|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no nie do końca jest to link do rozwiązania - bo to jest link do rejestracji problemu i zgłoszenia go do: Pomoc techniczna firmy Microsoft
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To może trzeba zrobić to co kolega napisał. A jeśli nie to wyczyścić rejestr jakimś programem, przeinstalować Visual C++ i zainstalować najnowsza wersję a jeśli nie to wcześniejszą niż 7.0 tak jak jest napisane.
Skąd w ogóle wziął sie ten błąd? Były jakeś problemy albo coś nowego instalowane? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Droga Kobieto !
Spróbuj jak moja Babcia odkurzyć mieszkanko: http://www.dobreprogramy.pl/Odkurzac...ows,12322.html lecz wcześniej pobaw się też tym czymś: http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uni...ows,12741.html No i jak zwykle na koniec niezawodny czyściciel: http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner...ows,13061.html Na tych trzech programach plus antywirus mój lapek chodzi jak sprinter ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Poszukuje herbu WISŁY KRAKÓW w formacie krzywych.
KTOŚ posiada? poratujcie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie można zrobić tanie zdjęcia do pracy dyplomowej (w miare dobrej jakość, dobre studio) ?
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
zawsze tam robie zdjecia na poczekaniu i wywołuje,chyba kazdy Ci to stiudio moze polecic ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://allegro.pl/aparat-cyfrowy-ben...623464474.html
Do znających się na sprawie. Mianowicie szukam jakiegoś aparatu, który będzie dobry- nie będzie się psuł i zdjęcia będą porządne. Do tego oczywiście jak najtańszy (do 300zł). Pytanie moje, czy powyższy Benq nadaje się do czegoś i zaraz się nie zje***e? Od razu zaznaczam, że nie potrzebne mi lustrzanki czy inne cuda (które i tak są w ch. drogie). Chcę tylko by zdjęcia z wakacji były eleganckie. ![]() Wszelkie rady proszę na priv kierować (nie przeoczę dzięki temu) i z góry dzięki za pomoc! ![]() Edit: Dzięki Al_29! ![]() Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 01.06.2011 o godz. 20:44.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Benq używam od około 3 lat, narazie żadnych problemów ze sprzętem nie mam, zdjęcia wychodza ładne na moim 11 mpix, wiec na tym z allegro będą jeszcze lepsze. Osobiście polecam Ci ten aparacik.
pozdro ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
poszukuje linka do filmiku co chłopak kieruje dopingiem z murawy. stara akcja jakas zagraniczna liga. stadion full nabity.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=JUN96...eature=related Ilekroć oglądam, to mam takie ciary, ze pilnik zdzierak, mogłby robić koło mnie za gładzik.
Ostatnio edytowane przez gigant : 01.06.2011 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nagrywał ktoś fete na OSI? Albo można gdzieś to pooglądać na necie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
od 3 miesięcy nie mogę doleczyć gardła. Zna ktoś bardzo dobrego laryngologa w Krakowie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jaki jest REALNY czas oczekiwania na wyrobienie paszportu ? Wiem, że ustawowo do 30 dni, ale w rzeczywistości to ile ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja czekałem w lipcu zeszłego roku niecałe 3 tygodnie na paszport.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
moja mama w kwietniu czekała 12 dni, ja czekałam 17 rok temu w maju.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Witam
![]() Potrzebuje opisac Paradoks kłamcy na jakims przykladzie-w formie wypracowania 1,2 strony w Wordzie. Nie ma ktos jakis notatek czy cos Z Góry Bóg Zapłać. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
poszukuje Wormsow na PS3 nigdzie nie moge znalesc.. Ma ktos namiary na sklep z ta gierka.. najlepiej internetowy.Dzieki z gory..
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poczekaj aż ps store ruszy moze tam znajdziesz
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie działa mi net na lapie. ogolnie net w domu mam, siec widzi ale nie ma połaczenia. Jakieś naprawianie problemów ect nie działa.
Tam mam win7 którego totalnie nie ogarniam - jakoś może zresetowac kartę sieciową? Albo co innego zrobić? |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
wi-fi?
moze haslo do routera sie "zgubilo" w ustawieniach .... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A jak to sprawdzić? Jak na liście sieci daje połacz to niby sie łączy ... o hasło żadne nie pyta ... gdzie je wpisac ewentualnie? Bo to ogolnie nie moj lap wiec go za specjalnie nie ogarniam.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]()
PPP
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
Po prostu router zresetował sam swoje ustawienia. I Ty widzisz swoją sieć załóżmy ŻMIJKA_DOM ale nie połączysz się za chu ;p. Można samemu się pobawić ustawieniami, ale ja tego nie umiem. Pogotowie komputerowe, dzwonisz, płacisz ok. 4 dyszek i na miejscu Ci skonfigurują. I hula . ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Nie jestem ogarnięty w temacię. Potrzebuję zorganizować film "Szósty zmysł".
2. Chcę połączyć laptopa z TV LCD. Jaki kabel najlepiej do tego
Ostatnio edytowane przez DYRU : 03.06.2011 o godz. 07:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zależy jakie wyjścia video ma laptop. Najlepiej aby miał HDMI ale takie mają tylko nowsze laptopy. Wtedy też uzyskasz najlepszy obraz. W starszych laptopach spotkasz gniazdo S-Video (dziurkowane w kształcie rombu) ale jest mnóstwo zabawy aby skonfigurować obraz na ekranie telewizora. Ceny kabli myślę że porównywalne, w okolicy maksymalnie kilkudziesięciu zł.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
wraz z wnioskiem o paszport napisz pismo ze ``koniecznie potrzebujesz ze wzgledu na pilny wyjazd ``ble ble ble ... Paszport dostalem w tym samym tygodniu w ktorym zlozylem wniosek +pismo ![]() DYRU napisał(a): ![]() 2. Chcę połączyć laptopa z TV LCD. Jaki kabel najlepiej do tego w laptoku zapewne masz zwykle wejscie d-sub lub rgb -podlaczasz zwyklym kablem takim jak do monitora ![]() |
|
|