The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2011, 16:23
kha1 napisał(a):Wyświetl post
Wytrzeźwiej, i później porozmawiamy. Giuly nie ogłaszał końca swojej kariery i nadal jest graczem PSG.
Synku, jest pilkarzem PSG... do konca czerwca. Pozniej wygasa mu kontrakt. Niedawno czytalem, ze po wygasnieciu kontraktu z PSG ma zamiar skonczyc kariere bo zdrowie juz nie te.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 21.06.2011, 16:30
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jakie byłyby tytuły na Wp i innych stronach kiedy ten zawodnik przychodziłby do Wisły ?
" Kutas w Wiśle " ?
"Nowy CZŁONEK drużyny mistrza kraju"
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.06.2011, 16:30
River pomyśl logicznie,czy chłop który wygrał lige mistrzów,zdobywał mistrzostwa z Barceloną,Monaco,wygrywał puchary zagrał ponad 500 meczów na najwyższym poziomie,i cały czas gra na wysokim poziomie,kończyłby kariere w wieku 34 lat ? Francuzi wiele gadają,a mało robią,Zidane kariere 4 razy kończył,a potem to samo co inni jednak czuję się dobrze jeszcze trochę pokopie.Kontrakt ma do 30,jak nie przedłuży po 1 jest wolnym zawodnikiem,ty czytałeś o jego zamiarach,ja mam rodzine we Francji u której bardzo często bywam,a że wujek to encyklopedia piłkarska to L'equipe zawsze na stole. Skoro ma oferty,jeszcze jest zdrowy i mówi,że jest na chodzie to na pewno kariery nie skończy.Na pewno chłop chciałby jeszcze w Lm zagrać,więc jeżeli nie skońćzy kariery byłaby szansa na sprowadzenie tego zawodnika.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.06.2011, 16:33
chyba sobie koleżnko nie zdajesz sprawy ile Giuly zarabia.

i jeśli myślisz ze przejdzie do egzotycznego kraju gdzie nikogo nie zna za 10% swoich zarobków to wracaj do Fify
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.06.2011, 16:35
nie stac go na niego. Bez przesady panwie opamiętajcie się... Mamy tylko jednego sponsora który wypadł z listy 10 najbogatszych polaków więc wiecie spokój... jak już to albo zostanie w PSG i Francji albo do Emiratów pójdzie...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 21.06.2011, 16:39
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
River pomyśl logicznie,czy chłop który wygrał lige mistrzów,zdobywał mistrzostwa z Barceloną,Monaco,wygrywał puchary zagrał ponad 500 meczów na najwyższym poziomie,i cały czas gra na wysokim poziomie,kończyłby kariere w wieku 34 lat ? Francuzi wiele gadają,a mało robią,Zidane kariere 4 razy kończył,.
I skonczyl w wieku 34 lat. I wg twojej bzdurnej teorii to Zidane nie wiele osiagnal skoro skonczyl kariere w wieku 34 lat. Powinien grac ile wlezie az sie zesra i skonczy gdzies w 3 lidze.

Ubzdurales sobie tego Giulego w Wisle i jedziesz z tym tematem. Pewnie masz powieszony plakat nad wyrem
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.06.2011, 16:40
River napisał(a):Wyświetl post
I skonczyl w wieku 34 lat. I wg twojej bzdurnej teorii to Zidane nie wiele osiagnal skoro skonczyl kariere w wieku 34 lat. Powinien grac ile wlezie az sie zesra i skonczy gdzies w 3 lidze.

Ubzdurales sobie tego Giulego w Wisle i jedziesz z tym tematem. Pewnie masz powieszony plakat nad wyrem
nad łóżkiem rodziców nie wypada !
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 21.06.2011, 16:41
No to pojedzie,ja tylko napisałem o propozycji,po to jest ten temat,w tym temacie widziałem już nie takie nazwiska jak Giuly więc wiecie.Co do jego pensji,PSG w 2008 ustaliło jego zarobki na poziomie 2.5 mln za sezon,zaoferowali mu nowy kontrakt tyle,że o krągłe 50% mniejszy było to 29 kwietnia,Giuly jak widać do dziś odpowiedzi nie dał.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 21.06.2011, 16:55
I wiesz river wolałbym mieć plakat Giuliego,niż trzepać sobie na myśl o Nunezie,człowieku ze zdjęcia i komentarza pod wywiadem Przynajmniej koleś jest na europejskim poziomie,jest uniwersalny,NIE SKOŃCZYŁ KARIERY i jest do wzięcia za darmo,po to jest ten temat,że pisać o takich graczach w kontekście wisły.Proste

FRANCE/ PSG, Giuly will extend his contract?
29 Apr| Norbert Szamota | read 488
Source: Le Parisien

© foto di Federico De Luca
According to reports in newspaper Le Parisien, winger Ludovic Giuly (34) is negotiating new contract with club officials. Player wants to extend for another year, but won't accept the new salary that PSG offers him.

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=83876

Fajnie,że zapowiedział koniec kariery
Powód: Bonusik dla Rivera
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 21.06.2011 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.06.2011, 16:59
http://www.transfermarkt.de/de/dmitr...ler_75214.html

Ja bym widział tego kolesia u Nas jeśli mielibyśmy nie zakontraktować Jovanovica.
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.06.2011, 17:04
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/dmitr...ler_75214.html

Ja bym widział tego kolesia u Nas jeśli mielibyśmy nie zakontraktować Jovanovica.
Hicior Football Managera. Myślę, że byłby bardzo ciekawym zawodnikiem. W końcu 18 meczy w kadrze Białorusi o czymś świadczy. Zawsze mnie dziwiło to, że nie zgłosił się po niego żaden dobry, europejski klub.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 21.06.2011, 17:16
Videoton podobno jest zainteresowany Crespo .. mieliby niezły atak Alves - Crespo..
ciekawe ile by chciał, podobno w takiej złej formie jeszcze nie jest, a nazwisko ma
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.06.2011, 17:25
czyżby Węgrzy doczekali się porządnego zespołu

Ten Videoton taki bogaty niby ?
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:08
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
I wiesz river wolałbym mieć plakat Giuliego,niż trzepać sobie na myśl o Nunezie,człowieku ze zdjęcia i komentarza pod wywiadem Przynajmniej koleś jest na europejskim poziomie,jest uniwersalny,NIE SKOŃCZYŁ KARIERY i jest do wzięcia za darmo,po to jest ten temat,że pisać o takich graczach w kontekście wisły.Proste

FRANCE/ PSG, Giuly will extend his contract?
29 Apr| Norbert Szamota | read 488
Source: Le Parisien

© foto di Federico De Luca
According to reports in newspaper Le Parisien, winger Ludovic Giuly (34) is negotiating new contract with club officials. Player wants to extend for another year, but won't accept the new salary that PSG offers him.

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=83876

Fajnie,że zapowiedział koniec kariery
Widac, ze wakacje sie juz zaczely.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.06.2011, 18:16
Heero napisał(a):Wyświetl post
Taa, Sol Campbell... ostatni mecz z jego udziałem, który oglądałem, to Arsenal - Porto i miał motorykę zbliżoną do staruszka na wózku.
Szkoda, że oceniasz go tylko po jednym meczu. Równie dobrze możesz napisać, że Fabiański jest za słaby na polską ligę, bo puścił szmatę przeciwko Porto.

Chavez strusiem pędziwiatrem również nie jest, a jakoś daje radę. "Siła i nie ma opierdalania się". Tacy środkowi obrońcy to skarb.
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:21
http://www.transfermarkt.de/de/sebas...ler_29827.html Polak dobry zmienik i darmowy

Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:28
River napisał(a):Wyświetl post
Widac, ze wakacje sie juz zaczely.
Widać,że argumenty się już skończyły

Campbell,miał lepsze mecze i gorsze mecze,ostatni raz w akcji widziałem go w Arsenalu,grał bardzo dobrze,ale zdarzyły mu się też bodajże 2 wpadki po których Arsenal stracił bramki,więc błędy popełnia,występy w Arsenalu 2010 rok,więc nie wiem jak prezentuje się obecnie,no ale jeżeli byłby w naszym zasięgu finansowym to czemu nie.Świetnie gra głową i ma ogromne doświadczenia no i na pewno nie jest słabszy od Bunozy,Chaveza,bądź Jaliensa,styl gry nawet podobny do Osmana tylko,że jest/ był bardziej zwrotny i szybki jak go widziałem.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:28
No chyba sobie jaja robisz
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:32
Szałachowski gdyby nie łapał kontuzji co 2 miesiące to miał szanse zrobić dobrą kariere,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu co pokazał dając super zmiene w meczu z Wisłą,z tego co wiem ŁKS jest nim mocno zainteresowany i przypuszczam,że tam właśnie sebastian trafi.Bynajmniej u nas by sobie nie pograł i nie jest nam potrzebny na chwile obecną.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 21.06.2011, 18:42
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/sebas...ler_29827.html Polak dobry zmienik i darmowy
Wali Cie?! Nie chce żadnego grajka Legii w Wiśle, nigdy.
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:42
[QUOTE=baro1995;111436,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu[/QUOTE]
Właśnie takich Graczy też musi poszukiwać Wisła. Jeśli... w grupie LM nie będziemy raczej drużyną która wymianie tysiące podań tylko drużyną która będzie chciał w najprostszy sposób strzelić bramkę

Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:45
No oczywiście,że musimy takich graczy poszukiwać,ale ja mówię,że nie potrzebujemy Sebastiana aka Hospital Szałachowskiego,który zamiast grać siedział by w gabinecie fizjoterapeuty,ten Nunez jest taki,a kontuzji chyba tak często jak Sebek nie łapie
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 21.06.2011, 18:47
Nawet jakby był zdrów jak ryba taki pionek nam nie potrzebny. Typ gracza ok, ale nie Szałachowski.

Jest z Legii - tyle wystarczy.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.06.2011, 18:53
No to moze jeszcze dzisiaj jakas ploteczka stanie sie prawda
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.06.2011, 19:23
chyba nie, zbyt późno, tyle czekania.

Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.06.2011, 19:29
Niezwykle ciekawie będzie jeżeli dzisiaj i jutro nie zostanie zakontraktowany żaden gracz Stan będzie powieszony na szubienicy, następnie ścięty gilotyną, poćwiartowany i spalony na stosie. Z jednej strony chciałbym to "zobaczyć", a z drugiej dla dobra Wisły wolałbym żeby do Holandii obrona pojechała już skompletowana.
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.06.2011, 19:41
Zapomniałeś dodać, że oblany kwasem przez żądnych transferów desperatów
Myślę, że nowi piłkarze dołączą do kadry już w Holandii i zostaną zaprezentowani już po zgrupowaniu. Wcześniej oficjalna rzuci tylko suche fakty, kto, na ile i skąd pozyskany. Tyle że czas działa na niekorzyść Wisły, to znaczy, że im dłużej nowi piłkarze trenują z zespołem, tym lepiej rozumieją sposób gry preferowany przez Maaskanta. Ale Skonto musimy przejść nawet w obecnym składzie - są po prostu słabi piłkarsko.
Odpowiedz cytując
Sivas
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.06.2011, 20:09
miło by było gdyby Stan uruchomił kontakty w Holandii i spróbował nam ściągnąć:

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10609

Chyba nie tak bardzo nierealny transfer, rok kontraktu do końca, w wieku odpowiednim co by równowagę w zespole utrzymać...Chociaż z drugiej strony nie wierze że szukając Polaków jego osoba nie przewinęła się w notesie Stana lub Maskaanta

Edit: i na obóz by daleko nie miał

Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.06.2011, 20:27
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
wiesz co? poszukaj sobie jakaś solidną ścianę... rozpędź się i proszę Cię, nie zatrzymuj się!
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.06.2011, 20:42
gdyby Szałachowski nie był gruby, nie był z Legii i nie był tak często poważnie kontuzjowany to bardzo dobry zawodnik ale niesty przynajmniej 2 z tych 3 rzeczy sie nie zmieni.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów