The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2011, 09:57
Trzeba poczekać. Opinie Anglików mogą być negatywne. Ale wyobrażam sobie co wyposywali np o Frankowskim. Albo Niemcy o Kosowskim, czy Francuzi o Uche, gdy ci sobie nie radzili w tych krajach.
Zagra pare meczów i będziemy widzieć co potrafi.
..
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.06.2011, 09:57
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Kuba Blaszczykowski ? Tylko jedno nazwisko a bije na glowe wszystkich grajkow Stana. Kupiony za grosze a sprzedany za kase jakiej Stan pewnie nigdy nie osiagnie.
O ile mnie pamięć nie myli to akurat Kubę ściągał Liczka przy wybitnym udziale stryja Kuby. Prawdopodnie gdyby nie Brzęczek to Kuby w Wiśle by nie było. Ale niech będzie Twoje: proszę o jeszcze dwa przykłady.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.06.2011, 10:00
LM mistrzów to piękne marzenie ale u nas rządzi zaciskanie pasa i bilansowanie budżetu. Jeśli awansujemy do LE to będzie pięknie. W świetle obecnej sytuacji w Koronie Kielce myślę że stamtąd można by wyrwać jakiegoś ciekawego grajka za pół darmo. A co do Lameya - motorycznie jest pewnie lepszy niż pół naszej ligi, wszystko będzie siedzieć w jego głowie i umiejętnościach motywacyjnych Roberta. Ci co musieli przyznawać się do błędów po poprzednim okienku niczego się nie nauczyli?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2011, 10:07
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
O ile mnie pamięć nie myli to akurat Kubę ściągał Liczka przy wybitnym udziale stryja Kuby. Prawdopodnie gdyby nie Brzęczek to Kuby w Wiśle by nie było. Ale niech będzie Twoje: proszę o jeszcze dwa przykłady.
Marcelo zdaje sie że Bednarz wyszukał,który mimo że grajac na obronie troche ważnych bramek dla Nas nastukał.Alvarez gdyby był tańszy też by dziś grał w u Nas.Reszta transferów JB i GM to zazwyczaj niewypały były (Jirsak,Łobo,Kirm,Jop).Stan ich bije o dwie długości.Ja mu tam wierze że jeszcze ciekawych zawodników sprowadzi jeśli oczywiście Basałaj da mu na to środki finansowe bo z pustego to nawet Valckx nie najele
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.06.2011 o godz. 10:17.
Odpowiedz cytując
sebastian1727
Banita

Od: 06.2011

Stary 14.06.2011, 10:08
To ja przytocze słowa Valcxa z konferencji prasowej przedstawiającej Ilieva :

Potrzebujemy zawodników zdrowych bo w Polsce gra się futbol siłowy.
Potrzebujemy zawodników którzy są głodni sukcesów

Tak więc jak Iliev i Lamey mogą być głodni sukcesów skoro w LM już grali , a Iliev już to co miał osiągnąć osiągnął i sam to powiedział w wywiadach.

Wygląda na to że nie ma kaski na transfery , jak zawsze przed grą w europejskich pucharach . Cupiał ma tyle kasy , mógłby wyłożyć chociaż z 3 mln euro , bo i tak całego swojego majątku nie da rady wydać w swoim życiu , te ponad miliard złotych.
Odpowiedz cytując
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 14.06.2011, 10:09
Prawda jest też taka że jesteśmy mentalnymi sierotami po takich graczach jak Baszczyński, Diaz czy nawet Piotr Brożek, graczach, którzy spędzili trochę czasu pod Wawelem i, co ważne, sprawdzili się. Dlatego rok temu płakaliśmy nad stratą Alvareza, teraz zaś identycznie jest z Cikoszem; faktem jest że obecna Wisła buduje obronę mozolnie. Pozycja bramkarza jest dobrze obstawiona, środek obrony z wolna się krystalizuje (Kew, Osman, Gordon) tylko te boki to spora bolączka. Stąd wypożyczenia, obserwacje, poszukiwania. Sztab szkoleniowy ma określony profil gracza, szuka bocznych dynamicznych i ofensywnych (dlatego mimo pewnych mankamentów w defensywie postawiono na Pajlica), testuje, testuje i jeszcze raz testuje.
Co do Michaela, wydaje się, iż jest tylko uzupełnieniem. Z drugiej strony gość, który w praktyce nie grał w zeszłym sezonie przychodzi do nas i już rozpoczyna treningi. Może na pierwsze mecze eliminacyjne kondycji nie zbuduje, ale jest szansa, że na IV (jak Bóg da) rundę oraz ligę będzie grajkiem fizycznie przygotowanym. Bo w przypadku "ryczących trzydziestek" to głównie o kondycję chodzi, bo technika czy mentalność już dawno zostały ukształtowane; chodzi tylko o to, żeby fizycznie wyciągnąć jak najwięcej; i jeśli to się przez te półtora miesiąca uda, to będę o tego grajka spokojny.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 14.06.2011, 10:10
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Niechodzi mi o to zeby szastac nazwiskami bo jesli juz zawyzajac porownamy Kube do Meliksona to napewno znajdzie sie odpowiednik dla Genkova czy Pareiki. Poprostu Stan to zaden czarodziej i jesli inni by mieli troszke kasy do wydania napewno nie byli by gorsi.
Odpowiedz cytując
sebastian1727
Banita

Od: 06.2011

Stary 14.06.2011, 10:13
Narazie nasz bilans jest taki odeszło NARAZIE 6 graczy , przyszło dwóch ( jesteśmy do tyłu o 4 zawodników) a nie licze jeszcze w stratach Sivakova, być może Kowalskiego .
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 14.06.2011, 10:15
Kuba Blaszczykowski ? Tylko jedno nazwisko a bije na glowe wszystkich grajkow Stana. Kupiony za grosze a sprzedany za kase jakiej Stan pewnie nigdy nie osiagnie.
Misiu, Stan już nie takie transfery robił w PSV.

Co do Cikosa, jak grał tak grał ale zaangażowania nie można mu odmówić.
Natomiast nie wspomnieliście jeszcze o tym że taktycznie był surowy jak zając w lesie.

A pamiętacie jeszcze Alvareza? Ten za to robił taką asekurację w obronie jakiej Baszczyński się może dopiero ostatnio nauczył. Miał jednak swoje wady (cenę).

master777 napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest też taka że jesteśmy mentalnymi sierotami po takich graczach jak (..) Piotr Brożek (..)
Aaaaaa... popadłem w depresję.... ;(

Niestety masz rację duża część forum popadła w chorobę sierocą. Kiwają się przed monitorami i wystukują swoje żale na forum. Smutne to że mamy tak słabą pamięć i zapomnieliśmy o "wyczynach" w obronie takich piłkarzy jak Piotrek Brożek, Diaz czy Dudka. Już nie pamiętacie tych palpitacji i zawałów jak Darek Dudka wykładał się w polu karnym bo zbytnio czuł związek z Matką Ziemią?
Prawda jest taka że nie mieliśmy świetnych bocznych obrońców od dawna. Płacz nad Cikosem jest tak uzasadniony jak wypominanie w nieskończoność sukcesów reprezentacji z lat 70tych XX w.
Powód: update
Ostatnio edytowane przez lazy : 14.06.2011 o godz. 10:25.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 14.06.2011, 10:25
i balony w kosmos, pewnie chciał zestrzelić słońce, albo spadającym liściem zabić obrońce w polu karnym przeciwnika.

Może rzeczywiście coś w tym jest, że po prostu nie ma kasy na transfery, albo szykujemy się na coś konkretnego. Stąd początkowe "zakupy są bezkosztowe"(jakoś wybitnie debilnie zabrzmiał ten słowo twór)

PS. Czy kiedykolwiek jakaś przepowiednia @Zbymak'a się spełniła?
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.06.2011, 10:27
ehh i zaczęło się jednak wypominanie Błaszczykowskiego i Marcelo, te dwie perełki trafiły się jak ślepej kurze ziarno. Abstrahując już od tego, że Błaszczykowskiego po klubach rozprowadził J. Brzęczek, to podajcie nazwiska innych takich zawodników wyłowionych przez skautów/dyr sportowych, którzy z IV ligi przyszli do 1szej i zrobili taką karierę? Mówię o całej lidze.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.06.2011, 10:28
Alvarez powiniem stanieć, reggina się raczej sypia, Pablo cudotwórcą nie był ale miał poziom poniżej którego nie schodził, z tego co kojarze to technicznie też był niezły i ze 2 asysty nam zdziałał
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.06.2011, 10:28
Ale piszesz że Stan takiej kasy nie robił, owszem robil i to większą niż na sprzedaży Kuby. kilkakrotnie większą więc się nie mądrz i nie oskarżaj kogoś o jakieś przekręty
Zresztą transfer Kuby do Wisły to nie był żaden majstersztyk osoby która go sprowadziła. To był zwykły przypadek bo taki piłkarz trafia sie raz na kilka lat. Więc pisanie że ten i ten jest kozak bo ściągnął Kubę mija się z celem. Byłby kozakiem gdyby ściągnął 5 takich Błaszczykowskich a nie stało się tak bo jak wspomniałem taki piłkarz trafia się z reguły przez przypadek.
Ostatnio edytowane przez CH. : 14.06.2011 o godz. 10:31.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.06.2011, 10:29
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
tomek100 napisał(a):
Cikos:

w obu przypadkach można dyskutować czy to były asysty
Ja czegos nie rozumiem,czy naprawde jestescie ślepi,nie widząc ze Cikos ,to naprawde dobry zawodnik?
Nie najwazniejsze na Jego pozycji czy miał gole,czy asysty.W ciagu pół roku stal sie (po Chavez-ie) druga wyrózniajaca sie postacia w naszej defensywie.Niektóre interwencje były naprawde na poziomie klasy swiatowej(jak np. wybicie przewrotka piłki),a wiekszosc była poprawna ,ratujaca nie jednokrotnie przed golem.Ciezko było go "objechac",dobrze podłaczał sie w ofensywie stwarzajac przewage i nie jednokrotnie w dalszej konsekwencji padały gole.Brakowało mu troche pewnosci,ale zaliczyłbym to raczej na karb młodego wieku.Przyponijcie sobie co Baszczu wyrabiał na początku....Mysle ,ze z sezonu na sezon było by tylko lepiej.Jak dla mnie pozbycie sie tak perspektywicznego,walecznego piłkarza,ktory zostawiał serce na boisku to mega bład i tyle w temacie.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.06.2011, 10:31
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
Tak...
(1906 znaków)
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.06.2011, 10:33
Cytat:
Większość się sprawdza, pierwszy przykład z brzegu - Lamey ogłoszony wczoraj.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.06.2011, 10:33
Płaczecie na tym Cikoszem jakby był jakimś wybitnym zawodnikiem. Nawet Ci co go bronią podają wątpliwe argumenty,że jest tani i młody, a nie że jest świetnym obrońcą. Mamy grać o LM to musimy podnosić poziom, nie wiem jaki będzie ten Lamey ale Erik to wg mnie nie jest zawodnik na którym można opierać defensywę.

To samo z Cleberem i tym niby jego zawodnikiem z górnej półki. Jak młody rzeczywiście jest tak dobry i niby interesowało się nim wiele piłkarskich potęg, to jakie były szanse, że do nas trafi? Wisła nie ma szans konkurować z Anderlechtem, nie mówiąc już o klubach z najsilniejszych lig.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.06.2011, 10:38
Cytat:
Wisła nie ma szans konkurować z Anderlechtem, nie mówiąc już o klubach z najsilniejszych lig.
Błąd, z kim mamy konkurować jak nie ze średnim klubem europejskim pokroju Anderlechtu? Z sąsiadką zza błoń?
Zapomnieliście, jakie orgazmy były jak pare lat temu wylosowaliśmy Anderlecht? To jakie szanse mamy mieć w potyczce z nimi jeśli panuje wśród nas pogląd że z Anderlechtem konkurować, gdzieee, nie mamy szans. Ja wiem że kasa, szanse szansami, ale równać właśnie tam powinniśmy, w kierunku średnich klubów europejskich. Trzeba wyjść z tego minimalistycznego podejścia bo nie, bo nas nie stać, bo to Polska, bo tu nikt nie przyjdzie. Wiem że chodzi o kasę i że łatwo się liczy czyjeś pieniądze, ale (przykładowo) ... w kontekście Cikosa 250 tys euro (przyjmuję że to co pismaki piszą to prawda) to naprawdę nie jest dużo.

Co do Brazyliany to się nie wypowiadam bo ani nie widziałem, ani nie znam sprawy, chodzi mi tylko o podejście do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 14.06.2011 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.06.2011, 10:41
Cikos był słaby, na pewno na puchary się w tym roku nie nadawał. Oczywiście chciałbym go jednak w Wiśle, bo ma potencjał i gra z 200% zaangażowaniem każdy mecz, po prostu zapieprza non stop, jednak i tak wylądowałby na ławce jeśli mamy coś osiągnąć w pucharach.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 14.06.2011, 10:45
ja .......e jaki placz po Cikoszu Jakby to byl najwiekszy europejski talent na prawej obronie A prawda jest taka, ze to obronca co nie potrafi grac... w obronie Jego gra to jeden wielki chaos i przypadek ale niektorzy i tak robie z niego kawal obroncy. Ja po nim plakac nie bede bo nic nie stracilismy a jak pomysle, ze trzeba by go wykupic za 250-300k euro to tylko za glowe sie lapie.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Stary 14.06.2011, 10:54
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Błąd, z kim mamy konkurować jak nie ze średnim klubem europejskim pokroju Anderlechtu? Z sąsiadką zza błoń?
Zapomnieliście, jakie orgazmy były jak pare lat temu wylosowaliśmy Anderlecht? To jakie szanse mamy mieć w potyczce z nimi jeśli panuje wśród nas pogląd że z Anderlechtem konkurować, gdzieee, nie mamy szans. Ja wiem że kasa, szanse szansami, ale równać właśnie tam powinniśmy, w kierunku średnich klubów europejskich. Trzeba wyjść z tego minimalistycznego podejścia bo nie, bo nas nie stać, bo to Polska, bo tu nikt nie przyjdzie. Wiem że chodzi o kasę i że łatwo się liczy czyjeś pieniądze, ale (przykładowo) ... w kontekście Cikosa 250 tys euro (przyjmuję że to co pismaki piszą to prawda) to naprawdę nie jest dużo.

Co do Brazyliany to się nie wypowiadam bo ani nie widziałem, ani nie znam sprawy, chodzi mi tylko o podejście do pewnych spraw.
Zastanów się co napisałeś, życzeniowo to ja chciałbym abyśmy konkurowali z Realem Madryt, ale życie to nie bajka. Trabzonspor też kiedyś ogrywaliśmy i jakie to ma znaczenie?
Cikosz jest średnim zawodnikiem, Lamey pewnie też wybitny nie jest, a więc skoro można mieć coś za darmo to po co przepłacać?
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.06.2011, 10:56
joshi napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się co napisałeś, życzeniowo to ja chciałbym abyśmy konkurowali z Realem Madryt, ale życie to nie bajka. Trabzonspor też kiedyś ogrywaliśmy i jakie to ma znaczenie?
Cikosz jest średnim zawodnikiem, Lamey pewnie też wybitny nie jest, a więc skoro można mieć coś za darmo to po co przepłacać?
A po to, że ten pierwszy może się rozwinąć, a drugi, co najwyżej zwinąć!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2011, 10:56
Myślicie, że gdyby Cikos był wart tych 300 tyś to Wisła by go nie wykupiła? Przykład Chaveza pokazuje, że jednak Wiśle zależy na solidnych graczach i że jak będzie trzeba to da się ich wykupić... widocznie ktoś do Cikosa nie był do końca przekonany dlatego go z nami dziś nie ma...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.06.2011, 10:58
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
polaczmy Legie,Lecha,Polonie i Wisle w jeden team finansowany przez Cupiala,Wojciechowskiego,Rutkowskiego i ITI a nie bedziemy mogli konkurowac dalej z tym sredniakiem europejskim... na rynku transferowym...(

http://www.igol.pl/article,30593.html

ludzie ogarnijcie sie - jak pogramy ze 3-4-5 sezonow w LM to przeskoczymy na kolejny level i zawodnicy beda kosztowali x3,4 a perelki x6,7 a i bedzie cala masa chetnych chcacych grac dla nas .
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 14.06.2011 o godz. 11:01.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Stary 14.06.2011, 11:01
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
A po to, że ten pierwszy może się rozwinąć, a drugi, co najwyżej zwinąć!
z tym, że zanim Cikosz niczym tulipan się rozwinie to może być pozamiatane, a Lamey którego nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem, ma to co może być niezbędne w walce o puchary czyli doświadczenie. Cleber przyszedł do nas niemal na emeryturę i się sprawdził, więc ja wolę gościa gotowego do gry na rok czy dwa niż czekać na rozwój "talentu" Erika.
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Od: 07.2007

Stary 14.06.2011, 11:03
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Myślicie, że gdyby Cikos był wart tych 300 tyś to Wisła by go nie wykupiła? Przykład Chaveza pokazuje, że jednak Wiśle zależy na solidnych graczach i że jak będzie trzeba to da się ich wykupić... widocznie ktoś do Cikosa nie był do końca przekonany dlatego go z nami dziś nie ma...
Maaskant przekonany był, tyle że w Wiśle trener akurat nigdy za dużo do powiedzenia nie miał niestety
Osobiście za Cikosem płakać nie będę bo wyróżniał się jedynie ambicją i motoryką a np. Alvarezowi czy Singlarowi to mógłby buty czyścić. Oby sprawdziło się to też w przypadku Lameya.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.06.2011, 11:05
W dupie mam co on robil w PSV, pewnie przekrety rez tam robil takie ze glowa boli...
Kolego nie wiem ile masz lat, ale poradzę Ci uważaj co piszesz na forum publicznym. Za takie teksty bez dowodów można odpowiadać przed sądem.

Cikos był jaki był ale na LM póki co jest za słaby. Obrona obroną (udało mu się jakieś dośrodkowanie zablokować?) ale w ataku też trochę za słaby. Nie powiem. Robił postępy to fakt ale czy o to chodzi? Co prawda Jego nowy zastępca też nie powala ale liczę, że dojdzie ktoś jeszcze. I oby to było do Piątku max bo czas naprawdę ucieka i za chwilę okaże się, że nikogo nie kupimy bo ta kadra wystarczy na ligę bo będzie po pucharach.
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 14.06.2011, 11:10
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ja co roku powtarzam, że polityka klubu polega na osiąganiu maksymalnego zysku jak najniższym kosztem. Niby fajnie tylko, że u nas to przybiera formy kolonializmu. Ściągnęli Marcelo za czapkę gruszek i sprzedali. Ściągnęli Błaszczykowskiego-sprzedali. Ściągnęli-Maora-sprzedadzą. Taka filiozofia znajdowania złota w górskiej rzece zamiast zorganizowania kopalni odkrywkowej. A że przy okazji raz się udaje ( nasz MP tegoroczny) a raz nie (zeszły rok) to już sprawa losu.

Dopoki nie bedzie akademi pilkarskie, szkolki pilkarskiej j z prawdziwego zdarzenia (kopalnia zlota) bedziemy skazani za poszukiwania zlota w rzece (transfery typu kupuj tanio -sprzedaj drogo). I do tego Cupialowi i RN jest potrzebna LM czy LE ewentualnie MP, do podbijania ceny za zawodnikow. Ktore takze sa mile dla kibicow (zysk z dnia meczowego) lecz nie sa celem samym w sobie dla nich.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.06.2011, 11:10
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Kolego nie wiem ile masz lat, ale poradzę Ci uważaj co piszesz na forum publicznym. Za takie teksty bez dowodów można odpowiadać przed sądem.

Obawiam się, że w tym wypadku to co najwyżej dla nieletnich
Niech żyje sezon ogórkowy!

Co do naszego ostatniego nabytku, to racjonalnie patrząc są dwa wytłumaczenia:
1) Jest on sprowadzony jako uzupełnienie składu, podstawowy boczny obrońca zostanie jeszcze w tym okienku zakupiony
2) Nie ma pieniędzy na zakup lepszych graczy.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.06.2011, 11:17
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post

Cikos był jaki był ale na LM póki co jest za słaby. Obrona obroną (udało mu się jakieś dośrodkowanie zablokować?) ale w ataku też trochę za słaby. Nie powiem. Robił postępy to fakt ale czy o to chodzi? Co prawda Jego nowy zastępca też nie powala ale liczę, że dojdzie ktoś jeszcze. I oby to było do Piątku max bo czas naprawdę ucieka i za chwilę okaże się, że nikogo nie kupimy bo ta kadra wystarczy na ligę bo będzie po pucharach.
Z tego co wiem jak ktoś ma 11 lat to przed sądem nie może odpowiadać

U nas chyba wszyscy poza Pareiką i Maskantem są za słabi na LM. Ale cuda się zdarzają, za Cikosem płakać nie będę przeciętny wyrobnik za 250 tyś E, co do Lameya pamiętacie ile lat miał Cleber jak do nas przychodził? Mam nadzieje że skorzystamy na kryzysie finansowym w Koronie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów