|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Sprawa Wawrzyniaka to jednak faktycznie wymysł dziennikarzy, tak jak się spodziewałem, nie wydaje mi się on dobrym posunięciem, tym bardziej że jestem pewny że gdyby miał wybór Wisła a Legia wybrałby Legie i to już go przekreśla |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poza bocznym obroncą/obroncami ,Wisle potrzebny jest tez jakis ofensywny pilkarz , bo praktycznie mamy jedynie Maleckiego , Kirma i Meliksona ktory ciagna gre do przodu , Jirsak , Gargula ,Sivakov sie do tego nie nadaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stan w lidze + extra
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-2395.html ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Stan jest w lidze plus ekstra i powiedzial slowa ,ktore znacza wszystko..cytuje ;w tym tygodniu odbedziemy szereg spotkan i po nich bedzie jasne ilu wzmocnien potrzebujemy-mamy przygotowanych po 3-4 graczy na kazde jedenascie pozycji i pod koniec tygodnia okaze sie ktore pozycje obsadzimy nowymi graczami...czyli panowie-wszystko w rekach Boga czyli Bosulawia Cupiala-to on zdecyduje na ile tych transferow bedzie zgoda-tak to zrozumialem i to chyba jedyne logiczne tlumaczenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Stan wlasnie POWIEDZIAL, ze sluchy o transferze Wawrzyniaka to PLOTKA!! dla mnie super
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
i wszystko jasne Wawrzyniak nie dla Wisły i bardzo dobrze po co nam taki grajek potrzebujemy lepszych
)![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
O Wilku też mówili, że to tylko plotka...
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
nie Stan mówił jak coś tylko Jarosz.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oby to była prawda
Ale w sumie co miał powiedzieć? O Meliksonie też mówił, że to plotka... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kolejna plotka wyjasniona - Stan nie odchodzi do zadnego Panathinaikosu. Ma wiele planow zwiazanych z Wisłą i jest to dla niego wyzwanie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie ale na onecie macie wywiad z Wawrzynem, który sam stwierdził że to plotka i porównał to do tego jak 2 lata temu pisano że do Juve trafi. Temat zamknięty jak dla mnie i chwała temu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda ze tak jak o Wawrzyniaka to nie pytaja go nic a nic o Wasyla ....
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dokładnie sam powiedział że nikt z nim w sprawie transferu do Wisełki uważam że nie jest to piłkarz który byłby nam potrzebny musi być lepszy od takiego Wawrzyna i koniec tematu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A tak sobie tylko napisałem
![]() Ogólnie to chodzi o to, że zazwyczaj transfery trzyma się w tajemnicy. Mediom mówi się, że to tylko plotki, a później i tak ten zawodnik przychodzi do klubu. Także po wypowiedzi Stana nie można na 100% wykluczyć zainteresowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Stan jak gospodarz programu, oczkami na nich kieruje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak ogladam caly ten program i nie chce chwalic dnia przed zachodem ale tak generalnie mowiac, to widac, ze Stan jest PROFESJONALISTĄ.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wedlug mnie pierwszy taki profesjonalista w Polskiej lidze jaki kiedykolwiek byl dyrektorem sportowym. Czuje , ze transfery wypala i bedziemy sie cieszyc z awansu do LM
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Heh, tyle, że jak pewnie awansujemy do tej LM to znając życie pewnie w mediach zacznie się pi***olenie, że niby drużyna złożona z samych obcokrajowców he he.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W sumie to niewiele po dwóch programach się nie dowiedzieliśmy. TYlko dementi w sprawie Wawrzyniaka i info że w następnym tygodniu będą analizować kadre kto ma odejść i na jakich pozycjach będą potrzebować nowych piłkarzy.
Żałuje że nikt nie spytał o negocjacje w sprawie Chaveza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Myślę że w dwóch pierwszych tygodniach czerwca poznamy kilka nazwisk! A póki co to będziemy czytać w prasie wymysły polskich dziennikarzy! Czy transfery będą udane? Nie wiem ale wiem że najlepszy mieliśmy na początku tego sezonu... Oczywiście to Stan Valckx
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
zgadza sie...tylko do tego sa jeszcze potrzebne checi zainestowania przez wlasciciela ,Stan to profesjonalista ale tylko jeden gosc zmianial wode w wino...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A mnie podobaja sie slowa Staszka o awansie do LM- zrobia wszystko zeby awansowac ale nic nie moga zagwarantowac -bo w piłce nic nie jest pewne ....
Proste ale logiczne
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 22.05.2011 o godz. 20:01.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Śmieszne było jak Twarowski zapodał jakiś żart śmieszny dla Warszawiaków, a Stan ze spokojem, że nie rozumie tego żartu. I co mi się podobało: "Wygrywamy razem. Przegrywamy także razem". 1906% profesjonalisty. Oby w tym roku!
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|