The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2011, 21:15
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
gervasio witamy
A co, już podpisał?
Wierzę, że to ironia
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2011, 21:16
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Przed przyjsciem Meliksona nic nie mowiłem - patrzyłem tylko na statystyki, ktore mial bardzo dobrze - poza tym bylo wiele filmikow na ktorym bylo pokazane to co Maor potwierdził w rundzie wiosennej. Jezeli nie znam jakiego zawodnika, pierwszy raz o nim slysze to chyba normalne jest to co napisałem wyzej zwłaszcza wiedzac co bylo z Riosem.
Chyba nie do końca normalne. Bo jak nie wiesz czegoś o zawodniku, to najpierw się dowiedz - a później trolluj.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2011, 21:17
alexx napisał(a):Wyświetl post
Link od kogoś z wislaportal: http://www.dailymotion.com/video/xbb...n%20unez_sport
tutaj czasami widać go na lewej obronie. Bardzo szybki dynamiczny ale ilrytujacy jezdziec bez glowy, ale ten gol w 3:10 sliczny. w ogole od 3 min jest pokazywany w defensywie...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 20.06.2011, 21:17
Wam to wszystko nie pasuje malkontenci...

Jak dla mnie to byłaby bomba. Przed trzema laty uznawany za olbrzymi talent. Piłkarz na polskie warunki nietuzinkowy. Mamy za dużo skrzydłowych? Powaliło Was chyba? 3 to za duzo? Gratuluję...Mamy grac na 3 frontach, potrzebna jest szeroka kadra a w walce o LM zawodnicy których jakość jest większa od tych ktorych mamy...

Gervasio - Witamy w Wiśle Sukcesów życze...
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 20.06.2011, 21:19
jeżeli ten gość do nas trafi (a jest duże prawdopodobieństwo) to ja nie widzę Kirma na lewej pomocy...gość jest jak na polską ligę jak z innej planety... przyspieszenie szybkość, drybling... oby drugi Melikson...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 20.06.2011, 21:21
malkontenci i tyle. trza się cieszyć jak są transfery bo były czasy że była lipa!
a Staś wie co robi dajcie mu tylko czas i na spokojnie. Ludziom z kluba naprawdę zależy na sprowadzenia jak najlepszych zawodników
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Podpisał Nie widzę, więc po co takie posty "witamy"...

Błaźnicie się okrutnie.
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Na tym filmiku gość gra ewidentnie na lewej obronie. Bardzo ładnie włącza się do ofensywy i na pewno jest szybki i dobrze wyszkolony technicznie.

Przydałby się taki ofensywny LO (jak kiedyś Nikola)

Czyżby jednak info Zbymaka o Juniorze Diazie się nie potwierdzi? Wątpie żeby ściągali dwóch LO.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.06.2011, 21:23
alexx napisał(a):Wyświetl post
Link od kogoś z wislaportal: http://www.dailymotion.com/video/xbb...n%20unez_sport
Na tym filmiku widać, że na lewej obronie też grać potrafi. Można zauważyć, że mimo 187 cm to szybkość jest jego zaletą.
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.06.2011, 21:23
Ten Argentyńczyk mógłby grać w środku obok Sobola i Meliksona (w taktyce z jednym defensywnym pomocnikiem). O Meliksonie też można powiedzieć, że to skrzydłowy, a u nas gra jako ofensywny pomocnik.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.06.2011, 21:24
witamy gerwazy chciałem napisać)
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.06.2011, 21:25
na filmiku widac ze rga rowniez w obronie, moze Holendrzy szykuja go za Palijicia?

dobry drybling, przyspieszenie, mocne wrzutki, dobre rozwiazania ktora to liga argentynska?
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 20.06.2011, 21:25
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Na tym filmiku gość gra ewidentnie na lewej obronie. Bardzo ładnie włącza się do ofensywy i na pewno jest szybki i dobrze wyszkolony technicznie.

Czyżby jednak info Zbymaka o Juniorze Diazie się nie potwierdzi? Wątpie żeby ściągali dwóch LO.
A dlaczego ma sie nie sprawdzic ? Zbymak nie pisał, że Diaz przyjdzie, tylko że sie nim interesujemy i moze przyjsc. A to jest duza róznica.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 20.06.2011, 21:27
hawkins napisał(a):Wyświetl post

Akurat Nunez to ofensywny pomocnik lub lewy pomocnik. Zaden obronca. Także Diaz myślę ze jak najbardziej aktualny.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

TSW_forever napisał(a):Wyświetl post
No to mamy latynosa na badaniach medycznych - Gervalio Nunez

http://www.transfermarkt.de/de/gerva...ler_55211.html

Źródło - Lolek z WisłaPortal (a więc wiarygodne).
http://www.weszlo.com/news/7101

Gdzie indziej(w kometarzach) juz się rozeszło...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

kubanczyk napisał(a):Wyświetl post
na filmiku widac ze rga rowniez w obronie, moze Holendrzy szykuja go za Palijicia?

dobry drybling, przyspieszenie, mocne wrzutki, dobre rozwiazania ktora to liga argentynska?
Z tego co widzę, to grali w pierwszej, jednak teraz Gerwazy i spółka spadli do drugiej.

Fajny zawodnik, ciekawe czy szykowany na obronę, czy jednak przyszła dobra oferta za Kirma...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.06.2011, 21:28
Heh to zapowiada sie jutro dzien oczekiwania Nunez - bylaby bajka gdyby to wypalilo ! Tylko czekac jak to onet albo inny fakt podłapie
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

BRAĆ GO JEST BAJECZNY. to zapewne ten lewy obrońca. Chłopak ma talent brac brac brac
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

A gdzie jest jakaś informacja o zainteresowaniu tym Argentyńczykiem ze strony Wisły?
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Vuko napisał(a):Wyświetl post
Ten Argentyńczyk mógłby grać w środku obok Sobola i Meliksona (w taktyce z jednym defensywnym pomocnikiem). O Meliksonie też można powiedzieć, że to skrzydłowy, a u nas gra jako ofensywny pomocnik.
On JEST obrońcą! Na tym filmiku jest skrót z kilkunastu meczów i na każdym gra na lewej obronie! Transfermarkt kłamie :]
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.06.2011, 21:29
Argentyńska wersja Boenischa
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.06.2011, 21:30
Wszystko wskazuje na to, że z Nunezem to prawda Brawo Stanisław, za takie transfery cię lubię.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.06.2011, 21:30
Zawsze dość sceptycznie podchodzę do tych informacji informatorów, tak jak i do zmontowanych filmików. Ale widać, że gość ma świetną lewą nogę (ilu takich piłkarzy w polskiej lidze? 0?), jest szybki i przede wszystkim- grał w tej Argentynie. Co prawda, tacy zawodnicy mają zazwyczaj spore problemy z przystosowaniem się do gry w europejskich ligach, ale ta nietuzinkowość, szybkość i technika będą niezwykle ważne w starciach z drwalami z Rygi. Oby, oby.

Co jeszcze fajniejsze, gość jest młody. 2 sezony i można go gdzięs sprzedać za konkretne pieniądze.

Ups, przepraszam, trochę się zapędziłem. Może się to okazać jakąś totalną bzdurą i jako że się dość "napaliłem", więc zapewne tak będzie
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.06.2011, 21:31
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Ten Argentyńczyk mógłby grać w środku obok Sobola i Meliksona (w taktyce z jednym defensywnym pomocnikiem).
W srodku zawodnik o takiej dynamice nie bylby w pelni wykorzystany. Zaraz ktos powie, ze Melikson gra przeciez w srodku ale Maor to jest zawodnik kreatywny, twaorzacy gre. Nunez wyglada mi na typowego rasowego skrzydlowego, ktory na boku ma robic roznice i dogrywac napastnikowi.

Tak patrze na ten filmik to gosc ma niebywala wrecz szybkosc i przyspieszenie. Do tego latwosc mijania w sytuacjach 1 na 1 i technike tez przy tym na poziomie. Ciekaw jestem czy faktycznie trafi on do Wisly bo jesli by tak bylo to gosc ma zadadki na gwiazde ligi.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 20.06.2011, 21:32
jak na naszą ligę to napastnik...
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.06.2011, 21:34
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Mylisz fakty - powiedziałem tylko, zeby go nie skreslac. Poza tym jak mozna porownywac przyjscie doswiadczonego Lameya z przyjsciem gracza, o ktorym pewnie dowiedziałes sie dopiero dzisiaj.
Powiedziałeś, żeby go nie skreślać, a sam to robisz dokładnie to samo w przypadku Núñez'a - dlatego się śmieję
Poza tym "doświadczenie" Lameya zostało tu już omówione wielokrotnie i nie ma nad czym dyskutować, średnia "4" z kickera mówi wszystko. Núñez natomiast pod względem technicznym i szybkościowym prezentuje się bardzo dobrze i ma dopiero 23 lata!
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.06.2011, 21:34
Na stronie Partizana Belgrad nic nie pisze o ofercie Wisły w stosunku do Marko Jovanovića. Nie przejmował bym się tym bo w skladzie Partizana jest uwzględniony jeszcze Ivica Iliev.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2011, 21:35
http://www.gironafutbolclub.com/cast...ot=1095&lang=1
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.06.2011, 21:36
Jakie ....a witamy w Wiśle ? Gość kontrakt podpisał czy co ? Ogarnijcie się i wykażcie trochę cierpliwości.

Zobaczymy co to za 'info', chociaż szczerze powiedziawszy ten Lolek ma całkiem wysoką sprawdzalność w tym okienku (Iliev + Lamey), nie to co strzelający ślepakami ten cały zbymak(Diaz przykadowo), więc ok można rozpatrywać jego wypowiedź, ale teksty w stylu witamy w Wiśle to trochę jeszcze za wcześnie.

Mogę się opierać tylko na filmiku (podobnie jak w przypadku Meliksona - on też czarował na Youtubie) - wygląda niesamowicie. Szybki, świetna technika, do tego wysoki. Ciekawe jak prezentuje się 'w pełnej okazałosci', a nie tylko na filmikach. Tak czy owak - trzymam kciuki za jego transfer, bo wygląda kozacko!
Ostatnio edytowane przez fialo : 20.06.2011 o godz. 21:39.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.06.2011, 21:40
Reser napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie do końca normalne. Bo jak nie wiesz czegoś o zawodniku, to najpierw się dowiedz - a później trolluj.
Dlatego, ze nic o nim nie wiem postawiłem w moim wpisie pytajnik a mial on oznacza to, ze w Wisle byl juz jeden Argentynczyk, ktory zawiodł a oczekiwania tez byly duze. Chodzilo mi tylko o to, zeby Nunez nie był wlasnie drugim Riosem - nie było tam zadnej krytyki z mojej strony co do ewentualnego transferu tego zawodnika. Jestem jedna z nielicznych osob, ktorzy zaufali Stanowi jezeli chodzi o transfer Lameya dlatego skoro (rzekomo) Nunez ma byc kolejnym wzmocnieniem to wierze tez w Niego. A moj wpis "Takie transfery to by była lekka przesada? - to tez było odwołanie do Riosa. Jakbym dodał do wpisu - Takie transfery jak "Rios" pewnie nie byłoby niedomowien
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.06.2011 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów