The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 14:58
Hmm...

A. R. Traore,myślę że około 800 k Euro mógłby kosztować.
Odpowiedz cytując
Arek10
Member

Od: 05.2009

Stary 27.05.2011, 15:02
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Może mała sonda. Jakiego piłkarza zatrudnilibyście z obecnej ekstraklasy do Wisły(oczywiście realnie dostępny). Jeśli więcej niż jeden to podać kolejność. Osobiście nie widzę za dużo Nazwisk dlatego pytam was
Dudu, Jeż, Grzelczak, Noll, Mila, Jankowski i może Marcus da Silva
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.05.2011, 15:03
Arek10 napisał(a):Wyświetl post
Żartujesz sobie z tym da Silvą?

Co do Grzelczaka fajną ma tą rundę wiosenną faktycznie, ale nie wiem czy nie będzie tak jak z Janoszką - jedną rundę zagra dobrą a potem już mało będzie strzelał...
Ostatnio edytowane przez Titto : 27.05.2011 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 15:05
Ravers napisał(a):Wyświetl post
Hmm...

A. R. Traore,myślę że około 800 k Euro mógłby kosztować.
ale ile sobie zażyczy Lechia tego sie narazie nie dowiemy, zresztą jeśli zostanie sprzedany to tylko za granice
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 27.05.2011, 15:07

Dudu i Jeż tak , reszta nie.

Traore byłby wzmocnieniem , ale wątpię żeby przeszedł do Krakowa.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
pawkas1992
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 27.05.2011, 15:16
Marcus da Silva ? chyba do Młodej Ekstraklasy
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.05.2011, 15:18
Cytat:
Co do Grzelczaka fajną ma tą rundę wiosenną faktycznie, ale nie wiem czy nie będzie tak jak z Janoszką - jedną rundę zagra dobrą a potem już mało będzie strzelał...
Sami-wiecie-kto też miał jedną tzw. "rundę konia" a wszyscy wiemy, jak to potem się potoczyło. W dodatku też od "miedziowych". Aż mi tu śmierdzi powiedzeniem "historia lubi się powtarzać"...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.05.2011, 15:19
Jeż jest całkiem przyzwoity, możnaby go kupić do środka. Melikson, Jeż i Sobolewski - byłoby to całkiem niezle trio.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.05.2011, 15:19
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
ale ile sobie zażyczy Lechia tego sie narazie nie dowiemy, zresztą jeśli zostanie sprzedany to tylko za granice
Traore bardzo dobry chłop

ale nie chciałbym go za cholere w Wiśle.
Dlaczego :
1.Na ławke za drogi, i szkoda go niszczyć
2.Wozi... Wystarczy Nam Mały który stara sie wozić ,jakby doszedł do tego Traore ktory nie podaje za często sadze ze bylo by wiecej animozji niz bramek.
3.Brak pozycji dla niego

podsumowując. Jeden szaleniec starczy w druzynie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Arek10
Member

Stary 27.05.2011, 15:49
da Silva na ligę by wystarczył, gra bez kompleksów, nie zastanawia się czy gra z Arką czy Legią.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2011, 19:04
da Silva na ligę by wystarczył, gra bez kompleksów, nie zastanawia się czy gra z Arką czy Legią.
masz na myśli tego 27-letniego piłkarza, który nie mieści się w składzie Bełchatowa?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13621
Odpowiedz cytując
Arek10
Member

Stary 27.05.2011, 19:29
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
masz na myśli tego 27-letniego piłkarza, który nie mieści się w składzie Bełchatowa?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13621
nie wiem w jakiej teraz jest formie ale jak kiedyś widziałem mecz Bełchatowa to zagrał bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.05.2011, 20:10
nie wiem w jakiej teraz jest formie ale jak kiedyś widziałem mecz Bełchatowa to zagrał bardzo dobrze.
to jest Wisła wielki klub ,a nie przechowalnia dla rezerwistów z innych zespołów w nazwie tematu jest napisane transferowe s-f...było to zapewne tak napisane ,żeby nie było kwiatków typu Ronaldo do Wisły , ale że ktoś się wyłamie w drugą stronę nie sądziłem....
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.05.2011, 21:44
Oceniasz zawodnika przez pryzmat jednego spotkania?
Ja widziałem prawie wszystkie spotkania Bełchatowa, w tym sezonie. Da Silva oprócz tego, że potrafi nieźle dryblować nie potrafi praktycznie nic. Nie trafia do bramki w najbanalniejszej sytuacji, z dośrodkowaniem też nie najlepiej...
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.05.2011, 16:55
W nawiązaniu do tych słów Nesty:

"A propos tego znanego zawodnika to tez jakis czas temu slyszalem, ze moze chodzic o bardzo znanego Holendra, ktory ma swietne kontakty z Valxem. No ale zobaczymy czy jeszcze nie za wczesnie na taki transfer. W kazdym razie mozna chociaz pomarzyc On sam na lamach Kickera wypowiadal sie kiedys, ze ma oferte z malo znanego klubu w Europie i dla wszystkich moze to byc wielka niespodzianka."

z tematu transferowego zacząłem zastanawiać się nad kandydatami.. do głowy przyszły mi dwa nazwiska: Andre Ooijer i Wilfired Bouma.. obaj to obrońcy, czyli coś czego poszukujemy.. tylko czy wiek pozwoliliby im jeszcze grać na poziomie LM...
Powód: JrQ-, też niedawno to przeczytałem;)
Ostatnio edytowane przez Zienczuk8 : 28.05.2011 o godz. 17:13.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.05.2011, 17:11
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
W nawiązaniu do tych słów Nesty:

"A propos tego znanego zawodnika to tez jakis czas temu slyszalem, ze moze chodzic o bardzo znanego Holendra, ktory ma swietne kontakty z Valxem. No ale zobaczymy czy jeszcze nie za wczesnie na taki transfer. W kazdym razie mozna chociaz pomarzyc On sam na lamach Kickera wypowiadal sie kiedys, ze ma oferte z malo znanego klubu w Europie i dla wszystkich moze to byc wielka niespodzianka."

z tematu transferowego zacząłem zastanawiać się nad kandydatami.. do głowy przyszły mi dwa nazwiska: Andre Ooijer i Wilfired Bouma.. obaj to obrońcy, czyli coś czego poszukujemy.. tylko czy wiek pozwoliliby im jeszcze grać na poziomie LM...
gdzieś przeczytałem, że to RvN
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.05.2011, 18:26
Mówicie o Alessandro Nesta?
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.05.2011, 18:28
Tak się rodzą plotki transferowe.

Jutrzejsze info w Fakcie "Nie Żewłakow, a wielokrotny reprezentant Włoch, Alessandro Nesta jest na celowniku Stana Valckxa"
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.05.2011, 18:53
chodzilo o nazwe uzytkownika..;P
Groundhopper
Odpowiedz cytując
mycha
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 28.05.2011, 19:25
Tym piłkarzem, lewym pomocnikiem z prawdziwego zdarzenia o którym gdzieś tam mowa, jest Budewijn Zenden.

Istnieje też temat Ruuda van Nisterloya
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 28.05.2011, 19:34
Wg. TM umowa RvN kończy się z 30 czerwca 2011.
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 28.05.2011, 19:37
mycha napisał(a):Wyświetl post
Tym piłkarzem, lewym pomocnikiem z prawdziwego zdarzenia o którym gdzieś tam mowa, jest Budewijn Zenden.

Istnieje też temat Ruuda van Nisterloya
Litości chłopie... Odstaw swoje...hmmm...preparaty Skąd wy takie cuda wyciągacie...hehe Zenden odpada a Ruud to fatamorgana...eh jeszcze nie teraz, ale może za 5,6 lat takie nazwiska mogą przychodzić do naszej ligi..
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.05.2011, 19:57
Zastnawia mnie kogo tam z Faktu,Przekretu czy Wybiorczej tak az bardzo nudzi sie w robocie ze wypisuje pod falyszwymi nickami na roznych naszych stronach albo nawet na tym forum bzdet typu "Van Nisterlooy w Wisle" jak 100 innych typu Kluivert .\

Naprawde to juz nie jest smieszne internetowy pseudo-dzinnikarzyno a jak to czytasz to serdeczny palec srodkowy w twoją strone
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 28.05.2011, 20:22
Ruud van Nistelrooy gra w HSV Hamburg, gdzie zarabia 5 milionów euro na rękę. W pewnym momencie chciał go sprowadzić od Niemców Real Madreyt, ale władze HSV się nie zgodziły.

Więc jak ktoś myśli że taki zawodnik może nawet przyjechać do Krakowa na kawę, to naszym sponsorem jest od wczoraj koncern Mittal steal a my mamy na transfery 50 milionów euro.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.05.2011, 20:37
wwf napisał(a):Wyświetl post
Ruud van Nistelrooy gra w HSV Hamburg, gdzie zarabia 5 milionów euro na rękę. W pewnym momencie chciał go sprowadzić od Niemców Real Madreyt, ale władze HSV się nie zgodziły.

Więc jak ktoś myśli że taki zawodnik może nawet przyjechać do Krakowa na kawę, to naszym sponsorem jest od wczoraj koncern Mittal steal a my mamy na transfery 50 milionów euro.
Nie gra, a GRAŁ. Za miesiac konczy mu sie kontrakt sprawdz sobie i jest powszechnie wiadome ze odchodzi z tego klubu. Gosc ma juz 35 lat, skad wiesz co swita mu w glowie? Ze sa dobrymi znajomymi z Valckxem to wiadomo. Jako, ze kontrakt wygasa mu za miesiac, bedzie mozna go wziac za darmo (nie trzeba nic placic odstepnego za jego transfer), dlatego duzo wiecej mozna mu zaoferowac w comiesiecznej pensji. W dodatku kontrakt moze byc tutaj skonstruowany wlasnie tak, ze dostanie MEGA PREMIE za ewentualny awans do LM.

Tak jak mowie, gosc ma juz 35 lat i skad wiesz co ma na mysli, moze chce zakonczyc kariere wprowadzajac jakiegos kopciuszka do Ligi Mistrzow, biorac pod uwage, ze nasz dyrektor sportowy dobrze sie z nim zna.

I uwaga - nie mowie, ze Ruud jest juz zaklepany we Wisle, no ale jednak, biorac pod uwage kogo mamy obecnie na stanowisku dyrektoroa sportowego oraz fakty, o ktorych wspomnialem wyzej, nie ma argumentow, ktorymi mozna by w 100% wykluczyc taki transfer. Przeciez jest wielu pilkarzy, ktorzy na ZAKOCZENIE KARIERY trafiali wlasnie do nieznanych klubow. Przykladow takich Rivaldo mozna by wymienic wiele, wiele wiecej. Moze los w takiej kwestii wlasnie usmiechnal sie do Wisly.

Polecam jeszcze zobaczyc linka:

http://borussia24.pl/news/552-gwiazd...iecia-za-darmo
Ostatnio edytowane przez sportnh : 28.05.2011 o godz. 20:42.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.05.2011, 20:38
A moze chodzi o to, ze rzeczywiscie ktos widzial RvN w towarzystwie Valxa, tyle tylko, ze dotyczy to niespodzianki na jutrzejszej fecie. Moze Ruud bedzie na lozy, pomacha, przywita sie itp. Tak spekuluje.. Z drugiej strony co to za niespodzianka mialaby byc.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.05.2011, 20:52
Ale by były jaja, jakby Wisła z van Nistelrooyem, Zendenem, Wasilewskim, Baszczyńskim, Dudkiem, Żewłakowiem i jeszcze jakimś kozakiem wdupiła w Bielsku Białej z Podbeskidziem

Panowie, zejdźmy na ziemię
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 28.05.2011, 20:52
Gosciu, nie mowie o tym klubie z Uzbekistanu ale chocby AEK ATENY. W katarze czy w innym sratarze nie ma Valxa.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 28.05.2011, 20:59
Zobaczymy co bedzie i tyle.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.05.2011, 21:06
nesta napisał(a):Wyświetl post
A moze chodzi o to, ze rzeczywiscie ktos widzial RvN w towarzystwie Valxa, tyle tylko, ze dotyczy to niespodzianki na jutrzejszej fecie. Moze Ruud bedzie na lozy, pomacha, przywita sie itp. Tak spekuluje.. Z drugiej strony co to za niespodzianka mialaby byc.
Może chodzi o tą niespodziankę? Chyba , że więcej tych niespodzianek się szykuje

http://www.facebook.com/WislaKrakow/...50262222986282
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów