|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nigdzie nie bedzie w TV. Zostaje strona UEFA i relacja tekstowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Transmisja będzie na Eurosport 2, to jest praktycznie pewne. A jutro szukajcie na pl.uefa.com u nich transmisji, też na pewno będzie, tylko póki co nie ma tam linka, bo teraz są transmisje z MME, więc zapewne jutro będzie dopiero news z linkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Videoton bylby i dobry i zly
dobry bo najlepszy pod wzgledem wyjazdowym , samochod autokar blisko tanio zly bo to chyba najmocniejszy zespol na ktory mozemy wpasc , oczywiscie ze nie ma co siac paniki ale wystarczy tych wpadek na pare dobrych lat!!: D nie sugerujcie sie rankigiem bo nie jest on prawdziwym wykladnikiem Videoton rozjechal ta ich lige a zespol z wegier gral ostatnio w grupie LM ![]()
Wiem, że się nie zmienię sumienie mam czyste
Nowa Huta W tej dzielnicy zawsze będę wierzyć w Wisłę !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Marzy mi sie wyjazd do Bangor City.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego Bangor'u ktoś się chyba deklarował na odbiór jeśli dobrze pamiętam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
tak , ja - mieszkam 70mil od Bangor City
przegladam teraz stronke Bangor City i z niedowierzaniem widze ze stadion miesci 700 widzow hahaha + 1500 stojacych ... z tego co wyczytalem to Bangor podobnie jak inne Walijskie teamy z polnocy rozgrywa mecze w pucharach na stadionie WrexhamFC - pojemnosc cos okolo 12000-15000 .... gazety od czasu do czasu informuja ze w Wrexham i okolicach mieszka - mieszkalo okolo 15000 Polskich emigrantow ....
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 19.06.2011 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
acha, to fajnie jakby coś
pozostaje czekać do 12 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Tylko ze jak przyjedzie Wisla to trzba bedzie zagrac tu http://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Stadium 74 500 miejsc |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie co jak co,ale jeśli myślimy o LM poważnie,to nie mogą się pojawiac jakiekolwiek obawy w tej fazie rozgrywek..toż to wstyd.Jeżeli mamy awansować do Lm to takie drużyny musimy przechodzić na wstecznym,drużyny z 3 rundy na gazie a z 4 no tutaj już trzeba dać z siebie 1000%.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś się pisze na wyjazd :d?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ja się spinam, pytam oscentacyjnie kto byłby zainteresowany i tyle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
ale poczekaj 12 godz jeszcze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tych wszystkich, którzy nie będą
mogli śledzić relacji przy komputerach, na stronach UEFA.com - zapraszamy do skorzystania z naszejwyjątkowej oferty - SMS-a z wynikiem losowania! Jak todziała? Po zamówieniu usługi i wyciągnięciu właściwych kul - od razu na Twojej komórce pojawisię SMS z informacją o tym z kim zagramy oraz kto będziegospodarzem pierwszego, a kto rewanżowego meczu. Macie możliwość zamówienia relacji w dwóch kombinacjach, z najbliższegolosowania (tylko z II rundy kwalifikacyjnej LM), albo z dwóchnajbliższych losowań (z II rundy kwalifikacyjnej oraz z III rundy kwalifikacyjnej LM). Aby otrzymać SMS-a lub SMS-y wystarczy wysłać: • SMS o treści: RELACJE.TSWS pod numer: 7138 - (1 SMS) - koszt 1 PLN + VAT •SMS o treści: RELACJE.TSWS pod numer: 72140 - (2 SMS-y) - koszt 2 PLN + VAT (VAT wynosi 23%, usługa dostępna wyłącznie u polskich operatorów sieci komórkowych). Zapraszamy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie wiem na ile mam przeczucie , ale typuje Skonto Ryga lub Dacie Kiszyniów na naszego pierwszego rywala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
obstawiam ze walijski Bangor City
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko tylko nie Azerbejdżan.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pjurnik Erewań
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dacia Kiszyniów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
również mówię że Kiszyniów
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skendija 79 Tetovo mam przeczucie za na nich trafimy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mi się śniło miesiąc temu że Wisła przegrała z Neftczi Baku więc mam nadzieję że na nich nie trafimy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wszytsko ,byle nie stadion Tofika
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie. Wszystko tylko nie Tofik
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nic nikogo nie obchodzi co każdy z was we łbie sobie duma. Jak chcecie obstawiać, to jest do tego inny temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
PROSIMY TYLKO JAKIEŚ OGÓRKI !!! a nie Videoton czy cóś takiego ....... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oby to nie była prawda:
R1 - Rosenborg, Sturm, HJK Helsinki, Malmo, Shamrok, Ekranas R2 - Maribor, Victoria Pilzno, APOEL, Partizan, Maccabi Hajfa, Dinamo Zagrzeb R3 - Zestaponi, Wisła, BATE Borysów, Slovan, Liteks Łowecz N1 - Breidablik, Dudelange*, Linfield, Torshavn, Bangor, Flora N2 - Borac, Morgen, Videoton, Valetta*, Skendija, Korce N3 - Neftci, Toboł, Skonto, Pjunik, Dacia Neftci, Toboł, Skonto, Pjudnik, Dacia. W takim wypadku jestem za Skonto. Powód: za: Komentarze na 90minut.pl
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 20.06.2011 o godz. 08:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie ogarnijcie się, zaraz jakiś zbymak napisze że ma przeciek koszyków, a wy mu uwierzycie ;o
![]() mina Staszka
Ostatnio edytowane przez Krissu : 20.06.2011 o godz. 09:48.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|