The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2011, 08:14
Cytat:
A jaki jest Twój pomysł?
Ja podzielam zdanie palikota i tez rozumiem Twoje argumenty ale nie do konca sie z nimi zgadzam.
Jesli chodiz o milczacy protest to uwazam ze jest to tak jak piszesz wojna na wyniszczenie. Ale juz nie zgadzam sie ze w tej wojnie ucierpimy tylko my.
Po pierwsze, protest ten bedzie sluszny jedynie wtedy jak potrwa dlugo, wtedy moze osiagnac cel.
Po drugie, nie krytykuje na sile tej formy poniewaz jest to taka pierwsza forma, pierwszy pomysl wybrany przez OZSK. Poczekajmy do nowych rozgrywek, beda mieli pol lata na myslenie, na organizacje to powinni wymyslec cos nowszego, lepszego
Po trzecie jestem zdania ze ten milczacy protest to nie musi zdzialac cudow. On swoja role juz spelnil. Jeydnie brakiem dopingu podczas meczow (czyli zerowy naklad, wystarczy nie spiewac, nic nie robic) sprawilismy ze czesc mediow zastanawia sie nad naszym problemem. Jakas tam debata jest, i chociazby mialoby to dotyczyc kilku portali internetowych i Canal+ to mysle ze warto. Watpie zeby ktos sie interesowal zmaykaniem stadionow czy zwijaniem chlopakow za transparent Donald ma Tole jesli pod zamknieciu Legii i Lecha przeszlibysmy do porzadku dziennego. Transparenty niespelnione rzadu obietnice pojawialy sie juz o wiele wczesniej i jakos nikt sie o tym nie zajaknal... Teraz chociaz zwrocilismy uwage na problem
Jesli o problemie sie mowi to juz chyba nie jest zle? Jak sie mowi to znaczy ze komus jednak na tym dopingu zalezy, ze ktos sie bedzie buntowal przeciwko Tuskowi bo przez tego lajdaka psuje sie produkt pt Ekstraklasa

Wniosek: Nie podchodzilbym do tej formy protestu jako do zlej i nie uznawalbym jej za pierwsz ai ostatnia forme. To jest po prostu poczatek. Dzieje sie juz wiele, wyszla ta gazetka kibicowska, w tv i internecie mozna zobaczyc wywiady z kibicami (a raczej narazie ze Staruchem- nie zeby to nie byl kibic (KIBOL! hehe) - napisalem kibicami ale jak narazie to raczej wywiady z kibicem). A wiec czekamy dalej i napewno sie sprawa rozkreci.
Sam natomiast jestem zdania ze najszybciej problemem zainteresowalby sie klub jesli by przestac chodzic na mecze. Nic tak nie zaboli klubow jak odciecie od kasy- no coz taki swiat. Wszystko jest pieknie ale jakby im kase odciac to nagle by zaczeli o swoich walczyc...- tylko trzeba sie zatsanowic pierw czy na taka forme jestesmy zdolni, zgrani. Patrzca poprzez pryzmat mojego klubu to mysle ze byloby ciezko...
No i tak jak piszecie wyzej. Akcja informacyjna, ulotki itd Trzeba ludzi uswiadamiac bo wiadomo ze nieprawda powiedziana sto razy staje sie prawda a wiec w dobie mediow jesli czlowiek sie naslucha tych wszystkich glupot z tv to w to swiecie wierzy. On nie ma innej alternatywy, wiec mu ja stworzymy - o czym jestem przekonany
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów