|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podbeskidzie zaczyna budowę stadionu w tym roku bodajże i pewno będzie grało poza BB z tego co mi kumpel powiedział. Ma mieć 15 tysięcy skromny jak w Gliwicach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
W Gliwicach będzie na 10 tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Taka jest ostatnia informacja na temat stadionu BB.
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...ow_przesuniety Swoją drogą bardzo lubię to miasto z najładniejszym dworcem w kraju ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Skromny to jest u mnie w Radomiu na Radomiaku na derbach max 8 tys. Na Ekstraklasę 15 tys. jest w sam raz, i tak nie zawsze będzie komplet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przepraszam nie chciałem żeby skromny miało wydźwięk pejoratywny, raczej chodziło mi o to że będzie idealnie dopasowany do potrzeb i skali. BB naprawdę może stworzyć ciekawy klimat dla futbolu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mieli dziś na komisji ligi rozpatrzyć anulowanie kartki Mili ze Śląska.
Wiadomo już coś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sorry za OT, ale nie mogę się nie zgodzić
Dworzec w Bielsku jest naprawdę przyjemny, a sernik i kawa w jednej kawiarence tam przebija wszystkie na rynku razem wzięte ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
,,Lewy obrońca Cracovii pokazał klasę w meczu z Jagiellonią. Zresztą nie tylko on i nie tylko w tym meczu, bo gracz „Psów” wiosną zapomniał o tym, jaką dyspozycję prezentował w minionej rundzie i teraz gra dużo lepiej. Stuart przyczynił się bezapelacyjnie do tego, że krakowski klub nie stracił gola z „Jagą”." http://www.igol.pl/article,35685.html Hahaha igol zna się na rzeczy
jest to opis Hesdeya Stuarta...
Ostatnio edytowane przez ciesla093 : 26.05.2011 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wolalbym zeby w Ekstraklasie moje miasto bylo reprezentowane przez BKS Stal, nooo ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. Przynajmniej jeden bardzo bliski wyjazd sie szykuje
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A to jakieś wyjazdy będą w przyszłym sezonie? Bo jak tak dalej będzie to niewiele albo i 0 .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sami po nas przyjadą
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...mpaign=5792171 Czyli kartka dla Mili utrzymana. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj Zdanowska tam w Łodzi ostro naobiecywała. Skąd ona tylko na to wszystko weźmie pieniądze w tym bajzelu, który zrobił Kropiwnicki.
Ciekawe, że obiecała 140 mln dla ŁKS i 140 mln dla Widzewa, czyli nie ma szans na stadion powyżej 30k na Widzewie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 26.05.2011 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
zydy po 27 kolejkach spedzonych na dnie nie po to sie wydostawały ze strefy spadkowej, żeby tam zaraz wracać ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podoba mi sie system gry jaki jest w Rumunii ,w tabeli 18 zespołów i spadaja aż 4 ,wiec sie w tej lidze pilkarze raczej nei opi**dalaja ,bo kazdy mecz bardzo wazny. Ponadto bym zmienil granie w Polsce na wiosna-jesien
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Rumunii nie ma PZPN i licencji. Gdyby u nas prawo było egzekwowane to liga liczyłaby 10-12 zespołów, bo nikt więcej w tym kraju nie spełnia warunków.
Taki ŁKS nie płaci pensji od dwóch miesięcy, a teraz jeszcze musi wypłacić premie za awans. Cienko to widzę. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
najładniejszy dworzec póki co to w Tarnowie do momentu pewnie gdy zrobią w Wrocławiu. http://www.tarnow360.pl/dworzec-pkp |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba Wisła nie, bo się nie przyczepili w tym roku, a mogli się przyczepić.
Ciekawą sprawą będzie powrót kolejnych emerytów do Polski. Saganowski (33l) po 6 latach wojaży może wrócić do ŁKS-u. Kosowski (34l) po ponad 3 lat od odejścia z Wisły może wrócić do.. Wisły. Baszczyński (34l) nie był w Polsce tylko 2 lata, ale już chyba ma dość i może wrócić do Wisły. Wasilewski (31l) wyjechał z Polski 4 lata temu, karierę zrobił, ale okupił to fatalną kontuzją. Wybierze Wisłę? Dudek (38l) może wrócić do kraju. Czy wybierze Legię? Wątpię. Kogoś po 30-stce jeszcze tam mamy nie licząc Boruca i Jelenia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak na szybko z bardziej znanych:
Malarz, Kowalewski, Lewandowski (Mariusz ofc ), Rasiak , Sosin, Sznaucer, Włodarczyk, Kukiełka, Wichniarek, Zdebel, GŁOWACKI, Iwański, Gruszczyński, Pawełek. Jeszcze za parę miechów 30stkę bd mieć Witkowski.
Ostatnio edytowane przez filemon : 26.05.2011 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj chyba żaden z nich nie wróci do nas
Oczywiście zapomniałem o Żewłakowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja pisałem wyłącznie o poważnych kandydatach, a nie o Rogerach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Skoro mówicie że jest teraz bogato i pięknie to musiało się wiele pozmieniać przez te góra 5 lat. PS. Dworzec w Tarnowie żadna rewelacja. Krakowski ładniejszy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Profus zainwestuje w ŁKS ?
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mil...727,1,722.html |
|
|