|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a musiał kogoś konkretnego oglądać?
nie dorabiajcie teorii |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Widać że profesjonalista. Rano konferencja, po południu już obowiązki, oglądanie na żywo 1 ligowych piłkarzy.
Czekamy na poniedziałek / wtorek ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Może Stefanovic nie byłby taki drogi myślę ze za ok 700tys euro spokojnie można by było kupić pensja tez myślę ze w naszym zasięgu tym bardziej ze w Vitese chyba nie płacą cudów. Ale według mnie na razie to jak najszybciej trzeba uzupełnić luki w defensywie i tego napastnika do końca miesiąca wszystkich tych zawodników skompletować trzeba nawet szybciej a potem już w lipcu można myśleć nad środkowym pomocnikiem na III rundę LM przy ewentualnym awansie oczywiście bo wszystko się może zdążyć w II rundzie a my coś akurat o tym już wiemy
![]() Ooo jeszcze widzę ze kolega rozwiał wątpliwości wiec jak jest do wzięcia za darmo to nie jest problem go ściągnąć a w tym tygodniu powinno się już coś więcej rozstrzygnąć z następnymi transferami bo Stasiek mówił ze do obozu w Holandii maja być już wszyscy wiec już za około tydzień ![]() Edit Ładnie kolegę prosiłem o pisanie po polsku. Ale jak widać to za trudne.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.06.2011 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Stefanovic,Despotovic jakby SV ich sprowadził do wisły to mielibyśmy 2 świetnych jak na nasze warunki zawodników i idealnie pasujących do naszej taktyki no i przy okazji zrobiłby się nam bałkański klub.Jeszcze PO i LO i możemy walczyc o LM na ŚO nie liczę bo jednak będzie w klubie 4 z nazwy SO.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
z góry sorry za ot ale Dzsudzsák w Anzi, kupiony za 2mln, sprzedany za 14, chyba wiecie kto go tam ściągnął
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, źle spojrzałem...dzięki za sprostowanie. Na stronie Crveny...chyba dobrze piszę... wypowiadają się że jest blisko przejścia do ich klubu...maję się też nim interesować polski i szwajcarski klub...Może ilość zawodników z Bałkanów w naszym klubie go zachęci..ale nic na siłę...
Ostatnio edytowane przez baranek : 12.06.2011 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja uważam że jak drużyna wróci ze zgrupowania to w Krakowie czekac już będą nowi gracze
Sądze,że konfa będzie w max. piątek i poznamy nowych klasowych zawodników. Wierzę,że w tym roku będzie LM,kowalczyk w CF też powiedział,że wierzy, nie po to sprowadzono fachowców i nie po to stan i robert tu przyszli żeby nie było LM no i nie po to byli sprowadzeni,żeby im teraz pieniędzy żałowac,więc jestem spokojny jak nigdy,że się uda.Stefanovic tyle razy już kluby zmieniał,że czemu miałby u nas nie spróbowac ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przpraszam za te niedociągniecia w pisaniu myślę że następnego bana nie dostane bo bym tego nie zniósł. Pozdro dla Modera
![]() Chciałbym żeby jeszcze na obóz do Zakopanego dołączył jakiś nowy zawodnik ale chyba nie da rady. Ale na ten obóz do Holandii chciałbtm żeby była skompletowana cała kadra mam taką nadzieje ![]() edit Post pod postem używaj opcji Edytuj.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.06.2011 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na obóz do Zakopanego pojechało 12 Polaków a wy narzekacie że mamy mało rodaków w drużynie
Ostatnio edytowane przez flamengista : 13.06.2011 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Najważniejsze by iść wytyczoną drogą...jeżeli ona przynosi sukcesy...profesjonalnie i konsekwentnie realizować wytyczone cele...Klub zatrudnił fachowców w swojej dziedzinie i staramy się im ufac, więc pozwólmy im działać, sukces nie zawsze przychodzi od razu...Serce, profesjonalne działania, chłodne patrzenie na rzeczywistość i trochę szczęścia...a ziszczą się marzenia nie tylko kibiców ale i władz klubu. Ważne, że coś drgnęło...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
...dodam tylko do powyższej wypowiedzi...są kluby z dużymi możliwościami finansowymi...z właścicielami którzy znają tylko słowo "teraz"...i jak widzimy nie zawsze kasa jest drogą do sukcesu...to musi być mieszanka...Krezusami nie jesteśmy na światowych piłkarskich salonach, więc musimy do tej receptury o nazwie "sukces" dodać więcej innego specyfiku...myślę że cierpliwości przede wszystkim...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten Słoweniec ma parametry zbliżone do Sivakova. Kawał chłopa, gra na środku. Może faktycznie SV chce zrobić podmiankę
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
koniec bo bany polecą
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeszcze jeden post nie na temat i skończy się zabawa, a tydzień co poniektórzy rozpoczną od miłej niespodzianki.
Ile można, prosić i tłumaczyć, wakacje się widzę zaczynają więc szczególnie będziemy zwracać uwagę na nowych użytkowników. Pilnować się! Do Was starsi forumowicze prośba taka, nie karmić wakacyjnego frustrata. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brazylijczyk Cleber nawiązał współpracę z Sandecją
Były obrońca Wisły Kraków po zakończeniu kariery założył firmę menedżerską. W sobotę pojawił się na stadionie w Nowym Sączu
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 13.06.2011 o godz. 10:50.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Myślę, że temat artykułu ''Cleber idzie do Sandecji'' jest troche przesadzony. Z tego wynika, że Cleber ma agencje menedżerską i po prostu proponuje pilkarzy różnym klubom. Wątpie, że Sandecja czy nawet Wisła mają na to wyłączność.
![]()
''Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Z Krakowa do Nowego Sącza idzie na nogach ? Czemu nie ale Cleber zakończył piłkarska karierę więc raczej POJEDZIE
Szukacie sensacji w czymś czego nie ma. Te 3 płytki widział pewnie pierwszy sam Stan. Nikt mu się nie spodobał więc "płytki" poszły w swiat. To że z bycia skautem ciężko wyżyć na wyzszym poziomie chyba nikt nie ma wątpliwości. A bycie skautem chyba nie jest dla Clebera szczytem marzeń. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Swoją drogą jeśli chodzi o posiłki z Ameryki Południowej jak na razie cisza nastała - a przydałby się z jeden Brazylijczyk dobrze wyszkolony technicznie do środka pola czy ataku. Swoją drogą w przypadku gry systemem z zeszłej rundy potrzebujemy dodatkowo 2 napastników, tym bardziej, że trener chce grać 3 wariantami z przodu - a żaden zawodnik poza Bułgarem nie jest typowym egzekutorem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wymienianego w kontekście Wisły Alvesa chce jeszcze Crvena i pytał Trabzon.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...081427?nocache Według mnie to najkonkretniejsze nazwisko jakie pojawiło się w kontekście wzmocnienia naszego napadu. Silny, dobry technicznie, soczysty strzał z obu nóg, do tego szybki. Tutaj jeszcze info z 10 czerwca. http://www.nemzetisport.hu/labdarugo...081216?nocache Powołują się na nasze gazety ale dodali że sam zawodnik chciałby się przenieść do Polski bo jego zdaniem jest większa szans na awans do CL. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Czyli zanosi się na kolejny strzał w 10 Iliev, Melikson i przebłyski Małego to już mamy 3 kreatywnych zawodników, dochodzą solidni Kirm, Genkov i naprawdę z przodu wygląda to super. Ja bym teraz skupił się na obrońcach, tam największe deficyty i najsłabiej to wygląda. *Akurat środek pola bym odpuścił jeśli chodzi o ew. transfery, mamy tutaj Wilka, Sobola, Meliksona, Gułę i Jirsaka. Dla Jirsaka to ostatni moment żeby pokazać że coś potrafi jeszcze dać tej drużynie, liczę też na Gargułę który pod koniec sezonu końcóweczki grał coraz lepsze, może jak przepracuje okres przygotowawczy porządnie to wróci do starej, dobrej formy. Jakiś drugi (trzeci, jeśli liczyć Boguskiego) napastnik i obrońcy, masa obrońców i będzie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co do Boguskiego to zdaję się ,że większość pamięta tego zawodnika po kontuzji gdzie był cieniem samego siebie.Przed kontuzją był to dla mnie najlepszy zawodnik ówczesnej 11 . Sposób poruszania się po boisku, zmysł do gry kombinacyjnej ,ruchliwość itp. - taka mniejsza wersja Maora. Cechy jakie ten zawodnik posiada i sprzedaje je będąc w formie wydają się być idealne dla taktyki Holendra .Tak więc trzymam kciuki za chłopaka .
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 13.06.2011 o godz. 13:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Tak samo liczę na Gargułę, co do Jirsaka to mam dużo większe wątpliwości, lepsze mecze przeplata gorszymi no i tak kurcze no ... taki mało przekonywujący jest ![]() Tak na odświeżenie pamięci - http://www.youtube.com/watch?v=EYwcFktQ9o0
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 13.06.2011 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dla Guły i Bogusia to jest pewnie sezon ostatniej szansy, mam nadzieję że mają taką świadomość
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za oficjalną:
O Baszczyńskim "jest on podobnym typem zawodnika co Kew Jaliens, a my potrzebujemy kogoś na prawą obronę. Marcin Baszczyński grał przez wiele lat na tej pozycji, ale przez ostatnie dwa lata występował na środku obrony. Taka sama sytuacja była z Kew Jaliensem, który w przeszłości również był prawym obrońcą" Jasne, że Kew będzie w pierwszej kolejności brany pod uwagę jako środkowy i tylko w razie potrzeby zagra z boku. Dlatego nowy środkowy nie przyjdzie, a transfer będzie dotyczył bocznego obrońcy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Wilk to dobry zawodnik, potrafi dac z siebie druzynie bardzo wiele i mysle, ze zrobi w tym sezonie kolejny krok naprzod. Sobol to typowy walczak, gosc o czarnej roboty i harowki. Melikson - wiadomo. Z kolei Jirsak niestety ale to jest zawodnik, ktory zagra jeden dobry mecz na runde a w pozostalych cieniuje. Gargula to sadze, ze po tej kontuzji juz sie nie pozbiera i nie wroci do formy z Belchatowa. Niestety obaj sa do odstrzalu i poki sa cos warci to dobrze byloby ich sprzedac. Jeszcze co do napastnikow to na ogol przewijaja sie tu trzy nazwiska. Despotovic, Biton i Alves. Z tej trojki to chyba najciekawszy jest Alves. Jak to sie mowi "ma gol" Niemniej kazdy z tej trojki z duzym prawdopodobienstwem dalby Wisle i alternatywe w ataku i dodatkowa sile dlatego po cichu licze, ze ktorys z nich zapuka na Reymonta (a moze trafi ktos inny..) |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co do wzmocnień - to po tym czego byliśmy świadkami w zimie i teraz raczej nastawiałbym się na zawodników doświadczonych i raczej po 26-roku życia dlatego też Biton jak dla mnie odpada.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|