|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Więc najwcześniej odejdzie w zimie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
do skasowania
Ostatnio edytowane przez ZNAMEK : 07.08.2011 o godz. 15:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ivi...956,1,727.html
Myśliscie o RvN a tu Illiev się oddala. Zaraz będzie jeszcze że Ruud to była opcja rezerwowa ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Do Wisły ma trafić też Vicente ? Pamietam jak Szpakowski komentował mecze Hiszpanii z jego udziałem i cały czas mówił Vincente
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jeśli puszczą Meliksona, to będziemy wiedzieć w jakim miejscu stoi klub - czyli w tym samym co przez ostatnie lata.
Sprzedawać najlepszych, żeby kupić cokolwiek. Liczy się kasa, a nie sukces sportowy i myślenie długofalowe. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Meliksona puszczać nie można, jego geniusz może wprowadzić nas do CL i właśnie na nim można oprzeć swoje nadzieje na awans do tych rozgrywek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Myślę, że Cupiał znowu uwierzył, że może się spełnic jego marzenia o Lidze Mistrzów. W tej sytuacji sprzedawanie Maora czy Małeckiego jest mało prawdopodobne.
Natomiast bardzo nie spodobała mi się wypowiedź Meliksona. Chłopak ledwo przyszedł a już gada o odejściu. Trochę to niepoważne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Melikson raczej chyba na pewno nie odejdzie, myślicie że dobre kluby nie szperają po Izraelu ? jakby go zobaczyli skauci wcześniej jak gra to na pewno grałby gdzieś w czołowym europejskim klubie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Odnośnie Van Nistelrooy'a to sprowadzenie takiego piłkarza nawet za miliony ojro to jest sportowe eldorado nie tylko ze względu na niego tylko przede wszystkim na to, że :
Mając w drużynie RvN możemy spokojnie ściągać najlepszych polskich graczy, którzy będą bardziej uparci na swoje zarządy, gdyż grając czy też chociażby podglądając RvN mogą się nauczyć rzeczy, które na 100% przydadzą się im w przyszłości, nie mówię tutaj o samym RvN też tylko o grajku z silnej ligi jak chociażby Roque Santa Cruz. Coraz więcej młodych grajków w wieku 12-16 lat powinno się do nas sprowadzić i uczyć ich od niego. Powiem tyle, że nawet nie grającego RvN widziałbym w naszej drużynie, nawet z kulawą nogą ale żeby był i nauczył tych polskich piłkarzy profesjonalizmu, bo fakt jest taki, że młodziaki z ME zamiast intensywnie trenować to po imprezach chodzą i chleją aż zgony złapią. ------------------------------------------------------------ Znalazłem jakieś zarobki RvN z neta W ciągu roku zarabia PLN 29.400.000,00, czyli ok. 8mln Euro Jak przekonać zawodnika, który zarabia 8 mln euro do tego, żeby zarobił max 2-3mln euro ? Istne Sci-fi ! Powód: zarobki
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 30.05.2011 o godz. 09:30.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja to widze tak, że RvN przychodzi do nas i wysokość jego kontraktu nie jest uwarunkowana strzelonymi bramkami, występami, czy zdobytymi ptk przez zespół ,a frekwencją na stationie i procentem ze sprzedanych biletów
... ot takie novum ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przynajmniej jakby Ruudy do nas przyszedł, to spokojnie padnie rekord frekwencji na wszystkich stadionach. Każdy przyjdzie go zobaczyć.
Tylko że..... i tak do nas nie przyjdzie;d |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
||
![]() Fakt.pl napisał(a):
Edit: No to jak żart to lajt.
Ostatnio edytowane przez R33 : 30.05.2011 o godz. 11:48.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
źródło jest jedno - cała reszta to przedruki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
raczej chyba na pewno
![]() Jeszcze niedawno Melikson mówił, że nigdzie się nie wybiera z Wisły, bo ma dług wdzięczności do spłacenia, teraz już zmienił troszkę zdanie - i wypowiada się bardziej w kierunku decyzyjnych w naszym klubie - a znając ich, jeśli nic nie zmieniło się wraz z przyjściem Basałaja i Valckxa - będzie dobra oferta za Maora, to pożegnamy Maora. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no jasne, że tak - ale wcześniej przeprowadzono taką samą rozmowę z nim, a odpowiedzi już są różne
![]() tak czy siak, wierzę i mam nadzieję, że nie odejdzie, bo potrzebujemy go jak cholera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Myślałem że ten artykuł w Fakcie to będzie mimo wszystko trochę bardziej poważny...
O ile jestem w stanie nawet uwierzyć że z Ruudem rozmawiają, tzn. Stan go spytał czego oczekuje w luźnej rozmowie, choć i tak nie przyjdzie bo zarobki miał do tej pory jak na nas kosmiczne. Otyle dwa pozostałe nazwiska mnie śmieszą jedynie. Vicente po co miałby przychodzić, jak Illiev jest szykowany na lewe skrzydło. Natomiast wyjęcie na wypożyczenie Santa Cruza to juz dla mnie totalny kosmos. Ostatnio czytałem że Roma bardzo go chce sprowadzić. Generalnie artykuł tylko do pośmiania się. Co do Meliksona nie wierze że miałby pójść gdziekolwiek w tym okienku. Dopiero co przyszedł, a ostatnio to nawet nie grał za dużo bo trener go oszczędzał. Kiedyś odejdzie na pewno ale nie tego lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się żeby Melikson odszedł wcześniej niż w zimie.
On się musi jeszcze wypromować (w europejskich pucharach). Musi zagrać w kadrze. On sobie na pewno zdaje z tego sprawę to raz. Dwa - klub też ma świadomość, że ew. cena za Maora będzie tylko rosnąć, więc nikt nie będzie się spieszył ze sprzedażą. Trzy - ambicje i aspiracje w klubie są duże i raczej nikt sobie w kolano strzelać nie będzie. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odejdzie jak dobrze zapłacą. Z niewolnika nie ma zawodnika. Chyba nawet Stan coś mówił, że Wisła dla tych zawodników ma być odskocznią to wielkiej piłki. Mają się tu wypromować. Jako przykład podawał Marcelo. Tak właśnie chyba skusił Maor`a do przyjścia do nas. Dziwnie by to wyglądało, gdyby teraz blokował mu transfer. Jedynym argumentem dla Stana w takim wypadku może być tylko zbyt niska suma odstępnego.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
z tym " to raczej chyba na pewno " to w żarcie napisałem, wiem jak trzeba pisać jak człowiek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem jak będzie, ale zastanawia mnie skąd u Ciebie taka pewność? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
ja Krkicia, Iniestę i Tiago A. a co mam ten gest ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Marzyć każdy może, ale nie starajcie się wmawiać innym zdrowo myślącym, że te marzenia to prawda. |
|
|
|
Guest
|
|
|
http://www.goal.com/de/news/968/tran...-krakau-klopft
Podchwycili temat. Z nowych informacji to ta, że kontrakt ma opiewać na poziomie 1 mln euro. I jeszcze dołożyli motyw że mamy 6 mln euro na transfery. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|