na mecz, podobno ukochanej drużyny, poczuć klimat. Także mimo wszystko skłaniałbym się do zakodowania rewanżu ze względu na dobro Wisły. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jest sens czy nie .. podpisane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu chodzi o promocję Wisły na cały kraj , o pokazanie nowej, lepszej twarzy dla wszystkich ludzi w Polsce, a nie o parę złotych więcej w kasie , choć tutaj także się mylisz , bo kto ma przyjść to przyjdzie , nieważne czy będzie w otwartym czy nie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/home.php?sk=...09739789120120
Grupa na facebooku- dołanczać(dołączać?), lajkać. Po prostu musimy to zrobić ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Brawo Wislacy!!!
Bielsko Biała pozdrawie Wisełke!!! Podpisuje sie obiema rękami!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dajcie sobie dzieci siana z tym zakładaniem kont na FB, bo już ich kilkadziesiąt jest, a nie na tym rzecz polega ..
Tu chodzi o petycje, a nie chwalenie się jutro kolegom, że - Mam konto Anty Polsat i mam już 100 Lubie TO! - Taaaa..? Zatem spasujcie i weźcie sobie jakiś stoperan.. ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
otwarty Polsat więcej ludzi będzie oglądało a to sprzyja promowaniu Wisły
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No panowie proszę bardzo:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Już ponad 3 tys. osób podpisało, nie ustawajmy ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle Polsat to najbardziej ujowa telewizja w Polsce ;/ nie ma to jak TVP przynajmniej pokazywali te mecze wszystkie!! może jakość była gorsza ale pokazali każdą drużynę nawet jak Katowice grały z Macedończykami i w dupę dostały...
Pewno pierdzielony Żak pości po raz 15 zasraną szklaną pułapke...;/ choć to db film, a jak jakieś inne debilstwo to zal totalny;/;/;/;/;/ *URWA MAĆ!! ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mają prawo puszczac co chcą i na jakim kanale chcą (ale dobrze by było gdyby chociaż na TV4 puścili mecz Wisły), a najbardziej ujowy to chyba jednak mimo wszystko jest TVN
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Autor tekstu nie pomyślał, że gdy puszczą mecz w kanale otwartym będą mieć większe wpływy z reklam.
A jak każdy Polak wie, nak*rwią ich tyle, że zdążę sobie zrobić kolację, wyjść po piwo do sklepu, umyć się, pogadać z sąsiadem o pzpnie itd. i jeszcze poczekam na transmisję. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A ja mam inny sposób żeby wy.ujać Polsat z pierwszej ręki
Niech każdy się dowie, gdzie w jego mieście znajduje się biuro Door To Door (D2D) Cyfrowego Polsatu i zamówi u nich telewizje. Zgodnie z obowiązującym prawem, również ściśle przestrzeganym przez CP, klient, któremu usługa została dostarczona do miejsca zamieszkania a nie w punkcie sprzedaży APS, ma prawo na zrezygnowanie z niej w przeciągu 10dni bez żadnych konsekwencji. Mecze będą pokazywane na przestrzeni 7 dni, co mieści się w granicach.Nie pytajcie skąd to wiem, ale informacja sprawdzona na 100% ewentualnie PW |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|