The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2011, 13:36
bez zimowych wzmocnień Maaskant niewiele by zdziałał .Obecny sukces to przynajmniej w 50 % zasługa wspaniałych transferów jakie dokonał Valckx (Melikson,Genkow,Pareiko) jakby ich nie było to obawiam sie że skończylibyśmy na 3-5 miejscu.

Wierze że w lecie Stan sprowadzi Maaskantowi równie świetnych zawodników i ugryziemy wreszcie te upragnioną od lat Lige Mistrzów
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.05.2011 o godz. 13:40.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.05.2011, 13:39
AYALA napisał(a):Wyświetl post
w dużej mierze obecny sukces to zasługa nie tyle Maaskanta ale Valckxa.Bez jego zimowych transferów Maaskant niewiele by zrobił ,obstawiam że bylibyśmy na 3-5 miejscu.Melex i Gienek pociągneli ten zespół
Maaskant tez swoje dołozył - treningi, dzieki ktorym pilkarze przez 90 minut maja siły na bieganie to jego zasluga, podobnie jezeli chodzi o przygotowanie indywidualne pilkarzy.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.05.2011, 14:05
AYALA napisał(a):Wyświetl post
bez zimowych wzmocnień Maaskant niewiele by zdziałał .Obecny sukces to przynajmniej w 50 % zasługa wspaniałych transferów jakie dokonał Valckx (Melikson,Genkow,Pareiko) jakby ich nie było to obawiam sie że skończylibyśmy na 3-5 miejscu.

Wierze że w lecie Stan sprowadzi Maaskantowi równie świetnych zawodników i ugryziemy wreszcie te upragnioną od lat Lige Mistrzów
Nawet Mourinho z grupką kopaczy nie wiele by zdziałał.

Widać poprawę gry, momentami bardzo dobrej gry... chociaż wierze, że może być jeszcze lepiej. Z transferami lub bez nich. Teraz można go częściowo rozliczać z tego jakim jest trenerem. Główny cel to był Mistrz Polski. Zdobył? Zdobył. Teraz el. do LM, zobaczymy jak pójdzie z przygotowaniami "które de facto już się rozpoczęły" (cytat z ust Maaskanta). Jeśli dostaniemy się do fazy grupowej LM bądź do fazy grupowej LE (po odpadnięciu w IV rundzie z na prawdę dobrym zespołem ODPUKAĆ!) będziemy mieli podstawy do tego, żeby powiedzieć: Tak! Robert odwala kawał dobrej roboty, ma pojęcie co robi. Jest bardzo dobrym trenerem.

Tyle na temat Maaskanta z mojej strony.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.05.2011, 14:13
Nie mozna w tym roku oceniac Maaskanta za wyniki eliminacji do LM.
On dopiero teraz będzie przebudowywał sklad i zgrywał ze sobą kolejnych zawodników.
Uważam, że nalezy dać mu cały nastepny sezon 2011/2012 na taką pracę.
Dopiero wtedy bedzie można oceniać jego warsztat w kontekscie europejskim.
Step by step jak mawiał inny Holender.

Ewentualny awans bedzie tylko niespodzianką, bonusem, prezentem od losu ponad stan
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.05.2011, 14:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie mozna w tym roku oceniac Maaskanta za wyniki eliminacji do LM.
On dopiero teraz będzie przebudowywał sklad i zgrywał ze sobą kolejnych zawodników.
Uważam, że nalezy dać mu cały nastepny sezon 2011/2012 na taką pracę.
Dopiero wtedy bedzie można oceniać jego warsztat w kontekscie europejskim.
Step by step jak mawiał inny Holender.

Ewentualny awans bedzie tylko niespodzianką, bonusem, prezentem od losu ponad stan
Hmm... już dostaliśmy dar losu w postaci rozstawienia. Uważam, że jak wylosujemy znowu jakichś Estończyków, potem np. Gruzinów, a na końcu Bate Borysow (które rozbiliśmy pod koniec ubiegłego okresu przygotowawczego) to grzechem będzie nie awansować. I to nawet bez wzmocnień, a te są przecież zapowiadane.

Generalnie przejście Q2 i Q3 powinno być naszym psim obowiazkiem, a z Q4 jak trafimy na Kopenhagę czy Ragersów to pozamiatane, ale kluby takie jak Bate, Maccabi czy Dinamo Zagreb są do przejścia.

Ale tak jak wielokrotnie pisano na tym forum - awansować do LM jest łatwiej niż do LE.

edit: kurde...jak tak teraz patrze na wszystkie drużyny z którymi przyjdzie nam grać o LM, to naprawdę musimy coś zajebiście sper... żeby nie grać w tym sezonie w grupie LM lub LE (bo chyba przegrany z Q4 gra w LE automatycznie, czy nie tak?). A spier... znaczy np. odpuścić Chaveza i nie kipić nikogo w zamian. Dawniej takie akcje były u nas nagminne przed batalią pucharową.
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 26.05.2011 o godz. 14:57.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.05.2011, 19:44
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Hmm... już dostaliśmy dar losu w postaci rozstawienia. Uważam, że jak wylosujemy znowu jakichś Estończyków, potem np. Gruzinów, a na końcu Bate Borysow (które rozbiliśmy pod koniec ubiegłego okresu przygotowawczego) to grzechem będzie nie awansować. I to nawet bez wzmocnień, a te są przecież zapowiadane.

Generalnie przejście Q2 i Q3 powinno być naszym psim obowiazkiem, a z Q4 jak trafimy na Kopenhagę czy Ragersów to pozamiatane, ale kluby takie jak Bate, Maccabi czy Dinamo Zagreb są do przejścia.

Ale tak jak wielokrotnie pisano na tym forum - awansować do LM jest łatwiej niż do LE.

edit: kurde...jak tak teraz patrze na wszystkie drużyny z którymi przyjdzie nam grać o LM, to naprawdę musimy coś zajebiście sper... żeby nie grać w tym sezonie w grupie LM lub LE (bo chyba przegrany z Q4 gra w LE automatycznie, czy nie tak?). A spier... znaczy np. odpuścić Chaveza i nie kipić nikogo w zamian. Dawniej takie akcje były u nas nagminne przed batalią pucharową.
Nie uważam Rangersów czy Kopenhagę zespołów nie do przejścia.
Wygraliśmy w końcu z wielką Barceloną.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.05.2011, 01:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja tu widzę masę rozbuchanych oczekiwań. Nie byłoby problemu, tylko że u nas winny wszystkich porażek automatycznie jest trener, bez względu na to jakim składem ma grać i ile czasu miał na przygotowanie drużyny. Spójrzmy, jakie warunki do pracy miał Kasperczak i jak go oceniono. To co wtedy zrobiono to był szczyt amatorki, ściągano jakiś półamatorów z niższych lig Chin żeby tylko było kim rozegrać wewnętrzną gierkę. Bardziej zlekceważyć pucharów niż to zrobił nasz klub po prostu się nie dało - a i tak poleciał trener na którym prasa i kibice wieszali psy. Dla Maaskanta moment rozliczenia przyszedł po paru meczach, gdy trzy czwarte forum twierdziło że to nieudacznik, a Basałaj w prasie umywał ręce. Sam Robert powiedział później, że nie można zwalniać trenera po dwóch przegranych meczach. Nie tak było?
Gdzie w moim poście widzisz 'rozbuchane oczekiwania'?

Nie napisałem, że awansujemy do LM. Napisałem, że jeżeli pojedziemy na farcie, nasi najlepsi piłkarze będą zdrowi i przeprowadzimy minimum dwa transfery, które wypalą to jest możliwość dostania się do Ligi Mistrzów. Wszak żadnych tuzów nie do pojechania w naszych koszykach nie ma. Conajwyżej solidne / ciut lepsze od Wisły zespoły. Szansa jest? Jest. Dzięki reformie Platiniego myślę, że większa niż wtedy, gdy w pierwszym składzie u nas grali Żuraw z Frankiem a po skrzydle hasał Kosa.

Jak odpadniemy to na pewno nie będę robił nagonki na trenera. W przeciwieństwie do wielu innych z reguły patrzę na grę, a nie na wynik. Jak awansujemy to będę przeszczęśliwy, jak odpadniemy nie będę rozdzierał szat i płakał w stylu 'wy.......ić wszystkich' ;>

Ogólnie to cieszę się, że mamy wreszcie w Krakowie nowy zespół, bez Brożków, bez polskiego gwiazdorstwa z perspektywicznym trenerem i indywidualnościami w składzie. Aż miło jest na to patrzeć w porównaniu do tego co prezentowaliśmy chociażby rok temu. Ja po prostu już nie wierzyłem w ten zespół i myślę, że ta drużyna sprzed roku bardziej męczyła grę niż grała w piłkę niestety.

Reasumując, Wolfy, przestań mi i innym wkładać do ust to czego nie powiedzieli, przekręcać wypowiedzi, tak żeby pasowały do Twojego punktu widzenia, bo to żałosne. Tudzież naucz się czytać ze zrozumieniem, bo czasami mam wątpliwości czy robisz to umyślnie, czy po prostu nie czytasz dokładnie tego co piszą inni.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.05.2011 o godz. 01:41.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.05.2011, 04:52
crate digger napisał(a):Wyświetl post
bycie kibicem = bycie niepoprawnym optymistą, mnie to pasuje
Jasne, optymistą. Gorzej jak ktoś ma wahania nastrojów jak bipolar, a takich mamy tu sporo.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Reasumując, Wolfy, przestań mi i innym wkładać do ust to czego nie powiedzieli, przekręcać wypowiedzi, tak żeby pasowały do Twojego punktu widzenia, bo to żałosne.
W poprzednim napisałeś coś innego. Jest różnica między "pojechaniem na farcie" a "dopisze nam troche szczęścia". I jak tu traktować Cię poważnie?
Nie żeby mi jakoś specjalnie zależało czy "będę forumowym pośmiewiskiem", bo na forum jest ledwo parę rozgarniętych osób, reszta to plankton (nie mylić z Planktonem).

Oldpara napisał(a):Wyświetl post

Nasuwa mi się pytanie: gdzie ty byłeś przez ostanie dziesięć lat? Oglądałeś w tym czasie jakiekolwiek mecze pucharowe polskich klubów poza "Amica on ice" czy też naszym "pamiętnym sezonem"?
Kosmos
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2011 o godz. 05:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 27.05.2011, 07:01
s1mone napisał(a):Wyświetl post
G

Ogólnie to cieszę się, że mamy wreszcie w Krakowie nowy zespół, bez Brożków, bez polskiego gwiazdorstwa .
Biorąc pod uwagę doniesienie prasowe, obawiam się, że już niedługo znów polskie bagienko opanuje Wisłę. W dodatku Baszczu, Kosa, Żewłakow +33
Pamiętam jak Baszczyński odchodził z Wisły. Był już ponoć za stary Chcieliśmy odmłodzić skład..
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.05.2011, 08:18
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę doniesienie prasowe, obawiam się, że już niedługo znów polskie bagienko opanuje Wisłę. W dodatku Baszczu, Kosa, Żewłakow +33
Pamiętam jak Baszczyński odchodził z Wisły. Był już ponoć za stary Chcieliśmy odmłodzić skład..
Kontrakty na rok i trzymać ich mocno za pysk.
..
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.05.2011, 11:31
(......)
Nasuwa mi się pytanie: gdzie ty byłeś przez ostanie dziesięć lat? Oglądałeś w tym czasie jakiekolwiek mecze pucharowe polskich klubów poza "Amica on ice" czy też naszym "pamiętnym sezonem"?
Kosmos
Nikt Ci nie karze podzielać moich poglądów biedactwo Życie w takiej czarnej dupie, gdzie wszystko jest , źle do bani, nie ma nadzieji i światełka w tunelu musi być straszne!

Mamy teraz Maskaanta, który udowodnił, ze potrafi zespół przygotować do sezonu, mamu dosyć zgrany zespół (choć z nienajlepszych zawodników), mamy parę gwiazd które robią różnice (Melikson, Mały, Pareiko, Genkow) i mamy zapewnienie, że zespół nie zostanie osłabiony (a może nawet wzmocniony) co jest ewenementem w stosunku do ostatnich lat.

A za przeciwników będziemy mieć najprawdopodobniej zespół typu Bangor City w Q2 i Shamrock w Q3 a jeśli te mecze wygramy to jesteśmy automatycznie w LE. Jak wygramy w Q4 to zamiast LE wskakujemy do LM.

Dlatego podtrzymuje opinie, że żeby nie awansować co najmniej do LE, musielibyśmy coś na prawdę na maksa zepsuć (słabe przygotowania jak przed Levadią, wysprzedanie obrony jak przed Karabachem itp). Jak Wolfy nie widzisz różnicy z ostatnimi 10 latami, to naprawdę mi przykro, ale jesteś przypadkiem nieuleczalnym
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 27.05.2011, 12:28
Wisła słabym mistrzem? Zobacz odpowiedź Maaskanta

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...anta,id,t.html
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.05.2011, 12:36
Kiedys mowiono szkoda, ze liga nie jest wyrownana, ze o puchary walcza tylko 2-3 druzyny a nie wiecej. Jak teraz o puchary walcza druzyny od 2 miejsca do 7 to znowu gadaja, ze liga jest słaba. Tak zle i tak nie dobrze. Maaskant ma racje, ze sie nie zgadza z takimi opiniami. Komus jest nie na reke, ze to wlasnie Wisła jest Mistrzem Polski dlatego wymyslaja sobie niestworzone rzeczy
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 27.05.2011, 13:19
W poprzednim napisałeś coś innego. Jest różnica między "pojechaniem na farcie" a "dopisze nam troche szczęścia". I jak tu traktować Cię poważnie?
A co za różnica czy napiszę, że dopiszę nam trochę szczęścia, będziemy mieć szczęście czy pojedziemy na farcie?

Chłopie przypierdzielasz się do takich pierdół, żeby nie było widać jak w chamski sposób przekręciłeś moją poprzednią wypowiedź.

Fakt jest taki, że stwierdzenie, że jak :
- dwa transfery wypalą i to od kopa, czyli nie za pół roku
- nasi piłkarze będą zdrowi
- będziemy mieć szczęście

to zagramy w LM nazywasz oczekiwaniami, to chyba masz nie równo pod sufitem. Wylicz sobie prawdopodobieństwo wystąpienia tych 3 rzeczy naraz, bo mi się wydaje, że jest dość niskie. Z resztą, po co ja z Tobą polemizuję. Żyj pan dalej w swoim świecie, przekręcaj wypowiedzi swoich rozmówców, wyśmiewaj wszystkich wokoło, za to, że uważają inaczej jak ty, wyzywaj od planktonów. Kiedyś myślałem, że jesteś kolesiem, który ma coś ciekawego do powiedzenia, ale z czasem coraz bardziej 'śmierdzisz' mi zwyczajnym forumowym prowokatorem. Niestety.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.05.2011 o godz. 13:22.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.05.2011, 14:06
słaby mistrz
Jesli Wisła wygra z Polonią to będzie miała 1.966 punktu na mecz
we Francji średnia mistrza to 1.97
w Anglii 2,1
w Hiszpanii 2.5 ale to Barca
w Niemczech 2.2
we Włoszech 2.15

ale już w Austrii 1.83

Jeśli wziąć pod uwage, że Maaskant nie zaczynał od początku rundy, a trzon druzyny zaczął budowac dopiero zima, to nie jest z Maaskantem tak źle

Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 14:31
Licząc od meczu z Legią ma 2,18 punktu
Od meczu z Lechią 2,2
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 27.05.2011, 14:33
FraMat Ciekawa statystyka. W jej świetle jeszcze trudniej wytłumaczyć skąd wzięła się ta zbitka pojęciowa: ,,Wisła słaby/ najsłabszy Mistrz od wielu lat". Nie odbiega to drastycznie od Europy.

Tym bardziej to śmieszne, że to my właśnie będziemy walczyć o awans do LM. Tam nie liczy się kto, jak i ile meczów wygrał u siebie w lidze. Liczy się awans.
Odpowiedz cytując
MMMMM
Member

Od: 04.2011

Stary 27.05.2011, 14:37
Ludzie oceniają to na podstawie punktów. W normalnych okolicznosciach zreszta punktów mielibysmy z 65-70
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 27.05.2011, 14:51
Wszystko jest względne. No bo ten ,,najsłabszy mistrz" ostatnie trzy kolejki mógł zagrać już sparingowo, co oznacza, że resztę stawki wyprzedził jednak wyraźnie, niezależnie od liczby punktów.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.05.2011, 15:19
równie dobrze mozna napisać, że w tym sezonie mamy:
- najsłabszego wicemistrza
- najsłabsza druzynę na 3 miejscu
- najsłabsza druzynę na 4 miejscu
- najsłabsza druzynę na 5 miejscu
- najsłabsza druzynę na 6 miejscu...

i tak dalej
tylko po co?

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.05.2011, 15:28
ale mamy bardzo mocnych spadkowiczów
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 27.05.2011, 16:11
Taka mała ciekawostka ode mnie, jak grała Wisła pod wodzą Maskaanta w tej rundzie i jak wyglądała forma innych zespołów odpowiednio po 5, 10 i 14 kolejce rundy wiosennej ;] Pozdrawiam

Bardzo zaimponowała mi forma Widzewa; po tabeli w żadnym momencie ligi nie było widać, ze aż tak skutecznie punktowali, a tu proszę, 1 punkt mniej od nas, imponująca runda rewanżowa. Podobnie w przypadku Śląska, ale jednak widać to po ich miejscu w tabeli w tym momencie

Również śmieszy mnie pewna analogie - ludzie mówią, że liga jest słaba, bo mistrz zdobył tak mało punktów, a gdy popatrzy się na Premiership to wszyscy pieją z zachwytu, że tak dużo drużyn walczy o mistrzostwo, że cała liga jest silna i wyrównana, przez co ciężko przewidzieć wynik meczu. A jak w Polsce mamy taką sytuację? Liga do dupy, mistrz do dupy, wszystko do dupy. Ja rozumiem, że sytuacja jest bardzo nietypowa jak na naszą ligę, ale jedyne co można wywnioskować z tabeli to to, że jest dużo wyrównanych zespołów, przez co każdy może wygrać z każdym. Ja bym się skłaniał do stwierdzenia, że to właśnie obrazuje poziom ligi. Również proszę o nie wyśmiewanie porównania do Premiership - należy zachować odpowiednie proporcje, ale system pomiaru siły ligi powinien być stosowany ten sam. Innymi słowy, Ci którzy mówią o wyjątkowo słabej Ekstraklasie jednocześnie powinni uznawać wyższość Primera Division nad Premiership (wystarczy spojrzeć w tabelę). Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.05.2011 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.05.2011, 17:24
Jak Wisła wygrywała ligę z kilkunastopunktową przewagą, to też mówiono, że liga jest słaba. To są dyskusje i argumenty z..... no z sufitu. A roztrząsania czy słabsza jest liga jeśli mistrz wygrywa w cuglach czy wtedy gdy każdy może wygrać z każdym są rozważaniami o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy. Weryfikacją tego jaka jest liga będą puchary. Konfrontacja z innymi ligami.

Zmiany w naszej lidze zachodzą dziwnie: jesienny lider, po stracie jednego zawodnika jest wiosną słabeuszem. Jesienna czerwona latarnia po zmianie trenera staje się piątą siłą ligi. Tak samo Widzew: przychodzi Michniewicz i nagle drużyna odpala. Nie widać w tym żadnej ogólnej reguły. Praca plus szczęście ?
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.05.2011, 13:57
Bardzo pozytywnie dziś RM w OSI Fajnie, na luzie, jak zwykle.
Ciekawy pomysł z nadaniem córce polskiego imienia
Odpowiedz cytując
88seba88
Banita

Od: 01.2011

Stary 30.05.2011, 09:09
Z tego co widziałem , to narzeczona naszego trenera jest w ciąży.
Odpowiedz cytując
visa
Member

Od: 03.2011

Stary 30.05.2011, 11:17
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co widziałem , to narzeczona naszego trenera jest w ciąży.
Robert o tym mówił w reportażu na C+ o nim. Że jest w ciąży, ale urodzi w Polsce, po co wracać do Holandii ?
Więc ich synek / córeczka będzie miał/a obywatelstwo polskie wpisane w passport.
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.05.2011, 11:34
visa napisał(a):Wyświetl post
Robert o tym mówił w reportażu na C+ o nim. Że jest w ciąży, ale urodzi w Polsce, po co wracać do Holandii ?
Więc ich synek / córeczka będzie miał/a obywatelstwo polskie wpisane w passport.
Ius Soli z tego co wiem w Polsce nie obowiązuje.
Odpowiedz cytując
EvilMonkey
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 30.05.2011, 11:50
visa napisał(a):Wyświetl post
Nie obywatelstwo a miejsce urodzenia. W Polsce obowiązuje prawo krwi.
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.05.2011, 11:54
w stanach takie numery
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2011, 18:11
Maaskantowi calkiem dobrze wyszlo wczoraj spiewanie hymnu Wisly

Edit: no i jeszcze Wilczek jako jedyny z wazniakow spiewal nasz hymn
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 30.05.2011 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów