|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony? Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona, 3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij, 4 - następnie wchodzimy na stronę 3 i kasujemy numer strony. Powinno dzialac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. Poziom pierwszego roku.
Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny. Można zarobić na karnet na nową rundę !! jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
||
![]()
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
||
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
A ja polecam spiż też na rynku to jest lokalny browar całkiem niezły klimat. I przede wszystkim pyszne piwo. Byłem niedawno w nowo-otwartym klubie "domówka" też polecam tą imprezę i też znajduje się na rynku.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1 ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Siema, bylbym wdzieczny gdyby ktos podzielil sie info, gdzie w Galerii Krakowskiej (lub w ogole w Krakowie) mozna kupic chlodzace (male!) wiatraczki automatyczne. Dzieki
Ps: nie chodzi o te duze stojace, tylko takie mniejsze, idealne na wyklad |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję ściągnąć wczorajszy hyde- park w orange sport info. Wie ktoś gdzie da się ściągnąć ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego M1 zostało dzisiaj ewakuowane rano?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() A moje pytanie: Czy ktoś z forumowiczów pracuje w firmie wynajmującej sprzęt do obsługi konferencji? Prv? Powód: pyt.
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 07.06.2011 o godz. 19:20.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Ja pier dole chyba za głupi jestem na tego Worda
![]() Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4. W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd). Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2 ![]() Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie) b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie Powód: Dzięki "Kaan" Zastanawiam się nad tym samochodem własnie
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 08.06.2011 o godz. 17:22.
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
![]() Dzięki wielkie! ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
http://www.gownoprawda-koszulka.za.pl/ Kupowal ktos ? wiadome co to i na co zysk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potrzebuje bardzo pilnie WORDA 2007 z keyem. wiem, wiem, na priv jak coś
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
kiedy planowane jest otwarcie wiaduktu na Nowohuckiej, ronda Ofiar Katynia i ulicy Lema?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Znajduje się we Włoszech a nazywa się - Manarola. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Koleżanka z pracy jeździ, nie wiem jaki rocznik (bliżej 99) ale też na gazie, mało awaryjny, przez klilka jazdy lat padło jej sprzęgło i napinacz pasów. Części bardzo tanie. Rudej nie widać mimo że parę lat (!) jeżdzi z wgnieconym nadkolem po sarnie i sporym zarysowaniu po lawecie.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|