|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czyt prawda, że jakiś "KUTAS" ma do Wisły przyjść?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Już mieliśmy odpady z Legii typu Svitlica, ja dziękuję za takie coś
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie! Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą ![]() ![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
napisz mi tylko bo jest z Legii?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
TAK. Zrozumiałeś w końcu?
Może jeszcze Bosacki i Cabaj? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Kutas wypalił. Szybka aklimatyzacja nowego członka zespołu"
"Kutas po raz pierwszy wejdzie ...na boisko w wyjściowej 11." "W dzisiejszym meczu brak kontuzjowanego Kutasa był bardzo widoczny" "Kutas wychodzi na pozycję... ale koledzy go nie dostrzegają" "Ostry atak Kutasa, na szczęście przeciwnik uciekł z nogami" "Kutas musi popracować nad kondycją..." "Zagranie Kutasa nadaję się tzw. piłkarskich jaj..." "Kutas zagrywa ręką..."
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.06.2011 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
widzę to w relacji onlajn "ostre wejście Kutasa w zawodnika Legii"
"Kutas urwał się obrońcy GKSu" Zmęczony Kutas nie podnosi się" "Z murawy" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 22.06.2011 o godz. 08:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Traore - Ljuboja... Hmm... niezły atak się zapowiada w Legii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ljuboja zaraz strzeli fochem i przestanie grać
to u niego normalne |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dlatego nie wolno dopuścić aby Traore tam trafił. Napastnik z niego jest niezły, o typie innym niż Genkov,bardziej dryblerskim i technicznym, przydałby się i to bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Traore mzoe sobie gadac co chce. Jak Lechia nie bedzie go chciala sprzeddac to nie sprzeda. Poza tym z tego co wiem to jesli juz Traore odejdzie to za granice bo Lechia nie chce wzmacniac konkurentow.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym Traore...rzeczywiście już lepiej byłoby oddać Gargułę do Polonia i zabrać Sobiecha za małą dopłatą...Zmiennik Genkova w sam raz i do tego Polak. Może Wisła to przemyśli. Albo chociaż wypożyczenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Następny...
Przecież Traore chce grać w Legii. Skąd wiesz, że Garguła chce grać w Polonii Skąd wiesz, że Sobiech chce grać w Wiśle Skąd wiesz, że JW chce na takich zasadach oddać Sobiecha. A jeżeli okazuje się, że nic z w/w nie wiesz - to po co za przeproszeniem pier**lisz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej nie Traore a jego manager tego chce, pozatym może sobie chcieć bo Lechia jak nie będzie chciala to go nie sprzeda, a już napewno nie do jakiegoś klubu z ekstraklasy. Lechia może sobie zażyczyć każdą sume za niego. ale panowie to tylko plotka żeby coś sie działo
W ostatnim okienku Traore tez już prawie był zawodnikiem Legii ![]() Reser idzmy dalej dlaczego do Legii? Przeciez skoro uważa się za super hiper mega zawodnika to dlaczego właśnie chce grać w Legii, a nie w druzynie Mistrza Polski? Jak ja lubie sezon ogórkowy ![]()
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 22.06.2011 o godz. 10:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj sobie tytuł tematu, przeczytaj, jeszcze raz przeczytaj. Potem się zastanów, znów się zastanów i jeszcze raz zastanów. A na końcu zamilcz. Co mam wiedzieć niby? "Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów". Mam Ci wytłumaczyć co to znaczy? Ucz się czytania ze zrozumieniem potem napinaj się w necie. Chciałem dosadniej odpisać ale nie chcę bana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
PS: Piłkarze o 8:30 wylecieli do Holandii, nie ma informacji o nowych na pokładzie. Masowe seppuku czas zacząć! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak nie pojechali do Holandii Jovanowić i Gervazy to znaczy, że nie podpisali i będą szukać nowych na ich miejsce!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Troche nie na temat :
"Bojan Krkić ma podpisać z Romą pięcioletni kontrakt, ale przez pierwsze dwa lata Barcelona będzie mogła odkupić zawodnika po ustalonej wcześniej cenie.." Barcelona podpisala naprawde fajny kontrakt , szkoda że Wisła nie stosuje takich praktyk , np teraz mogłaby sprzedać Mączyńskiego do ŁKSu wiążąc się podobną klauzulą kupna . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podobno jest zainteresowanie Chavezem przez Turkow jak i Sporting Lizbona - zrobilismy swietny interes podpisujac z nim transfer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Trzeba się umówić na grupowe samobójstwo,jeżeli do 15 nie ogłoszą transferów
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A jak to się stało, że Traore ma takie słabe staty w Lidze Norweskiej (http://www.90minut.pl/kariera.php?id=18091)? Tak się składa, że mam kolegę z Norwegi, który mówi, ze ich Liga jest słabiutka, chociażby w porównaniu z tym co widział raz na meczu Wisły. Tam wzorują się na Anglii i główny nacisk kładzie się na przygotowanie kondycyjne, ponadto z tego co się orientuje to pada tam dużo bramek, a wygląda, że Traore strzelił tam tylko 3 gole?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie pojechali to znaczy, ze nie przeszli jeszcze wszystkich badan lub nie ma jeszcze wszystkich wynikow i dlatego nie podpisali wiec co logiczne, dlatego nie polecieli do Holandii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem o co Wam chodzi z Traore. Facet w meczu z nami nic nie pokazał. To,że z ogórami coś kopał nie znaczy,że nam by się przydał. Mamy inne cele i ambicje niż kopanie się o środek tabeli.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|