The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gonzo
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2011, 05:39
Od wczoraj jestem posiadaczem Samsunga i5500 galaxy i nie wiem czemu ale przez noc z konta zeżarło mi ponad 20 zł a nic nie robiłem. Czy wiecie co to może powodować i ewentualnie jak i gdzie to wyłączyć ?
Odpowiedz cytując
konrad
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.06.2011, 05:59
Pewnie synchronizuje się przez internet. Ściągnij ApnDroid.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez konrad : 06.06.2011 o godz. 11:00.
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.06.2011, 11:19
Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat

szprotson właśnie czy pisać czy nie, dzięki
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.06.2011 o godz. 11:40.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.06.2011, 11:23
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat
dylemat w czym ?

Proste ze wpisuj w CV, zawsze potencjalny pracodawca zobaczy że przynajmniej coś tam robileś.
Znajomi zawsze wpisywali prace w UK nawet jesli tam nie pracowali
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 06.06.2011, 12:50
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony?
Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.06.2011, 15:10
Above napisał(a):Wyświetl post
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony?
Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony.
1 - normalnie numerujemy wszystkie strony dokumentu poprzez menu Wstaw -> Numer strony,
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona,
3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij,
4 - następnie wchodzimy na stronę 3 i kasujemy numer strony.

Powinno dzialac.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.06.2011, 15:10
Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. Poziom pierwszego roku.

Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny.

Można zarobić na karnet na nową rundę !!

jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 06.06.2011, 15:16
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 06.06.2011, 21:03
brzydki.brzydal napisał(a):Wyświetl post
1 - normalnie numerujemy wszystkie strony dokumentu poprzez menu Wstaw -> Numer strony,
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona,
3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij,

Powinno dzialac.
Jutro sprawdzę

mcovalski napisał(a):Wyświetl post
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?
Nie imprezownia, ale jeśli chodzi o fajne dziewczyny i posiedzenie przy piwku to polecam Bierhalle na wrocławskim Rynku
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
Dzim89
Junior Member

Od: 04.2010

Stary 06.06.2011, 21:10
A ja polecam spiż też na rynku to jest lokalny browar całkiem niezły klimat. I przede wszystkim pyszne piwo. Byłem niedawno w nowo-otwartym klubie "domówka" też polecam tą imprezę i też znajduje się na rynku.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 06.06.2011, 21:37

Powinno dzialac.
Niestety nie działa tak jak powinno.
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.06.2011, 14:03
Siema, bylbym wdzieczny gdyby ktos podzielil sie info, gdzie w Galerii Krakowskiej (lub w ogole w Krakowie) mozna kupic chlodzace (male!) wiatraczki automatyczne. Dzieki

Ps: nie chodzi o te duze stojace, tylko takie mniejsze, idealne na wyklad
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Stary 07.06.2011, 16:00
Niestety nie działa tak jak powinno.
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1
Zaznac z 4 strone i spróbuj ponumerowac prace jeszcze raz.
Odpowiedz cytując
Arteka1906
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.06.2011, 17:57
"bezsennosc"
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.06.2011, 18:03
Potrzebuję ściągnąć wczorajszy hyde- park w orange sport info. Wie ktoś gdzie da się ściągnąć ?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 07.06.2011, 18:05
Dlaczego M1 zostało dzisiaj ewakuowane rano?
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.06.2011, 19:18
Kolego, chciałbym Cie przestrzec. Rok temu bawiłem na kawalerskim w stolicy DŚ. To była k***a masakra! Równo tydzień dochodziłem do Siebie po tym weekendzie (reszta ekipy tak samo). Klubów/Lokali Ci nie powiem, bo nie pamiętam za wiele, ale Wrocław jest złyyy!

A moje pytanie:
Czy ktoś z forumowiczów pracuje w firmie wynajmującej sprzęt do obsługi konferencji? Prv?
Powód: pyt.
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 07.06.2011 o godz. 19:20.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 07.06.2011, 19:21
Zaznac z 4 strone i spróbuj ponumerowac prace jeszcze raz.
Ja pier dole chyba za głupi jestem na tego Worda
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4.
W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd).
Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2
Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Stary 07.06.2011, 19:43
Ja pier dole chyba za głupi jestem na tego Worda
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4.
W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd).
Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2
Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu?

2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie)
b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione.
Odpowiedz cytując
PrzemooTSW
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.06.2011, 20:38
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie
Powód: Dzięki "Kaan" Zastanawiam się nad tym samochodem własnie
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 08.06.2011 o godz. 17:22.
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)

ARMIA

BIAŁEJ
GWIAZDY
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Stary 07.06.2011, 20:56
2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie)
b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione.
Wiszę Ci piwo
Dzięki wielkie!
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 07.06.2011, 22:42
http://www.gownoprawda-koszulka.za.pl/ Kupowal ktos ? wiadome co to i na co zysk ?
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.06.2011, 08:27
Potrzebuje bardzo pilnie WORDA 2007 z keyem. wiem, wiem, na priv jak coś
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.06.2011, 10:41
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
Jago
Member

Od: 08.2008

Stary 08.06.2011, 14:01
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.06.2011, 14:07
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?
Pierwsza-lepsza szkoła policealna. Zapisujesz się, nie chodzisz, po semestrze Cię usuwają i wracasz zapisać się na inny kierunek. Chyba najłatwiejsze rozwiązanie

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.06.2011, 14:08
Jago napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.
Wrzuć to do Zagadek europejskich, to szybko dostaniesz informację
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.06.2011, 14:45
kiedy planowane jest otwarcie wiaduktu na Nowohuckiej, ronda Ofiar Katynia i ulicy Lema?
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.06.2011, 16:23
Jago napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem
Znajduje się we Włoszech a nazywa się - Manarola.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.06.2011, 16:54
PrzemooTSW napisał(a):Wyświetl post
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie
Koleżanka z pracy jeździ, nie wiem jaki rocznik (bliżej 99) ale też na gazie, mało awaryjny, przez klilka jazdy lat padło jej sprzęgło i napinacz pasów. Części bardzo tanie. Rudej nie widać mimo że parę lat (!) jeżdzi z wgnieconym nadkolem po sarnie i sporym zarysowaniu po lawecie.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów