|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Panowie, chcecie sobie robić licytację na statystyki - to załóżcie inny wątek. Nudne się to robi. Acha, jeszcze jedno. Rozumiem złośliwości wobec Pasów, ale za żenujące żarty z Muzeum Holokaustu to jednak muszę dać bana. Więc warto trzymać poziom.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 26.05.2011 o godz. 08:09.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Coś Ci nasi sympatyczni gości z Legii mają chyba są jacyś niedowartościowani
.Panowie, najważniejszą opcją są mistrzostwa Polski.Tu nawet nie chodzi o samą złote medale, tylko nawet klasyfikację. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Najpewniejszy wynik w tą niedzielę... Remis we Wrocławiu. Śląsk potrzebuje punktu. Arka przy równej ilości punktów ma lepszy bilans z sami wiecie kim.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.05.2011 o godz. 09:06.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
W budżecie Comarchu na przyszły sezon już jest Ekstraklasa - więc jak Bełchatów strzeli 4 to Craxa strzeli 5 i po zawodach. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przedstawiciele Grupy 99 byli już w Bełchatowie we wtorek, oglądać elektrownię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A po co mają oglądać jak Bytom i Arka nie zdobędą już żadnych punktów? Szukacie spisku jak zawsze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Przezorny zawsze ubezpieczony po2. ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Faktycznie "bardzo naciągany" spalony.
W Warszawie w poniedziałek się okaże co Weissem. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No spalonego nie było, jakby jeszcze dodać debilną reakcję sędziego - sygnalizacja spalonego w momencie, kiedy zawodnik Lechii minął bramkarza - to po prostu rzygać się chce. Zresztą w ogóle liniowi wczoraj mieli nienajlepszy dzień.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Najgorsze jest, że ten punkt może zaważyć na braku LE w Gdańsku, oraz że liniowy stoi w linii z zawodnikami a i tak podnosi chorągiewke:/
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dzis prawdopodobnie nadejdzie historyczna chwila i nowy stadion PGE Arena w Gdansku bedzie mial nowa ulice. Najbardziej realne jest to, ze stadion bedzie sie znajdowal na ul. Pokolen Lechii Gdansk.
![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
przed 30. kolejką:
Wisła - Polonia Pauzują: Cikos (Wisła); Sadlok (Polonia) GKS - Cracovia Pauzują: Fonfara (GKS); Szeliga (Cracovia) Górnik - Widzew Pauzują: Dzalamidze(?) (Widzew) Jagiellonia - Ruch Pauzują: Cionek (Jagiellonia) Śląsk - Arka Pauzują: Mila (Śląsk); Moretto (Arka) Legia - Bytom Pauzują: Chomiuk (Bytom) Lech - Korona Pauzują: - Lechia - Zagłębie Pauzują: - ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Walka o puchary przesłoniła Wam jedno. Sam nie wiem co o tym sądzić.
Patrzcie kto awansuje do ligi? Jakie te zespoły mają zaplecze infrastrukturalne i finansowe?To już wolę aby Arka została. Serio. Przynajmniej na ich stadion można popatrzeć. Nie straszy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.05.2011 o godz. 14:07.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oj Marszałku ale dorzuciłeś.
Podbeskidzie Bielsko-Biała mimo iz śmiać sie z nich chce, kojarzą mi sie z krasnalami ogrodowymi ma ....naprawde zaplecze. Stadion nowy na 15 klocków im zbuduje miasto. Miasto...bardzo bogate i madrze kierowane. Zreszta jak ktos mieszka w BB to wie o czym ja teraz pisze. Nie zdziwie się jesli TSP w ciągu kilku (2,3,4) sezonów bedzie mocną polską drużyną. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja mówię o stanie na teraz. Trzeba złożyć wniosek licencyjny i......kiedyś będziemy mieć stadion?A jak się władze zmienią i stadionu nie wybudują,bo kasę dadzą na coś innego?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Z roku na rok to miasto mnie zaskakuje in plus, wiec nawet jesli nie miasto to znajda prywatnego inwestotra. Wszyscy bogaci mieszkający na Śląsku przenoszą się do BB, dlatego jestem spokojny o ten klub. Naprawde kilka lat wcześniej bym postawuł wszystko ze jesli awansuja to spadną z hukiem ale teraz sytuacja diametralnie inna. Prężnie rozwijające się miasto ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytam rzeczowo i kulturalnie. Odpowiedź uzyskałem. Rozumiem,że przed startem ligi zdążą.
A co z ŁKS-em?Szanowna Palestra ma jakieś informacje w tym temacie? P.S. A BB się rozwija by Dubai czy by Kraków?Ci bogaci inwestorzy w BB, którzy lecą aby wesprzeć klub. Ciekawe.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.05.2011 o godz. 14:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do ŁKS, to podobno mają być wykonywane jakieś prace na stadionie. Tak mówił wczoraj będący najbliżej tematu Wieszczycki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie wiem, nie byłem w Dubaju ![]() Tak jak w pewnym momencie Wrocław stał sie modny dla przedsiębiorców i ogólnie modny do życia, tak porównałbym BB jako ktos kto jest tam pare razy do roku. Dla zwykłego mieszkańca może to wyglądać inaczej ale taki głupi przykład : Salon Audi w BB miał jako jedyny w Polsce RS8. Dlaczego akurat w BB a nie W-Wa czy inne miasta ? ...no właśnie E: Nie zapominajmy że Arka Gdynia gra od 3 lat totalne morderstwo futbolu. Polonia Bytom znowu gra o to by związać koniec z końcem jakimś cudem. ŁKS przeszedł kilka zmian i zobaczymy co łódzka klika pokaże w ekstraklasie. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście,że drużyn,które prezentują się dobrze piłkarsko. A Krasnale, Górale czy jak ich tam zwą, rzeczywiście piłkarsko dobrze się prezentują?Lepiej od Arki,Cracovii, Polonii Bytom i Legii
![]() Ekstraklasa to dla mnie pewien próg,który aby przeskoczyć trzeba przynajmniej organizacyjnie i infrastrukturalnie spełniać pewne wymogi. Są one postawione w licencjach. I labo te licencje respektujemy albo odwalamy prowizorkę. Stąd moje pytanie o w/w kluby. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marszałku, ale czy kiedykolwiek tak naprawde te licencje były respektowane?
Przeciez pamiętamy ze obiekt Odry czasem był obiektem innych drużyn. Najwazniejsze sa pieniadze, jak one sa to i licencje będą. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak mamy patrzec tylko na stadiony to pół ligi trzeba by było zdegradować.
Na ŁKSie ma być remontowany stadion tak, żeby licencje dostali, ale mam nadzieje, że w Łodzi ktoś wkońcu pójdzie po rozum do głowy i jakiś stadion zbudują. Bo niestety Łódź i Szczecin to jedyne z wielkich miast które takowego nie posiadają. Dodatkowo derby Łodzi to zawsze jakiś piłkarsko-kibicowski smaczek ![]() Na Podbeskidziu będą budowali chyba 15 tysięcznik więc nie będzie źle |
|
|