|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak wierzcie temu zbyziakowi.
Grupa 3 Drużyny rozstawione: Bate Borysów Rosenborg BK Wisła Kraków HJK Malmö FF Shamrock Rovers FC Drużyny nierozstawione: Skonto Ryga Bangor City FC HB Tórshavn Linfield FC FC Flora Tallin Breiðablik |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Group 3
Seeded: FC BATE Borisov (BLR), Rosenborg BK (NOR), Wisła Kraków (POL), HJK Helsinki (FIN), Malmö FF (SWE), Shamrock Rovers FC (IRL) Unseeded: Skonto FC (LVA), Bangor City FC (WAL), HB Tórshavn (FRO), Linfield FC (NIR), FC Flora Tallinn (EST), Breidablik (ISL) Jest super żadne Kazachstany, Azerbejdżany W najgorszym wypadku Tallin ewentualnie Łotwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Edit: To ja chcę z tego Skonto. Byle nie Tallin
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 20.06.2011 o godz. 08:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kierunek Walia byłby ciekawym pomysłem :0
Dawno nie graliśmy z kimś w wysp brytyjskich. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a ja bym chcial wylosowac fore talin
bylo by to dobre bo nasi zawodnicy akurat przed meczami el. LM beda w estoni na turnieju wiec nie musieliby sie tulac po dlugich wyjazdach a tak poza tym to okazja do rewanzu za nieszczesna levadie |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Flora Tallin i wziąć rewanż na drużynie z Estonii za porażkę z Levadią.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest jakaś transmisja?Podrzućcie linka ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dobrze by w tym przypadku bylo zagrac pierwszy mecz u siebie... Jezeli tak jak ktos wspominal na tagi Bagnor City chodzi nie wiecej niz 1tys... to jak nagle przyjada do Krakow i przyjdzie z 15-20 tys plus doping przez caly mecz to gosci nie ma... A u siebie w pierwszym meczu zawsze jakas przypadkowa bramka moze pasc i kurczowa obrona..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja marze o Torshavn - chyba tak nisko nie upadlismy zeby odpasc z nimi. Kiedys amatorskie druzyny z Wysp (Bangor, Linfield) dostawal od polskich zespolow regularny łomot ale teraz to ciezko powiedziec. Skonto to jednak zespol ze zbyt wysoko pilkarsko notowanego kraju zeby sie go nie obawiac. Flora bylaby moze OK ale zle skojarzenia, a Islandczycy sa nieobliczalni (pamietam jak nie tak wcale dawno Pogon odpadla z jakas druzyna z Reykjaviku, a bylo to w czasach kiedy takie wpadki nazywano jeszcze niemila niespodzianka) ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Flora i Skonto bym sobie odpuścił. Chciałbym chyba drużynę z Wysp Owczych albo z Islandii - taki ciekawy wyjazd )))
Generalnie fajnie, że odpadły Azerbejdżany i inne odległe galaktyki. Tam żeby jechać to trzeba mieć kupę czasu, kasy i samozaparcia. Obiektywnie najciekawsza Walia, tanie linie, kupa Polaków na miejscu plus przewidywalny poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Najtrudniejszym rywalem będzie Flora Tallin. Która dominuję w tej chwili ligę estońską jak swego czasu Levadia.
1. FLORA TALLINN 15m 12zw 3re 0po 30gz 5gs 39punk Breidbalik i Skonto słabiutko się spisują w obecnym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z walijśkimi druzynami nie ma co grać chłopy jak dąb na obronie... tam taki Kirm z Małeckim nie przejdzie jak w masło/// wyodbijają sie i bedzie nerwowo. Wyspy owcze i spokojnie na luziku
. A tak na poważnie to jest 1 runda dla Wisły to my nawet o tym losowaniu wiedzieć nie powinny a oni powinni przejść jak mają takie ambicje wejść w tym roku do LM!! ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja życzę Flory Tallin i pomszczenia wstydliwej porażki z L... każdy wie o jaki zespół chodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dawać Flore, trzeba zmazać tą estońską hańbe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegląd rywali:
Flora - 15m 12/3/0 30:5 (ostatnie 5 meczy ZZZZZ) , 7p. przewagi nad 2gą drużyną Skonto - 12m (1 zaległy) 7/1/4 (ZZZLL), 12p. straty do 1 drużyny Bangor City - nie gra Tórshavn - 12m, 4/2/6 (PRWPP), 14p. straty do pierwszego miejsca. Linfield - 6m 6/0/0 12:3 (ZZZZZ), 11p. przewagi nad 2gą drużyną Breioablik - 7m, 2/2/3 10:13 (RPZRZ), 9p. straty do 1 miejsca |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
według mnie wylosują - HB Tórshavn
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Eliminacje do Ligi Mistrzów: na kogo trafi Wisła Kraków?
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...akow,id,t.html A ja się założę, że dzisiaj poznamy tylko parę, której zwycięzca zagra z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...aws/index.html
Tu będzie video. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Tak dla rozweselenia. GW rzuciła kolejnym hitem:
"Ekstraklasa. Wojciechowski: Wisła ma zerowe szanse na awans do LM". Odezwał się ten, co w LM grał 10 raz pod rząd A co do losowania: w każdej rundzie mogą się trafić tzw. "siekiery", drużyny b. niebezpieczne, które nawet przy brakach technicznych starają się nadrobić to walecznością. Jednakże, póki Wisełka nie trafia na Genk czy Kopenhagę, przejście do kolejnej rundy jest koniecznością, zarówno sportową, jak i finansową. Osobiście mam nadzieję, że Biała Gwiazda "przebije się" przynajmniej do fazy grupowej LE. Mój typ na dziś: HB Tórshavn |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków
Losowanie I i II rundy eliminacji Ligi Mistrzów rozpocznie się w południe. Krakowianie rozpoczną eliminacje od II rundy, są w niej rozstawieni. UEFA podzieliła 34 drużyny na trzy grupy. Biała Gwiazda została przydzielona do grupy trzeciej - 12-zespołowej. Tworzy ją sześć zespołów rozstawionych i sześć nierozstawionych. Potencjalni rywale Wisły są więc następujący: Skonto Ryga (Łotwa), Bangor City (Walia) HB Torshavn (Wyspy Owcze) Linfield FC (Irlandia Północna) Flora Tallin (Estonia) Breidablik (Islandia) Jagiellonia trafiła do Grupy 4. Jej potencjalnymi przeciwnikami są: Milsami Orhei (Mołdawia) Vllaznia Shkoder (Albania) AZAL Baku (Azerbejdżan) Irtysz Pawłodar (Kazachstan) Ulisses Erewan (Armenia) Mecze odbędą się 30 czerwca i 7 lipca. ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O losowaniu możemy sobie porozmawiać tutaj >>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o sportowy punkt widzenia , to
1. HB Torshavn 2. Bangor City 3.Breidablik 3. Linefield 5. Skonto 6. Flora Generalnie łatwy koszyk , uniknęliśmy kaukazów i mistrza Węgier. Zdecydowanie trudniejszy jest koszyk nr2.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 20.06.2011 o godz. 09:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Życzyłbym sobie żeby trafić na Skonto Ryga z Łotwy, ale prawda jest taka że z kim byśmy nie zagrali to należy wszystko załatwić w pierwszym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mamy trochę farta, bo nie czeka nas daleka podróż na wschód (w sensie Kazachstan itp.)
Dla porównania spójrzcie na potencjalnych rywali Jagi: Milsami Orhei (Mołdawia), Vllaznia Shkoder (Albania), AZAL Baku (Azerbejdżan), Irtysz Pawłodar (Kazachstan), Ulisses Erywań (Armenia). ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
drobna korekta. Nie Vllaznia a Flamurtari też z Albanii może być rywalem Jagi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobrze, że nie z Nefczi Baku i z Videotonem.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|