|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mógł by mi ktoś napisać jak przelać pieniądze z zagranicy do Polski z jak najmniejszą prowizją?
najlepiej bez zakładania tam dodatkowych kont itd |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Kartę bankową. MasterCard Prepaid. Bo nie działa, nie wiem ... no a mozna to sprawdzić tylko w banku no wiec w poniedziałek :|
Wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazuja ze dobre konto wpisałam, ale ch*** wie ... tak hipotetycznie pytam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Poleci ktos nocleg w Ostrawie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
||
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi sie, że odpowiedzi jest prosta ale wolę sie upewnic Młyn na Fecie zostaje na G
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Planowane jest wydanie jeszcze jakis zwyklych koszulek mistrzowskich, nie polowek? oczywiscie przez SKWK?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy stadion bez otwartej trybuny głównej zostanie dopuszczony do rozegrania eliminacji ligi mistrzów ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z eliminacjami nie powinno być problemów przynajmniej do IV rundy. Nie takie stadiony są dopuszczane do eliminacji. Zagrożenia nie ma bo żadne prace na zewnątrz sie już nie toczą, a miejsca dla prasy i TV na pewno sie znajdą wiec nie ma przeciwwskazań przeciw eliminacjom na naszym stadionie. A problem chyba może być w tym że trybuny D, E, F mogą być w końcu zamknięte przez straż pożarną jeśli nie zostanie zainstalowany system oddymiania, a jeśli w końcu się za niego wezmą to pewnie będzie to robione w trakcie eliminacji czyli trybuna wschodnia moze być wówczas zamknięta
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
bilet na pks-a można kupić u kierowcy, czy trzeba w kasach ?
Jakaś dopłata extra jest jak u kierowcy ? ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Można u kierowcy, nie ma różnicy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy nowe, mistrzowskie polówki, będzie można kupić już dziś podczas turnieju futsalowego?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam telefon Nokie N73... przy wykonywaniu różnych czynności pokazuje mi sie komunikat.. " za mało pamięci, usuń zbędne dane " nie moge też odbierac i wysyłać smsów !! macie jakiś pomysł co może być przyczyną. Dodam że karta 1 gb zapełniona może w 20%
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie Ci się sms zapisują na telefonie, a nie na karcie. Sprawdz czy masz miejsce na telefonie. Jak nie to pousuwaj sms itd.
Ewentualnie sformatuj kartę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
ile kosztuje parkometr nad dworcem - te nowe ?
Nie nad krakowska, tylko to nalezace do dworca. 3 h za godzine mam ; http://www.zikit.krakow.pl/images/st...refa/kraw.html inaczej się zapytam - strefa C - czyli parking nad dworcem , to placi sie w robocze od 10 do 18. Wiec dizisaj teoretycznie jest za free
Ostatnio edytowane przez visa : 28.05.2011 o godz. 13:36.
![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LanceTS: to na pewno nie to... nawet nie moge wejsc w ustawienia sms bo pojawia sie znowu ten komunikat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem na prv
PYtanie: Istnieje coś w stylu takiej strony, gdzie pokazane są wszystkie stroje reprezentacji Polski w historii? Bo dostałem coś takiego, co mogłoby być starą koszulką piłkarską, biało-czerwoną, adidasa i nie za bardzo wiem co to. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zastanawiam sie nad założeniem gazu do lanosa, auto 2000 rok zadbane tylko jazda na benzynie dość kosztowna. Jaką instalacje polecacie i czy wogóle polecacie.. czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem tylko o co Ci chodzi z zakładaniem kont, mniemam że kont bankowych. Bo jeżeli korzystasz z przelewu przez internet to zawsze gdzieś zalogować (utworzyć konto) się trzeba. Korzystałem kiedyś ze strony moneybookers.pl i przelewałem kasę w dwie strony. Z tego co pamiętam prowizja na poziomie 0,50 E za przekaz.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 28.05.2011 o godz. 15:43.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co znaczy wyrażenie "still the flyest"? Tak jak na tej koszulce nike'a http://www.outletstore.pl/nike/392667010/Product.aspx
"wciąż zajeb*sty/a"? |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy strona wislasoccer.com przestała istnieć?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Do meczu z Realem Madryt Wisła posiadała międzynarodowy rekord w liczbie nieprzegranych meczów na własnym stadionie we wszystkich rozgrywkach. Wiek ktoś czy ten rekord został już pobity, czy nadal należy do Wisełki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zakulisowe info, ale najprawdopodobniej stadion OTWORZĄ na kolejny sezon i nie trzeba się będzie martwić o ewentualną liczbę trybun w El. LM.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy ma ktoś z Was taką koszulkę: http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/dla_...T_shirt_pilka/ ? Zna ktoś wymiary w centymetrach? Pisałem maila do sklepu, ale odpowiedzi nie dostałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
witam, potrzebuje ogladnac fete z rynku i nie moge wlaczyc tej kamerki http://www.krakow.pl/multimedialny_k..._krakowie.html
caly czas wyskakuje ze musze zainstalowac windows media player 11 i za cholere nie moge tego zrobic dla windowsa 7 ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję pomocy kogoś znającego się na komputerach (netbookach)
Muszę kupić netbooka - ma służyć mi w podróżach służbowych - więc niech radzi sobie z podstawowymi programami, ściąganiem poczty, obrabianiem dokumentów... Jakby ktoś mi podał (najlepiej linki do allegro czy czegoś podobnego- do danego typu) kilka do wyboru - które warto kupić - tak do 1100 zł - bo czytam te opisy i po pierwsze nie za wiele mi one mówią, po drugie nie mam pojęcia jak wygląda sprawa awaryjności w poszczególnych markach/modelach. poooomocy! ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|