|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/4...traktow-video/ fajne zestawienie ...do wyboru, do koloru
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
jeśli wierzyć tf to Kijanskasowi kończy się kontrakt, jak dla mnie to wyższy level niż Bunoza no i bramy potrafi strzelać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fragment artykułu nt. meczu GKS - Pogoń
Cytat:
Najprawdopodobniej chodzi o Pawła Olkowskiego, gdyż znajduje się w "stajni" Bolka. http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=14780&id_sezon=75 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jako rezerwowy boczny obrońca chyba może być. Chociaż tu można Nalepę wypróbować. Można wykupić i wypożyczyć, chyba cena zbyt duża nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
kacpaw91,
Czytanie takich postów jak Twój to bezsprzecznie urok tego forum. Domyślam się, że widziałeś tego obrońcę mnóstwo razy w akcji, podobnie jak Nalepę skoro ich razem zestawiasz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Pewnie na prawdę ma 30.![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No może nie 30 ale tak z 25 to bym się nie zdziwił
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jak masa tu obecnych podsyłając różne linki z TM. Opieram się na tym, że chłopaka podobno chce Górnik Zabrze (ostatnio mają nosa do młodych zawodników), ma 21 lat i rozegrał w tym sezonie 25 meczów w 1. lidze. Najpierw Zagłębie Lubin (znane z pracy młodzieżą), potem Gwarek (również). Jako zmiennika można zaryzykować, albo Nalepe włączyć do kadry. Jeden z uniwersalnych zawodników jeżeli chodzi o pozycje, a takich szuka Stan z Robertem. Gdyby chłopak nie potrafił grać to by nie był pewnie powoływany do kadry młodzieżowej. Pamiętam, że w sparingu rok, czy dwa temu strzelił gola w pierwszej drużynie. Nie ważne, czy to Nalepa, czy inny piłkarz, chodzi o kogoś młodego. Wychowajmy kogoś, albo ściągnijmy. Chyba, że wolimy żeby grał taki Branco...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może chodzi o Robaka, albo Sobiecha? Pawłowski? Raczej nie. Bandrowski? Całkiem możliwe, ale ryzykowne. Rozwiązanie kontraktu z Łobo? Ta sprawa chyba nadal się toczy. Plizga? Ktoś mówił niedawno, że kończy mu się kontrakt z Zagłębiem. Danch? Nie wiem w jakiej jest teraz formie. Sprzedaż Małeckiego, albo... wypożyczenie Chrapka? Jak sprzedaż to pewnie Turcja, znając jego skuteczność w transferach na tamten rynek. Taka obecność mnoży spekulacje, pozostaje czekać na efekty. A skoro tradycją w temacie są linki z TM to wrzucę kilka ; ) http://www.transfermarkt.de/de/lior-...ler_24484.html http://www.transfermarkt.de/de/musha...er_121577.html http://www.transfermarkt.de/de/jan-c...ler_95792.html http://www.transfermarkt.de/de/ondre...ler_70131.html
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 12.06.2011 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Artykuł poświęcony "perełką" 1 ligi.
A wśród nich m.in nasi niedoszli gracze - Ricardinho, Nwaogu. Warto się kimś z tej listy zainteresować - przede wszystkim Nwaogu i Kukol wyglądają ciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę obecną sytuację w Koronie Kielce, nadszedł idealny moment na "wyjęcie" Hernaniego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zeszły sezon to on rozegrał na poziomie Kowalskiego Jak ktoś ma przyjsc na srodek obrony to albo młody albo juz lepszy od Bunozy i Jaliensa ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden słabszy sezon nie powoduje, że Hernani stał się nagle słabym zawodnikiem. Trzeba też wziąć pod uwagę, że Korona straciła najwięcej bramek w całej Ekstraklasie (48). Cała obrona prezentowała się więc dramatycznie. Trudno zatem, żeby sam Hernani mógł naprawiać wszystkie błędy. Ponadto, Hernani ma 27 lat, a więc jak na stopera wcale nie jest stary (tyle samo ma Chavez).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chetnie zobaczylbym Sobiecha w Wisle..
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Precz z Sobiechem!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem Sobiech jest lepszy od Genkova.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każde opinia, żeby nie budzić śmiechu powinna być podparta jakimiś argumentami. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sobiech:
21 lat 23 mecze (22 w podstawie) 9 bramek 8 asyst poprzedni sezon: 28 meczy ( 24 w podstawie) 10 bramke 5 asyst Statystyki napewno za nim przemawiają. Moze narazie lepszy nie jest od Genkova, ale ma duzą szanse zeby byc. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Genkov : 13 meczy - 6 bramek. Średnio 0,46 gola na mecz Sobiech: 23 mecze - 9 bramek. Średnio 0,39 gola ne mecz. 0,46>0,39 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A co ten Genkov takiego osiągnął, co sprawia, że jest zdecydowanie lepszy od Sobiecha ?
Ostatnio edytowane przez Donki : 14.06.2011 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie zrozumiales go(albo ja), chodzilo mu o to, ze Sobiech to calkiem inny typ napastnika. Co nie zmienia faktu, ze jesli Sobiech bedzie mial mozliwosc odejsc w tym okienku i pojdzie gdzie indziej niz do Nas to bedziemy frajerami.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|