The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2011, 21:28
willow napisał(a):Wyświetl post
Wszystko jest możliwe
Dlatego staram się nie jeździć po zawodniku, który nie zgrał w naszych barwach jeszcze ani jednego meczu, jak to robi większość forumowiczów
Ja też chyba zbytnio przesadziłem z przedwczesnymi osądami tego zawodnika Mam nadzieję, że pozytywnie mnie zaskoczy.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 18.06.2011, 21:29
No lewy obrońca i napastnik muszą być, inaczej będziemy mieli problem na tych pozycjach. Jeśli musiałbym wybrać do tego między środkowym obrońcą a środkowym pomocnikiem, to jednak wziąłbym pomocnika.
Na stoperce u nas szału co prawda nie ma, ale drugi Melikson jest bezwzględnie potrzebny.
Sami widzicie, nie daj Boże jakaś kontuzja mu się przytrafi i jesteśmy w czarnej d...ie.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Od: 06.2007

Stary 18.06.2011, 21:49
Maskant powiedział że ma w tym momencie 12-14 piłkarzy do 18 meczowej. Ja naliczyłem 17 (Jovanic, Pareiko, Jaliens, Chavez, Bunoza, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Paljić, Kirm, Melikson, Garguła, Małecki, Boguski, Genkov, Iliev, Lamey). Fajnie by było mieć 22 piłkarzy, po 2 na każdą pozycję. Czyli brakuje jak to wspomniał Maskant do obrony lewego i prawego obrońcy, środkowego lewo nożnego i środkowego pomocnika oraz środkowego napastnika trochę innego niż Genkov żeby wchodząc na boisko coś zmieniał (to już moje zdanie).
Zastanawia mnie kto według Maskanta nie nadaje się do meczowej 18? Boguski bo nie pamięta jak się gra? Garguła bo bez formy? Na razie Bunoza bo długo pauzował ? Czy może Jirsak albo Paljić?
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2011, 22:05
Jirsak, Pajlic, Garguła, Kirm?
.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.06.2011, 22:09
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Vukovic ma średnia bramek świetną, tylko nazwisko kijowe.
Oglądając filmik tutaj: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...gwiazdy-wideo/

widać że dysponuje silnym i celnym strzałem, oraz dużą techniką użytkową. Taka bramkostrzelna wersja Riosa...
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.06.2011, 22:24
Moje oczy chyba słabo widzą, Kowala ogrywają zawodnicy z A-klasy (z calym szacunkiem do nich oczywiscie).
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 18.06.2011, 22:27
Dobrze widzą, koleś jest PORAŻKĄ...
Odpowiedz cytując
fants
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 18.06.2011, 22:48
Co myślicie o tych zawodnikach Petyr Zanew, Gal Alberman.

http://tsw.com.pl/news/Valckx-o-transferach-1048 komentarz.
1906-2021
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.06.2011, 22:52
Myślę,że żaden z nich nie trafi do Wisły
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2011, 23:00
Ja też mam takie wrażenie - to jakaś ściema.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 18.06.2011, 23:09
Cytat:
Jirsak, Pajlic, Garguła, Kirm?
Szydera? Zarowno Paljic jak i Gargula całkiem poprawnie dzisiaj. Oczywiście, zespół A klasy itp, ale jeśli Garguła przepracuje pełny okres, a Paljić będzie dalej robił postępy na obronie (czego nikt nota bene nie widzi) to są to kandydaci na przynajmniej mocno solidnych zmienników. Kirm to na ta chwilę nasz podstawowy zawodnik. Co do Jirsaka to mam mieszane uczucia, bo z jednej strony z jego gry nic nie wynika, z drugiej strony ma przebłyski (strzały z dystansu, asysta z górnikiem itp).
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.06.2011, 23:14
fants napisał(a):Wyświetl post
Co myślicie o tych zawodnikach Petyr Zanew, Gal Alberman.

http://tsw.com.pl/news/Valckx-o-transferach-1048 komentarz.
Duże wzmocnienia składu, szczególnie Żyd.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 18.06.2011, 23:20
wzmocnienia składu ? Gracz Liteksu,i 28 letni żyd,który wyróżniał się w Izraelu a nie poradził w Borussi Moenchengladbach,to są dla Cb duże wzmocnienia mistrza Polski? Nisko nas cenisz.Liczę na Jovanovica i naprawdę dobrego środkowego pomocnika.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 18.06.2011, 23:31
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
Liczę na Jovanovica i naprawdę dobrego środkowego pomocnika.
Xavi nie przyjdzie. Chce skonczyc kariere w Barcelonie. Iniesta tez zapowiedzial, ze narazie chce zostac na Camp Nou, moze za 2-3 lata pochyli sie nad oferta Wisly.

Ludzie, czego wy oczekujecie? Nie poradzil sobie w Moenchengladbach? ok a Melikson gdzies poza Izraelem gral? Nie, wiec moze tez by sobie nie poradzil a dzis i tak kazdy jest gotow calowac go po stopach
To, ze mu gdzies nie poszlo to mi to lata bo gosc moze przyjsc i bedzie wymiatal. Mogl sie zwyczajnie w Niemczech niezaaklimatyzowac. I tyle, wrocil do kraju. U nas o tyle mialby latwiej bo jest Melikson i mialby kto go do druzyny wprowadzic.

Gracz Liteksu Ci sie nie podoba? A przypomniec skad przychodzili Genkow i Melikson?
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.06.2011, 23:36
taa, akurat ten Zanev to bardzo dobry obronca, moze grac na lewej stronie i na srodku. nie mozliwe ze sie nim interesujemy, to jest po prostu kosmos. takiego lewego obroncy miec nie bedziemy. jak na nasze mozliwosci to byloby super, bo widzialem go w kilkunastu meczach (interesuje sie kilkoma słabszymi ligami). co do drugiego zawodnika to nie znam.

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.06.2011, 23:36
To nie część artykułu tylko jakiś komentarz => te nazwiska to nie w tym temacie. Kolejny "dobrze poinformowany", tylko gdzie indziej się produkuje.

Co do Jovanovicia. Wiem, że to video menadżerskie, więc trzeba brać ze szczyptą soli, ale jednak robi wrażenie.
http://www.youtube.com/watch?v=Y-fcX...layer_embedded

Pierwsze, co rzuca mi się w oczy. Gość jak na swój wzrost ma naprawdę niezłą koordynację, motorykę i technikę. Taki Bunoza czy wcześniej Diaz, poruszają się jak za przeproszeniem paralitycy- każda część ciała osobno, wszystko u nich jest jakieś takie dzikie i wydaje się nie do końca kontrolowane. Jovanović wygląda pod tym względem na gościa bardzo ułożonego.

Druga rzecz- umie patrzeć na to, co dzieje się na boisku i szybko reagować. Te wszystkie sytuacje gdzie asekurował partnerów będąc ostatnim obrońcą- 80% naszych ligowych stoperów zawaliłoby, bo nie byliby gotowi do startu, ruszyliby o tempo za późno i o tempo spóźniliby się do rywala albo umożliwiając mu strzał, albo prokurując rzut karny.

Trzecia rzecz- świetny wyskok. Nie chodzi tylko o wysokość jaką osiąga, raczej o fakt, że umie zawisnąć w powietrzu. To daje mu o wiele większy margines błędu jeśli idzie o wyliczanie trajektorii piłki i stawia go w uprzywilejowanej pozycji, bo umożliwia wcześniejsze zajęcie strefy, w którą leci piłka. No i przede wszystkim daje czas na złożenie się do główki, dzięki temu to on uderza piłkę a nie odwrotnie.

edit: tak abstrahując od prawdziwości doniesień o Zanewie i Albermanie, to nieźle sodówka odbiła na forum. Podstawowi piłkarze mistrza Bułgarii i wicemistrza Izraela (o włos od mistrzostwa), w dodatku grający w swoich reprezentacjach - nie, dla nas są za słabi...
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 18.06.2011 o godz. 23:49.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 18.06.2011, 23:42
Naprawdę dobry środkowy pomocnik to nie Xavi i Iniesta a np. taki Mila bądź Kaźmierczak.To,że Melikson wypalił nie znaczy,że każdy inny Żyd będzie gwiazdą,Melikson miał mocną reputacje w Izraelu Gal już takiej mocnej nie ma.Gracz Liteksu,nie tyle co mi się nie podoba co uważam,że na LM potrzebujemy kogoś lepszego np.gracza Partizanu Jovanovica,albo takiego np.Giuliego,który jest bez klubu.Moim zdaniem jesteśmy lepsi od drużyn typu Liteks a nawet Bate i że sami siebie nie doceniamy,a nasza liga w porównaniu z tamtymi jest tak samo na dużo wyższym poziomie,o infrastrukturze nie mówię bo to już niebo a ziemia,no ale wg FUTBOLU,w sezonie 2011/2012 będziemy 4 ligą w Europie pod względem stadionów,a w sezonie 12/13 możemy nawet wskoczyc na 3 lokate no ale to już nie ten temat.Potencjał w Polsce mamy teraz panowie ogromny EURO,stadiony,sprowadzamy specjalistów SV Robert jeszcze troche i będziemy jak Turcja.Dlatego nie rozumiem twojego sarkazmu River,bo skoro taki Ljuboja przeszedł do Legii to znaczy,że jednak coraz lepsi chcą u nas grac i możemy sprowadzic DOBREGO ŚRODKOWEGO POMOCNIKA,który będzie lepszy od 28 żyda po nieudanej przygodzie w niemczech.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.06.2011, 23:45
Zanev to przekozacki obrońca jest i bardzo bym się cieszył, gdyby do nas trafił.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 18.06.2011, 23:51
Ma się rozumiec,że widziałeś jego kapitalne odbiory w lidze bułgarskiej,która stoi na prze wysokim poziomie.Bo niestety w El.Lm już chyba nie był nie do przejścia bo Liteks odpadł w el.Lm i el.Le. Panowie jeżeli chcemy sukcesu musimy miec kogoś po prostu lepszego niż czołowy(zakładam,że tak jest skoro go tak wychwalacie) obrońca ligi bułgarskiej,bądź król strzelców ligi czarnogórskiej.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.06.2011, 23:54
Ma się rozumiec,że widziałeś jego kapitalne odbiory w lidze bułgarskiej,która stoi na prze wysokim poziomie.Bo niestety w El.Lm już chyba nie był nie do przejścia bo Liteks odpadł w el.Lm i el.Le. Panowie jeżeli chcemy sukcesu musimy miec kogoś po prostu lepszego niż czołowy(zakładam,że tak jest skoro go tak wychwalacie) obrońca ligi bułgarskiej,bądź król strzelców ligi czarnogórskiej.
To kto ma przyjść? Nani?
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 18.06.2011, 23:55
Nasza liga za to jest tak zajebista, że ja pierdziele. On sam grał w el.Lm i el.Le ? czy moze jednak grali w 11 ?
Może akurat on jest najlepszym zawodnikiem w zespole, wiec dlaczego go nie kupic ? - oczywiscie nie twierdze, że tak jest.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 19.06.2011, 00:03
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
To kto ma przyjść? Nani?
I znowu ten niezrozumiały sarkazm,pisałem już wcześniej że nie chce iniesty tylko np.Mile bądź Kaźmierczaka,uważam,że Wisła jest w stanie sprowadzac lepszych graczy niż król strzelców ligi czarnogórskiej,bądź topowy obrońca ligi bułgarskiej,lepszy czyli np król strzelców Segunda Division,albo najlepszy lewy obrońca ligi słowackiej,serbskiej bądź czeskiej,Ściągneliśmy już najlepszego gracza ligi serbskiej,więc równie dobrze moglibyśmy ściągnąc króla strzelców ligi czeskiej bądź słowackiej,które są zdecydowanie lepsze od lig bułgarskiej,węgierskiej i czarnogórskiej.Nasza liga jest coraz atrakcyjniejsza dla obcokrajowców więc z powodzeniem możemy już szukac wzmocnien w mocniejszych ligach i wtedy to będą prawdziwe wzmocnienia.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.06.2011, 00:14
Niektórym to sie w dupie poprzewracało.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.06.2011, 00:16
Dlaczego sądzisz, że Zanev jest słaby, bo Liteks odpadł z el. LE?
A Wisła odpadła z Vaalerengą, czy Dinamo Tbilisi. A później Żurawski, Uche, Frankowski, czy Szymkowiak odeszli do mocnych zagranicznych klubów za nie małe pieniądze.
Ok, może nasza liga nie jest słabsza od takiej ligi bułgarskiej, czy serbskiej, ale ich czołowe drużyny na pewno nie są gorsze od naszych. Ile razy grały kluby z Bułgarii i Serbii w LM w ostatnich 15 latach, a ile razy polskie kluby?
Nie zgadzam się z tym, że czołowi zawodnicy mistrza Czarnogóry, Bułgarii, Serbii, Węgier są za słabi dla Wisły. Mogą prezentować podobny poziom do Mili, czy Kazimierczaka, a kosztują 10x mniej. Nie jesteśmy w stanie sprowadzać dobrych zawodników z ligi polskiej! Prezesom w głowach się poprzewracało i żądają absurdalne kwoty. To już nie to samo, co 10 lat temu. Tak samo nie stać nas na sprowadzenie zawodników z nieco wyższej półki. Kto ma przejść z ligi czeskiej, czy słowackiej, które uważasz za lepsze od bułgarskiej i serbskiej? Za takiego Kadleca musiałbyś dać 3 mln euro. Ci tańsi prezentują taki sam poziom jak zawodnicy z Bałkanów.

Pisałeś też, że mamy spory potencjał i jesteśmy coraz bardziej atrakcyjni dla bardziej znanych zawodników - przykład Ljubola. To jest wyjątek, który zapewne okaże się niewypałem. Aby sprowadzać takich zawodników najpierw awansujmy do LM i będzie kasa, aby ich opłacać. Stadionami ich nie przyciągniemy. Na razie to piłkarsko jesteśmy na poziomie ligi białoruskiej. Spójrz na ranking lig.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 19.06.2011 o godz. 00:20.
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.06.2011, 00:23
Dokładnie, ja już nie wiem kogo ludzie się spodziewają.

Alberman - 28 lat, 27 meczów w kadrze Izraela, podstawowy zawodnik trzeciej drużyny Izraela (30 meczów - 1 gol w tym sezonie)
Zanew - 25 lat, 14 meczów w kadrze Bułgarii, podstawowy zawodnik mistrza Bułgarii (27 meczów - 1 gol w tym sezonie)

Obaj w sile piłkarskiego wieku, aktualni reprezentanci dobrych europejskich kadr, obaj po pełnym sezonie gry w czołowych drużynach lig będących szczebel wyżej niż nasza.
Ostatnio edytowane przez twardybidon : 19.06.2011 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.06.2011, 00:40
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Szydera? Zarowno Paljic jak i Gargula całkiem poprawnie dzisiaj. Oczywiście, zespół A klasy itp, ale jeśli Garguła przepracuje pełny okres, a Paljić będzie dalej robił postępy na obronie (czego nikt nota bene nie widzi) to są to kandydaci na przynajmniej mocno solidnych zmienników. Kirm to na ta chwilę nasz podstawowy zawodnik. Co do Jirsaka to mam mieszane uczucia, bo z jednej strony z jego gry nic nie wynika, z drugiej strony ma przebłyski (strzały z dystansu, asysta z górnikiem itp).
Nie szydera. Odnosiłem się do poniższego cytatu, a z niego wychodzi mi, że ta czwórka nie pasuje do całości. Ew. Jovanić, Bunoza zamiast Kirma.

Cytat:
Ja naliczyłem 17 : Jovanic, Pareiko, Jaliens, Chavez, Bunoza, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Paljić, Kirm, Melikson, Garguła, Małecki, Boguski, Genkov, Iliev, Lamey
A stabilny wysoki poziom prezentują tylko pogrubieni.
.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.06.2011, 01:04
ale co ty gadasz? człowieku, myslisz ze jak juz mistrz bułgarii tzn ze słabszy od mistrza polski i kazdy pilkarz mistrza bułgarii jest słabszy od kazdego naszego? nie wiem czy sa materiały, ale Zanev byłby super wzmocnieniem i bede to popierał. nie to co Lamey. gosc po prostu jest zaporą nie do przejscia na lewej stronie. z resztą to że liteks odpadł z LE nie oznacza ze wina stoi po stronie Zaneva,

I znowu ten niezrozumiały sarkazm,pisałem już wcześniej że nie chce iniesty tylko np.Mile bądź Kaźmierczaka,uważam,że Wisła jest w stanie sprowadzac lepszych graczy niż król strzelców ligi czarnogórskiej,bądź topowy obrońca ligi bułgarskiej,lepszy czyli np król strzelców Segunda Division,albo najlepszy lewy obrońca ligi słowackiej,serbskiej bądź czeskiej,Ściągneliśmy już najlepszego gracza ligi serbskiej,więc równie dobrze moglibyśmy ściągnąc króla strzelców ligi czeskiej bądź słowackiej,które są zdecydowanie lepsze od lig bułgarskiej,węgierskiej i czarnogórskiej.Nasza liga jest coraz atrakcyjniejsza dla obcokrajowców więc z powodzeniem możemy już szukac wzmocnien w mocniejszych ligach i wtedy to będą prawdziwe wzmocnienia.
tak, kurde Soriano kupmy, nie da rady!
http://www.transfermarkt.de/de/jonat...eler_7893.html

32 gole w Segunda, wartosc rynkowa tylko 2 mln ojro. ale NIE DA SIE.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 19.06.2011 o godz. 02:10.

Odpowiedz cytując
Baracuda
Member

Stary 19.06.2011, 02:20
baro1995 mam takie pytanie czy ty masz pojęcie o realiach finasowo sportowych zagadnień o których piszesz.
NIe będę rozpisywał się na ten temat ponieważ na propozycje o których piszesz zwyczajnie nas nie stać.

Odnośnie Twojej krytyki dotyczącej lig bułgarskiej czy czarnogórskiej również się nie zgodzę. Tacy zawodnicy jak Vucinic, Berbatov, Petrov, Gera i pewnie jeszcze kilku innych by się znalazło wyjeżdżali właśnie z tych lig, a teraz są rozpoznawalnymi piłkarzami w każdym zakątku Europy.
Wasza nienawiść umacnia naszą wiarę.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 19.06.2011, 07:58
Naprawdę dobry środkowy pomocnik to nie Xavi i Iniesta a np. taki Mila bądź Kaźmierczak.To,że Melikson wypalił nie znaczy,że każdy inny Żyd będzie gwiazdą,Melikson miał mocną reputacje w Izraelu Gal już takiej mocnej nie ma.Gracz Liteksu,nie tyle co mi się nie podoba co uważam,że na LM potrzebujemy kogoś lepszego np.gracza Partizanu Jovanovica,albo takiego np.Giuliego,który jest bez klubu.Moim zdaniem jesteśmy lepsi od drużyn typu Liteks a nawet Bate i że sami siebie nie doceniamy,a nasza liga w porównaniu z tamtymi jest tak samo na dużo wyższym poziomie,o infrastrukturze nie mówię bo to już niebo a ziemia,no ale wg FUTBOLU,w sezonie 2011/2012 będziemy 4 ligą w Europie pod względem stadionów,a w sezonie 12/13 możemy nawet wskoczyc na 3 lokate no ale to już nie ten temat.Potencjał w Polsce mamy teraz panowie ogromny EURO,stadiony,sprowadzamy specjalistów SV Robert jeszcze troche i będziemy jak Turcja.Dlatego nie rozumiem twojego sarkazmu River,bo skoro taki Ljuboja przeszedł do Legii to znaczy,że jednak coraz lepsi chcą u nas grac i możemy sprowadzic DOBREGO ŚRODKOWEGO POMOCNIKA,który będzie lepszy od 28 żyda po nieudanej przygodzie w niemczech.
Od kiedy naprawdę dobrym środkowym pomocnikiem jest Mila albo Kaźmierczak ? No może jeszcze Kaz by się nadał ale Mila jest słabszy od Guły tylko że w Śląsku ma pewne miejsce w składzie a Garguła musi rywalizować z Meliksonem . A po drugie to wiesz ile Śląsk chce za Milę ? 1 mln euro i Polonia W. tyle prawdopodobnie zapłaci bo mają kasy jak lodu po sprzedaży Adriana , Kaz pewnie kosztuje tyle samo więc jak my możemy ich kupić ? Uważasz że Ci piłkarze wartuję tych pieniędzy ? Zresztą Śląsk będzie grał w europejskich pucharach , będzie miał nowy piękny stadion , ogromne możliwości i ambicje, i z pewnością nie będzie się pozbywał swoich czołowych piłkarzy za drobne a nawet mają jeszcze zainwestować kasę w wzmocnienie zespołu więc o czym my w ogóle mówimy ?

,Melikson miał mocną reputacje w Izraelu Gal już takiej mocnej nie ma..
Co Ty pieprzysz ? Ten Gal Alberman jest jednym z bardziej znanych piłkarzy Izraelskich w Europie i w swoim kraju też jest jednym z bardziej cenionych piłkarzy i z pewnością ma dobrą reputację więc nie wypisuj bzdur .
Tak nawiasem mówiąc te nazwiska są prawdopodobnie wymyślone , jakiś gość w komentarzach jakiś news podał i już wszyscy łyknęli , przecież każdy z nas to może zrobić a po drugie to jest tego gościa pierwszy komentarz na tamtej stronie więc tym bardziej ściema ale nazwiska by mi odpowiadały . Uważam że są to bardzo dobrzy piłkarze , doświadczeni i lepszych nie jesteśmy w stanie ściągnąć a słabszych owszem więc nie wymyślałbym jak niektórzy i trzymałbym kciuki za transfery tych piłkarzy - takie są po prostu realia i nasze możliwości na chwilę obecną.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 19.06.2011 o godz. 08:11.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.06.2011, 08:46
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post

Cytat:
Ja naliczyłem 17 : Jovanic, Pareiko, Jaliens, Chavez, Bunoza, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Paljić, Kirm, Melikson, Garguła, Małecki, Boguski, Genkov, Iliev, Lamey
A stabilny wysoki poziom prezentują tylko pogrubieni.
Hmm... ciekawe...kiedy to Jaliens grał lepiej od Sobolewskiego, Wilka czy Kirma ? Rozumiem, że zamiast na mecze oglądałeś CV - facet miał fatalny początek, a później w miarę ustabilizował formę, ale na poziomie który nikogo nie zachwycał i na pewno nie można nazwać go "stabilnym, wysokim".

Generalnie patrząc na kadrę, to 1-szy skład mamy dosyć mocny (może poza obroną), i jesli pojawi się dodatkowo 2-3 graczy na podobnym poziomie, to powinno być ok.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów