|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
4,5 polowicznie- tzn ja bym jeszcze Sivakova nie skreslal tak samo jak Tomasa 6 Rafał na sprzedaz niestety wypozyczenie tak, ale jak sie ma 17-23 latka i dodam 7 Kowalski out![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Takie wypożyczenia to jak rozumiem darmowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się że w obecnym systemie Maaskanta miejsca dla Boguskiego nie ma... No bo gdzie on by miał grać? Na skrzydle? Na pozycji Genkova? Nie widzi mi się to...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
chociażby na pozycji Meliksona, a ten na skrzydle. Boguski to świetny piłkarz..szkoda, że mam pecha..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wymieniłeś i fajnie. Tylko jako kogo? Wzmocnienia Szczakowianki, czy może Kmity Zabierzów? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na wypożyczeniu w Bełchatowie dobrze radził sobie na lewym skrzydle. Jeżeli by odzyskał formę to za Kirma będzie jak znalazł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jedyni piłkarze z naszej ekstraklasy ktorzy na dzień dzisiejszy nadaja sie do Wisły to : Traore Abdou , RZeźniczak , Wojtkowiak , Dudu , Saidi , Kaźmierczak , Rudnevs i Stilić no i chyba tyle...
A jak ktos chce kupic pilkarza po jednym,udanym meczu (Dżalamidze) to po prostu jest zalosny ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałeś ostatni mecz Cracovii?
Cracovia-Widzew? Wkręcał 3 pilkarzy na raz.... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A jaki był wynik meczu? Ile było bramek z tego jego wkręcania?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakbyś grał z samymi nieudacznikami to co wynik byłby dobry?
Wg. mnie to gracz dobry , przebojowy , dobry technicznie. Taki gracz ktory wchodzi w 60 minucie na podmeczonego rywala. Choć Pejsy pewnie żądali by za niego sporej kwoty ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Ogolnie z polskiej ligi widzialbym definitywnie Dudu z Widzewa, bardzo dobry lewy obronca, skuteczny z tylu jak i rowniez z przodu, mimo ze Palijc jest skrzydlowym to ile mial goli/asyst? chyba 1 gol z Widzewem grajac na lewej pomocy... i moze 1-2 asysty... Do tego mozna Traore na skrzydlo wziasc. Uwazam ze Boguski z Meliksonem w srodku z Meliksonem moglby grac, ale takiego lacznika pomiedzy pomoca i atakiem, dobrze gra kombinacyjnie, wiec mysle ze mogloby to wypalic, zwlaszcza w meczach u siebie jak mamy grac ofensywnie, a na wyjezdzie grac z Wilkiem i Sobolem.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=lDHrdIwokcA Oraz dla przypomnienia kilka brameczek Rafała: http://www.youtube.com/watch?v=EYwcF...eature=related Przegląd pola i boiskowa inteligencja, tego z pewnością Rafałowi nie można odmówić. Gdyby tylko odzyskał formę jaką imponował 2 sezony temu to mielibyśmy kolejnego zawodnika obok Meliksona i Małeckiego który robi różnice w ataku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że gdyby Boguski wrócił na swój poziom, który prezentował w pierwszym sezonie Skorży byłoby świetnie, tyle, że minęło już trochę czasu i wątpię, czy to jest możliwe...
Raczej trzeba się przyzwyczajać do takich zagrań: http://www.youtube.com/watch?v=ZjVfP...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Co do tematu, Boguski na pewni z okresu przed brutalnym faulem pewnego Pana z klubu z Warszawy był wyróżniającym się zawodnikiem całej E-klasy i w kilku meczach ciągnął zespół. Na dzisiaj jednak jest bardzo daleki od tej formy i sam raczej średnio wierze, że uda mu się do niej zbliżyć, chociaż kibicuje mu i chciałbym abym się mylił w swojej ocenie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
fajnie jakby Ntibazonkiza mial jakas klauzule odejscia w kontrakcie na wypadek spadku Craxy
![]() mam nadzeieje, ze sie zabezpieczyl w koncu szedl do druzyny notorycznie broniacej sie przed spakiem ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
pójdzie do Lecha i tyle go zobaczycie, a Boguś miodzio, trzeba go dać na pół roku do Bełchatowa, w takiej formie jak tamta to oni by trzęśli tą ligą z Maorem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Essomba z Jagi też kręcił rywalami jak chciał i g.. z tego było.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie zastanawia jedno...czy jak ktoś porponuje tu jakiegoś grajka, to czy widział go chociaż raz w transmisji TV? Czy po prostu wchodzi sobie na transfermarkt i jedzie po pozycjach i cenach? Bo mi właśnie tą drugą opcją zalatuje 80% propozycji.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak zawodnik ofensywny to można go jeszcze youtubem przebadać, jak robią to niektórzy profesjonaliści
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
GaoFeng a czy doczytałeś za co zostali zwolnieni? My też mamy takiego grajka z którym kontrakt rozwiązać trzeba nazywa się Łobodziński.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boguś chyba jasno daje do zrozumienia swoimi posunięciami w ostatnich latach że korupcji w Wiśle nie było i nigdy nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dwa słowa: Andre Alves!
Piłkarz węgierskiego Videotonu... byłby super wzmocnieniem... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Kluvi: tak, z powodu zarzut korupcyjnych!
Nie wiem jaki mial udzial w tym calym, ale Bartczak to calkiem solidny prawy obronca, ktory niestety mial ostatnio pecha z kontuzjami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Trochę sci-fi, ale ze Stanem wszystko jest możliwe
![]() http://www.transfermarkt.co.uk/en/kr...ler_48262.html Krisztián Németh - Raczej wypożyczenie. W Pireusie na razie nie ma co liczyć na grę, ale za małą kasę go pewnie nie puszczą. http://www.transfermarkt.co.uk/en/ji...ler_57415.html Jiří Kladrubský - kontrakt chyba się kończy 20.06.2011. Może dałby się skusić. Za Sivakova w sam raz. http://www.transfermarkt.co.uk/en/em...ler_77707.html Emre Colak - W Galatasaray szykuje się rewolucja, więc nie wiem, czy by go nie upchnęli za jakieś 600 tys. euro. Ciekawa alternatywa dla Kirma, czy Meliksona. http://www.transfermarkt.co.uk/en/ce...ler_81532.html Celso Borges - kapitan Kostaryki. Kwota nie wygórowana, a całkiem solidny gracz. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|