|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powiniśmy wypożyczyć kurto do innej drużyny ligowej z doła tabeli by się ogrywał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A ponoć Staszek był zachwycony Baszczem na stoperze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Chyba nigdy gorączka transferowa nie zaczeła sie tak szybko.. Jeszcze dwie-trzy kolejki PRZED końcem ligi była mowa o Baszczu, Wasilewskim itd...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Już w przyszłym tygodniu można się spodziewać pierwszych wzmocnień, no chyba że pył wulkaniczny nie pozwoli na przyloty zawodników do Krakowa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
pył już dawno poleciał w cholerę, ciekawe czy będą to naprawdę wzmocnienia, Stan wie co robi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A możesz powiedzieć którzy piłkarze z naszego zespołu prezentują poziom sportowy na Ligę Mistrzów ? Wg mnie tylko Melikson i Pareiko ,więc o czym my mówimy ? Nie sprowadzimy w jednym okienku 10 zawodników na LM . Od razu dodam ,że dla mnie poziomem sportowym na Ligę Mistrzów jest poziom który umożliwia dobre zaprezentowanie się już w samych rozgrywkach Ligi Mistrzów a nie tylko zakwalifikowanie się do tych rozgrywek .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Możecie to wykasować, ale koluniu o ksywie matys2 - POBIŁEŚ REKORD! W ogóle jak tutaj zajrzeć to można natrafić na dziesiątki znawców, zorientowanych i ekspertów. Szkoda, że tutaj się marnują, jeszcze przed otwarciem okienka ściągnęliby nam Messiego, CR7, Iniestę i Xaviego. Wisło działaj! Wykorzystaj wiedzę i doświadczenie ekspertów-forumowiczów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Podejżewam, że ty sam tez tego nie wiesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Mysle ze na 1 rok mozna by go sprobowac, to jednak nie napastnik wiec kondycja az tak bardzo nie jest wazna, mowie to bardziej w kontekscie lataj dziury, a dodatkowo takiego Cikosza moglby sporo nauczyc |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak generalnie sprawdzały się do tej pory doniesienia Białońskiego w temacie transferów. Wiem, że spośród dziennikarzy sportowych jest on jednym z kumatszych, ale ile z jego zapowiedzi przekuwało się w rzeczywistość?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie żadnego innego scenariusza niż pozostanie Chaveza we Wiśle. Ten zespół trzeba wzmacniać, a nie znowu przemeblować, dlatego wierzę w działaczy na czele ze Stanem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli sprawa z Wasilewskim okazałaby się prawdziwa to by oznaczało, że Cupiał stawia wszystko na jedną kartę i dał wolną rękę ( czyt. kasiorę ) Staszkowi co do transferów.
Cieszy również to , że klub już po zdobyciu MP odrazu porządkuje sprawy kadrowe ( czyt. pożegnanie z Żurawskim, Boukhari i Branco ) a nie czeka na rozpoczęcie przygotowań do nowego sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Goool.pl pisze nie tylko o powrocie Baszczyńskiego, ale i Kosowskiego, któremu jak wiadomo kończy się kontrakt.. jak dla mnie obie kandydatury są bardzo dobre.. Stan chciał ściągnąć paru Polaków, a kogoś z naszej ligi raczej ciężko będzie chyba wyciągnąć..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy wiem, czy wydawanie sporych pieniędzy na Wasilewskiego po koszmarnej kontuzji to kierunek jaki powinna obrać Wisła. Podobnie ma się sprawa z 34-letnim już Baszczyńskim. Na ekstraklasę obaj zawodnicy powinni wystarczyć, ale taki Baszczyński już kilka razy nie dał rady w el. LM, więc tym razem miałby dać?
Sądzę, że jednak Valcx pójdzie w kierunku piłkarzy zagranicznych. PS. Kosowskim to powinni zainteresować się w Gdańsku, albo Białym.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 26.05.2011 o godz. 19:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No Kosa i Baszczu napewno pomogą w walce o LM - pilkarz im starszy tym lepszy a do tego już tyle razy pomogli nam awansować że chyba warto spróbować .No nie?
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nareszcie normalna i zdrowa polityka transferowa mojego ukochanego klubu! Dożyłem tych czasów. Alleluje!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie z tego co pamiętam Stan pracuje po "wielkiemu cichu" a dziennikarzyny strzelaja przeważnie na oslep....Przynajmniej tak było
Dlatego w dziennikarskie wypominki bym nie wierzył...![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Podoba mi się to podejście Wisły do spraw transferowych w tym roku. Już w zimie nastąpiły przemyślane transfery, a teraz miejmy nadzieję będzie podobnie. Widać też tą atmosferę mobilizacji, że walka o LM zaczyna się już od pierwszego dwumeczu, a nie dopiero od ,,poważnego rywala", a w pierwszych rundach jakoś to będzie.
Jeszcze nie odbyła się mistrzowska feta, a Wisła już nastawiona na walkę o kolejne cele. Nie ma samozadowolenia i osiadania na laurach. Jest świadomość dobrze wykonanej pracy i oczy zwrócone w przyszłość. Jest odpowiednio dużo czasu na uzupełnienie drużyny wartościowymi piłkarzami. Nie uważam Stana Valxa za cudotwórcę, ale za profesjonalistę. Dlatego nie oczekuję nie wiadomo czego. Liczę, że Wisłę wzmocnią wartościowi piłkarze. Nie wymagajmy jednak zbyt wiele- taki Melikson nie trafia się za każdym razem. Już dawno z taką nadzieją nie patrzyłem na nasz start w europejskich pucharach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Baszczu i Kosa jak najbardziej, pod każdym względem, sportowym i finansowym wygląda to nieźle |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Ale oczywiście, poza tym przymierzano pod Wawel jeszcze 1241242335 piłkarzy którzy jednak nie dotarli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
dzisiejsze spotkanie z maaskantem, mówił o baszczu, a raczej nie mówił
http://www.malopolskatv.pl/na-kawie-z-maaskantem/ |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja jestem za, mielibysmy swojego Gary Nevilla i Giggsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Jeśli Stan jest zadowolony z Baszcza , a Baszczu grał w podstawowym składzie to może być to jako wzmocnienie. Na tą chwile potrzeba nam doświadczonych zawodników na obronie , bo czasu na ogrywanie się młodych nie ma. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cieszy to ze widac golym okiem-jest juz jakis grunt zeby mozna bylo cos tu zbudowac.
DO meczow el w Pucharach jeszcze jest troche czasu a tu juz padaja nazwiska ,deklaracje,choc i tak oni wszytscy pracuja po cichu i z reguly lubia wywodzic w pole dziennkarzy ![]() Stan to 100% profesjonalista,naprawde to nasz najlepszy transfer od wielu lat. Jesli wiec z tych nowych transferow sa to ludzie majacy pojecie o pilce jak Genkov to mysle ze po raz pierwszy od dawna przystapimy do Pucharow wzmocnieni a nie oslabieni. Zwlaszcza ciekawi mnie ten "klasowy napastnik" zobaczymy kogo nam wymyslą![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|