|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Tutaj piszą że kontuzja mu się zakończyła w Marcu , więc jeśli jej nie miał to nie grał bo był za słaby ? ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ale przesadzacie, jeszcze cofniecie swoje słowa on jeszcze dużo da zespołowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ktorego z nich sprowadził Stan? Nie dla szybkiego zalatna dziury jak Branco czy Boukhariego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ludzie zastanówcie się: jak nie było transferów bo były płacze ze ich nie ma, jak się pojawiają to znów wam coś nie pasuje.. najłatwiej trytykować jak sie stoi z boku i nic nie robi.. Dla mnie zastanawiające jest to ze prezentacja bedzie dopiero 17 czerwca w piątek. oznaczać to może tylko jedno - na dniach bedą kolejnę transfery!! i chcą wszystkich razem zaprezentować zeby się nie bawić codziennie w konferencje. !
A pozatym jak ktoś juz tu wspomniał nie kazdy transfer musi być na LM. Radzę niektórym by z tymi negatywnymi ocenami troszke poczekali bo znów się zaczyna powtórka z transferu naszego Najlepszego Bramkarza ostatnich lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wnioskuje o zamykanie tematów odnośnie transferów jak ogłoszą kogoś nowego, jak dzieciaki ochłoną to można otwierać tak po dwóch dniach. Większość się kompromituje swoimi postami.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ale przesadzacie, jeszcze cofniecie swoje słowa on jeszcze dużo da zespołowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
PeterSett nie wiem które forum czytałeś ale ja czytalem to Legii jak i nasze gdzie forumowicze z Wawy pisali jak to się w Chorwacji śmieją z Legii że dała taka kasę za Vrdorliaka.. o Kneżevicu mało co pisali wtedy..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bardziej bym się spodziewał, że sprowadzimy lewego obrońcę. W końcu Paljic nie jest takowym. Dlatego nie liczyłbym za bardzo, że Lamey to jest opcja rezerwowa na prawą stronę.Kasa nie rośnie na drzewach, właściciel też raczej jest znany z tego, że przed LM zaciska pasa zamiast drużynę wzmocnić.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=z7Tnv...eature=related
link do wspomnianego przez anglików meczu z Norwich .Myślę ,że może być on szykowany pod rezerwowego ,jednak jeśli się mylę to licho widzę Wisłę w pucharach. Ten mecz był przed jego ciężką kontuzją , a widać na skrócie ,że kondycyjnie koleś nie wyrabia . Na forum Leicesteru piszą ,że był wkręcany przez cały mecz. Nieciekawie to wygląda... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A Oni wogole wiedza gdzie jest Polska?
Co okienko transferowe ta sama histoia z placzkami ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Za kasę na pensję na Lameya można było wykupić Cikosa...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na ten sezon celem jest wprowadzenie drużyny do LM i walka o kolejne mistrzostwo. I wg mnie transfery są prowadzone ze względu na to tylko, aby wreszcie pokazać się w Europie. Wygenerujemy olbrzymie pieniądze z występu koło 10 mln euro i wtedy przeprowadzimy transfery jakichś porządnych graczy. To jest przejsciowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Chodzi o to, że ściągając takiego Lameya szanse spudłowania są dużo, dużo większe niż w przypadku sprowadzenia dobrego piłkarza występującego w swojej drużynie. Cieszą Cię opinie kibiców Leicesteru, skaczących do góry że ten ktoś odchodzi z ich klubu? Dobra, inne pytanie, cieszyło Cie opuszczenie zespołu przez Boukhariego i Branco? Kibice klubów gdzie Ci zawodnicy trafią też będą sobie wmawiać że ano, nie poradzili sobie, trener był fe, nie dostawali szans i tak dalej. Ktoś tu mądrze napisał - kibice na forach nie kłamią. Chcąc szturmować LM powinniśmy ściągać zawodników, którzy gwarantują określony poziom. Lamey ze swoimi 4/5 meczami w tym roku nic nie gwarantuje. Tu leży cały problem. A tak jak już pisałem, Stan też nie jest cudotwórcą, mam nadzieję że kolejne transfery będą hmmm, nie powiem lepsze bo Lamey jeszcze nie zagrał, ale "ciekawsze" na papierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
kadra na dzień dzisiejszy, 40% Polaków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Powiem tak. Ogromny minus dla Stana. Widać, że ten zawodnik nie jest sprowadzony po długiej obserwacji tylko po układach i kontaktach. Ewentualnie w wyniku jakiś wspomnień o jego formie z czasów gry w PSV, gdzie w sumie nie poszarżował w 4 lata rozegrał ledwie 38 meczów. Ciężko mi sobie wyobrazić walkę o LM z takim zawodnikiem w składzie, a komentarze fanów Leicester nie nastrajają mnie pozytywnie.
Aha i pisanie, że wierzycie w Stana robi się nieco monotonne. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
To forum robi się żałosne... w życiu nie widzieliście gościa na oczy, ale wszyscy są specjalistami od jego kariery. Nie macie nawet 1 proc. wiedzy i doświadczenia Stana czy Roberta, ale się mądrzycie. Baszczyński byłby lepszy od niego, dobre
chyba 10 lat temu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, myślicie że Stan strzelał by sobie samobója? Wie co robi, może szykuje go na rezerwowego ( moze grac z tego co czytałem na LO i PO )?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jeszcze więcej osób skakało z radości gdy odchodził Dawidowski, a potem klęli gdy strzelał do bramki Wisły i kręcił naszą obroną. Miejmy nadzieję, ze Stan wie, co robi. W końcu nie było to ściąganie pierwszego wolnego piłkarza dla doraźnego zalatania dziury ps. żeby nie było: nie jestem fanem Dawidowskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Franek w Wilkach też nie pograł. Anglia to Anglia, nie jeden piłkarz tam sobie nie poradził.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
leszekm_ - skąd wiesz?
pewny byc nie możesz bo to nie Ty ustalasz skład. Jak bedzie grał kaszane to dupą ogrzeje ławke Małemu albo Meleksowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nie będę pisał że wierzę w Stana, bo to nie jest nadczłowiek, po prostu będę bardzo uważnie przyglądał się nowemu nabytkowi, zaś ocenę za to okienko transferowe trzeba będzie wystawić dopiero za jakiś czas, po wszystkich transferach i po kilkunastu zagranych przez nich meczach. Na tą chwilę podchodzę do tego sceptycznie, ale podkreślam że z ogromną przyjemnością odszczekam to jak będę miał okazje.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 13.06.2011 o godz. 18:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|