The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2011, 22:08
Jesli chodzi o lizanie sutow to przykro bylo na to patrzec, ale juz w akcji Paljic-Wilk nie widzialem niczego strasznego. Dotykanie po ciele innego faceta nie oznacza od razu, ze jest sie pedalem. Co innego gdyby macali sie po worach ale to wygladalo mi po prostu na spontaniczna, glupia zabawe.

masterlag napisał(a):Wyświetl post
7. Maaskant. Może nie piłkarz, ale to nic. Super gościu, z dystansem, humorem, inteligencją. Aj, żeby tak wyniki miał to będzie już w ogóle cudownie.
Juz pisalem o tym w temacie dot. Maaskanta, ale zarowno on jak i Marek Wilczek zaplusowali u mnie spiewajac hymn. Szczegolnie Wilczek, ktory jako nieliczny w gronie smutasow spiewal.
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 30.05.2011 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.05.2011, 22:10
Małecki ma taki charakter. Jest egocentrykiem. Czasem brakuje mu chyba takiej pauzy ,na zauważenie ,że wokół też są inni ludzie. Z wiekiem może mu to ciut przejdzie. Jak Robo jeździł na tym rowerku to pomyślałem ,że Małecki zaraz wskoczy na bagażnik. On też musi być w centrum uwagi.

PS. Z ludźmi z Bałkanów zawsze jest jakiś problem. Mijajlović z Tuljkoviciem leją leszczy pod klubem .Ci teraz robią sesję to homo-magazynu. Z nimi się do ładu nie dojdzie.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 30.05.2011 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.05.2011, 22:34
PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Jesli chodzi o lizanie sutow to przykro bylo na to patrzec, ale juz w akcji Paljic-Wilk nie widzialem niczego strasznego. Dotykanie po ciele innego faceta nie oznacza od razu, ze jest sie pedalem.
Oczywiscie, ze nie. Tylko szkoda, ze Dragan ma na te kwestie troche inne spojrzenie i szkoda, ze zaatakowal akurat mniej "neutralne" rejony Czarka.

Do pelni "szczescia" (jak kuriozalnie to brzmi) zabraklo by Dragan wsadzil mu lape w gacie i zastosowal "manewr Arboledy".
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 30.05.2011, 22:35
Nie dość, że facet okazał się piłkarskim emerytem i wydoił nas do samego końca, to jeszcze na koniec puszcza soczyste bąki.

Żenua.

A propos gejowskich zdjęć naszych grajków... Nie oczekujmy od Bunozy czy Pajlića manier na miarę angielskiego lorda. Panowie, to są proste chłopaki. Proste do bólu. Do tego alkohol. Musiało się tak skończyć. Nie pochwalam tego, ale po ludzku rozumiem.

Mnie tylko szokuje gest "pobożnego Muzułmanina"
Ostatnio edytowane przez flamengista : 30.05.2011 o godz. 22:40.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.05.2011, 22:40
Bronex napisał(a):Wyświetl post
"...się obściskują" tak chyba na gejoparadach .... Z resztą komu normalnemu nawet po pijaku przyszłoby do głowy ,żeby pozować w ten sposób do zdjęć. Rozumiem ,że można jakieś hity robić. Już bym był mniej przerażony jakby Paljić się zabrał za Czarnotę-Bojarską-Kołtoń niż za tego Wilka.
No właśnie nie tylko na "gejoparadach". Pojedź, zobacz, wyrobisz sobie własne zdanie...
A co do "nienormalnych" zdjęć - vide NK albo facebook. Jakie ludzie durne zdjęcia świadomie publikują to się w głowie nie mieści...

Mieli chłopaki powód do radości to i niektórym bąbelki z szampana za bardzo zaszumiały.

A tak z innej beczki - kto z naszych piłkarzy świętował mistrzostwo kraju po raz pierwszy w karierze? Jeśli mi się dobrze wydaje to całkiem nie mała grupa.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 30.05.2011, 22:52
lazy napisał(a):Wyświetl post
No właśnie nie tylko na "gejoparadach". Pojedź, zobacz, wyrobisz sobie własne zdanie...
A co do "nienormalnych" zdjęć - vide NK albo facebook. Jakie ludzie durne zdjęcia świadomie publikują to się w głowie nie mieści...

Mieli chłopaki powód do radości to i niektórym bąbelki z szampana za bardzo zaszumiały.

A tak z innej beczki - kto z naszych piłkarzy świętował mistrzostwo kraju po raz pierwszy w karierze? Jeśli mi się dobrze wydaje to całkiem nie mała grupa.
SERGE BRANCO - pierwsze mistrzostwo
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.05.2011, 23:01
SERGE BRANCO - pierwsze mistrzostwo
hmm... widać że nie przyzwyczajony...

Z tego co znalazłem to z zagranicznego zaciągu tylko Pareiko, Jaliens i Kirm już byli mistrzami w swoich krajach.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 30.05.2011, 23:17
lazy napisał(a):Wyświetl post
hmm... widać że nie przyzwyczajony...

Z tego co znalazłem to z zagranicznego zaciągu tylko Pareiko, Jaliens i Kirm już byli mistrzami w swoich krajach.
Najbardziej utytułowany Żurawski 3x Mistrz Szkocji ,1x Mistrz Cypru, 5x Mistrz Polski.
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.05.2011, 23:37
Wiecie co może za krótko byłem w wojsku ale niektóre akcje w wykonaniu naszych piłkarzy podczas fetowania śmierdziały homo-fetowaniem. Te przytulańce , stymulowanie sutków, dramat. Szczególnie na tym stadionie po meczu. Tego bidnego Wilka ,Meleks z Draganem wzięli w kleszcze.... No nie wyglądało to dobrze....

PS. Teraz sobie przyczaiłem te screeny Paljicia i Bunozy. Ja pi erdo lę. Dobre to to nie jest. Tego typu praktyki trzeba jak najszybciej przeciąć bo będziemy pośmiewiskiem całej Polski. Ktoś musi wkroczyć . W tej szatni jest zbyt tęczowo.
No to rzeczywiście krótko byłeś w wojsku;-) Nie przepadam za kochającymi inaczej, ale jakoś mnie to nie drażniło. W przeciwieństwie do słłitt fotek na fb czy fotce;-) Wole mieć w drużynie gejasa który skoczy za innymi w ogień niż p***ę i cykora. No men leave behind...
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.05.2011, 23:44
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Mnie tylko szokuje gest "pobożnego Muzułmanina"
O co chodzi?

Swoją drogą, wydawało mi się, że Nourdin pił alkohol na fecie?
.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.05.2011, 23:53
Zachowanie Branco to zenada nie dosc ze ten pilkarski nieudacznik znalazl sobie u nas ciepła posadke za nic nie robienie to jeszcze smie straszyc sądami Jarka Krzoske.Wyp****lic dziada z klubu i to czym predzej zaanim znow cos odwali ten drugi Jacykow-pajacyków.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 31.05.2011, 00:16
Popatrzcie na to z innej strony. Serge odchodzi z klubu z którym zdobył Mistrza Kraju. Jest finalistą olimpiady. Kto wie czy to nie jest jakaś przemyślana akcja żeby następnym klubom wcisnąć bajeczkę, że odchodzi po raz kolejny skonfliktowany z działaczami swojego dotychczasowego klubu i tylko dlatego nie grał regularnie. Po takim "liście motywacyjnym" ma załatwione kilkanaście kolejnych 1-rocznych kontraktów w przyszłości. Każdemu kolejnemu będzie puszczał bajeczkę, że nie grał bo jest ciemnoskóry.
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 31.05.2011, 00:20
A skad wiadomo ze to Branco napisał do weszlo a nie jakis anonim?
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.05.2011, 00:22
MMMMM napisał(a):Wyświetl post
A skad wiadomo ze to Branco napisał do weszlo a nie jakis anonim?

czyli każdy mógłby sobie pisać co chce a oni z miejsca przelewali to do siebie na stronę. głupie nieprawdaż?
weszlo ma kontakt z wieloma piłkarzami. i rozmowa mogła być przez telefon. przecież to nie pierwszy grajek który idzie się wyżalić weszlo
Ostatnio edytowane przez CH. : 31.05.2011 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
glowinus
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 31.05.2011, 01:20
Wstyd mi za was chłopcy. Czekam na kogoś kto przeanalizuje całe video z mistrzowskiej fety i będzie się próbował doszukiwać jakichś pikantnych smaczków. Proponuję wszystkim wycieczkę do lustra i przypomnienie sobie co robiliście na swoich najbardziej hardkorowych imprezach, a później pochwalenie się na tym forum. Naprawdę k.u.r.w.a. nic ciekawszego w świętowaniu naszych piłkarzy nie znaleźliście. No postarajcie się!!!!!
Odpowiedz cytując
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.05.2011, 01:26
Zachowania Paljicia i Bunozy nie popieram, ale jak ktos wczesniej wspomniał - to chłopaki z Bałkanów.

I uwierzcie lub nie, ale tam faceci witają się buziakami w policzek. Ot, południowa mentalność. Są dużo bardziej ekspresywni, wylewni i porywczy (przykład Nikoli Mijailovicia).

Takie zachowanie dla nich nie jest niczym złym, dziwnym, gejowskim, lecz autentycznym.

Więc trochę lodu na głowę, a nie od razu Wislaków od pedalców wyzywać
Odpowiedz cytując
visa
Member

Od: 03.2011

Stary 31.05.2011, 02:00
Eryk napisał(a):Wyświetl post
Zachowania Paljicia i Bunozy nie popieram, ale jak ktos wczesniej wspomniał - to chłopaki z Bałkanów.

I uwierzcie lub nie, ale tam faceci witają się buziakami w policzek. Ot, południowa mentalność. Są dużo bardziej ekspresywni, wylewni i porywczy (przykład Nikoli Mijailovicia).

Takie zachowanie dla nich nie jest niczym złym, dziwnym, gejowskim, lecz autentycznym.

Więc trochę lodu na głowę, a nie od razu Wislaków od pedalców wyzywać

to że Dragan łapał Czarka za cycki , gdy ten udzielał wywiadu to widać było już z G. Ale co takiego Bunoza zrobił ?
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.05.2011, 07:53
Patryk Małecki w wywiadzie po gali ekstraklasy
Na stwierdzenie dziennikarza: Jesteście dzisiaj najlepiej ubrani
Patryk: Najlepiej gramy w piłkę to najlepiej jesteśmy ubrani
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Derek_89
Junior Member

Od: 12.2004

Stary 31.05.2011, 09:11
Melikson kontuzjowany

"Nikt z Polski mnie nie do kadry nie powołał, w Izraelu to zrobili, więc jadę na zgrupowanie, choć wątpliwe, że zagram z uwagi na kontuzje. Mogę pauzować nawet przed miesiąc. Ponadto najlepsi piłkarze w naszej reprezentacji grają właśnie na mojej pozycji. Będzie ciężko - dodał mający podwójne obywatelstwo piłkarz."

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...0,artykul.html
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.05.2011, 12:32
Droga piłkarzy na Rynek
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...roga_na_rynek/
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.05.2011, 14:01
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
O co chodzi?

Swoją drogą, wydawało mi się, że Nourdin pił alkohol na fecie?
O to:

http://i53.tinypic.com/2q8brle.png
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.05.2011, 15:42
Ciekawe czy wiedza na temat małej aferki spowodowanej tym zdjęciem dotarła do głównych jej bohaterów. Lekki niesmak jest, ale może już lepiej nie wrzucać tej foty na forum. W końcu ktoś to podłapie i wykorzysta w jakimś durnym prześmiewczym artykuliku.
What's new?

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.05.2011, 16:04
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 31.05.2011, 16:04
i po co takie zdjeicie wrzucacie?
zaraz fakt podłapie i będzie nieprzydatna afera
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 31.05.2011, 16:13
gigant napisał(a):Wyświetl post
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge.
wyjebałbym obu hahaha dobre . Najlepszą minę na "tym" zdjęciu ma Cikosz...Widać przerażenie na twarzy tego gościa...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2011 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 31.05.2011, 16:15
Haha ja bardziej zwróciłem uwagę na fucka Boukhariego niż na lizańsko sutów Paljiciowi przez Bunozę.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.05.2011, 16:21
Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica
Hehe to słowo nie powinno być użyte w tym zdaniu
Abstrahując od tematu, bardziej martwi mnie kontuzja Meliksona , miesiąc pauzy czyli nie rozpocznie przygotowań razem z drużyną, ale 3 tygodnie poźniej,zaczynają się schody.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 31.05.2011, 16:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i po co takie zdjeicie wrzucacie?
zaraz fakt podłapie i będzie nieprzydatna afera
Nie każdemu na sercu dobro Wisły leży..
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 31.05.2011, 16:25
Trzeba czekać co oficjalna napisze na temat urazu Meliksona.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.05.2011, 16:34
Nie ma to jak kibice którzy uwielbiają na forum obrzucać gównem własnych piłkarzy i robią aferę na kilka stron . Widzę że duża część tego forum to wielbiciele Radia Maryja oraz dzieci które jeszcze wielu rzeczy nie rozumieją i uwielbiają atakować . Tak było z Chavezem który po przypadkowym nadepnięcie na rywala został nazwany na tym forum największym brutalem , bandytą i żeby wy.ebać go z klubu ; tak było jak Melikson przychodził do Wisły i kilka storn tematu " Wisła nie dla Żyda" , podobnie było jak Paljić kopnął koszulką . Narobiliście szumu , jakaś gazeta to podłapała i już o Wiśle było głośno i tworzyła się nieprzyjemna atmosfera , sracie do własnego gniazda ! Chcecie by znów tak było ? Co Ci piłkarze takiego złego zrobili ? Że wygłupiali się ? Zauważcie ,że oni to wszystko robili gdy była kamera czy robiono zdjęcia - myśleli że będzie to zabawne i dla niektórych osób było , niektórzy byli zniesmaczeni ale ok - było minęło i nie róbmy z tego wielkiego halo !! Wy nigdy się nie wygłupialiście ? Oni tylko zapozowali do zdjęcia by mieć jakąś śmieszną pamiątkę z Mistrzostwa Polski !!! Z Czarkiem też to był żart więc o co Wam chodzi ?
Podchodźcie do tego z dystansem i weźcie po uwagę że ludzie z Bałkanów mają inna mentalność od Polaków którzy tylko narzekać potrafią!! Pamiętacie jak tak bramkarz ( chyba Karadżov) był przymierzany do Wisły ? Też miał podobne fotki i przez kilka stron płakaliście ,że nie chcecie geja w Wiśle - oczywiście nie przyszedł bo prawdopodobnie była to plotka a później się okazało że on jest hetero podobnie jak Gordan i Dragan z czego pierwszy ma dziewczynę ( nawet spoko) a drugi ( na 85 %) żonę i dzieci a że czasami lubią powygłupiać się - no cóż są dorośli , mają do tego prawo! Więc przestańcie już ich obrażać i robić z igły widły !!!

Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u.
Nie chcę nawet myśleć w co ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.05.2011 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów