|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie robiliby sobie jaja pisząc o jakimś BUM jeśli chodziłoby o sprzedaż jakiegoś zawodnika ( a tym bardziej Małeckiego jak ktoś tu genialnie na to wpadł :| ) - news jest przecież bardzo pozytywny i z czego tu się by mieli cieszyć gdyby mieli kogos takiego sprzedać..
A jak chodzi o nowego trenera bramkarzy to wielkie mi halo.. Mam nadzieje że w końcu znalezli sponsora na koszulki
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.06.2011 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wykupienie też może być nieco transferową informacją, ponieważ np przychodzi do nas już na stałe zawodnik, który był tylko wypożyczony... no ale nie ma co gdybać.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wisła Kraków
"Transfer" z Lecha do Wisły, czyli Paweł Primel nowym trenerem bramkarzy Białej Gwiazdy ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
....a mać, przecież to nie piłkarz, a trener bramkarzy. Ponadto po Dowhaniu numer dwa w Polsce
Ja się cieszę. Kotorowski się zajebiście rozwinął pod jego skrzydłami. .......one wakacje.Cytat z forum Amicii: Cytat:
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wychowankami Primela są min. Stachowiak,Skaba i Pilarz
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Prztyczek w nos Kuchenkorzowi. To zawsze miłe.
Poza tym z tego co się orientuję to facet miał w poprzednim klubie opinię dobrego fachowca. Zobaczymy. ![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Primel przeszedł z Odry do Lecha 2 lata temu z Zielinskim. W Odrze wyprowmował kilku wychowanków m. in. Stachowiaka i Pawełka. W Amice szło mu całkiem niezle tzn. Burić bronił dosyć solidnie, a Kotorowski złapał u niego formę życia. Z Leszka odchodzi ze względu na Bakero.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie, Bakero się go pozbył i był "wolny".
Poza tym oszczędźcie te komentarze w stylu "Wow też mi bomba" itp. bo żal to czytać. Może niektórzy nie wiedzą, ale klub piłkarski to nie tylko piłkarze, ale też sztab trenerski. Primel miał wśród kibiców Lecha bardzo dobrą opinię i wielu z nich jest wściekłych, że się go pozbyto. No tak, ale o czym ja w ogóle piszę... Przecież Cupiał powinien rzucić na stół grube miliony i wykupić z Lecha Rudnevsa, bo nie mamy zmiennika dla Genkova, prawda? |
|
|
|
Guest
|
|
Jeśli chodzi o postęp to u Burica był widoczny jak nad dłoni, potem przytrafiło mu się kilka błędów i Bakero wybrał Kotora. Śmiało można powiedzieć że Lech miał dwóch bramkarzy w miarę w dobrej formie. Szczególnie Kotorowski według mnie to słaby bramkarz, a bronił naprawdę przyzwoicie. Jeśli się sprawdzi to brava dla klubu za przytomną reakcje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.06.2011 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Primel pracował w Lechu 2 lata. Dolha byłw Lechu w 2007-08 roku, więc nie mieli styczności. Kibice Kolejorza płaczą, a wy się śmiejecie. Aż mi czasem wstyd za ludzi na tym forum. P.S Primel miał być trenerem bramakrzy reprezentacji [był jednym z kandydatów]. To też coś o nim świadczy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wreszcie wypowiedział się ktoś kto ma lepsze pojęcie o tym człowieku, a nie płacze i pisze komentarzy typu "ale bomba-żal".
Żal to właśnie powinno być takich ludzi, którzy to piszą... Nie macie zielonego pojęcia o człowieku to się nie wypowiadajcie, bo jak wyjdzie na to, że jest to strzał w 10 to będziecie go pod niebiosa wychwalać. Nienawidzę czegoś takiego... Wieczne zrzędzenie i malkontenctwo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
||
a pisanie o pstryczku w nos Amiki to tak jakby pisac o pstryczku w nos dla nas jak uda sie Lobo rozwiazac i zwiazal by sie z Amica ================== jeszcze raz powtarzam , nie chodzi o to kogo tylko jakie cisnienie zrobione z tego...(
hmm ciekawa definicja - dodam ze nie jestem w stanie wymienic nawet 4-czy 5 nazwisk trenerow bramkarzy (poza tymi co byli w reprezentacji) ba - nawet nie wiem kto byl takowym w Wisle pomijajac tego ktorego do Wrocka wezwali ( w sumie i tak juz zapomnialem jak sie nazywal)
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 23.06.2011 o godz. 13:29.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
to żaden argument ja przyjmuje informacje ze spokojom , ale nie rozumiem dlaczego biuro prasowe chciało zrobic z tego wielkie halo ( czytaj bum ) tylko nakręcając kibiców . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to faktycznie nie masz się czym chwalić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Pareiko będzie w wyśmienitej formie to wejdziemy do ligi mistrzów więc dobre posunięcie po zwolnieniu Kurdziela.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale on właśnie odmówił Smudzie. Tak samo jak Dowhań Więc jednak argument jest.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Skoro miało być Bum ( a takie jest przy każdej nowej twarzy przychodzącej do Wisły w tym okienku transferowym) to czemu nie mieli nazwać BUMem przybycia nowego trenera bramkarzy? A coś źródłem tego dzwięku musi być, wiec bomba
Primel to dobry ruch - mam nadzieję, że efekty jego pracy będą doskonale widoczne.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A co z Mucharskim? Tak po prostu przestał już być naszym p.o. trenerem bramkarzy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Valckx jest dzisiaj w Holandii na obozie z piłkarzami - może przywiózł nowych grajków?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pamiętam taką 'zabawną' sytuację z czasów gdy Primel grał w drugoligowym wówczas KP Konin, mecz bodajże z Łęczną albo Polkowicami. Konin miał tylko 11 zawodników i Primel grał w ataku, a z konieczności (!) wszedł do bramki po czerwonej kartce pierwszego bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
P.Primel chyba już dzisiaj nie żywi urazy, że kiedyś musiał ratować się ucieszką przed linczem ze strony kibiców Wisełki
A niewiele brakowało ![]() http://uploader.pl/?d=FE84C9171 Do oglądniecia nasz nowy trener bramkarzy w "akcji"..Wisła 1:2 Odra 1997 r.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 23.06.2011 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Pracuje, był na gali ekstraklasy przedstawiony jako zastępca dyrektora sportowego. Myślę, że z Jovanoviciem i Nunezem wszystko dogadane bo inaczej Stan nie byłby w Holandii tylko w Krakowie i dopinał formalności z nimi.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...towania/49045/
czyżby wszystkie transfery były już dopięte?;P 'Stanisław' odpoczywa , coś minę ma niewyzraźną... ![]()
1906-2021
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Staszek! Do roboty! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadna nowość, raz po raz jeżdzi na zgrupowania i nie przeszkadza mu to w dopinaniu transferów.
jest coś takiego jak fax czy telefon. To mi sie własnie podoba, nie siedzi ciągle w biurze zbijając bąki tylko jest w ciągłym ruchu z włączonym telefonem 24/h. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zgadzam sie! z całym szacunkiem dla pana Prezesa, ale może lepiej czasem sie poprosu nie wypowiadać na temat transferów i robić złudne nadzieje...
![]() ![]()
1906-2021
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Te transfery miały być na wtorek a naet na poniedziałek - skoro do tej pory ich nie ma to coś poszło nie tak - pewnie - moze się jednak dogadają, jednak gdyby wszystko było takie oczywiste to już byśmy o tym usłyszeli, a tak od 2 dni ciho i głucho. Wiadomo Wisła oficjalnie tych transferów nie omawiała więc nie muszą się z niczego tłumaczyć, ale zawodnicy byli na testach medychnych na 100% zwykle takie żeczy oficjalna komentuje - tutaj też cicho.
Sprawa nie jest tak prosta jak sie wydaje - a przynajmniej nie była. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie..
bo ktoś tu pisał że te słowa Basałaja pochodzą z soboty http://www.tvp.pl/krakow/informacja/...z-1830/4721597 od 7:08 a to po mojemu jest to na 100% poniedziałek (podobny krajobraz za nim co przy wypowiedzi Ilieva i koleś wychodzący zza jego pleców w żółtej koszulce, czyli takiej w jakich grało MKS Sławków). Wywiad prawdopodobnie był po sparingu czyli gdzieś ok 19:00 .. i powiedział "poniedziałek, wtorek zaprezentujemy zawodników.." i to mi się kupy nie trzyma bo gdyby mu chodziło o ten poniedziałek o którym każdy myśli to powiedziałby "dziś, jutro..", to brzmi niepoprawnie bo ja to odbieram jako przyszły poniedziałek czyli 27 czerwca , zle się wysłowił albo rzeczywiście chodziło mu o poniedziałek w którym był z nim wywiad ale dalej jest to dla mnie nielogiczne
Ostatnio edytowane przez CH. : 23.06.2011 o godz. 16:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|