The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
miki007
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 20:22
Szacunek należy się każdemu ale strach przed drużyną z Łotwy jest kompletnie nie na miejscu. Nie chodzi tutaj nawet o to żeby wygrać z nimi po 10:0 tylko o spokój w grze i realizacje swoich celów i założeń taktycznych. Najważniejsze jest przygotowanie i forma naszego zespołu. Jeżeli zawodnicy będą grali na swoim poziomie to zwycięzca tego dwumeczu może być tylko jeden
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.06.2011, 21:10
Jova,oni są najzwyczajniej w świecie słabi ,a różnica między nimi a nami jest taka jaka była między nami a barcą i wiesz kibice barcy też pisali,że liczą na conajmniej 5-0 na camp nou i nie dziwiłem im się,bo mieli wystarczające umiejętności,żeby taki rezultat uzyskać,i to nie jest napinka tylko stwierdzanie faktów,równie dobrze jak ktoś pisał,że liczy na 10-0 ze Sławkowem mógłbyś napisać,że się napina.. Szacunek oczywiście,ale jesteśmy lepsi,dużo lepsi i trzeba wymagać pokazania tego w jak najlepszym stylu.Liczę na przynajmniej 5-0 na Reymonta i wierze,że będzie taki rezultat,a nawet większy,obejrzyj sobie ich mecz to też zmienisz zdanie,bo przed obejrzeniem skrótów z ich spotkań i ich meczu gadałem jak ty,ale jak zobaczyłem na jakim poziomie to wszystko jest..Możemy być spokojni bo jestem święcie przekonany,że wygramy ten dwumecz.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.06.2011, 21:13
mimo wszytsko nie lekceważyłbym Skonto,10 lat temu co prawda ich dwa razy ograliśmy 2-1,1-0 ale skład mieliśmy mieliśmy oparty na Polakach.Teraz nie wiadomo do końca na co możemy liczyc ?
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Stary 23.06.2011, 21:42
Jestem spokojny o naszych Wiślackich obcokrajowców.
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.06.2011, 21:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
mimo wszytsko nie lekceważyłbym Skonto,10 lat temu co prawda ich dwa razy ograliśmy 2-1,1-0 ale skład mieliśmy mieliśmy oparty na Polakach.Teraz nie wiadomo do końca na co możemy liczyc ?
Popełniasz taki sam błąd, jaki popełnili polscy "dziennikarze". Słysząc nazwę Skonto kojarzyli drużynę sprzed lat - solidna ekipa z połową reprezentantów Łotwy w składzie, kilku z nich grało potem w naprawdę dobrych kubach (tak, jak ich aktualny trener Pahars). Zawodnicy grający dziesięć lat temu w Skonto byli kręgosłupem drużyny narodowej, która skopała nam tyłki w eliminacjach Euro 2004. Może i ten kontekst wpłynął na ton dziennikarskich newsów a także na przesadnie ostrożne wypowiedzi z naszego Klubu.
Dzisiejsze Skonto i ta drużyna sprzed dziesięciu lat nie mają w ogóle porównania.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.06.2011, 21:50
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
Jova,oni są najzwyczajniej w świecie słabi ,a różnica między nimi a nami jest taka jaka była między nami a barcą.
A jak to miłośniku tej brazylijskiej przybłędy, Pereiro - obliczyłeś.Różnica między Barcą a nami jest oczywista i wystarczy spojrzeć na wyniki które oba zespoły osiągają by ją zobaczyć a różnica między nami a Skonto jest taka że oni przegrywają z Walijczykami a my z Estończykami i Azerami.
Dokładnie takie żałosne myślenie jakie prezentujesz, prezentowali Legioniści jadąc do jakiejś Vektry Wilno czy jak to się nazywało i jaki był efekt? 2-0 w dupę po 45 minutach.Oczywiście można gdybać że gdyby nie awantura to skończyło by się 5-2 dla Legii ale kto oglądał to wie że to totalny s/f i każdy Legionista ci to potwierdzi

Szacunek dla przeciwnika to podstawa w futbolu by cokolwiek osiągnąć.Szacunek czyli nie sranie w pory ale potraktowanie rywala w 100% poważnie.Jeden z głównych powodów że słabszy ogrywa mocniejszego to olewka.Nagle okazuje się że tamci też potrafią kopać w piłę i robi się nerwówka bo przecież miał być spacerek.
Ja wiem gościu że masz to 16 lat i wydaje ci się że postradałeś wszelakie rozumy ale jeśli pójdzie dobrze i zmądrzejesz, to za jakieś 10 lat sam będziesz się zastanawiał - ale byłem głupi 'za gówniarza'.I to nic złego bo tak to się dzieje i pewnych rzeczy nie przeskoczysz więc trochę pokory i zaufania do słów 'starszego' człowieka

Gdzie oczywistym jest że na papierze mamy mocniejszy zespół i że jesteśmy faworytem - być może będzie powtórka z Szawli czyli spacerek ale mogą być też problemy.Podstawa by to były Szawle a nie Levadia to potraktować przeciwnika poważnie - bez srania w pory i wielkich obaw ale POWAŻNIE - Kapisz?

A jak moje słowa masz w dupie to przynajmniej uwierz naszemu trenerowi który zęby zjadł już na trenerce, mimo młodego wieku
On mówi 50/50 - oczywiście że to jest lekka prowokacja ale to czemuś służy, służy temu by drużyna podeszła do tego meczu jak najbardziej skoncentrowana, służy też temu by uzmysłowić im że oni dotąd niczego nie osiągnęli by uważać się za wielkich faworytów.Przejadą się po takim Skonto które jak wiadomo jest tylko pierwszym etapem, ograją mocniejszego rywala - awansują do LE czy LM , tam udowodnią swoją wartość - to za rok będziemy mogli pisać że grają z ogórkami a pytane nie jest czy(wygramy) tylko ile(im wjebiemy)

I rada na koniec - opamiętaj się bo niestety całokształtem pracujesz na pozycję konkretnego forumowego pikaczu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.06.2011, 22:00
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A jak to miłośniku tej brazylijskiej przybłędy, Pereiro - obliczyłeś.Różnica między Barcą a nami jest oczywista i wystarczy spojrzeć na wyniki które oba zespoły osiągają by ją zobaczyć a różnica między nami a Skonto jest taka że oni przegrywają z Walijczykami a my z Estończykami i Azerami.
Dokładnie takie żałosne myślenie jakie prezentujesz, prezentowali Legioniści jadąc do jakiejś Vektry Wilno czy jak to się nazywało i jaki był efekt? 2-0 w dupę po 45 minutach.Oczywiście można gdybać że gdyby nie awantura to skończyło by się 5-2 dla Legii ale kto oglądał to wie że to totalny s/f i każdy Legionista ci to potwierdzi

Szacunek dla przeciwnika to podstawa w futbolu by cokolwiek osiągnąć.Szacunek czyli nie sranie w pory ale potraktowanie rywala w 100% poważnie.Jeden z głównych powodów że słabszy ogrywa mocniejszego to olewka.Nagle okazuje się że tamci też potrafią kopać w piłę i robi się nerwówka bo przecież miał być spacerek.
Ja wiem gościu że masz to 16 lat i wydaje ci się że postradałeś wszelakie rozumy ale jeśli pójdzie dobrze i zmądrzejesz, to za jakieś 10 lat sam będziesz się zastanawiał - ale byłem głupi 'za gówniarza'.I to nic złego bo tak to się dzieje i pewnych rzeczy nie przeskoczysz więc trochę pokory i zaufania do słów 'starszego' człowieka

Gdzie oczywistym jest że na papierze mamy mocniejszy zespół i że jesteśmy faworytem - być może będzie powtórka z Szawli czyli spacerek ale mogą być też problemy.Podstawa by to były Szawle a nie Levadia to potraktować przeciwnika poważnie - bez srania w pory i wielkich obaw ale POWAŻNIE - Kapisz?

A jak moje słowa masz w dupie to przynajmniej uwierz naszemu trenerowi który zęby zjadł już na trenerce, mimo młodego wieku
On mówi 50/50 - oczywiście że to jest lekka prowokacja ale to czemuś służy, służy temu by drużyna podeszła do tego meczu jak najbardziej skoncentrowana, służy też temu by uzmysłowić im że oni dotąd niczego nie osiągnęli by uważać się za wielkich faworytów.Przejadą się po takim Skonto które jak wiadomo jest tylko pierwszym etapem, ograją mocniejszego rywala - awansują do LE czy LM , tam udowodnią swoją wartość - to za rok będziemy mogli pisać że grają z ogórkami a pytane nie jest czy(wygramy) tylko ile(im wjebiemy)

I rada na koniec - opamiętaj się bo niestety całokształtem pracujesz na pozycję konkretnego forumowego pikaczu
Natomiast dla ciebie 1q2 nie ma już nadziei - od lat już masz pozycję naczelnego moralizatora. Masz się za niewiadomo kogo, i obrażasz kogo popadnie.

Ja tam już wole pokemony niż naburmuszonych ludzi o przerośnientym ego pastwiących się nad innymi z poczuciem wyższości.

Uczepiłeś się chłopaka który nic pretensjonalnego nie napisał. Możesz się z nim zgadzać albo nie ale personalne wycieczki sobie daruj... A co do czyjejś opini czy "pozycji" na forum nie ty decydujesz ...

I sorry za personalny pojazd w twoją stronę - nie mam ochoty jednak przypatrywać się jak ktoś obraża kogoś bez powodu.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.06.2011, 07:13
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Po pierwsze to na prawdę chyba jesteś wszechwiedzący,ponieważ dowiedziałem się od Cb rzeczy o sb,mianowicie,że jestem miłośnikiem Guereiro Po 2 to sam wiesz ilu wiślaków zostało w obecnym składzie meczu z Quarabachem.Jakby nam się udało wejść do Lm,to będziesz mógł pisać fanom innych drużyn typu Real,Barcelona czy Manchester, ,,żałosne myślenie'',ponieważ oni będą nie tyle co oczekiwać od drużyny wyniku ala 5-0,żeby w dobrym stylu np.rozpocząć przygode w LM na Camp Nou,będą mieli do nas szacunek oczywiście,ale jak wiesz,że jesteś lepszy,dużo lepszy i podchodzisz do czegoś profesjonalnie to nie ma innej opcji niż wysoka wygrana,ja do Skonto mam szacunek,ale oglądałem ich mecz,widziałem skróty,więc mam pewną wiedzę na jakim poziomie są,chodzę czasami na 1 ligę i różnicy w poziomie po prostu nie było.Trzeba do nich podejść w 100% skoncentrowanym,ale na boisku po prostu trzeba ich zepchać do defensywy i strzelać,bo mamy do tego wystarczające umiejętności,nie wiem skąd wziąłeś tą ,,olewke'' bo w każdym wcześniejszym poście podkreślałem,że trzeba podejść skoncentrowanym i zdeterminowanym bo metodą, ,, truchcikiem spokojnie Skonto samo sobie strzeli gola'' możemy ten mecz przegrać,ale jeżeli Wisła,wyjdzie w najlepszym składzie personalnym,dobrze przygotowana kondycyjnie i taktycznie,to najzwyczajniej ten mecz wygramy i to wysoko,a że wiem,że Maaskant jest profesjonalistą,który tak właśnie przygotuje Wisłe na ten mecz,to jeszcze mocniej utwierdzam się w przekonaniu,że wygramy ten dwumecz i to wysoko.
Dokładnie mam 16 lat i właśnie idę do Liceum czekać na wyniki rekrutacji,wszystkich rozumów niestety nie pozjadałem min. twojego i mojego ojca,który ty najwyraźniej zjadłeś .Rozumiem,że przeżyłeś te wszystkie wstydliwe porażki i jesteś trochę czasu na tym forum i po prostu wku..ia Cię coś takiego po tych wszystkich levadiach i valerengach,i pisanie co rok,że teraz nowa drużyna,nowy trener tamto się nie powtórzy,ale ja wierzę,najwyżej się przejadę na dupsku raz czy dwa i później będę prezentował taką postawę jak ty.Urazy żadnej do Cb nie mam,rozumiem o co Ci chodzi,jedyne co to odpuść sobie pisanie,że jestem czyimś fanem,dlatego,że w temacie ,który jest do komentowania plotek i propozycji transferowych napisałem o Rogerze,bo w takim wypadku okazałoby się,że jestem fanem Mili,Giuly'ego Carlosa i jeszcze Kaźmierczaka i 100 innych ,albo nazywanie ,,pokemonem'' bo mam inne zdanie niż ty.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.06.2011, 10:01
Dobra, koniec już offtopu. Jutro Skonto gra. Z drugą Daugavą Daugavpils. Mecz jest o 17:30. Najbliższe mecze Skonto:

26.06. Skonto - Daugava (2)
03.07. Skonto - Jurmala (8)
07.07. Ventspils (1) - Skonto

Według mnie, prawdziwym wyznacznikiem formy Skonto będzie mecz z Ventspilsem. Chociaż, z drugiej strony Ventspils ostatnio poleciał z Jelgavą, którą w połowie czerwca Skonto rozwaliło 4:0.

PS. Lepiej pokasujcie te posty, bo jak mod jakiś wpadnie pewnie polecą bany
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.06.2011, 11:19
Dla mnie nie ważne, czy wygrać wysoko, czy nie wysoko(oczywiście z wysokiego zwycięstwa będę się cieszył). Najważniejsze to wygrać ze skonto 2 razy, chociażby po 1:0, gdyż tracimy ponad 4,5 pkt do rankingu UEFA z sezonu 2006/07, a za 2 zwycięstwa będziemy już mieli 4 pkt
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 24.06.2011, 11:40
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie nie ważne, czy wygrać wysoko, czy nie wysoko(oczywiście z wysokiego zwycięstwa będę się cieszył). Najważniejsze to wygrać ze skonto 2 razy, chociażby po 1:0, gdyż tracimy ponad 4,5 pkt do rankingu UEFA z sezonu 2006/07, a za 2 zwycięstwa będziemy już mieli 4 pkt
Za kwalifikacje nie dostaniemy punktów, o ile w nich nie odpadniemy. Odpadnięcie w 2. rundzie = 1 ptk. Żeby zarobić jakieś konkretne punkty, trzeba awansować do grupy, za co dostaniemy 4 ptk.

http://pl.uefa.com/memberassociation...lub/index.html
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.06.2011, 11:45
za eliminacje są punkty tylko do krajowego, i to dwa razy mniej niz w rundach zasadniczych (play-offy liczą sie jako zasadnicze tak )

No i punkty pocieszenia za odpadnięcie - in dalej w eliminacjachy odpadniesz tym więcej punktów pocieszenia - ale to żadne duże ilości.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2011, 14:52
Jest róznica miedzy szacunkiem dla rywala a przekonaniem ze sie tego rywala przejdzie z palcem w tyłku.

I w przypadku Skonto jest wlasnie taka sytuacja

ich taktyka bedzie jak Szawle rok temu czyli dopki bedzie 0;0 beda walczyc ,im szybciej strzelimy tym lepiej

Mamy duza silniejszy sklad niz rok temu za Kasperczaka ,no i mentalnie to tez inna druzyna.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mic1992
Member

Od: 12.2009

Stary 25.06.2011, 10:13
Witam. Czy są szanse aby Wisłą była rozstawiona w 4 rundzie el. LM, jeśli tak, ile drużyn rozstawionych musiało by wcześniej odpaść?
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 25.06.2011, 10:17
mic1992 napisał(a):Wyświetl post
Witam. Czy są szanse aby Wisłą była rozstawiona w 4 rundzie el. LM, jeśli tak, ile drużyn rozstawionych musiało by wcześniej odpaść?
4/5

10znaków
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 25.06.2011, 10:31
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
4/5

10znaków
jak już coś to 4/8, proponuje się cofnąć do posta 517 i prześledzić dyskusje o tym
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Stary 25.06.2011, 10:38
dobra_bestia napisał(a):Wyświetl post
jak już coś to 4/8, proponuje się cofnąć do posta 517 i prześledzić dyskusje o tym
zależy jak kto rozumuje, w 3 rundzie 4/8, w 4 to będzie 4/5

Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Stary 25.06.2011, 10:47
Prosta sprawa, łącznie w II i III rundzie mają odpaść 4 z tych 8 drużyn. Jak to można inaczej rozumować? w II rundzie gra ich już 6, może się potkną ze 2, to w III rundzie będzie konieczne już tylko 2/6
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Stary 25.06.2011, 10:54
Prosta sprawa, łącznie w II i III rundzie mają odpaść 4 z tych 8 drużyn. Jak to można inaczej rozumować? w II rundzie gra ich już 6, może się potkną ze 2, to w III rundzie będzie konieczne już tylko 2/6
a choćby tak żeby Wisła była rozstawiona w 4 rundzie, do 4 rundy musi awansować nie więcej niż 4 drużyny z większym współczynnikiem od niej ?
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Stary 25.06.2011, 11:00
a choćby tak żeby Wisła była rozstawiona w 4 rundzie, do 4 rundy musi awansować nie więcej niż 4 drużyny z większym współczynnikiem od niej ?
no a o czym innym napisałem?

A co do transmisji to zaczynają życie utrudniać, mecz Śląska z Dundee na pewno będzie rewelacyjny, może ze 2 bramki padną w dwumeczu
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Stary 25.06.2011, 11:05
no a o czym innym napisałem?

A co do transmisji to zaczynają życie utrudniać, mecz Śląska z Dundee na pewno będzie rewelacyjny, może ze 2 bramki padną w dwumeczu

lol, o innym rozumowaniu , do 4 rundy nie może awansować więcej niż 4 drużyny z większym współczynnikiem niż Wisła i to tyle, na moje rozumowanie to jest prostsze obaj mamy rację więc pzdr
Odpowiedz cytując
krytyk
Member

Od: 07.2010

Stary 25.06.2011, 11:23
Cytat:
a kto gwarantuje, że u nas padnie ich więcej?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 25.06.2011, 11:27
krytyk napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie gwarantuje, aczkolwiek jest większe prawdopodobieństwo. Niestety, dla telewizji nie liczy się prawdopodobny spektakl piłkarski, tylko znana marka (czyt. Barcelona), która z jakim "cieniasem" by nie grała, to i tak będzie transmitowana.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
krytyk
Member

Stary 25.06.2011, 11:31
tu nawet marka nie gra roli bo Śląsk to kochana drużyna prezesa Solorza i nawet jakby grała z zespołem z Luksemburga i tak mecz byłby transmitowany w głównym Polsacie
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Stary 25.06.2011, 11:35
Gwarancji nie ma, ale jest zdecydowanie większa szansa. Śląsk to okrutni murarze, skupią się głównie na obronie i taki ciekawy mecz będzie, podejrzewam że awans się rozstrzygnie w drugim meczu po karnych. Mam nadzieje że chociaż przejdą dalej.

Ktoś tu wcześniej pisał o kursach, u jakiego buka już są? na bwin nie ma, na bahu pojawiły się na razie na 4 mecze
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 25.06.2011, 12:45
tu nawet marka nie gra roli bo Śląsk to kochana drużyna prezesa Solorza i nawet jakby grała z zespołem z Luksemburga i tak mecz byłby transmitowany w głównym Polsacie
A co w tym dziwnego, że Polsat którego włascicielem Jest Solorz pokazuje spotkanie Slaska ?
Dziwił bym sie gdyby tak nie było.
Odpowiedz cytując
krytyk
Member

Stary 25.06.2011, 12:49
wcale się nie dziwię tylko stwierdzam fakt
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 26.06.2011, 13:17
Dariusz napisał(a):Wyświetl post
Za dwa zwyciuęstwa ze Skonto będziemy mieli 0,1 punkta ponieważ tyle dostaniemy z tytułu 20% zdobytych punktów jakie wniesiemy do rankingu krajowego. (2 zwycięstwa x 1 pkt / 4 zespoły).
Jeśli chcemy zdobyć 4 punkty to musimy awansować do grupy gdzie na dzień dobry dostaniemy 4 pkt bonusowe

zależy jak kto rozumuje, w 3 rundzie 4/8, w 4 to będzie 4/5

O tym czy będziemy rozstawieni w IV rundzie decyduje to czy Wisła bedzie co najmniej 5 pod względem liczby punktów w rankingu klubowym po trzeciej rundzie.
Tak więc to czy bedziemy rozstawieni czy nie zależeć będzie od tego czy w rundach II i III licząc łącznie obie rundy odpadną co najmniej 4 kluby z 8 o których wiemy ze będą grać w II i III rundzie i mają więcej niż 10,183 w rankingu klubowym 2011.
Inaczej tego się nie da ująć i jak to ładnie określiłeś "rozumować"
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 26.06.2011 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.06.2011, 16:29
Zaczyna się mecz Skonto - Daugava (2 miejsce w lidze)
http://sportacentrs.com/sportacentrs...skonto_daugava
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 26.06.2011, 19:22
http://www.90minut.pl/news/160/news1...is-Skonto.html

Remis Skonto z Daugava, którą przypomnę pokonaliśmy w sparingu zimą 4:1
Widziałem kawałek tego meczu, więcej nie dało się oglądać.
Pressing to pojęcie nieznane piłkarzom Skonto, gra pozycyjna tym bardziej.
Dzida Maciusia przy "stylu" Skonto jest atrakcyjnym sposobem rozgrywania piłki.
Maor wczoraj robił jak chciał obrońców Litexu, ze Skonto może mieć jak na treningu slalomu giganta, rajd między tyczkami.
Co do dwumeczu. To nie tak że my musimy ich wyeliminować, my musimy w tym dwumeczu zaaplikować im jak najwięcej goli, nie tracąc żadnej.
Niech się liga boi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów