|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wam to wszystko nie pasuje malkontenci...
Jak dla mnie to byłaby bomba. Przed trzema laty uznawany za olbrzymi talent. Piłkarz na polskie warunki nietuzinkowy. Mamy za dużo skrzydłowych? Powaliło Was chyba? 3 to za duzo? Gratuluję...Mamy grac na 3 frontach, potrzebna jest szeroka kadra a w walce o LM zawodnicy których jakość jest większa od tych ktorych mamy... Gervasio - Witamy w Wiśle Sukcesów życze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeżeli ten gość do nas trafi (a jest duże prawdopodobieństwo) to ja nie widzę Kirma na lewej pomocy...gość jest jak na polską ligę jak z innej planety... przyspieszenie szybkość, drybling... oby drugi Melikson...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
malkontenci i tyle. trza się cieszyć jak są transfery bo były czasy że była lipa!
a Staś wie co robi dajcie mu tylko czas i na spokojnie. Ludziom z kluba naprawdę zależy na sprowadzenia jak najlepszych zawodników ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Podpisał
Błaźnicie się okrutnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na tym filmiku gość gra ewidentnie na lewej obronie. Bardzo ładnie włącza się do ofensywy i na pewno jest szybki i dobrze wyszkolony technicznie.
Przydałby się taki ofensywny LO (jak kiedyś Nikola) Czyżby jednak info Zbymaka o Juniorze Diazie się nie potwierdzi? Wątpie żeby ściągali dwóch LO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ten Argentyńczyk mógłby grać w środku obok Sobola i Meliksona (w taktyce z jednym defensywnym pomocnikiem). O Meliksonie też można powiedzieć, że to skrzydłowy, a u nas gra jako ofensywny pomocnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
witamy gerwazy chciałem napisać
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
na filmiku widac ze rga rowniez w obronie, moze Holendrzy szykuja go za Palijicia?
dobry drybling, przyspieszenie, mocne wrzutki, dobre rozwiazania ktora to liga argentynska? |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Gdzie indziej(w kometarzach) juz się rozeszło... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fajny zawodnik, ciekawe czy szykowany na obronę, czy jednak przyszła dobra oferta za Kirma... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Heh to zapowiada sie jutro dzien oczekiwania
Nunez - bylaby bajka gdyby to wypalilo ! Tylko czekac jak to onet albo inny fakt podłapie![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
BRAĆ GO JEST BAJECZNY. to zapewne ten lewy obrońca. Chłopak ma talent brac brac brac
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A gdzie jest jakaś informacja o zainteresowaniu tym Argentyńczykiem ze strony Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
On JEST obrońcą! Na tym filmiku jest skrót z kilkunastu meczów i na każdym gra na lewej obronie! Transfermarkt kłamie :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Argentyńska wersja Boenischa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wszystko wskazuje na to, że z Nunezem to prawda
Brawo Stanisław, za takie transfery cię lubię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zawsze dość sceptycznie podchodzę do tych informacji informatorów, tak jak i do zmontowanych filmików. Ale widać, że gość ma świetną lewą nogę (ilu takich piłkarzy w polskiej lidze? 0?), jest szybki i przede wszystkim- grał w tej Argentynie. Co prawda, tacy zawodnicy mają zazwyczaj spore problemy z przystosowaniem się do gry w europejskich ligach, ale ta nietuzinkowość, szybkość i technika będą niezwykle ważne w starciach z drwalami z Rygi. Oby, oby.
Co jeszcze fajniejsze, gość jest młody. 2 sezony i można go gdzięs sprzedać za konkretne pieniądze. Ups, przepraszam, trochę się zapędziłem. Może się to okazać jakąś totalną bzdurą i jako że się dość "napaliłem", więc zapewne tak będzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Tak patrze na ten filmik to gosc ma niebywala wrecz szybkosc i przyspieszenie. Do tego latwosc mijania w sytuacjach 1 na 1 i technike tez przy tym na poziomie. Ciekaw jestem czy faktycznie trafi on do Wisly bo jesli by tak bylo to gosc ma zadadki na gwiazde ligi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak na naszą ligę to napastnik...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Poza tym "doświadczenie" Lameya zostało tu już omówione wielokrotnie i nie ma nad czym dyskutować, średnia "4" z kickera mówi wszystko. Núñez natomiast pod względem technicznym i szybkościowym prezentuje się bardzo dobrze i ma dopiero 23 lata! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na stronie Partizana Belgrad nic nie pisze o ofercie Wisły w stosunku do Marko Jovanovića. Nie przejmował bym się tym bo w skladzie Partizana jest uwzględniony jeszcze Ivica Iliev.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jakie ....a witamy w Wiśle ? Gość kontrakt podpisał czy co ? Ogarnijcie się i wykażcie trochę cierpliwości.
Zobaczymy co to za 'info', chociaż szczerze powiedziawszy ten Lolek ma całkiem wysoką sprawdzalność w tym okienku (Iliev + Lamey), nie to co strzelający ślepakami ten cały zbymak(Diaz przykadowo), więc ok można rozpatrywać jego wypowiedź, ale teksty w stylu witamy w Wiśle to trochę jeszcze za wcześnie. Mogę się opierać tylko na filmiku (podobnie jak w przypadku Meliksona - on też czarował na Youtubie) - wygląda niesamowicie. Szybki, świetna technika, do tego wysoki. Ciekawe jak prezentuje się 'w pełnej okazałosci', a nie tylko na filmikach. Tak czy owak - trzymam kciuki za jego transfer, bo wygląda kozacko!
Ostatnio edytowane przez fialo : 20.06.2011 o godz. 21:39.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dlatego, ze nic o nim nie wiem postawiłem w moim wpisie pytajnik a mial on oznacza to, ze w Wisle byl juz jeden Argentynczyk, ktory zawiodł a oczekiwania tez byly duze. Chodzilo mi tylko o to, zeby Nunez nie był wlasnie drugim Riosem - nie było tam zadnej krytyki z mojej strony co do ewentualnego transferu tego zawodnika. Jestem jedna z nielicznych osob, ktorzy zaufali Stanowi jezeli chodzi o transfer Lameya dlatego skoro (rzekomo) Nunez ma byc kolejnym wzmocnieniem to wierze tez w Niego. A moj wpis "Takie transfery to by była lekka przesada? - to tez było odwołanie do Riosa. Jakbym dodał do wpisu - Takie transfery jak "Rios" pewnie nie byłoby niedomowien
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.06.2011 o godz. 21:45.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|