|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie dość, że facet okazał się piłkarskim emerytem i wydoił nas do samego końca, to jeszcze na koniec puszcza soczyste bąki.
Żenua. A propos gejowskich zdjęć naszych grajków... Nie oczekujmy od Bunozy czy Pajlića manier na miarę angielskiego lorda. Panowie, to są proste chłopaki. Proste do bólu. Do tego alkohol. Musiało się tak skończyć. Nie pochwalam tego, ale po ludzku rozumiem. Mnie tylko szokuje gest "pobożnego Muzułmanina"
Ostatnio edytowane przez flamengista : 30.05.2011 o godz. 22:40.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
A co do "nienormalnych" zdjęć - vide NK albo facebook. Jakie ludzie durne zdjęcia świadomie publikują to się w głowie nie mieści... Mieli chłopaki powód do radości to i niektórym bąbelki z szampana za bardzo zaszumiały. A tak z innej beczki - kto z naszych piłkarzy świętował mistrzostwo kraju po raz pierwszy w karierze? Jeśli mi się dobrze wydaje to całkiem nie mała grupa. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
hmm... widać że nie przyzwyczajony...
Z tego co znalazłem to z zagranicznego zaciągu tylko Pareiko, Jaliens i Kirm już byli mistrzami w swoich krajach. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O co chodzi?
Swoją drogą, wydawało mi się, że Nourdin pił alkohol na fecie? ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zachowanie Branco to zenada nie dosc ze ten pilkarski nieudacznik znalazl sobie u nas ciepła posadke za nic nie robienie to jeszcze smie straszyc sądami Jarka Krzoske.Wyp****lic dziada z klubu i to czym predzej zaanim znow cos odwali ten drugi Jacykow-pajacyków.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Popatrzcie na to z innej strony. Serge odchodzi z klubu z którym zdobył Mistrza Kraju. Jest finalistą olimpiady. Kto wie czy to nie jest jakaś przemyślana akcja żeby następnym klubom wcisnąć bajeczkę, że odchodzi po raz kolejny skonfliktowany z działaczami swojego dotychczasowego klubu i tylko dlatego nie grał regularnie. Po takim "liście motywacyjnym" ma załatwione kilkanaście kolejnych 1-rocznych kontraktów w przyszłości. Każdemu kolejnemu będzie puszczał bajeczkę, że nie grał bo jest ciemnoskóry.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A skad wiadomo ze to Branco napisał do weszlo a nie jakis anonim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
czyli każdy mógłby sobie pisać co chce a oni z miejsca przelewali to do siebie na stronę. głupie nieprawdaż? weszlo ma kontakt z wieloma piłkarzami. i rozmowa mogła być przez telefon. przecież to nie pierwszy grajek który idzie się wyżalić weszlo
Ostatnio edytowane przez CH. : 31.05.2011 o godz. 00:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wstyd mi za was chłopcy. Czekam na kogoś kto przeanalizuje całe video z mistrzowskiej fety i będzie się próbował doszukiwać jakichś pikantnych smaczków. Proponuję wszystkim wycieczkę do lustra i przypomnienie sobie co robiliście na swoich najbardziej hardkorowych imprezach, a później pochwalenie się na tym forum. Naprawdę k.u.r.w.a. nic ciekawszego w świętowaniu naszych piłkarzy nie znaleźliście. No postarajcie się!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zachowania Paljicia i Bunozy nie popieram, ale jak ktos wczesniej wspomniał - to chłopaki z Bałkanów.
I uwierzcie lub nie, ale tam faceci witają się buziakami w policzek. Ot, południowa mentalność. Są dużo bardziej ekspresywni, wylewni i porywczy (przykład Nikoli Mijailovicia). Takie zachowanie dla nich nie jest niczym złym, dziwnym, gejowskim, lecz autentycznym. Więc trochę lodu na głowę, a nie od razu Wislaków od pedalców wyzywać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
to że Dragan łapał Czarka za cycki , gdy ten udzielał wywiadu to widać było już z G. Ale co takiego Bunoza zrobił ? ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Patryk Małecki w wywiadzie po gali ekstraklasy
Na stwierdzenie dziennikarza: Jesteście dzisiaj najlepiej ubrani Patryk: Najlepiej gramy w piłkę to najlepiej jesteśmy ubrani ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Melikson kontuzjowany
"Nikt z Polski mnie nie do kadry nie powołał, w Izraelu to zrobili, więc jadę na zgrupowanie, choć wątpliwe, że zagram z uwagi na kontuzje. Mogę pauzować nawet przed miesiąc. Ponadto najlepsi piłkarze w naszej reprezentacji grają właśnie na mojej pozycji. Będzie ciężko - dodał mający podwójne obywatelstwo piłkarz." http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...0,artykul.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Droga piłkarzy na Rynek
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...roga_na_rynek/ |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
http://i53.tinypic.com/2q8brle.png ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy wiedza na temat małej aferki spowodowanej tym zdjęciem dotarła do głównych jej bohaterów. Lekki niesmak jest, ale może już lepiej nie wrzucać tej foty na forum. W końcu ktoś to podłapie i wykorzysta w jakimś durnym prześmiewczym artykuliku.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jaki lekki niesmak? Wyjebałbym obu, Bunozę i Pajlica w ....u. Nikt mi nie wmówi ze w chwili największej euforii po spozyciu nie wiadomo jakiej ilości trunków, myslał o lizaniu sutów kumplowi. Dla mnie obaj sa spaleni i czekam z niecierpliwoscią kiedy wylecą z Wisły. Zajebisty wizerunek marketingowy, dwóch kolesi z Wisły w pedalskich pozach. Dla swojej przyjemności moga się nawet pchać w gliniarę, ale nie wtedy jak bedą kojarzeni z Wisłą.
Pozegnałbym obu bez żalu, z mocnym kopem w dupe na droge. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i po co takie zdjeicie wrzucacie?
zaraz fakt podłapie i będzie nieprzydatna afera ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.05.2011 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Haha ja bardziej zwróciłem uwagę na fucka Boukhariego niż na lizańsko sutów Paljiciowi przez Bunozę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hehe to słowo nie powinno być użyte w tym zdaniu
Abstrahując od tematu, bardziej martwi mnie kontuzja Meliksona , miesiąc pauzy czyli nie rozpocznie przygotowań razem z drużyną, ale 3 tygodnie poźniej,zaczynają się schody. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Trzeba czekać co oficjalna napisze na temat urazu Meliksona.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie ma to jak kibice którzy uwielbiają na forum obrzucać gównem własnych piłkarzy i robią aferę na kilka stron . Widzę że duża część tego forum to wielbiciele Radia Maryja oraz dzieci które jeszcze wielu rzeczy nie rozumieją i uwielbiają atakować . Tak było z Chavezem który po przypadkowym nadepnięcie na rywala został nazwany na tym forum największym brutalem , bandytą i żeby wy.ebać go z klubu ; tak było jak Melikson przychodził do Wisły i kilka storn tematu " Wisła nie dla Żyda" , podobnie było jak Paljić kopnął koszulką . Narobiliście szumu , jakaś gazeta to podłapała i już o Wiśle było głośno i tworzyła się nieprzyjemna atmosfera , sracie do własnego gniazda ! Chcecie by znów tak było ? Co Ci piłkarze takiego złego zrobili ? Że wygłupiali się ? Zauważcie ,że oni to wszystko robili gdy była kamera czy robiono zdjęcia - myśleli że będzie to zabawne i dla niektórych osób było , niektórzy byli zniesmaczeni ale ok - było minęło i nie róbmy z tego wielkiego halo !! Wy nigdy się nie wygłupialiście ? Oni tylko zapozowali do zdjęcia by mieć jakąś śmieszną pamiątkę z Mistrzostwa Polski !!! Z Czarkiem też to był żart więc o co Wam chodzi ?
Podchodźcie do tego z dystansem i weźcie po uwagę że ludzie z Bałkanów mają inna mentalność od Polaków którzy tylko narzekać potrafią!! Pamiętacie jak tak bramkarz ( chyba Karadżov) był przymierzany do Wisły ? Też miał podobne fotki i przez kilka stron płakaliście ,że nie chcecie geja w Wiśle - oczywiście nie przyszedł bo prawdopodobnie była to plotka a później się okazało że on jest hetero podobnie jak Gordan i Dragan z czego pierwszy ma dziewczynę ( nawet spoko) a drugi ( na 85 %) żonę i dzieci a że czasami lubią powygłupiać się - no cóż są dorośli , mają do tego prawo! Więc przestańcie już ich obrażać i robić z igły widły !!! Nie chcę nawet myśleć w co ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.05.2011 o godz. 16:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|