|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Hmm...
A. R. Traore,myślę że około 800 k Euro mógłby kosztować. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Żartujesz sobie z tym da Silvą?
Co do Grzelczaka fajną ma tą rundę wiosenną faktycznie, ale nie wiem czy nie będzie tak jak z Janoszką - jedną rundę zagra dobrą a potem już mało będzie strzelał...
Ostatnio edytowane przez Titto : 27.05.2011 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dudu i Jeż tak , reszta nie. Traore byłby wzmocnieniem , ale wątpię żeby przeszedł do Krakowa. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Marcus da Silva
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeż jest całkiem przyzwoity, możnaby go kupić do środka. Melikson, Jeż i Sobolewski - byłoby to całkiem niezle trio.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ale nie chciałbym go za cholere w Wiśle. Dlaczego : 1.Na ławke za drogi, i szkoda go niszczyć 2.Wozi... Wystarczy Nam Mały który stara sie wozić ,jakby doszedł do tego Traore ktory nie podaje za często sadze ze bylo by wiecej animozji niz bramek. 3.Brak pozycji dla niego podsumowując. Jeden szaleniec starczy w druzynie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
da Silva na ligę by wystarczył, gra bez kompleksów, nie zastanawia się czy gra z Arką czy Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13621 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
w nazwie tematu jest napisane transferowe s-f...było to zapewne tak napisane ,żeby nie było kwiatków typu Ronaldo do Wisły , ale że ktoś się wyłamie w drugą stronę nie sądziłem.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja widziałem prawie wszystkie spotkania Bełchatowa, w tym sezonie. Da Silva oprócz tego, że potrafi nieźle dryblować nie potrafi praktycznie nic. Nie trafia do bramki w najbanalniejszej sytuacji, z dośrodkowaniem też nie najlepiej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W nawiązaniu do tych słów Nesty:
"A propos tego znanego zawodnika to tez jakis czas temu slyszalem, ze moze chodzic o bardzo znanego Holendra, ktory ma swietne kontakty z Valxem. No ale zobaczymy czy jeszcze nie za wczesnie na taki transfer. W kazdym razie mozna chociaz pomarzyc On sam na lamach Kickera wypowiadal sie kiedys, ze ma oferte z malo znanego klubu w Europie i dla wszystkich moze to byc wielka niespodzianka."z tematu transferowego zacząłem zastanawiać się nad kandydatami.. do głowy przyszły mi dwa nazwiska: Andre Ooijer i Wilfired Bouma.. obaj to obrońcy, czyli coś czego poszukujemy.. tylko czy wiek pozwoliliby im jeszcze grać na poziomie LM... Powód: JrQ-, też niedawno to przeczytałem;)
Ostatnio edytowane przez Zienczuk8 : 28.05.2011 o godz. 17:13.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mówicie o Alessandro Nesta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tym piłkarzem, lewym pomocnikiem z prawdziwego zdarzenia o którym gdzieś tam mowa, jest Budewijn Zenden.
Istnieje też temat Ruuda van Nisterloya |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wg. TM umowa RvN kończy się z 30 czerwca 2011.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Skąd wy takie cuda wyciągacie...hehe Zenden odpada a Ruud to fatamorgana...eh jeszcze nie teraz, ale może za 5,6 lat takie nazwiska mogą przychodzić do naszej ligi..![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zastnawia mnie kogo tam z Faktu,Przekretu czy Wybiorczej tak az bardzo nudzi sie w robocie ze wypisuje pod falyszwymi nickami na roznych naszych stronach albo nawet na tym forum bzdet typu "Van Nisterlooy w Wisle" jak 100 innych typu Kluivert .\
Naprawde to juz nie jest smieszne internetowy pseudo-dzinnikarzyno a jak to czytasz to serdeczny palec srodkowy w twoją strone ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ruud van Nistelrooy gra w HSV Hamburg, gdzie zarabia 5 milionów euro na rękę. W pewnym momencie chciał go sprowadzić od Niemców Real Madreyt, ale władze HSV się nie zgodziły.
Więc jak ktoś myśli że taki zawodnik może nawet przyjechać do Krakowa na kawę, to naszym sponsorem jest od wczoraj koncern Mittal steal a my mamy na transfery 50 milionów euro. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Tak jak mowie, gosc ma juz 35 lat i skad wiesz co ma na mysli, moze chce zakonczyc kariere wprowadzajac jakiegos kopciuszka do Ligi Mistrzow, biorac pod uwage, ze nasz dyrektor sportowy dobrze sie z nim zna. I uwaga - nie mowie, ze Ruud jest juz zaklepany we Wisle, no ale jednak, biorac pod uwage kogo mamy obecnie na stanowisku dyrektoroa sportowego oraz fakty, o ktorych wspomnialem wyzej, nie ma argumentow, ktorymi mozna by w 100% wykluczyc taki transfer. Przeciez jest wielu pilkarzy, ktorzy na ZAKOCZENIE KARIERY trafiali wlasnie do nieznanych klubow. Przykladow takich Rivaldo mozna by wymienic wiele, wiele wiecej. Moze los w takiej kwestii wlasnie usmiechnal sie do Wisly. Polecam jeszcze zobaczyc linka: http://borussia24.pl/news/552-gwiazd...iecia-za-darmo
Ostatnio edytowane przez sportnh : 28.05.2011 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A moze chodzi o to, ze rzeczywiscie ktos widzial RvN w towarzystwie Valxa, tyle tylko, ze dotyczy to niespodzianki na jutrzejszej fecie. Moze Ruud bedzie na lozy, pomacha, przywita sie itp. Tak spekuluje.. Z drugiej strony co to za niespodzianka mialaby byc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale by były jaja, jakby Wisła z van Nistelrooyem, Zendenem, Wasilewskim, Baszczyńskim, Dudkiem, Żewłakowiem i jeszcze jakimś kozakiem wdupiła w Bielsku Białej z Podbeskidziem
Panowie, zejdźmy na ziemię ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gosciu, nie mowie o tym klubie z Uzbekistanu ale chocby AEK ATENY. W katarze czy w innym sratarze nie ma Valxa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy co bedzie i tyle.
|
|