|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Temat na razie zamykam - dyskusja o lidze trwa w temacie poprzednim, a na razie nie znamy jeszcze ostatecznego składu ekstraklasy na sezon następny.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie czaję co jest w tym śmiesznego, poważnie. Przebiliśmy rekord Górnika z lat 50-70 i mnie to cieszy. Im więcej rekordów należy do Legii tym lepiej. Było nie wylecieć z czołówki ligi w 2007 to byśmy po rywalizowali
![]() Przecież to ma głębsze znaczenie niż sam rekordzik. Chodzi o to, że to nam się rywale zmieniają. Owszem, bywa że nas wyprzedzają (choć nie zawsze), ale koniec końców wypadają na jakieś niskie miejsca, pojawia się nowy. I tak od tzw. przełomu (Lech, Górnik, Widzew, ŁKS, Polonia, Wisła.... ?). 1916% napinki
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 30.05.2011 o godz. 18:41.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Za duzo bylo podniecenia Lechem w poprzednim sezonie nie tylko kibicow ale i dziennikarzy. Najwyrazniej ich czas mina a Wisła po stracie Mistrzostwa znowu go odzyskała.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Bo Legia to od kilkudziesięciu lat drużyna drugiego, trzeciego miejsca, czasem uda się wam zdobyć mistrza, czasem wypadniecie poza podium, ale głównie raczej w tych okolicach się kręcicie.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, spoko. Ale ósmego miejsca (za Koroną) nie było. Co więcej - zobacz gdzie teraz jest Widzew, Górnik czy ŁKS. Nie mówiąc o nieistniejącym Lechu, Polonii. Wasza kwestia jeszcze nie jest rozwiązana, ale coś się wymyśli
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra to po wczorajszym zonku to ja "wylaczam" sie na sezon 2011/2012. Nie ma co, znów beda porazki po 4:0 z Wisła, 3:0 z Polonia i 3:0 z Lechia. Znów bedzie 11 w.......ów w samej lidze, znów beda w skladzie takie wynazaki jak Ogbuke... szlak mnie trafia poprostu powoli. Co za zycie...
0 22, ale kto tą serie 18 lat w 1szej piatce pamieta? Tylko my, wiec zaden to sukces. Dla mnie i tak ujowo, bo jezeli juz to ta seria powinna dotyczyc pierwszej trojki, a nie piątki ![]()
Ostatnio edytowane przez killzone : 30.05.2011 o godz. 19:19.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
killzone - nie martw się. Jóźwiak ze Skorżą pracują już pewnie od dawna nad transferami, będzie dobrze ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skorza to ambitny gosc.
Legia jak dla mnie bedzie murowanym faworytem ligi za rok. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzecz w tym, że się nie powinie. Jak się powija to jest piąte. W tym roku było najchujowiej od miliona lat i jest trzecie. Gorzej niż 11 porażek nie będzie. Mogę się założyć.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 30.05.2011 o godz. 19:37.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ależ bojowa i klimatyczna muzyka przy prezentacji brązowych medalistów
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta gala to straszliwa amatorka, ciężko jest to oglądać.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cóż, dla mnie to, że przez ostatnie 19 lat nie spadliśmy poniżej pierwszej piątki jest takim samym elementem legendy tego klubu, jak to, że prowadzimy w tabeli wszechczasów, że zgromadziliśmy tych 8 MP, że natrzaskaliśmy 14 PP, że od kiedy istnieją powojenne rozgrywki ligowe nigdy nie zajęliśmy miejsca poza pierwszą dziesiątką, że mamy konkretne sukcesy międzynarodowe. To jest po prostu element legendy klubu i każdy kibic jest ze swojej legendy dumny.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, nareszcie. Killzone - kolega Ci ładnie za mnie odpowiedział.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Spokojnie za rok jeszcze jeden Majster i jestesmy najbardziej utytuowani w historii Polskiej Pilki.
![]() reszta bedzie nam mogla skoczyc ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Co to za nuta leciala jak Slask wchodzil?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() Brak nam tylko 1 złotego medalu MP żebyśmy byli najbardziej utytułowani ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarzeczny też coś chlapnął i bynajmniej nie był to kefir
![]() EDIT: "Orest jak Churchill"
Ostatnio edytowane przez spirit : 30.05.2011 o godz. 20:20.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mimo jednego Mistrzostwa Polski mniej mamy tą przewagę nad dzisiejszymi liderami, że to MY teraz tworzymy historię! :]
Gala czerstwa jak nie wiem co, medale powinny być po meczu na stadionie wśród kibiców, puchar wypieprzyć i wrócić do PATERY!!! Może T-Mobile jak przejmie patronat nad ekstraklasą, zażyczy sobie powrotu mistrzowskiej patery i koronacji wzorem z Bundesligi! Oby. //wiem, macki sponsora nie są takie długie żeby decydować o takich rzeczach, ale nadzieje mieć trzeba/można! |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Nie wiem co takiego fajnego było w tym talerzu... Lepiej nie zmieniać bo zawsze jak pierwszy raz jest wręczane nowe trofeum to odbiera je... Legia... - Tak było w 2002 z paterą, tak było również w 2006 z nowym trofeum. ![]() WISŁA KRAKÓW & UNIA TARNÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Uff, nie powiem żebym nie odetchnął z ulgą po ostatniej decyzji o zostawieniu Macieja Skorży na stanowisku. Jednak Papa Walter w ostatniej chwili przypomniał sobie kogo ma w sercu i zablokował decyzje o zatrudnieniu Weissa.
Jeżeli chodzi o Lecha to patrząc na ostatnie decyzje Bossa Rutkowskiego (trzymanie Dyzmy, wywalenie pochopnie Wuefisty oraz, a nawet w szczególności trzymając Bakero na ławce) zaczynam się zastanawiać czy nie powiniśmy przeanalizować drzewa genealogicznego jego rodziny bo nie zdziwiłbym się jakby ojciec lub dziadek trzymali kciuki za Kmiecika i spółkę na Reymonta podczas dwumeczu z Celtikiem w 1976. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
2. A wedlug Was dla reszty artykuły o trójcy są "ciekawe"? 90% ludzi łapie się na tytuły artykułów a jak wejda i zobacza że to milionowy temat o któryms z tych klubów, poprostu klikaja n a taki fajny krzyżyk w prawym górnym rogu. Może i dlatego ciągle o tym pisza, bo chociaz mało kto to czyta, to wejsc jest duzo. 3. Mnie cieszy ,że Ślask zajął to 2 miejsce, przynajmniej troche pisze się o Ślasku- a to wkońcu miła odmiana. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|