|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Nasza liga w stosunku do tego co prezentuje jest chyba jedną z najbardziej przepłacanych.Jest ta Amica która pokazała że można coś ugrać w Europie ale to na razie wygląda jak przypadek niż stały trend. Zobaczymy w tym roku co będzie.Widać że wkroczyliśmy w etap gdzie pojawiają się zawodnicy o których ktoś wcześniej mógł usłyszeć i którzy kiedyś coś osiągnęli ale to są zawodnicy będący pod koniec kariery. Ja czekam na grajków ceniących się(ale uczciwie) do mln euro za sezon.Uważam że potrzebujemy takich co będą zarabiać 4 razy tyle co reszta ale też zrobią różnicę i marketingowo i oczywiście piłkarsko Tak na marginesie, bo pojawiła się kwota 350 tyś za Lameya - nie kupuje tego a jeśli by to była prawda to chyba trzeba by zrobić ze Stanem to, co Janek postuluje ze Smudą - chyba że faktycznie koleś będzie wymiatał. Ale nie wierze bo jestem przekonany że on ani tyle w Arminii w 2 Bundeslidze nie zarabiał ani tym bardziej w Leicester. Średnia płaca w Championship to 250 tyś funtów - jak średnia to wiadomo że większość zarabia mniej ![]() 30 letni obrońca po słabym sezonie w 2 BL, w przeciętnym klubie - nie sądzę by utargował więcej niż 200 a minął kolejny rok , gość 'gnił w rezerwach' i miałby nagle dostać dużą podwyżkę? Czasy że Polska to 3 świat już minęły i prawa rynku mam nadzieje że są takie same jak gdzie indziej a nie że dajemy 100% więcej bo to Polska. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|