The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2011, 13:05
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Garguła ładnie wysoko - jak na jego obecna forme to zdecydowanie za duzo zarabia
http://www.sports.pl/m/Repozytorium....8724996963.jpg
Zwróć uwagę na gwiazdki i to co jest napisane małym drukiem
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 22.06.2011, 13:49
pikey napisał(a):Wyświetl post
Zwróć uwagę na gwiazdki i to co jest napisane małym drukiem
I to nas ratuje bo tak byłoby "czy się stoi czy się leży" 350 tys. się należy

ps. A "wejściówki" liczone są proporcjonalnie do liczby minut na boisku czy od samego faktu że zagrał mecze ?
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 22.06.2011, 15:16
Śmiech mnie ogarnia gdy w tym zestawieniu widzę takich kopaczy jak badacz odbytów (i to na szczycie!) czy nienapasiony grajek rodem z Rudy Śląskiej - ZA CO ja się pytam ?!
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.06.2011, 15:20
ciekawy komin płacowy powstał w Lechu, proktolog zarabia co najmniej 120tys euro więcej od kolejnego piłkarza.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.06.2011, 15:52
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...o_skutku_.html Hahaha! Jak to? Najgorszy klub Bundesligi(poza spadkowiczami) nie chce najlepszego pomocnika najlepszej druzyny w Polsce Nie wierzę
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.06.2011, 16:03
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104...o_skutku_.html Hahaha! Jak to? Najgorszy klub Bundesligi(poza spadkowiczami) nie chce najlepszego pomocnika najlepszej druzyny w Polsce Nie wierzę
Czytałem ale nie zauwazyłem wpisu a podobno temat Stilicia upadł bo Borussia nie ma na niego pieniedzy - tak pisało np na pasku informacyjnych na Orange Sport Info
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.06.2011, 22:43
A co słychać o transferze legijnego kopacza-łamacza kości Borysiuka ? Wie ktoś coś na ten temat ? Bo nie chciało mi się wierzyć, że znalazł się taki idiota (w dodatku w Serie A), który chciałby wydać 2,5 mln. euro. Ale może mi coś umknęło.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 22.06.2011, 23:59
Jeśli się potwierdzi, będzie to bardzo dobra wiadomość dla nas. Zawodnik strzeli focha, bo z Bakero się nie dogadują. Amika nie dostanie kasy, która miała pokryć koszty transferu Tonewa i braku gry w europejskich pucharach.

A Stilicowi za rok chyba kończy się kontrakt, więc w następnym okienku może podpisać kontrakt z nowym klubem. To ostatni moment by na nim zarobić.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.06.2011, 09:12
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A co słychać o transferze legijnego kopacza-łamacza kości Borysiuka ? Wie ktoś coś na ten temat ? Bo nie chciało mi się wierzyć, że znalazł się taki idiota (w dodatku w Serie A), który chciałby wydać 2,5 mln. euro. Ale może mi coś umknęło.
Jeszcze pięć dni temu tego jak to ładnie określiłeś łamacza kości Ariela "Trzewika*" Borysiuka chciało Udinese jednak info podał Przekręt Sportowy. I właśnie dawało rzeczone 2,5 mln euro.

* dla wyjaśnienia - Trzewik- nogi skazanego wkładano pomiędzy dwa kawałki drewna, po czym kat wbijał mniejsze klinowate drewienka, co miało doprowadzić do wykrzywienia kończyny, bądź też jej złamania.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 23.06.2011 o godz. 09:16.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 23.06.2011, 09:55
"Lech Poznań jest bez wątpienia najlepiej rozwijającym się klubem nie tylko w naszym kraju, ale też w całej Europie. Nie ma chyba drugiego takiego zespołu, który w ciągu niespełna 10 lat zrobiłby tak duży postęp sportowy czy finansowy, jaki uczynił Kolejorz.

