|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No to pojedzie,ja tylko napisałem o propozycji,po to jest ten temat,w tym temacie widziałem już nie takie nazwiska jak Giuly więc wiecie.Co do jego pensji,PSG w 2008 ustaliło jego zarobki na poziomie 2.5 mln za sezon,zaoferowali mu nowy kontrakt tyle,że o krągłe 50% mniejszy było to 29 kwietnia,Giuly jak widać do dziś odpowiedzi nie dał.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I wiesz river wolałbym mieć plakat Giuliego,niż trzepać sobie na myśl o Nunezie,człowieku ze zdjęcia i komentarza pod wywiadem
FRANCE/ PSG, Giuly will extend his contract? 29 Apr| Norbert Szamota | read 488 Source: Le Parisien © foto di Federico De Luca According to reports in newspaper Le Parisien, winger Ludovic Giuly (34) is negotiating new contract with club officials. Player wants to extend for another year, but won't accept the new salary that PSG offers him. http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=83876 Fajnie,że zapowiedział koniec kariery Powód: Bonusik dla Rivera
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 21.06.2011 o godz. 16:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/dmitr...ler_75214.html
Ja bym widział tego kolesia u Nas jeśli mielibyśmy nie zakontraktować Jovanovica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Videoton podobno jest zainteresowany Crespo .. mieliby niezły atak Alves - Crespo..
ciekawe ile by chciał, podobno w takiej złej formie jeszcze nie jest, a nazwisko ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
czyżby Węgrzy doczekali się porządnego zespołu
Ten Videoton taki bogaty niby ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Chavez strusiem pędziwiatrem również nie jest, a jakoś daje radę. "Siła i nie ma opierdalania się". Tacy środkowi obrońcy to skarb. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/sebas...ler_29827.html Polak dobry zmienik i darmowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać,że argumenty się już skończyły
Campbell,miał lepsze mecze i gorsze mecze,ostatni raz w akcji widziałem go w Arsenalu,grał bardzo dobrze,ale zdarzyły mu się też bodajże 2 wpadki po których Arsenal stracił bramki,więc błędy popełnia,występy w Arsenalu 2010 rok,więc nie wiem jak prezentuje się obecnie,no ale jeżeli byłby w naszym zasięgu finansowym to czemu nie.Świetnie gra głową i ma ogromne doświadczenia no i na pewno nie jest słabszy od Bunozy,Chaveza,bądź Jaliensa,styl gry nawet podobny do Osmana tylko,że jest/ był bardziej zwrotny i szybki jak go widziałem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba sobie jaja robisz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szałachowski gdyby nie łapał kontuzji co 2 miesiące to miał szanse zrobić dobrą kariere,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu co pokazał dając super zmiene w meczu z Wisłą,z tego co wiem ŁKS jest nim mocno zainteresowany i przypuszczam,że tam właśnie sebastian trafi.Bynajmniej u nas by sobie nie pograł i nie jest nam potrzebny na chwile obecną.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=baro1995;111436,ale musi być w 100% przygotowany bo całą gre opiera na szybkości i dryblingu[/QUOTE]
Właśnie takich Graczy też musi poszukiwać Wisła. Jeśli... w grupie LM nie będziemy raczej drużyną która wymianie tysiące podań tylko drużyną która będzie chciał w najprostszy sposób strzelić bramkę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No oczywiście,że musimy takich graczy poszukiwać,ale ja mówię,że nie potrzebujemy Sebastiana aka Hospital Szałachowskiego,który zamiast grać siedział by w gabinecie fizjoterapeuty,ten Nunez jest taki,a kontuzji chyba tak często jak Sebek nie łapie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jakby był zdrów jak ryba taki pionek nam nie potrzebny. Typ gracza ok, ale nie Szałachowski.
Jest z Legii - tyle wystarczy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to moze jeszcze dzisiaj jakas ploteczka stanie sie prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
chyba nie, zbyt późno, tyle czekania.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niezwykle ciekawie będzie jeżeli dzisiaj i jutro nie zostanie zakontraktowany żaden gracz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zapomniałeś dodać, że oblany kwasem przez żądnych transferów desperatów
Myślę, że nowi piłkarze dołączą do kadry już w Holandii i zostaną zaprezentowani już po zgrupowaniu. Wcześniej oficjalna rzuci tylko suche fakty, kto, na ile i skąd pozyskany. Tyle że czas działa na niekorzyść Wisły, to znaczy, że im dłużej nowi piłkarze trenują z zespołem, tym lepiej rozumieją sposób gry preferowany przez Maaskanta. Ale Skonto musimy przejść nawet w obecnym składzie - są po prostu słabi piłkarsko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
miło by było gdyby Stan uruchomił kontakty w Holandii i spróbował nam ściągnąć:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10609 Chyba nie tak bardzo nierealny transfer, rok kontraktu do końca, w wieku odpowiednim co by równowagę w zespole utrzymać...Chociaż z drugiej strony nie wierze że szukając Polaków jego osoba nie przewinęła się w notesie Stana lub Maskaanta ![]() Edit: i na obóz by daleko nie miał ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gdyby Szałachowski nie był gruby, nie był z Legii i nie był tak często poważnie kontuzjowany to bardzo dobry zawodnik
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|