|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mógłby ktos ten tekst przetłumaczyć, bo mi translator nie działa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jovanovic ma przyleciec do nas na badania lekarskie. Wszystko już jest ustalone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Przy takich nakładach po zakupieniu jakiś 50 piłkarzy, przepłaceniu za każdego dwu czy trzykrotność, w końcu wyselekcjonuje 15-18 takich, którym się będzie chciało zdobyć mistrzostwo a nie tylko biegać po schodach i sprawdzać stan konta. Wojciechowski robi taką polską wersję Manchesteru City ale liga polska to nie liga angielska, tu naprawdę każdy jest do ogrania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najważniejszy punkt jest taki, że jeżeli Jovanović przejdzie badania lekarskie w Krakowie, to podpisze kontrakt z Wisłą
Jest dobrze ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z nas interesujących rzeczy to to ,że na zgrupowanie do Słowenii nie leci Jovanovic,który przechodzi badania lekarskie w Krakowie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ciekawe czy na parchów coś pośpiewa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Moim zdaniem, JW szkodzi polskiej piłce w sposób niewyobrażalny, gdyż po pierwsze płacąc z Polaków ceny z kosmosu powoduje, że nikt nie jest w stanie go przebić, a po drugie nawet jeśli inny klub też jest zainteresowany danym zawodnikiem to proponuje taką pensję, że żaden racjonalny prezes takich pieniędzy zawodnikowi nie da. A później mamy przykłady Kokosa (to akurat sytuacja z przymrużeniem oka) lub Sobiecha. Ale media oczywiście JW chwalą, że stawia na Polaków, a Wisła jest zła, niedobra i brzydka, bo kupuje obcokrajowców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A ten cały Jovanovic to on głównie gra na środku czy na boku, bo przyznam szczerze że boczni obrońcy po 190 cm to zazwyczaj pierwszy krok do zawału dla kibica
![]() W ogóle ten transfer dziwny.23 lata świetnie ale widać że Partizan chce go byle gdzie upchnąć, nawet do Mińska. Bardziej się drugiego Bunozy spodziewam niż gościa robiącego różnicę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Partizan chce się go pozbyć, bo dostał półroczną dyskwalifikację na ligę serbską za śpiewanie jakichś obraźliwych piosenek.
![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Partizan musi go sprzedać jak chce zarobić bo gościu ma półroczne zawiesznie i przez pół roku by nie grał wogóle, a to by napewno wpłynęło na jego cenę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Teraz nie inwestujemy w drużynę? Iliev, czy Lamey to nie wzmocnienia? Bo są za darmo? Przecież to absurd. Iliev jest bardzo dużym wzmocnieniem, a Lamey - zobaczymy. Inwestujemy obecnie tak, by dostać się do Ligi Mistrzów, przy relatywnie niskich kosztach, a sprawa awansu zawsze jest związana z pewnym ryzykiem(bez względu na koszty). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dyskwalifikacja, dyskwalifikacją , są odwołania, mogli go wypożyczyć.Sory ale wyprawa na Białoruś do jakiegoś klubiku co jest 3 od końca w tabeli, wygląda nieciekawie.Nie wiem jak trzeba być zdesperowanym by wyjeżdżać na Białoruś
No ale dość psioczenia - boisko jak zawsze wszystko zweryfikuje. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem to odwołanie było, żadnego skutku nie przyniosło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Pisałem raczej o Diazie i Lameyu - Jovanovic wygląda solidnie. Iliev to raczej tanie uzupełnienie skłądu na ten sezon. Ale powinien swoje zadania spełniać. Lamey natomiast to ... ktoś po kim niczego dobrego narazie powiedzieć się nie da. Ale będzie miał swoje szanse. Jovanović byłby pierwszym przyszłościowym wzmocnieniem w tym okienku. Wiadomo że chcemy piłkarzy na poziomie na teraz, ale nie ma sensu brać zawodników o wątpliwej przydatności na roczne kontrakty i wyporzyczenia. Daleko tak nie zajedziemy jheżeli co roku w lato trzeba będzie w pośpiechu łatać dziury w kadrze, bo 50% zawodników kończą sie kontrakty. Wisła potrzebuje stabilizacji a nie łapanki 10 transferów co rundę. Zespół musi się zgrywać. Szkoda ze nie ma Polaków - ale cóż taka fanaberia Właściciela. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ty naprawdę jesteś taki mało percepcyjny czy tylko udajesz?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Boje się żeby to nie był drugi Kneżević, ale zobaczymy, przynajmniej w wieku Bunozy to będzie można zarobić. Za Osmana też będzie można trochę wziąć w przyszłości. Dobra gra w GoldenCup przynosi profity...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wywiad z Wojciechowskim fantastyczny.
Tylko potwierdza moją opinię, że ten gość to taki typowy polski "prezes". W sprawie kontraktu "No tak, ja się zgodziłem, oni się zgodzili, ale po roku proponuję im inne." "Według mnie i pozostałych zawodników, ja te kontrakty ulepszyłem, a nie pogorszyłem." Sobiech się nie zgadza - Bo oczywiście może się nie zgodzić, ale tylko może. Jak się nie zgodzi no to go na schody. Wojciechowski może go sprzedać, ale nie sprzeda. W pyte motywacja dla reszty. I te jego opowieści - "to nie ja od tego są ludzie w klubie". Jasne - szczególnie trenerzy. Generalnie - im wiecej jego tekstów w stylu "dziwie sie im", "ja uważam, ze należy inaczej" tym lepiej. Wiadomo czego NIE ROBIĆ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Według mnie jeśli Kirm będzie grał taka lipę , i będzie się kiwać sam ze sobą to wyleci ze składu. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Iliev to Serbski Zieńczuk - pytanie tylko czy z pamiętnego super sezonu, czy ten z Ruchu (swoja drogą pod koniec grał nawet fajnie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wg zakazanej to Jovanović ma jeszcze rok kontraktu. Pół roku nie gra i w zimie mogą mu składać oferty przejścia za darmo, więc Partizan musi go sprzedać, ew. podpisać z nim nowy kontrakt. Jeżeli byłby ważnym i dobrym graczem to raczej by go podpisali, ale nie jestem w temacie to nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Angmir rozważ moją propozycję odpoczynku od kompa, wyjścia na pole z kumplami bo .......isz chłopie jak potłuczony, co drugi post w tym temacie od kilku stron jest Twój, a niewiele wnosisz swoimi wypowiedziami naprawdę.
Przepraszam za OT, ale już widzę, że w wakacje będzie ciężko odeprzeć zmasowany atak pokemonów. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Proszę o link do forum Zbymaka. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już cały nasz skład będzie gotów, bo czas nagli! ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Można prosić o linka z wywiadem z JW
Swoją drogą Owen Hargreaves odchodzi z ManU. Nie pograł tam bo ciągle go trapiły kontuzje i ponoć wraca do Kanady na zasadzie, że będzie pobierał pensje tylko jak będzie grał . Fajna opcja, myślę że w takim układzie by była lepsza niż Lamey ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Myślcie ....a czasem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a ten drugi to kto? wszyscy mowia ze Despotovic a moze jednak nas lepiej zaskoczą? byle nie gorzej.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|