The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 13:57
Tusk zamyka Wembley. Nie będzie finału LM
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 27.05.2011 o godz. 14:04.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 27.05.2011, 14:00
MatMario napisał(a):Wyświetl post
jak mu stec napisze że fajnie jest się kochać z facetem to też spróbuje bo przecież trzeba być otwartym... A nie dzikim
po zdjęciu w Twoim profilu profilu wnoszę, że rozkosze miłości z facetem już poznałeś...

FYI - mecz widziałem w knajpie w towarzystwie kibiców Barcy i Realu... siedzących przy jednym stoliku.... i tak, nikt nikogo po mordzie nie lał
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.05.2011, 14:04
Cytat:
a dla kogo lepiej? ja tam wolę żeby kibole się po mordach lali w lesie a nie na stadionie
Dla mnie, bo ja wole zeby sie lali na stadionie na ktory zbey wejsc musialbym zaplacic niz w barze obok ktorego moge przechodzic bedac na wycieczce w slonecznej Hiszpanii. Chyba proste?

Cytat:
FYI - mecz widziałem w knajpie w towarzystwie kibiców Barcy i Realu... siedzących przy jednym stoliku.... i tak, nikt nikogo po mordzie nie lał
Ja bylem kiedys na meczu gdzie byli kibice i sie nie bili z nikim :O
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2011, 14:05
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
po zdjęciu w Twoim profilu profilu wnoszę, że rozkosze miłości z facetem już poznałeś...

Ty ja też mam 2 znajomych żydów... i ....a po mordzie sie nie lejemy

te i koleżanke
a tak nawiasem mówiąc nawet bardzo się lubimy

zybert77 kolejny oświecony kosmopolita który jest "prawdziwym" kibicem a nie tym przeklętym "kibolem".

GW mu napisała jak się dopinguje w Hiszpanii to uwierzył, jak mu stec napisze że fajnie jest się kochać z facetem to też spróbuje bo przecież trzeba być otwartym... A nie dzikim
hahaha to jest ta tzw. pseudo tolerancja... nowoczesny świat. Teraz kibic Wisły musi siedzieć z żydem obok siebie na meczu i pojijać wspólnie cole. Najlepiej jakby to były pedały i czarni w jednym
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 14:10.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.05.2011, 14:07
Tak i jeszcze jestem gwiazdą serialu...

A Pablooo codziennie rano goli język
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 14:07

Śląsk i Ruch obok siebie. Jakieś cuda się chyba dzieją, że sie nie pozabijali, bo przecie to bandyci
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:09
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie, bo ja wole zeby sie lali na stadionie na ktory zbey wejsc musialbym zaplacic niz w barze obok ktorego moge przechodzic bedac na wycieczce w slonecznej Hiszpanii. Chyba proste?
a ja tam wolę na stadionie nie oglądać zwierzyńca jak z Bydgoszczy... choć zdaję sobie sprawę, że chodzą na mecze ludzie, którzy chcą się po mordzie lać
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:11
Cytat:
a ja tam wolę na stadionie nie oglądać zwierzyńca jak z Bydgoszczy... choć zdaję sobie sprawę, że chodzą na mecze ludzie, którzy chcą się po mordzie lać
Dobra to jesli juz doszlismy do wniosku ze Ty wolisz zeby sie nie lali na stadionach a ja wole zeby sie nie lali pod barem to czyja wola jest wazniejsza? Co teraz? Zamykac stadiony czy bary?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 27.05.2011, 14:14

Jakie to proste Polecam
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:17
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ty ja też mam 2 znajomych żydów... i ....a po mordzie sie nie lejemy

te i koleżanke
a tak nawiasem mówiąc nawet bardzo się lubimy

hahaha to jest ta tzw. pseudo tolerancja... nowoczesny świat. Teraz kibic Wisły musi siedzieć z żydem obok siebie na meczu i pojijać wspólnie cole. Najlepiej jakby to były pedały i czarni w jednym
różnica między nami jest taka, że ja bym powiedział, że mam znajomych kibiców Cracovii .. i koleżankę...

a dla Ciebie to są żydzi... albo pedały... albo czarni...
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dobra to jesli juz doszlismy do wniosku ze Ty wolisz zeby sie nie lali na stadionach a ja wole zeby sie nie lali pod barem to czyja wola jest wazniejsza? Co teraz? Zamykac stadiony czy bary?
zamykać wszystkie miejsca, gdzie jest niebezpiecznie - czy z tym się zgodzisz?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.05.2011, 14:20
Drogi, place zabaw, baa- w domu nawet przebywać nie można, bo gaz może pier***nąć. Coś jeszcze?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:22
różnica między nami jest taka, że ja bym powiedział, że mam znajomych kibiców Cracovii .. i koleżankę...

a dla Ciebie to są żydzi... albo pedały... albo czarni...
Dla mnie to są Łukasz i Rafał... a koleżanka Kasia
Chyba nie myslałeś, ze zwracam się do nich per żydzie, albo żydówko

No jasne! Pewien Krzysztof miał to nawet w swoim programie wyborczym
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 14:26.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.05.2011, 14:25
Tak i jeszcze jestem gwiazdą serialu...

A Pablooo codziennie rano goli język
Jak widać na załączonym obrazku
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:26
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Drogi, place zabaw, baa- w domu nawet przebywać nie można, bo gaz może pier***nąć. Coś jeszcze?
widzę, że nic nie zrozumiałeś z nauczki od UEFA sprzed kilku sezonów...

Niedługo puchary więc radzę sobie przypomnieć... oszczędzi Ci to zgryzot na wypadek gdyby mieli nam zamknąć trybunę (lub stadion) bo paru idiotom się będzie chciało małpować... albo żydować... albo pedałować....
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:28
Cytat:
I jak wtedy dojade na zamkniety stadion skoro droga bedzie zamknieta. Jak polece do Hiszpanii skoro lotniska beda nieczynna bo w samolotach lataja terrorysciu. troche pomyslunku
drozd:
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 14:28
albo pedałować....
Maaskant przyjeżdża rowerem na stadion, no i jeszcze takie fajne stojaki do welocypedów mają byc przy stadionie
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:29
No jasne! Pewien Krzysztof miał to nawet w swoim programie wyborczym
Czekam aż zaprosisz go i kozę żeby doping prowadzili... tylko się boję, że kozie mogą nie wydać karty kibica - bo odcisk racicy to nie to samo co podpis
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:31
Czekam aż zaprosisz go i kozę żeby doping prowadzili... tylko się boję, że kozie mogą nie wydać karty kibica - bo odcisk racicy to nie to samo co podpis
A czemu ja? To raczej ty chcesz wszystko zamykać, ja jestem raczej liberalny

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.05.2011, 14:34
zybert77 nie wiem czy ktoś o to już Cię pytał- 77 w Twoim nicku to rok urodzenia? czy tak jak czasem 88 znaczy coś innego niż data?

bo jeśli tak, to odnoszę wrażenie, że ma to znaczyć Gadający Głupoty?

Weź nie obraź się chłopie, ale tak sobie czytam, analizuję i wychodzi mi, że jesteś mega kosmitą chyba. Świat chcesz naprawiać? Wielu już takich było i jak widać nie udało im się. Szkoda więc Twojego zachodu i późniejszego rozczarowania.

i dla Twojej pożywki- żyd to żyd, pedał to pedał, a czarny jest czarny (bo nie zielony przecież?)
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

A czemu ja? To raczej ty chcesz wszystko zamykać, ja jestem raczej liberalny
cóż, dla Ciebie w końcu nic złego się nie dzieje... a i gieroj dziennikarce kręgosłupa nie złamał ... a może go sprowokowała
Ostatnio edytowane przez zybert77 : 27.05.2011 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

ten temat to straszne gówno

zbanujcie tego idiote bo tych wypocin sie czytać nie da
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:37
salek napisał(a):Wyświetl post
i dla Twojej pożywki- żyd to żyd, pedał to pedał, a czarny jest czarny (bo nie zielony przecież?)
Wytłumaczysz to UEFA jak nam zamknie stadion?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:40

zybert77- nawet Mariborczyk, którego polskie realia powinny gówno obchodzić ma więcej jaj niż Ty.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.05.2011, 14:42
szczerze? idąt Twoim tokiem myślenia- UEFA zamyka wszystkie stadiony, bo tam przecież sami szowiniści, antysemici (kto to jest semita Twoim zdaniem?) i ksenofobi.

Nie ma kibiców- nie ma sponsorów, nie ma telewizji, nie ma kasy, nie ma sportu... widzisz tu pewną logikę? Niech zamykają... tylko dopowiedz sobie na pytanie, z czego te darmozjady będą żyły?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:45
cóż, dla Ciebie w końcu nic złego się nie dzieje... a i gieroj dziennikarce kręgosłupa nie złamał ... a może go sprowokowała
Czytnij sobie... tam psycholodzy mówią pewne ciekawe rzeczy o których juz mowa padła.
http://www.rp.pl/artykul/505353,6634...pieczniej.html
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...l?ticaid=1c60f

Troche inne spostrzerzenie niż w GW nie prawda?

Cytat:
- W roku wejścia w życie nowych rozwiązań 2009 odnotowano 237 wybryków o charakterze chuligańskim, rok później tylko 152, co daje spadek aż o prawie 36% - wylicza Adam Rapacki, przypominając, że co roku w Polsce odbywa się kilka tysięcy imprez sportowych, w tym ponad dwa tysiące meczów piłki nożnej. Zdecydowana ich większość przebiega spokojnie.
hmmm... i Kibice w Mariborze też to wiedzą?
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2011 o godz. 14:49.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:46
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

zybert77- nawet Mariborczyk, którego polskie realia powinny gówno obchodzić ma więcej jaj niż Ty.
no i czego to ma niby dowodzić? myślisz, że jak wkleisz zdjęcie to uznam, że kibolom trzeba rozwijać czerwony dywan jak na Lechu bo o atmosferę dbają?

Znacznie bliżej mi do poglądów kibica z Gdyni niż do Was: http://www.weszlo.com/news/6945

Więc pozwól, że protestował nie będę. Co więcej zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:48
Czytnij sobie... tam psycholodzy mówią pewne ciekawe rzeczy o których juz mowa padła.
http://www.rp.pl/artykul/505353,6634...pieczniej.html
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...l?ticaid=1c60f

Troche inne spostrzerzenie niż w GW nie prawda?
jestem pewien, że Ci co byli na meczu PP to podzielają... szczególnie jedna dziennikarka
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:51
salek napisał(a):Wyświetl post
szczerze? idąt Twoim tokiem myślenia- UEFA zamyka wszystkie stadiony, bo tam przecież sami szowiniści, antysemici (kto to jest semita Twoim zdaniem?) i ksenofobi.

Nie ma kibiców- nie ma sponsorów, nie ma telewizji, nie ma kasy, nie ma sportu... widzisz tu pewną logikę? Niech zamykają... tylko dopowiedz sobie na pytanie, z czego te darmozjady będą żyły?
albo się kluby podporządkują albo ich biznes zbankrutuje... na Wiśle też zrozumieli że trzeba uważnie wchodzących kontrolować bo się komuś może nóż wysmyknąć z kieszeni
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:51
Cytat:
no i czego to ma niby dowodzić? myślisz, że jak wkleisz zdjęcie to uznam, że kibolom trzeba rozwijać czerwony dywan jak na Lechu bo o atmosferę dbają?

Znacznie bliżej mi do poglądów kibica z Gdyni niż do Was: http://www.weszlo.com/news/6945

Więc pozwól, że protestował nie będę. Co więcej zamierzam dopingować i cieszyć się z mistrzostwa.
Pisali - fans. Czyt. fanom, kibicom. Ideologię "kibola" do fanatyków, ultrasów (ogólnie tych, dla których Wisła to nie jest tylko miejsce do zeżarcia kiełbaski i zapalenia papierosa) dorabiasz sam. W rodzinie zawsze musi się znaleźć czarna owca (a co dopiero w tak licznej).

Jeżeli nie będziemy razem (E+G) jak i całe środowisko kibicowskie, to z tego protestu nic nie wyjdzie.

PS- jak Tusk nakaże by wydawać zakazy stadionowe tym, którzy na stadion przychodzą w jeansach to będziesz protestował czy też zaczniesz popylać w spodenkach czy Bóg wie czym jeszcze?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów