|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczących koszulek dostępnych w "Fanatyku".
http://allegro.pl/t-shirt-wisla-krak...630189037.html Chodzi mi dokładnie o rozmiar. Czy na moje 183cm ta XL będzie dobra? Przeważnie chodzę w XL tylko te w "Fanatyku" wydają mi się trochę małe, a ta tabelka z rozmiarami jest przy każdej koszulce taka sama. Mógłby się ktoś podzielić opinią o rozmiarze Z góry bardzo dziękuję![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mam ten tel od 3 miesięcy i jestem zadowolony. Przede wszystkim ma dwie karty aktywne cały czas ( na raz)
http://www.myphone.pl/Produkty/Telef...9/Default.aspx ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam takie pytanko, ostatnio zamieszkam na osiedlu Podwawelskim i chciaię dowiedzieć jaki kto ma tu wpływ bo tak patrząc na wrzuty to jest pare Cracovii, no i jeszcze widać że wiele bylo zamalowanych ale wywnioskowalem że też starozakonnych, az taka tu dominacja pasów czy może nasi tylko się tak nie pokazuja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
No niestety istnieją policjanci, którym wyłącza się myślenie przy egzekwowaniu niektórych przepisów. Zadałem jednemu kiedyś pytanie o sens tej ustawy, stwierdził, że jest to ochrona dzieci przed demoralizacją (jak można pić piwo w miejscu publicznym?!), na moje argumenty o "piwnych ogródkach" w centrum miasta i to jak one demoralizują młodych już nie umiał odpowiedzieć. Niemniej dzięki za odpowiedzi. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
no ja tam powiedzmy ze sie wychowałem bo dziadkowie tam mieszkali i generalnie rzecz biorąc duża większość za pejsami.znam z 5 osób za Wisłą może.Więc z barwami uważaj zwłaszcza jakbyś chciał przejść środkiem przez osiedle tam kolo tego boiska (tzw Wembley
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
jak nazwać serwisy typu kontakt24.pl czy mmwarszawa.pl ?
Takie gdzie ludzie, każdy z nas może napisać newsa ? Serwis nie społecznościowy tylko jaki ? Bo zabrakło mi słowa, a potrzebuje szybko Powód: OD KIEDY ISTNIEJE INTERNETOWE WYDANIE GóWna ?
Ostatnio edytowane przez visa : 26.05.2011 o godz. 18:59.
![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest ktos kumaty w klimatach LO w Krakowie?Dokladnie interesuje mnie 24,25,26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mógł by Ktos mi powiedziec na czym polega depozyt na naszym stadionie
? (patrza na to co masz wsrodku czy ich to rybka ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam,
mam pytanie: jak najlepiej dojechać z okolic stadionu Wisły na Zakrzówek? Jest jakieś dobre połaczenie autobusem, czy tramwajem? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://krakow.jakdojade.pl/
mi wyszło że 194 ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje, czy odpalają (testują) telebimy na stadionie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Kurde, nie znałem tej stronki ![]() pozdrawiam! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Kto z Was miał styczność z ZARZĄDZANIEM PROJEKTAMI I PROCESAMI INFORMACYJNYMI W ZARZĄDZANIU
![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy Któreś WBK jest czynne w sb w Krakowie? Bo mi chyba kufa znikneło 700zł :|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdzie zjem na rynku bądź w okolicach śniadanie.
Dobre i niekoniecznie za stówkę. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wszystkie banki w których jest jakaś kasa i przyjmują gotówke są w soboty zamknięte, bo Kasa Rozliczeń Miedzybankowych nie pracuje.
[+] @up - swego czasu w różowym słoniu było smacznie i tanio. Straszewskiego 24 (ale nie wiem czy wciaz tam funkcjonuja).
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 27.05.2011 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
w momencie kiedy dostanę skierowanie na badanie od specjalisty z Łodzi na badanie (rezonans) bezproblemowo wykonają mi to badanie w krakowskim szpitalu? czy też musi być zachowana zgodność województw dla NFZu?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
A hipotetycznie - jak wyglada sytuacja jeśli przelałam kase na złą karte? bo to taka pripejdowa. Hmm? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|