The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2011, 17:42
hcgn napisał(a):Wyświetl post
Czyli nie grał w Anglii bo był za słaby czy miał kontuzje?Kiedy miał tą kontuzje, co to było i kiedy wrócił do zdrowia....Może jestem ślepy ale nie widzę odpowiedzi więc pytam.
http://zu-za.soccermanager.com/player.php?pid=3190

Tutaj piszą że kontuzja mu się zakończyła w Marcu , więc jeśli jej nie miał to nie grał bo był za słaby ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.06.2011, 17:42
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
fajne o Nas mają zdanie na tym forum angole

Co pisza? niemiecki i ruski ogarniam ale z ang to srednio - kupie piwo w sklepie
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2011, 17:43
Czytam i chyba oczom nie wierzę , większość płakała jak przychodził Genkov drugi Christov.Dajcie szanse a nie skreślacie od razu na starcie.Owszem można wątpić,ale ja wierzę, że będzie dobrze przepracuje okres przygotowawczy , pogra w sparingach i wtedy ocenimy.A może to tylko uzupełnienie składu i spodziewamy się jeszcze jednego obrońcy? kto wie.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.06.2011, 17:44
Właśnie do tego w tej lidze doszło, że łatwiej ściągnąć zawodnika z Holandii, niż kupić go na rodzimym rynku... miejmy nadzieję, że będzie to niezły piłkarz, ale też miejmy nadzieję, na sprowadzenie kogoś konkretnego na tą pozycję.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 13.06.2011, 17:47
Matko boska co za hipokryci z niektórych.. jeszcze nie kopnął piłki , nie zagrał w oficjalnym meczu a Ci już skreślają z góry z zawodnika. Pożyjemy , zobaczmy... przejdzie cały cykl przygotowawczy z Maskantem to może się chłop nada nam na elimki.
Odpowiedz cytując
adamsubaru
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 13.06.2011, 17:48
ale przesadzacie, jeszcze cofniecie swoje słowa on jeszcze dużo da zespołowi
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Cytat:
Wisla Cracow is one of 2 team's in the World Heritage site of the city of Cracow. Their fans routinely half kill each other at derby matches. There are about his level. I'm very sorry he was no good cos he was part of that wicked PSV team that got to the semi's of the Champions League with Park Ji Sung, Phil Cocu, V of Hesselink etc.
komentarz chyba zbędny

+

Cytat:
A polish friend at work supports wisla , and he says some of the the fans can be a bit racist , i hope not
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym, naprawde chciałbym żeby się okazało że to diament na którym się nikt nie poznał, wiedział o tym i pamiętał Valckx. Jednak do tej pory casusy Dawidowskiego, Niedzielana, Garguły czy Gołosia powinny nas czegoś nauczyć .
ktorego z nich sprowadził Stan? Nie dla szybkiego zalatna dziury jak Branco czy Boukhariego?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.06.2011, 17:49
Ludzie zastanówcie się: jak nie było transferów bo były płacze ze ich nie ma, jak się pojawiają to znów wam coś nie pasuje.. najłatwiej trytykować jak sie stoi z boku i nic nie robi.. Dla mnie zastanawiające jest to ze prezentacja bedzie dopiero 17 czerwca w piątek. oznaczać to może tylko jedno - na dniach bedą kolejnę transfery!! i chcą wszystkich razem zaprezentować zeby się nie bawić codziennie w konferencje. !
A pozatym jak ktoś juz tu wspomniał nie kazdy transfer musi być na LM.
Radzę niektórym by z tymi negatywnymi ocenami troszke poczekali bo znów się zaczyna powtórka z transferu naszego Najlepszego Bramkarza ostatnich lat.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 13.06.2011, 17:49
Wnioskuje o zamykanie tematów odnośnie transferów jak ogłoszą kogoś nowego, jak dzieciaki ochłoną to można otwierać tak po dwóch dniach. Większość się kompromituje swoimi postami.
Odpowiedz cytując
adamsubaru
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 13.06.2011, 17:49. odp.
ale przesadzacie, jeszcze cofniecie swoje słowa on jeszcze dużo da zespołowi
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 13.06.2011, 17:51
PeterSett nie wiem które forum czytałeś ale ja czytalem to Legii jak i nasze gdzie forumowicze z Wawy pisali jak to się w Chorwacji śmieją z Legii że dała taka kasę za Vrdorliaka.. o Kneżevicu mało co pisali wtedy..

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.06.2011, 17:52
Bardziej bym się spodziewał, że sprowadzimy lewego obrońcę. W końcu Paljic nie jest takowym. Dlatego nie liczyłbym za bardzo, że Lamey to jest opcja rezerwowa na prawą stronę.Kasa nie rośnie na drzewach, właściciel też raczej jest znany z tego, że przed LM zaciska pasa zamiast drużynę wzmocnić.
..
Odpowiedz cytując
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Stary 13.06.2011, 17:52
http://www.youtube.com/watch?v=z7Tnv...eature=related
link do wspomnianego przez anglików meczu z Norwich .Myślę ,że może być on szykowany pod rezerwowego ,jednak jeśli się mylę to licho widzę Wisłę w pucharach. Ten mecz był przed jego ciężką kontuzją , a widać na skrócie ,że kondycyjnie koleś nie wyrabia . Na forum Leicesteru piszą ,że był wkręcany przez cały mecz. Nieciekawie to wygląda...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.06.2011, 17:54
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
fajne o Nas mają zdanie na tym forum angole
A Oni wogole wiedza gdzie jest Polska?

Co okienko transferowe ta sama histoia z placzkami
,
Odpowiedz cytując
Brzytwa128
Member

Od: 07.2010

Za kasę na pensję na Lameya można było wykupić Cikosa...
Odpowiedz cytując
DarinhoNH
Junior Member

Od: 11.2010

Na ten sezon celem jest wprowadzenie drużyny do LM i walka o kolejne mistrzostwo. I wg mnie transfery są prowadzone ze względu na to tylko, aby wreszcie pokazać się w Europie. Wygenerujemy olbrzymie pieniądze z występu koło 10 mln euro i wtedy przeprowadzimy transfery jakichś porządnych graczy. To jest przejsciowe.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 13.06.2011, 17:55
Cytat:
W Wiśle Kraków Michael Lamey będzie grał z numerem 31. Oficjalna prezentacja zawodnika nastąpi w piątek 17 czerwca.
Coś późno ta konferencja, oby nie była związana tylko z jednym zawodnikiem
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.06.2011, 17:55
Cytat:
ktorego z nich sprowadził Stan? Nie dla szybkiego zalatna dziury jak Branco czy Boukhariego?
Nie kwestionuje jego profesjonalizmu. Branco i Boukhariego mu "wybaczyłem", jak dla mnie jedyna jego wpadka to Sivakov, który okazał się niewypałem, z tymże pozostałe transfery były super.

Chodzi o to, że ściągając takiego Lameya szanse spudłowania są dużo, dużo większe niż w przypadku sprowadzenia dobrego piłkarza występującego w swojej drużynie. Cieszą Cię opinie kibiców Leicesteru, skaczących do góry że ten ktoś odchodzi z ich klubu? Dobra, inne pytanie, cieszyło Cie opuszczenie zespołu przez Boukhariego i Branco? Kibice klubów gdzie Ci zawodnicy trafią też będą sobie wmawiać że ano, nie poradzili sobie, trener był fe, nie dostawali szans i tak dalej. Ktoś tu mądrze napisał - kibice na forach nie kłamią.
Chcąc szturmować LM powinniśmy ściągać zawodników, którzy gwarantują określony poziom. Lamey ze swoimi 4/5 meczami w tym roku nic nie gwarantuje. Tu leży cały problem.

A tak jak już pisałem, Stan też nie jest cudotwórcą, mam nadzieję że kolejne transfery będą hmmm, nie powiem lepsze bo Lamey jeszcze nie zagrał, ale "ciekawsze" na papierze.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.06.2011, 17:56
kadra na dzień dzisiejszy, 40% Polaków

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.06.2011, 17:57
Powiem tak. Ogromny minus dla Stana. Widać, że ten zawodnik nie jest sprowadzony po długiej obserwacji tylko po układach i kontaktach. Ewentualnie w wyniku jakiś wspomnień o jego formie z czasów gry w PSV, gdzie w sumie nie poszarżował w 4 lata rozegrał ledwie 38 meczów. Ciężko mi sobie wyobrazić walkę o LM z takim zawodnikiem w składzie, a komentarze fanów Leicester nie nastrajają mnie pozytywnie.

Aha i pisanie, że wierzycie w Stana robi się nieco monotonne.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2011, 17:57
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
A Oni wogole wiedza gdzie jest Polska?

Co okienko transferowe ta sama histoia z placzkami
raczej mam to gdzieś czy oni wiedzą gdzie jest Polska czy nie, interesuje mnie to, co mówią o Polsce, Krakowie i Wiśle.
Odpowiedz cytując
White_Star77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2011, 17:59
http://www.youtube.com/watch?v=1TAzzM33uN0
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.06.2011, 18:00
To forum robi się żałosne... w życiu nie widzieliście gościa na oczy, ale wszyscy są specjalistami od jego kariery. Nie macie nawet 1 proc. wiedzy i doświadczenia Stana czy Roberta, ale się mądrzycie. Baszczyński byłby lepszy od niego, dobre chyba 10 lat temu.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 13.06.2011, 18:02
Panowie, myślicie że Stan strzelał by sobie samobója? Wie co robi, może szykuje go na rezerwowego ( moze grac z tego co czytałem na LO i PO )?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.06.2011, 18:04
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Nie kwestionuje jego profesjonalizmu. Branco i Boukhariego mu "wybaczyłem", jak dla mnie jedyna jego wpadka to Sivakov, który okazał się niewypałem, z tymże pozostałe transfery były super.

Chodzi o to, że ściągając takiego Lameya szanse spudłowania są dużo, dużo większe niż w przypadku sprowadzenia dobrego piłkarza występującego w swojej drużynie. Cieszą Cię opinie kibiców Leicesteru, skaczących do góry że ten ktoś odchodzi z ich klubu? Dobra, inne pytanie, cieszyło Cie opuszczenie zespołu przez Boukhariego i Branco? Kibice klubów gdzie Ci zawodnicy trafią też będą sobie wmawiać że ano, nie poradzili sobie, trener był fe, nie dostawali szans i tak dalej. Ktoś tu mądrze napisał - kibice na forach nie kłamią.
.
Ja pamiętam jak na tym forum kibice cieszyli sie z odejścia Niedzielana, a potem za nim płakali.
Jeszcze więcej osób skakało z radości gdy odchodził Dawidowski, a potem klęli gdy strzelał do bramki Wisły i kręcił naszą obroną.
Miejmy nadzieję, ze Stan wie, co robi. W końcu nie było to ściąganie pierwszego wolnego piłkarza dla doraźnego zalatania dziury

ps. żeby nie było: nie jestem fanem Dawidowskiego
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.06.2011, 18:05
Franek w Wilkach też nie pograł. Anglia to Anglia, nie jeden piłkarz tam sobie nie poradził.
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 13.06.2011, 18:10
Brzytwa128 napisał(a):Wyświetl post
Za kasę na pensję na Lameya można było wykupić Cikosa...

Tak a Erik grał by za darmo.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 13.06.2011, 18:11
leszekm_ - skąd wiesz? pewny byc nie możesz bo to nie Ty ustalasz skład. Jak bedzie grał kaszane to dupą ogrzeje ławke Małemu albo Meleksowi.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.06.2011, 18:12
Cytat:
Ja pamiętam jak na tym forum kibice cieszyli sie z odejścia Niedzielana, a potem za nim płakali.
Jeszcze więcej osób skakało z radości gdy odchodził Dawidowski, a potem klęli gdy strzelał do bramki Wisły i kręcił naszą obroną.
Miejmy nadzieję, ze Stan wie, co robi. W końcu nie było to ściąganie pierwszego wolnego piłkarza dla doraźnego zalatania dziury

ps. żeby nie było: nie jestem fanem Dawidowskiego
Problem jest taki, że Wisła to nie klub gdzie jest czas, miejsce i okazja do obudowywania formy czy kariery po kontuzjach. Tu nie ma czasu, żeby sobie Niedzielan zagrał tak w 3 meczach połówki, potem spokojnie te 70 minut, poootem może ktoś zacznie od niego coś wymagać. Tak samo z Dawidowskim i innymi piłkarzami. Tutaj nie ma znaczenia czy jesteś po kontuzji czy nie, w składzie grają Ci którzy prezentują określoną jakość. W takim Ruchu gdzie Niedzielan po ściągnięciu stał się prawie gwiazdą i świętą krową, miał spokojnie czas by się odbudować, w Wiśle takiego komfortu nie miał. Przypomnij sobie co się działo jak Genkov pierwsze mecze grał zanim się wstrzelił, jaki jazgot, jaka presja. W Wiśle od zawsze było parcie na wyniki tu i teraz. To jest o wiele szerszy temat więc się nie będę rozpisywał, chodzi mi o to że teraz przed batalią o LM, ściąganie piłkarza który zagrał przez ostatni rok 5 meczów jest bardzo, bardzo ryzykowne. Jeśli chcemy coś osiągnąć powinniśmy mieć porządną, w miarę zgraną pierwszą 11, bez słabszych ogniw, bez rekonwalescentów szukających dawnej formy.

Nie będę pisał że wierzę w Stana, bo to nie jest nadczłowiek, po prostu będę bardzo uważnie przyglądał się nowemu nabytkowi, zaś ocenę za to okienko transferowe trzeba będzie wystawić dopiero za jakiś czas, po wszystkich transferach i po kilkunastu zagranych przez nich meczach. Na tą chwilę podchodzę do tego sceptycznie, ale podkreślam że z ogromną przyjemnością odszczekam to jak będę miał okazje.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 13.06.2011 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów