|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Nie strasz, że tak myślałeś ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stan chyba teraz nie odejdzie ma tu robotę do wykonania
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stan mówił, że miał ciekawsze oferty niż Wisła ale ma ambicje. A pismaki o czymś musza pisac
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
może Holocher zawita ponownie na Reymonta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Może dlatego, że w Panathinaikosie będzie mial kasę, a w Wiśle prawdopodobnie każdy pomysł jest wetowany przez RN? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kolejny wróżbita z fusów?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Byleby Kaźmierski nie wrócił, jest przecież potrzebny Smudzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ten błazen który powiedział, że zamknięcie stadionów było dobrą decyzją ? Piłkarzem był bardzo dobrym, ale wystarczy raz coś głupiego powiedzieć żeby stracić szacunek ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Tylko dlatego stracił już cały Twój szacunek? Bo mój jeszcze ciagle ma. Jego wypowiedź wcale nie jest dyskusyjna bo osobiście też się zgadzałem, ale tylko w przypadku Lecha i Legii. Za burde w bydgoszczy należało im się po jednym meczu bez kibiców grać. Ale zamykanie już Śląska i Zagłębia było niepotrzebne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Zastanówcie się ci piszecie a nie od razu jechać po wypowiedzi człowieka czy aby autoryzowanej. koniec ot ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przeciez to wypowiedz z jego bloga. Chcial bodaj zamkniecia wszystkich stadionow w PL, do stworzenia jakiegos horrendalnego systemu rejstrujacego wszystkich kibicow...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Popieram, po tej wypowiedzi jest dla mnie zerem
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ten sam temat Stana i Panathinaikosu po miesiacy znowu sie pojawia - daliby sobie spokoj juz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Skojarzył mi się dzisiejszy news o zatrzymaniu naszego trenera z faktem powrotu pana Reszczyńskiego do struktur kierowniczych Wisły.
Tu i ówdzie można było przeczytać że podczas swojej ostatniej kadencji pan Reszczyński wsławił się regularnością z jaką pojawiał się przy R22. Znaczy raz na miesiąc jeśli wierzyć plotkom. Od newsa o zatrzymaniu trenera minęło z osiem godzin a klub wciąż nie wydał oświadczenia... Przed zimą zdążymy? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Miałem na myśli jakąś większy komentarz działu prasowego a nie ctrl+c i ctrl-v. Ten link znam.
Ale może szukam dziury w całym zasmucony ostatnimi pogłoskami. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A może muszą zbadać sprawę? Nie zwolnią gościa, bo jakiś prokurator postanowił mu wysłać zaproszenie do Wrocławia. Muszą mieć podstawy.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
maja podstawy,nie ma co kruszyć kopii..
Szukajmy nowego trenera ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No to po nim już jest. Szkoda gościa bo to niezły trener był, jednakże umoczona dupa i to dość głęboko bo 22 mecze toż to prawie cały sezon jakby tak do kupy połapać. Dziękuję, dobranoc.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
I bam! bardzo interesujaca historia dobiegla spektakularnego zakonczenia ![]() Czyli media wykreowaly problem, nadmuchaly balon, po czym zakonczyly temat. Ach to polskie dziennikarstwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wielki nagłówek: "Stan Valckx podjął decyzję ws. Wisły Kraków", a zaraz niżej "Zresztą nikt z Panathinaikosu się z mną nie kontaktował". Wytłumaczy mi ktoś, jak ktokolwiek może być niezainteresowanym propozycją i podjąć decyzję o zostaniu, gdy jednocześnie nikt się z nim kontaktował i co za tym idzie nikt nie przedstawił mu propozycji?
(to w takim razie ja podejmuję decyzję ws. samochodu. Co prawda nikt się ze mną nie kontaktował w tej sprawie, ale nie jestem zainteresowany darowaniem na moją rzecz nowego modelu Porsche 911, ponieważ lubię swoją 15 letnią Hondę Mam poważne podejrzenia co do tego, że Stan w ogóle udzielił tego "wywiadu". I chyba nigdy nie przestanie mnie razić ten żenujący poziom prezentowany przez te marne sportowe dziennikarzyny.
Ostatnio edytowane przez spirit : 09.06.2011 o godz. 16:03.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E2: na zdjeciu jest zarówno Boukhari jak i Żuraw
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.06.2011 o godz. 17:01.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
bo Łobo jeszcze od nas nie odszedł
szprotson- dziwnym trafem nie ma Żurawia, branco i Boukhariego więc daj spokój |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z pewnoscia wiesz ze za pomoca photoshopa mozna wiele.
Sam jakbyum sie zmusił to w 15 minut bym pozbył sie ich ze zdjecia, ale maja od tego ludzi ktorym płacą. zreszta, niewazne. w kadrze jest Cikosz ktoremu skonczyło sie wypozycznie i Rios któremu sie skonczyło. Nie wiem jak Sziwakow miał w kontrakcie, ale tez pewno miał do 1.06 Zreszta od jutra rozpoczyna sie nowy sezon dla Nas wiec mozna by pomyslec nad nowym layoutem ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|