|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szanujący się skauci, szanującego klubu mieli by jechać na mecz o pietruszke, podczas którego wszyscy beda myslec o fecie, żeby kogokolwiek ogladac? Naciągane troche
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pogmatwales
![]() nie mniej przyjechala do Krakowa zapewne kilkuosobowa ekipa, jedni robią co do nich nalezy i drudzy |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ciekawe skąd ludzie z OI wiedzą o kogo chodzi, skoro zapewne stan to trzyma mocno w tajemnicy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No właśnie nazwiska nie znają, wiedzą tylko że ma 31 lat , jest Holendrem i ma nazwisko rozpoznawalne w europie.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Teraz te 6 mln rozłóż co najmniej na 4 okienka transferowe. U nas rzadko, który klub wydaje w jednym na zawodników 2 mln euro, a co dopiero mowa o 6. Tu nie chodzi o ilość wydanej kasy, ale trzeba to robić z głową. Czas pokaże ile faktycznie wydamy na transfery. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z drugiej strony obliczyli też, że przez ostatnie kilkanascie miesiecy na transferach Z klubu Wisła zarobiła 9 mln euro. Patrząc na to, ta szóstka nie wyglada juz tak bardzo kosmicznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś jest cały dzień z Wisłą Kraków na Orange sport info.
Goścmi w studiu umieszczonym na krakowskim rynku był już Dziennikarz z Interia.pl - Krzysztof Mrówka Jakiś polityk z senatu kibic Wisły, Marek Kusto- były zaodnik Przed chwilą był Stan Valkx Valkx pytany o Ilieva, Wasilewskiego, Baszczyńskiego - odpowiedział że rozmawiają z wieloma zawodnikami, piorytetem są polacy. Ale sprawy wyglądają tak że ostatnie pół roku to były rozmowy z potencjalnymi kandydatami, na każą pozycję mieli 2-3 zawodników,on jeżdził po wielu krajach. Wszystko jest na ostatniej prostej, kończą negocjacje i teraz będą podpisywać umowy. Stan mówi że potrzebne są 3 wzmocnienia już na teraz żeby drużyna mogła grać jeszcze lepiej i kolejne 3 transfery żeby można było pogodzić wszystkie rozgrywki.
Ostatnio edytowane przez wwf : 29.05.2011 o godz. 09:08.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Member
Offline |
|
PS: Z tymi 6 mln na transfery to ostro przegięli Chyba, że chodzi o 6mln złotych.
Ostatnio edytowane przez matys2 : 29.05.2011 o godz. 09:18.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Danny Koevermans ma 33 lata.
A skąd znają narodowość i wiek? Myślisz, że ktoś znał wszystkie dane i nagle naszła go ochota podać tylko wiek i narodowość? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał to przypomnę: http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
Co prawda Staszka już nie ma, ale jak ktoś chce posłuchać pogadanki o Wiśle to pasuje ![]() Tych trzech pewnych to Iliev, Baszczyński i..? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mogę całą Niedziele dziś siedzieć i słuchać o Wiśle. Uwielbiam tego typu programy, Teraz wypowiadają się Musiał i Kmiecik.
Wspominanie przeszłości, analiza dzisiejszego stanu, rozmowy o przyszłości klubu. Dla kibica coś pięknego. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najwazniejsze, ze cos jest na rzeczy a jeszcze jak zostaniemy mile zaskoczeni jakimis ciekawymi transferami to tylko wisienka na torcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
||
Edit:
![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.05.2011 o godz. 09:52.
![]()
.
. |
||
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=12557 Edit: @Brzytwa128, LOL coś mnie zaćmiło z tym wiekiem
Ostatnio edytowane przez Thaboreth : 29.05.2011 o godz. 09:58.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
roznik 1978, mamy teraz 2011. To jest 32 lata (rocznikowo 33).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do gwiazdy.
Już od 2 okienek transferowych staramy się kogoś takiego pozyskać. Może być tak że facet siedzi gdzieś na ławce w Anglii, Niemczech, Włoszech , Hiszpanii. On do nas chętnie przyjdzie się odbudować na wypożyczenie, większość gaży będzie mu płacić tymczasowy klub. My sprawdzamy lige holenderską, a może być tak że facet z niezłym nazwiskiem, znany Holender siedzi na łace we Włoszech lub Hiszpanii. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Melikson przyciąga kibiców i to był w 100 % trafny transfer.
6 mln Euro na okienko transferowe , to chyba plan na najbliższe 3 lata. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
Według mnie conajmniej 4 wzmocnienia do podstawowego składu : lewy , środkowy i prawy obrońca, oraz podobny do Genkova umiejętnościami albo lepszy napastnik no i przydał by się jakiś konkretny rozgrywający. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
PS. Kwota, którą napisałem jest może zawyżona, ale ciężko jest oszacować ile bedą kosztować prowizje dla zawodnika i menadżera. Zakładam, że Wisła wydała w okienku zimowym na transfery niewiele mniej niż 2 miliony euro - bo za Meliksona 700 tysięcy, za Genkova 500 tysięcy, ale nie wierzę, że prowizji nie dostali menadżerowie Jaliensa i Pareiki plus sami zawodnicy
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 29.05.2011 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oglądałem teraz w Orange Sport info był program poświęcony Wiśle, był prezes Basałaj. Jak redaktor wspomniał o Wasilewskim to prezes się tak szeroko uśmiechnął, jak by było coś na rzeczy.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.partizan.rs/11196-ivica-i...A1ta-partizan/
Oficjalna strona Partizana. Z tego co rozumiem Iliev potwierdza, że odchodzi, ale dodaje, że to gdzie odejdzie wyjaśni się za kilka dni. Nie powiem - to może być konkretny transfer. Lekko się napaliłem. ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Krissu, to jest tak zwany MediaBox, czyli miejsce, gdzie wpisywane są wszystkie doniesienia z prasy i innych mediów...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Ale poniżej zdjęcia jest wypowiedź samego piłkarza, którą zacytowałem. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Fajne jest w tym wszystkim to ,że jak Stan mówi ,że zaplanował 6 transferów do klubu to rzeczywiście istnieje duże prawdopodobieństwo ,że tak będzie. Sam jestem bardzo ciekaw kogo Wisła sprowadzi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|