Dla wielu młodych fanów Lecha Poznań historia naszego klubu zaczyna się od meczu z Austrią Wiedeń, a dla niektórych nawet od spotkania z Manchesterem City. To jest niedopuszczalne i wręcz karygodne, ale na szczęście dla jeszcze większej grupy kibiców Kolejorza historia klubu zaczyna się tak jak powinna, czyli w 1922 roku".

http://kkslech.com/2011/06/22/kibicu...zcze-te-czasy/

W sumie mogłoby pasować do działu "śmieszne zdjęcia, filmiki itp", albo "to i owo na luziku", no ale poważny klub, poważna historia, więc daję do poważnego tematu
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 23.06.2011, 09:56
Transfer "kopacza" Borysiuka zalezny jest od sprzedazy Alexisa Sancheza.
2,5m za mlodego zawodnika to jeszcze nie tak duzo

Co do jego "lamania" to juz przesadzacie. Z tego co wiem Boguski owszem zostal przez niego brutalnie sfaulowany ale to jest po pierwsze pilka nozna a nie szachy i takie przypadki maja miejsce. Nie pochwalam takiej gry ale przytafic sie moze kazdemu. Dodatkowo z tego co wiem to Boguski polamal sie na treningu jakis czas temu i z tego co wiem tam nie bylo Borysiuka ale byl Malecki
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.06.2011 o godz. 10:02.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 23.06.2011, 10:04
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
"Lech Poznań jest bez wątpienia najlepiej rozwijającym się klubem nie tylko w naszym kraju, ale też w całej Europie. Nie ma chyba drugiego takiego zespołu, który w ciągu niespełna 10 lat zrobiłby tak duży postęp sportowy czy finansowy, jaki uczynił Kolejorz.

Dla wielu młodych fanów Lecha Poznań historia naszego klubu zaczyna się od meczu z Austrią Wiedeń, a dla niektórych nawet od spotkania z Manchesterem City. To jest niedopuszczalne i wręcz karygodne, ale na szczęście dla jeszcze większej grupy kibiców Kolejorza historia klubu zaczyna się tak jak powinna, czyli w 1922 roku".

http://kkslech.com/2011/06/22/kibicu...zcze-te-czasy/

W sumie mogłoby pasować do działu "śmieszne zdjęcia, filmiki itp", albo "to i owo na luziku", no ale poważny klub, poważna historia, więc daję do poważnego tematu

Kibice sukcesu w pełnej krasie. Sukcesem dla AmicoLecha był niewątpliwie przekręty przed ucieczką od karnej degradacji więc nie mogą mieć pretensji do młodszych kibiców dla których ten twór zaczął żywot nie w 1922, ale w 2006 lub 2007. Skąd mają pamiętać jego wcześniejsze osiągnięcia?
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 23.06.2011, 10:25
Propaganda iście pasiasta.
"Nie ma drugiego takiego klubu w Europie."

Można się za jakiś czas spodziewać przychlastow typu studio gloszacych ta prawdę objawiona.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.06.2011, 10:53
Autor tego tekstu może niebawem dostać ofertę od samego Kim Dzong Ila na poprowadzenie wiadomości TV w Korei Płn. Wydawałoby się, że są jakieś granice zakłamania i bezczelności ale jak widać nie w POZnaniu.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.06.2011 o godz. 10:53.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.06.2011, 11:11
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

Można się za jakiś czas spodziewać przychlastow typu studio gloszacych ta prawdę objawiona.
Widzę, że nie tylko mi od razu się skojarzyło z żydkami
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 23.06.2011, 12:01

Uważaj, bo za niedługo w prasie poznańskiej ukaże się artykuł jacy co moderatorzy tego forum są nietolerancyjny. Jednak propagandy uczyli się od najlepszych.
Daleko nie trzeba szukać, aby znaleźć klub który zrobił większe postępy. Mowa tu oczywiście o Bate Borysow.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 23.06.2011, 12:08
Tak to jest jak sie nie chce dokladnie informacji sprawdzic, Borussia nie ma siana na transfery.

Pomyliles z wlasna osoba.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 23.06.2011, 12:13
Że nie ma siana to tak tylko mówi. Jakby miąl być dla nich bardzo ważny to by próbowali go zdobyć za każdą cenę.Bo jak podaje serwis kkslECH: NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO ZAWODNIKA W CAŁEJ EUROPIE, KTÓRY MÓGŁBY ZASTAPIĆ STILICA
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.06.2011, 12:44
Ciąg dalszy organizacyjnych problemów z organizacją meczu o Superpuchar Polski: http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...iechciane.html
Jestem w stanie wyobrazić sobie następujący absurd: zostaje ustalona lokalizacja meczu np. w Lubinie, zostaje sprzedana dana liczba biletów dla kibiców obu zespołów, następnie wchodzi w życie rozporządzenie o kontynuowaniu zakazu wyjazdów w sezonie 2011/2012...a kibice z ramach rekompensaty za bilety dostaną wejściówki na mecz Polski z np.Gabonem w Rzeszowie oraz bony do sieci sklepów "Stonka"
PS. Podbeskidzie zgodnie z przewidywaniami może grać w przyszłym sezonie we Wodzisławiu Śląskim
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Pod...955,1,381.html
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 23.06.2011, 13:10
No tak, Jotka - glowny ksiegowy Borussi )) Bardzo wazny to Messi moze byc.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 23.06.2011, 13:39
Moze Borussia zauwazyla ze Pan Stilic ma tylko jedna noge ? Jesli tak to gratuluje spostrzegawczosci, lepiej pozno niz wcale.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 23.06.2011, 13:56
Naprawde nie trzeba posiadać tajemnej mocy tudzież piastować konkretne stanowisko, żeby wiedzieć, że jak w życiu komuś na czymś zależy to zawsze znajdzie możliwości.A Rudnevsa chciał Arsenal za 6 mln ojro tylko Rutkowski się nie zgodził... Kibicu poznański-wyciągnij już ten rozum z zamrażarki!
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 23.06.2011, 14:07
O, wyszlo ze Ci nie wyszlo ze Stilicem to teraz na Rudnevsa sie przesiadles
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 23.06.2011, 14:49
Ze Stilicem to nie wyszło Amice póki co, a nie mi. Najśmieszniejsze jest to, że ja przeczytałem to "tłumaczenie" braku transferu już przed wklejeniem linka, a ty dalej jak mantrę tłuczesz, że to co rzekomo mówi Borussia to prawda...A Rudnevsem to już w ogóle polewa ogólnopolska To co? Juve daje 5 mln...Euro, funtów, a może szekli?
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.06.2011, 17:36
Po szopce związanej z nowym kontraktem dla Michniewicza Widzew znalazł już nowego trenera
http://www.sportmarketing.pl/newsroo...enerem-widzewa
Oj musi być u nich bardzo krucho z kasą. Do dzisiaj podobno nie dostali pieniędzy za transfer Robaka do Turcji a sam zawodnik może wrócić do Łodzi
http://www.orange.pl/kid,4000003306,...a,article.html
Po rundzie wiosennej wydawało się, że w przyszłym sezonie mogą liczyć się w walce o puchary a tymczasem zaczynają równać do ŁKS - u.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 23.06.2011, 17:41
Widzew ledwo, ledwo z kasą przędzie. Dla mnie faworyt nr 1 do spadku.Obok ŁKSu, Górnika Zabrze i mimo wszystko Cracovii. Wzmocnień po gorszej stronie Błoń brak, a bez Klicha tracą 50% wartości. O utrzymanie walczyć będzie także Podbeskidzie i Korona. O MP wiadomo-Legia i Wisła. Lechia, Ślask, Jaga, Wronki, Polonia W., Bełchatów o miejsce na podium.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.06.2011, 17:50
Widzew ledwo, ledwo z kasą przędzie. Dla mnie faworyt nr 1 do spadku.Obok ŁKSu, Górnika Zabrze i mimo wszystko Cracovii. Wzmocnień po gorszej stronie Błoń brak, a bez Klicha tracą 50% wartości. O utrzymanie walczyć będzie także Podbeskidzie i Korona. O MP wiadomo-Legia i Wisła. Lechia, Ślask, Jaga, Wronki, Polonia W., Bełchatów o miejsce na podium.
Jak beda grać u siebie tak jak grali wiosna, to predzej ich widze w gornych rejonach tabeli..
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.06.2011, 19:14
Siła Cracovii to przede wszystkim brak Cabaja, Suvorov i Ntibazokiza, Klich. Więc nie takie 50%. Na wiosne grali fajnie.

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.06.2011, 19:23
Po tym co sie dzieje to pierwsza dziesiatka ich czeka spokoniutko
W Widzewie tornado, Górnik też dużo słabszy, Łks i Podbeskidzie również biedne to samo Ruch
zaciskaja pasa w Koronie i w Bełchatowie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.06.2011, 19:25
Widzew bez kasy na kontrakt Michniewicza tnie koszty.
Korona bez kasy na zawodników ekstraklasowych tnie im kontrakty.
Górnik i Ruch jak zwykle ledwo zipią.
ŁKS biedny jak mysz kościelna ściąga Sagana.
Podbeskidzie walczy o przyjemność (kilka mln zł od C+) gry w ekstraklasie.
Bełchatów jak zwykle robi przetasowania, ale na Janasa mieli kasę, więc nie ma tragedii.

Reszta (9 zespołów) wygląda całkiem nieźle, bez większych problemów, ale też bez szału. To może być ciężki sezon dla kilku ekip z kilku miast. Nie tylko pod względem sportowym.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów