The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2011, 20:29
Niejaki Lolek na wisaportal pisze coś o zawodniku Gervasio Daniel Nunez! Niewiele o nim można na necie znaleźć po za tym że to młody Argentyńczyk! Warto dodać że Lolek dobrze pisał o Lameyu i Ilievie w sensie kiedy były badania kiedy podpiszą! Ale mimo wszystko i tak nie ufam żadnemu "prorokowi"
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.06.2011, 20:30
Masz jakieś ciekawe info na temat tego grajka?
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.06.2011, 20:33
Taa, Sol Campbell... ostatni mecz z jego udziałem, który oglądałem, to Arsenal - Porto i miał motorykę zbliżoną do staruszka na wózku. Jeśli chcemy jakieś głośne nazwisko, to zdecydowanie pomocnik lub napastnik, gdyż tacy zawodnicy są najpopularniejsi nawet wśród osób mało zainteresowanych futbolem.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2011, 20:33
http://www.transfermarkt.de/de/gerva...ler_55211.html
to on nic specjalnego, ale może u nas wyrośnie na gwiazde

Maciek, Lolek jest raczej nieomylny
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.06.2011, 20:36
MaciekJ87 napisał(a):Wyświetl post
Niejaki Lolek na wisaportal pisze coś o zawodniku Gervasio Daniel Nunez! Niewiele o nim można na necie znaleźć po za tym że to młody Argentyńczyk! Warto dodać że Lolek dobrze pisał o Lameyu i Ilievie w sensie kiedy były badania kiedy podpiszą! Ale mimo wszystko i tak nie ufam żadnemu "prorokowi"
A po co nam kolejny lewy skrzydłowy?
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 20.06.2011, 20:41
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Maciek, Lolek jest raczej nieomylny
Nie ma ludzi nieomylnych

Heero napisał(a):Wyświetl post
A po co nam kolejny lewy skrzydłowy?
Nie jestem pewny (jak pisałem mało o nim informacji znalazłem) to chyba środkowy pomocnik!
Nie moja informacja ja swoich wyczarowanych źródeł nie mam! Ale dużo osób twierdzi że Lolek pisze prawdę, więc w sf wpisałem
Święte Barwy Swe Wznieś i Zaśpiewaj Tę Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra.
Więc, Naprzód W Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać.

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2011, 21:55
To jest lewy pomocnik. Tak przynajmniej wynika z kompilacji. Byłby to nasz trzeci lewy pomocnik. Czwarty jeśli liczyć Paljica. Chociaż Kirm mógłby grac na prawej, jako zmiennik Małeckiego, a Iliev w środku obok Meliksona.
Ale ja w ten transfer nie wierzę. Plotka.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 20.06.2011, 23:12
Hmmm, ciekawie by było jakby zakontraktowali tego Nunieza z myślą o lewej obronie i kupili jovanovicia. Mielibyśmy wtedy dość młodą obronę.

Od lewej
Nunez (1988), Bunoza (1988) Jovanovic (1988) Chavez (1984) i jakbyśmy jednak wykupili Cikosa (1988). Ale poczekajmy do jutra. Jeszcze Jaliens (1978) i Kowalski (1986).

Byśmy nieźle odmłodzili pierwszy skład co jest dobre, bo moglibyśmy chcieć więcej kapuchy jakbyśmy kogoś chcieli sprzedać
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 20.06.2011, 23:32
no to skoro można plotkować to wiadomo gdzie i wiadomo kto napisał że chodzą słuchy o sprzedarzy Małeckiego, ale Valckx nie chce teraz go sprzedać bo twierdzi że jak zaczekamy to jeszcze większą kasę można dostać za niego

Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.06.2011, 23:36
Tu macie podsumowanie by MaciOs:

O Nunezie wiedzieliśmy już od około 2 tygodni tylko... nie znaliśmy dokładnie jego danych, żeby go sprawdzić ( znaliżmy nazwisko, ale bez imienia i klubu, Nunezów na świecie jest w 3 d..y). Tak to o nim pisaliśmy Wam jako o drugim Meliksonie.

Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach.
Diaz chyba na 100% dogadany, przyjdzie na wypożyczenie z opcją pierwokupu.
Despotovic się wahał ( miał dać odpowiedz do piątku) czym dosyć solidnie wkurzył Stana, ale podobno się już określił i ma do nas przyjść.

Co do Małeckiego to chodzą słuchy o transferze, ale Valckx nie chce go teraz sprzedawać, twierdzi, że za rok wyciągną za niego dużo więcej...

Teraz na podstawie tego, szukajcie jutro newsów w prasie, proponuję przyklejać do tej wypowiedzi kolejne linki z informacjami o transferach! Od taka zabawa!!! Dla mnie to co on wie, jest delikatnie mówiąc bajka!
Powód: błąd rzeczowy
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 21.06.2011 o godz. 08:03.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.06.2011, 23:47
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Tu macie podsumowanie by Zbymak:

O Nunezie wiedzieliśmy już od około 2 tygodni tylko... nie znaliśmy dokładnie jego danych, żeby go sprawdzić ( znaliżmy nazwisko, ale bez imienia i klubu, Nunezów na świecie jest w 3 d..y). Tak to o nim pisaliśmy Wam jako o drugim Meliksonie.

Despotovic się wahał ( miał dać odpowiedz do piątku) czym dosyć solidnie wkurzył Stana, ale podobno się już określił i ma do nas przyjść.

Co do Małeckiego to chodzą słuchy o transferze, ale Valckx nie chce go teraz sprzedawać, twierdzi, że za rok wyciągną za niego dużo więcej...

Teraz na podstawie tego, szukajcie jutro newsów w prasie, proponuję przyklejać do tej wypowiedzi kolejne linki z informacjami o transferach! Od taka zabawa!!! Dla mnie to co on wie, jest delikatnie mówiąc bajka!
A to podsumowanie czasem nie Maci0s ? Chyba że to jedna i ta sama osoba.
No nic coś czuję że jutro będzie ciekawie .
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.06.2011, 23:52
Ja pitole,staram sie tonowac i opanowac bo nie takie rzeczy widzialem,ale jakby te 4 nazwiska sie potwierdzily(no 3 ,bo Diaz to srednio) to naprawde bomba.

Ten Nunez ............kosmos.....Gareth Bale -tak troche
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.06.2011, 00:05
Mam pytanie. Czy zbymak już coś poprawnie wytypował w tym okienku?
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 21.06.2011, 00:06
Ehe. Ja tutaj nie chce siać czarnowidztwa i w ogóle nie jestem na nie, ale ochłońmy trochę. Chłopak nie ma zbyt rozbudowanych statystyk. Ale obym się mylił
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.06.2011, 00:15
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Czy zbymak już coś poprawnie wytypował w tym okienku?
Tak.
10 znaków

arth_ur napisał(a):Wyświetl post
A to podsumowanie czasem nie Maci0s ? Chyba że to jedna i ta sama osoba.
No nic coś czuję że jutro będzie ciekawie .
Podsumowanie Maci0sa. Nie jest to ta sama osoba co Zbymak.
Ostatnio edytowane przez Donki : 21.06.2011 o godz. 00:18.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 21.06.2011, 00:18
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Ehe. Ja tutaj nie chce siać czarnowidztwa i w ogóle nie jestem na nie, ale ochłońmy trochę. Chłopak nie ma zbyt rozbudowanych statystyk. Ale obym się mylił
A to statystyki po boisku biegaja czy zawodnik?

Jak Nunez dajmy na to wypracuje w meczu napastnikowi 5 setek a ten je wszystkie s.......i to ile asyst zaliczy Nunez? 0 a w statystykach nie dojrzysz tego, ze wypracowal te okazje.
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.06.2011, 00:41
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Jakby miał lepsze statystyki to nie trafiłby do Wisły, tylko do Serie A, czy innej Premier League.

A statystyki i tak ma lepsze niż Alvarez, Junior Diaz, czy Paljić. Grał częściej w pierwszym składzie niż reprezentant Argentyny, gwiazdor Legii, Aalejandro Ariel Cabral.

Przy okazji - boki obrony z Jovanoviciem i Nunezem wyglądają na papierze naprawdę bardzo solidnie.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.06.2011, 01:07
Słodki Jezu, ludziska!

Takiej gorączki to ja dawno nie widziałem na forum, ostatnio to chyba jak przechodzili Łobo, Diaz i Matusiak. Wyluzujcie trochę.

Kolejność jest taka (komu wierzymy): oficjalna - oficjalna - oficjalna - piłkarz - Weszło, TWSD, Błoński - zbymak, gazety, tajni informatorzy. A ponieważ zbymak czasem ma rację, bo najwidoczniej coś wie konkretnego, to czasem wejdę na jego stronę i pobiję mu liczniki na reklamach.
.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 21.06.2011, 01:09
Jeszcze tylko sprzedać za 10zł Kowalskiego do MKS Sławków ( czyli tam gdzie jego miejsce ) i obrona wyglądałaby ( na papierze ) bardzo solidnie.
Odpowiedz cytując
transmisje
Member

Od: 05.2010

Stary 21.06.2011, 01:34
No nie powiem ale chyba pierwszy raz aż tak Polski zespół się zbroi na LM:
http://sportltv.com/ekstraklasa/274.html

oczywiście o ile to prawda.
Ostatnio edytowane przez transmisje : 21.06.2011 o godz. 01:38.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.06.2011, 01:40
Kibic1928 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze tylko sprzedać za 10zł Kowalskiego do MKS Sławków ( czyli tam gdzie jego miejsce ) i obrona wyglądałaby ( na papierze ) bardzo solidnie.
Lamey to na razie niewiadoma. Nie ma z kim rywalizować na prawej. Jovanović jest środkowym obrońcą więc pewnie Jaliens bedzie na prawej jakby co... Nie wygląda to solidnie na papierze ani trochę. Po prostu brakuje prawego obrońcy... mógłby być ktoś przeciętny jak Cikos ale przynajmniej by ktoś był. Ten Nunez trochę przypomina mi Boenischa. Nunez z Meliksonem lub Ilevem na lewej to może być najmocniejsza lewa flanka od czasów Kosowskiego. Na prawej będzie rywalizacja Małego (o ile nie odejdzie) z Kirmem. Skrzydła faktycznie na papierze zaczynają wyglądać solidnie. Pozbycie się teraz Małego nawet za te 2,5 bańki euro to nonsens. W przypadku awansu do LM za rok będzie wart 2x tyle. Skoro Mierzejewski może kosztować 5 baniek to Mały tym bardziej.
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.06.2011 o godz. 01:51.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.06.2011, 01:41
transmisje napisał(a):Wyświetl post
No nie powiem ale chyba pierwszy raz aż tak Polski zespół się zbroi na LM:
http://sportltv.com/ekstraklasa/274.html

oczywiście o ile to prawda.
Jak dla mnie to mniej prawdopodobny jest transfer Despotovicia, aczkolwiek jesli by wszystkie wypaliły to wielki +.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 21.06.2011, 01:53
Christian Omar Diaz? Niemożliwe ze jestesmy nim zainteresowani i przy okazji tez Despotoviciem i nie sprzedajemy Genkova. Gdyby wszystko wypaliło bedziemy mieli zajebistych napastników.
Odpowiedz cytując
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.06.2011, 01:59
Autor artykułu się pomylił. W plotkach mowa jest o Juniorze Enrique Diazie, byłym piłkarzu Wisły, obecnie Club Brugge.
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 21.06.2011, 02:06
thechris napisał(a):Wyświetl post
Lamey to na razie niewiadoma. Nie ma z kim rywalizować na prawej. Jovanović jest środkowym obrońcą więc pewnie Jaliens bedzie na prawej jakby co... Nie wygląda to solidnie na papierze ani trochę. Po prostu brakuje prawego obrońcy... mógłby być ktoś przeciętny jak Cikos ale przynajmniej by ktoś był. Ten Nunez trochę przypomina mi Boenischa. Nunez z Meliksonem lub Ilevem na lewej to może być najmocniejsza lewa flanka od czasów Kosowskiego. Na prawej będzie rywalizacja Małego (o ile nie odejdzie) z Kirmem. Skrzydła faktycznie na papierze zaczynają wyglądać solidnie. Pozbycie się teraz Małego nawet za te 2,5 bańki euro to nonsens. W przypadku awansu do LM za rok będzie wart 2x tyle. Skoro Mierzejewski może kosztować 5 baniek to Mały tym bardziej.

O ile przyjdą:

Nunes, Jovanovic, Chavez, Jaliens, Lamey, Bunoza - dla mnie na papierze bardzo dobry skład.
Lewa strona - Jovanovic, Nunes
Prawa - Jovanovic, Jaliens, Lamey
Środek - Jovanovic, Jaliens, Chavez, Bunoza

źle jest? wiem wiem, zaraz napiszesz - Lamey może nie wypalić, Jovanovic może być bez formy a Chavez sobie nogę złamie ( odpukać )...

NA PAPIERZE ( podkreslam to poraz kolejny ) jest bardzo dobrze. Czy w praktyce bedzie ok? to zweryfikuje ta runda.

Ten news podlinkowany wyżej jest tak buraczany i niekompetentny że aż sie nóż w kieszeni otwiera. Typowy polski dziennikarzyna - poczytał forum i przepisał ( jeszcze żeby czytał dokładnie - nie gdzie tam nasmaruje jakiś bzdetów ludzie będą wchodzić ).

- DIAZ ale nie ze Śląska - jest napisane to co napisał Zbymak/MaciOs - wypożyczenie z opcja pierwokupu
- JOVANOVIC cyt Zbymaka/MaciOsa "Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach." - a teraz zerknijcie co pisze ten pseudo dziennikarz pod tym nazwiskiem.
Ostatnio edytowane przez Kibic1928 : 21.06.2011 o godz. 02:15.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.06.2011, 04:23
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Tu macie podsumowanie by Zbymak:

O nie, tylko nie Malecki - nie mozna w tym momencie pozbyc sie filara druzyny, to byłby cios - mam nadzieje, ze nie jest to prawda
Odpowiedz cytując
spontants
Banita

Od: 07.2010

Stary 21.06.2011, 07:39
No i takich bocznych obrońców jak Nunez nam trzeba
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 21.06.2011, 07:44
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja pitole,staram sie tonowac i opanowac bo nie takie rzeczy widzialem,ale jakby te 4 nazwiska sie potwierdzily(no 3 ,bo Diaz to srednio) to naprawde bomba.

Ten Nunez ............kosmos.....Gareth Bale -tak troche
Z Diazem jest ten plus ze az taki tragiczny nigdy w Wisle nie byl... podstawowy obronca Kostaryki jakby nie bylo...

Jesli wypala te 4 nazwiska to smialo mozna powiedziec ze dzialacze powaznie mysla o CL i realnie bedziemy mogli mowic Wisla idzie na Lige Mistrzow ! XD
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 21.06.2011, 07:44
Ten Nunez w Rosario grał bardzo dobrze. Ostatni sezon mu poszedł słabiej.
Odpowiedz cytując
wislak1986
Member

Od: 09.2005

Stary 21.06.2011, 07:50
Jest tutaj mowa o kompilacji z Nunezem, ale nie mogę nigdzie tego pliku znaleźć. Czy może ktoś wrzucić link. Z góry dzięki !
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów