|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Niejaki Lolek na wisaportal pisze coś o zawodniku Gervasio Daniel Nunez! Niewiele o nim można na necie znaleźć po za tym że to młody Argentyńczyk! Warto dodać że Lolek dobrze pisał o Lameyu i Ilievie w sensie kiedy były badania kiedy podpiszą! Ale mimo wszystko i tak nie ufam żadnemu "prorokowi"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Masz jakieś ciekawe info na temat tego grajka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Taa, Sol Campbell... ostatni mecz z jego udziałem, który oglądałem, to Arsenal - Porto i miał motorykę zbliżoną do staruszka na wózku. Jeśli chcemy jakieś głośne nazwisko, to zdecydowanie pomocnik lub napastnik, gdyż tacy zawodnicy są najpopularniejsi nawet wśród osób mało zainteresowanych futbolem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/gerva...ler_55211.html
to on nic specjalnego, ale może u nas wyrośnie na gwiazde Maciek, Lolek jest raczej nieomylny ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nie ma ludzi nieomylnych
Nie jestem pewny (jak pisałem mało o nim informacji znalazłem) to chyba środkowy pomocnik! Nie moja informacja ja swoich wyczarowanych źródeł nie mam! Ale dużo osób twierdzi że Lolek pisze prawdę, więc w sf wpisałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To jest lewy pomocnik. Tak przynajmniej wynika z kompilacji. Byłby to nasz trzeci lewy pomocnik. Czwarty jeśli liczyć Paljica. Chociaż Kirm mógłby grac na prawej, jako zmiennik Małeckiego, a Iliev w środku obok Meliksona.
Ale ja w ten transfer nie wierzę. Plotka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Hmmm, ciekawie by było jakby zakontraktowali tego Nunieza z myślą o lewej obronie i kupili jovanovicia. Mielibyśmy wtedy dość młodą obronę.
Od lewej Nunez (1988), Bunoza (1988) Jovanovic (1988) Chavez (1984) i jakbyśmy jednak wykupili Cikosa (1988). Ale poczekajmy do jutra. Jeszcze Jaliens (1978) i Kowalski (1986). Byśmy nieźle odmłodzili pierwszy skład co jest dobre, bo moglibyśmy chcieć więcej kapuchy jakbyśmy kogoś chcieli sprzedać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to skoro można plotkować to wiadomo gdzie i wiadomo kto napisał że chodzą słuchy o sprzedarzy Małeckiego, ale Valckx nie chce teraz go sprzedać bo twierdzi że jak zaczekamy to jeszcze większą kasę można dostać za niego
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tu macie podsumowanie by MaciOs:
O Nunezie wiedzieliśmy już od około 2 tygodni tylko... nie znaliśmy dokładnie jego danych, żeby go sprawdzić ( znaliżmy nazwisko, ale bez imienia i klubu, Nunezów na świecie jest w 3 d..y). Tak to o nim pisaliśmy Wam jako o drugim Meliksonie. Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach. Diaz chyba na 100% dogadany, przyjdzie na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Despotovic się wahał ( miał dać odpowiedz do piątku) czym dosyć solidnie wkurzył Stana, ale podobno się już określił i ma do nas przyjść. Co do Małeckiego to chodzą słuchy o transferze, ale Valckx nie chce go teraz sprzedawać, twierdzi, że za rok wyciągną za niego dużo więcej... Teraz na podstawie tego, szukajcie jutro newsów w prasie, proponuję przyklejać do tej wypowiedzi kolejne linki z informacjami o transferach! Od taka zabawa!!! Dla mnie to co on wie, jest delikatnie mówiąc bajka! Powód: błąd rzeczowy
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 21.06.2011 o godz. 08:03.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
No nic coś czuję że jutro będzie ciekawie . ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja pitole,staram sie tonowac i opanowac bo nie takie rzeczy widzialem,ale jakby te 4 nazwiska sie potwierdzily(no 3 ,bo Diaz to srednio) to naprawde bomba.
Ten Nunez ............kosmos.....Gareth Bale -tak troche ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy zbymak już coś poprawnie wytypował w tym okienku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ehe. Ja tutaj nie chce siać czarnowidztwa i w ogóle nie jestem na nie, ale ochłońmy trochę. Chłopak nie ma zbyt rozbudowanych statystyk. Ale obym się mylił
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak.
10 znaków Podsumowanie Maci0sa. Nie jest to ta sama osoba co Zbymak.
Ostatnio edytowane przez Donki : 21.06.2011 o godz. 00:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Jak Nunez dajmy na to wypracuje w meczu napastnikowi 5 setek a ten je wszystkie s.......i to ile asyst zaliczy Nunez? 0 a w statystykach nie dojrzysz tego, ze wypracowal te okazje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
A statystyki i tak ma lepsze niż Alvarez, Junior Diaz, czy Paljić. Grał częściej w pierwszym składzie niż reprezentant Argentyny, gwiazdor Legii, Aalejandro Ariel Cabral. Przy okazji - boki obrony z Jovanoviciem i Nunezem wyglądają na papierze naprawdę bardzo solidnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Słodki Jezu, ludziska!
Takiej gorączki to ja dawno nie widziałem na forum, ostatnio to chyba jak przechodzili Łobo, Diaz i Matusiak. Wyluzujcie trochę. Kolejność jest taka (komu wierzymy): oficjalna - oficjalna - oficjalna - piłkarz - Weszło, TWSD, Błoński - zbymak, gazety, tajni informatorzy. A ponieważ zbymak czasem ma rację, bo najwidoczniej coś wie konkretnego, to czasem wejdę na jego stronę i pobiję mu liczniki na reklamach. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze tylko sprzedać za 10zł Kowalskiego do MKS Sławków ( czyli tam gdzie jego miejsce ) i obrona wyglądałaby ( na papierze ) bardzo solidnie.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No nie powiem ale chyba pierwszy raz aż tak Polski zespół się zbroi na LM:
http://sportltv.com/ekstraklasa/274.html oczywiście o ile to prawda.
Ostatnio edytowane przez transmisje : 21.06.2011 o godz. 01:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Lamey to na razie niewiadoma. Nie ma z kim rywalizować na prawej. Jovanović jest środkowym obrońcą więc pewnie Jaliens bedzie na prawej jakby co... Nie wygląda to solidnie na papierze ani trochę. Po prostu brakuje prawego obrońcy... mógłby być ktoś przeciętny jak Cikos ale przynajmniej by ktoś był. Ten Nunez trochę przypomina mi Boenischa. Nunez z Meliksonem lub Ilevem na lewej to może być najmocniejsza lewa flanka od czasów Kosowskiego. Na prawej będzie rywalizacja Małego (o ile nie odejdzie) z Kirmem. Skrzydła faktycznie na papierze zaczynają wyglądać solidnie. Pozbycie się teraz Małego nawet za te 2,5 bańki euro to nonsens. W przypadku awansu do LM za rok będzie wart 2x tyle. Skoro Mierzejewski może kosztować 5 baniek to Mały tym bardziej.
Ostatnio edytowane przez thechris : 21.06.2011 o godz. 01:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Christian Omar Diaz? Niemożliwe ze jestesmy nim zainteresowani i przy okazji tez Despotoviciem i nie sprzedajemy Genkova. Gdyby wszystko wypaliło bedziemy mieli zajebistych napastników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Autor artykułu się pomylił. W plotkach mowa jest o Juniorze Enrique Diazie, byłym piłkarzu Wisły, obecnie Club Brugge.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ile przyjdą: Nunes, Jovanovic, Chavez, Jaliens, Lamey, Bunoza - dla mnie na papierze bardzo dobry skład. Lewa strona - Jovanovic, Nunes Prawa - Jovanovic, Jaliens, Lamey Środek - Jovanovic, Jaliens, Chavez, Bunoza źle jest? wiem wiem, zaraz napiszesz - Lamey może nie wypalić, Jovanovic może być bez formy a Chavez sobie nogę złamie ( odpukać )... NA PAPIERZE ( podkreslam to poraz kolejny ) jest bardzo dobrze. Czy w praktyce bedzie ok? to zweryfikuje ta runda. Ten news podlinkowany wyżej jest tak buraczany i niekompetentny że aż sie nóż w kieszeni otwiera. Typowy polski dziennikarzyna - poczytał forum i przepisał ( jeszcze żeby czytał dokładnie - nie gdzie tam nasmaruje jakiś bzdetów ludzie będą wchodzić ). - DIAZ ale nie ze Śląska - jest napisane to co napisał Zbymak/MaciOs - wypożyczenie z opcja pierwokupu - JOVANOVIC cyt Zbymaka/MaciOsa "Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach." - a teraz zerknijcie co pisze ten pseudo dziennikarz pod tym nazwiskiem.
Ostatnio edytowane przez Kibic1928 : 21.06.2011 o godz. 02:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i takich bocznych obrońców jak Nunez nam trzeba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jesli wypala te 4 nazwiska to smialo mozna powiedziec ze dzialacze powaznie mysla o CL i realnie bedziemy mogli mowic Wisla idzie na Lige Mistrzow ! XD ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten Nunez w Rosario grał bardzo dobrze. Ostatni sezon mu poszedł słabiej.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jest tutaj mowa o kompilacji z Nunezem, ale nie mogę nigdzie tego pliku znaleźć. Czy może ktoś wrzucić link. Z góry dzięki !
![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|